• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • koppelingen- mechanisch

Resultaten voor

Koppelingen- mechanisch - Import export

 1. AVK REWAG

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AVK REWAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbindingsstukken voor buizen, buiskoppeling, leiding reparatieklemmen, reparatieklem, reparatiekoppelingen, reparatiekoppeling, band reparatieklem, roestvast stalen reparatieklemmen, en klemkoppelingen. Het is gevestigd in Vaassen, Nederland.

 2. COUPTEC KUPPLUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COUPTEC KUPPLUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 3. PMAX - HYDRAULIKTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMAX - HYDRAULIKTEILE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Riegelsberg, Duitsland.

 4. H. C. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H. C. SCHMIDT GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 5. MAYR KUPPLUNGEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAYR KUPPLUNGEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Neuhausen Am Rheinfall, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAESSER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAESSER AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Aarburg, Zwitserland.

 2. DAVIMEC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAVIMEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Montagerobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Tandheelkunde - producten, Automatisering, machines voor assemblages, Mechanische koppelingen, en Tandheelkunde - producten. Het is gevestigd in Alatri, Italië.

 3. 3 TRANSMISSIONS

  Frankrijk

  3Transmissions, partner van RATHI EUROPE GMBH, is gespecialiseerd in de distributie van motorkoppelingen en biedt een breed assortiment industriële producten voor de mechanische overbrenging. 3Transmissions kan bogen op 30 jaar ervaring en geeft u advies bij de bepaling van uw aandrijfsystemen: mechanisch, met ketting, riem, lineair, circulair, vijzel, trilplaat, elastisch enz... Ons team sales-engineers staat klaar om een oplossing te vinden voor de meest complexe mechanische overbrengingen. 3Transmissions beschikt ook over een team gespecialiseerde ingenieurs in de kantoren van RATHI Transpower. Om u een steeds grotere kwaliteit te garanderen zijn onze RATHI overbrengingen ISO gecertificeerd en worden ze op verzoek ATEX gecertificeerd. Wij ontwikkelen een nauwe band met onze klanten om hun een hoog serviceniveau en hoogwaardige producten te bieden tegen een steeds billijkere prijs dankzij onze grote voorraad producten die direct door de fabriek worden aangeleverd.

 4. MGH

  België

  Reken op MGH voor uw aandrijvingen. Maintenance & Gears Heyvaert, kortweg MGH, is een onafhankelijke specialist die aandrijfoplossingen op maat biedt. Afhankelijk van uw wensen staat MGH in voor de aankoop, de installatie, het onderhoud, de herstelling, de revisie en de upgrading van uw aandrijvingen. Hiervoor kan u rekenen op onze gekwalificeerde medewerkers die samen over meer dan 75 jaar aandrijfervaring beschikken. MGH beschikt over veel knowhow en ervaring met erg verschillende toepassingen en merken. Daarom is het uw ideale partner om, in nauw overleg, de juiste aandrijfgroep voor uw installatie te selecteren. Voor alle mogelijke merken kan u bij ons terecht; Hansen, Bauer, Nord, SEW, Santasalo, Leroy Somer, CMD, Sumitomo, Flender, WEG, ABB en nog vele anderen. Bovendien zijn wij het officieel assemblagecenter van Rexnord Stephan motorreductoren.

 5. ZANTEN

  Nederland

  Van aandrijfkoppeling tot zaagmachine: voor industriële bedrijven is Zanten een professionele partner in technical supply en industrial supply. We bieden u een compleet assortiment, een eerlijk advies en een dienstverlening die naadloos aansluit bij uw organisatie. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we zijn een betrokken partner. Samen vormen we een winning team! Verspaning Centerboor, HSS- + VHM- spiraalboor Conische verzinkboor, getrapte boor, plaat... Spantechniek Boorhouders, kegeldoorns, reduceerhulzen Aantrekbouten, boorhouder opnamen, spanbus... Meettechniek Diepteschuifmaten, klokschuifmaten, meetsets, werkplaatsschuifmaten, zakschuifmaten... Slijptechniek Gefreesde vijlen, naaldvijlen, precisievijlen, raspe, sleutelvijlen, vijlheften, werkplaatsvijler... Handgereedschap Bahco's, haaksleutels, pensleutels, ring-bek-, ratel-, ring- en steeksleutels, zeskant haakse schroevendraaiers... ENZ...

 1. LMC-COUPLINGS

  België

  Als de producent van hoogwaardige industriële slangkoppelingen levert LMC-Couplings aan technische groothandels in bijna alle Europese landen. In ons assortiment vindt u onder meer cam & groove koppelingen, tankwagen koppelingen, Guillemin koppelingen, voedingskoppelingen, stoomkoppelingen, klemschalen, pershulzen, flenskoppelingen... Alle producten worden in huis ontwikkeld volgens heersende Europese en internationalenormen. Naast ons brede productassortiment en een ruime voorraad (6400m²), kunt u bijLMC-Couplings ook terecht voor al uw klantspecifieke toepassingen. Onze ISO gecertificeerdeR&D afdeling is volledig uitgerust met de nieuwste ontwerpsoftware, spectrometer voormateriaalanalyse, breektest-apparatuur, half- en volautomatische lasmachines, hoogtechnologische CNC machines en zoveel meer om uw project tot een goed einde tebrengen.

