• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kraanwagens

Resultaten voor

Kraanwagens - Import export

 1. COLLETT & SONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Als experts in transportlogistiek is COLLETT uw wereldwijde professionele partner voor zwaar transport en algemene transportlogistiek in het hele VK en Europa.Wij worden wereldwijd erkend als toonaangevende multimodale specialisten op het gebied van zwaar transport.Met onze vloot van gespecialiseerde apparatuur kunnen wij de verplaatsing van elke lading vergemakkelijken, van een enkele pallet tot een transformator van 500 ton. Voor enkelvoudig algemeen vervoer en kleinere vrachtbehoeften beschikt onze vloot voor algemeen vervoer over vaste diepladers, huifvoertuigen met laadklep, platte aanhangwagens met twist locks & posts en Euroliner met schuifdak.Voor zwaar transport biedt onze toonaangevende vloot vrachtwagens, aanhangwagens en zelfrijdende modulaire transporters (SPMT's) de ideale oplossing voor abnormale ladingen. Van goederenbehandeling per eenheid, projectlading en eenmalige leveringen tot het transport en de zware heffing van meervoudige ladingen, wij bieden de ideale oplossing voor uw vrachtbehoeften.

 2. POPERINGE METAL CONSTRUCTION

  België

  JONCKHEERE subcontracting, met vestigingen in het noordwesten van België (Roeselare en Poperinge) en in het oosten van Slovakije (Kosice), is een gespecialiseerd toeleverancier van plaatwerk en lasconstructies zoals chassis, kraanarmen, hoogtewerkers, heftrucktoebehoren, ... Met zowat 480 enthousiaste medewerkers realiseerden wij in 2007 een omzet van meer dan 80 miljoen Euro op 10 ha terreinen, waarvan 42.000 m² bedrijfshallen. Ons ISO 9001: 2008 certificaat, ons universeel inzetbaar machinepark en onze stevige know-how zijn zeer gegeerd door onze internationale klantenkring. De roots van ons vakmanschap situeren zich in de 19° eeuw met de oprichting in het jaar 1881. Sindsdien zorgde de gedrevenheid van onze bekwame medewerkers, over de generaties heen, voor voortdurende en succesvolle aanpassing aan de marktomstandigheden. De bewuste keuze van moderne technische mogelijkheden binnen een universeel machinepark maken JONCKHEERE subcontracting tot een betrouwbare partner voor ontwerp en toelevering van hoogwaardige lasconstructies in middelgrote en grote series.

 3. SCHOT VERTICAAL TRANSPORT

  Nederland

  De expertise en het materieel voor een complete oplossing van uw verticaal transport. Wanneer de uitvoering van uw projecten vraagt om het verticale transport van objecten, zoekt u een partner die precies, efficiënt en veilig kan werken. Schot Verticaal Transport is dé Europese aanbieder van oplossingen in verticaal transport met jarenlange ervaring en expertise in diverse branches. Door ons uitgebreide kranenpark, verspreid over meer dan 10 locaties, met een hijscapaciteit van 40 tot 750 ton kunnen wij u altijd en flexibel voorzien van een gepaste oplossing.

 4. D.W. CONSTRUCT

  België

  D.W. Construct is uw verhuur-specialist van kraanwagens, over stellingen tot containers. Wij zijn steeds tot uw dienst ! Onze moderne, multifunctionele kranen kunnen ook predallen, machines, silo wanden en tanks aan. U kan bij ons terecht voor zowel algemene stellingbouw, tot meer gespecialiseerde types. Onze speciaal geschoolde technici komen de stellingen brengen en plaatsen. D.W. Construct verhuurt open en gesloten containers van 10 tot 300m3. Deze kunnen gebruikt worden als werf-bureel, materiaalcontainer, stortcontainer, ....

 5. TEKA KRANEN

  Nederland

  Teka Kranen is hét adres voor verhuur, verkoop en service van torenkranen op rupsonderwagen en vaste torenkranen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van torenkranen. Teka Kranen behoort dan ook tot de top van Nederland. De laatste jaren hebben wij het aantal vaste bouwkranen flink uitgebreid, mede door de verwerving van het dealerschap van Jaso kranen. Maar ook voor een mobiele torenkraan kunt u bij ons terecht. Met ons uitgebreide kranenpark, waaronder een rupskraan, en onze kennis over de inzetmogelijkheden, bent u altijd verzekerd van een advies op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CUYPERS VORKLIFTEN

  België

  CUYPERS VORKLIFTEN is een gespecialiseerd bedrijf voor verhuur van vorkliften, container-stackers, containerstapelaars en terminal-trekkers (2x4 en 4x4). Onze werkplaats ligt centraal in de Antwerpse haven, waar zich de meeste van onze klanten bevinden. Doch ook buiten de havenregio weten meer en meer bedrijven onze sterke service te waarderen: wij kunnen immers een werkelijke 24-uur service / 7 dagen op 7 garanderen. WAT CUYPERS VORKLIFTEN VOOR U KAN DOEN: Verhuur van: - vorkliften met hefvermogen van 2 tot 45 ton - container reach-stackers en lege-containerstapelaars - terminal- en Ro-Ro-trekkers met eigen terminal-trailers voor ladingen tot 120 ton. Verhuur op korte of lange termijn, eventueel met vakkundige voerder. Specifieke voorzetapparatuur voor alle goederenbehandelingen.

 2. DEPANNAGE DE GREEF

  België

  Pech- en sleepdienst voor vrachtwagens en auto's. Repatriëring België-buitenland, zowel overdag als 's nachts. Gespecialiseerd in de repatriëring