 2. LLC SMARTSERVICE

  Rusland

  SmartService LLC is een research- en productiebedrijf dat zich bezig houdt met het vormen van producten van glasvezel en koolstofvezel (voorvormen) voor de productie van composiet onderdelen. De fabrikant ontwerpt en vervaardigt naadloze versterkende voorvormen gemaakt van koolstof- en glasweefsel: sterke glasvezel voorvormen, dunwandige versterkende opvullers, naadloze voorvormen in diverse vormen, sterke naadloze voorvormen voor geometrisch complexe onderdelen, voorvormen voor bevestigingsmoeren en -bouten (ultrasterke en ultralichte bouten en moeren voor ruimtevaart en luchtvaartuigbouw). De fabrikant maakt gebruik van een 3D-weeftechnologie, die een naadloze 3D versterkte voorvorm oplevert met een enkel productieproces. Driedimensionele versterkte composiet onderdelen voor de constructiesector voorkomen delaminatie van gelaagde structuren onderworpen aan hoogsnelle onstabiele thermische belastingen.

 1. EXTRUMAT

  België

  MATRIJZEN VOOR EXTRUSIE, PULTRUSIE & TOELEVERING MECHANISCHE STUKKEN. Al meer dan 25 jaar ontwerpt en vervaardigt Extrumat matrijzen voor extrusie en pultrusie. Ook vlak- en profielslijpen, vonkverspaning, frezen en nabewerkingen van werkstukken of herstellingen behoren tot onze mogelijkheden. Door een combinatie van jarenlange ervaring en een constante investering in nieuwe machines kunnen wij zeer efficiënt werken en een goede prijs/kwaliteitsverhouding garanderen.

 2. CURRAX GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf CURRAX GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, en Mechanische koppelingen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, pneumatisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, mechanisch, Koppelingen, mechanisch, en recuperators. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SIBRE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SIBRE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, mechanisch, industriële remmen, Koppelingen, mechanisch, en industriële schokbrekers. Het is gevestigd in Saint Etienne, Frankrijk.

 5. HA-CO GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HA-CO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is gevestigd in Traun, Oostenrijk.

 6. NMH EUCODER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NMH EUCODER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. TECHNISCHER FACHHANDEL 24 TEFA24 INH. STEFAN HAGGE

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNISCHER FACHHANDEL 24 TEFA24 INH. STEFAN HAGGE, is een Distributeur, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Husum, Duitsland.

 8. DYNA SHOCK SYSTEM - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf DYNA SHOCK SYSTEM - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Frankfurt Am Main, Duitsland.

 1. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanje

  Het bedrijf EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Remmen, rembekrachtigingen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Mechanische koppelingen, elektromagnetische remmen, en remmen en koppelingen. Het is gevestigd in Castellar Del Valles, Spanje.

 2. HERBER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERBER HYDRAULIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Reiskirchen, Duitsland.

 3. RINGSPANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RINGSPANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in Bad Homburg, Duitsland.

 4. MUPESA TRANSMISIONES MECÁNICAS

  Spanje

  Het bedrijf MUPESA TRANSMISIONES MECÁNICAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissie, mechanisch - onderdelen, Koppelingen, mechanisch, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Koppelingen, mechanisch, en Transmissies en gelede componenten, mechanisch. Het is gevestigd in Rubí-Barcelona, Spanje.

 5. SOCIEDAD INDUSTRIAL DE TRANSMISIONES SA

  Spanje

  Het bedrijf SOCIEDAD INDUSTRIAL DE TRANSMISIONES SA, is een Distributeur, en actief in de sector Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, mechanisch, en Koppelingen, mechanisch. Het is gevestigd in San Sebastian, Spanje.

 6. AVD BELGIUM

  België

  Het bedrijf AVD BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische remmen, Pneumatische remmen, industriële overdrachten, balansen en systemen voor industrieel wegen, en accessoires voor loopkranen. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 7. JBJ TECHNIQUES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JBJ TECHNIQUES LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Koppelingen, mechanisch, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Koppelingen, mechanisch, Versnellingsbakken, en hydraulische koeler. Het is gevestigd in Redhill, Verenigd Koninkrijk.

 8. RENK GMBH WERK RHEINE

  Duitsland

  Het bedrijf RENK GMBH WERK RHEINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanische koppelingen, Klauwkoppelingen met bolvormige vertanding, lamellaire dichtingen, Mechanische koppelingen, en veiligheidskoppelingen. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 9. GRUPP&STAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRUPP&STAHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Mechanische koppelingen. Het is gevestigd in Geislingen, Duitsland.

 10. KEE CONNECTIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEE CONNECTIONS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, verbindingen en kleppen voor industrieel gebruik, en kranen en koppelingen. Het is gevestigd in Prescot, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis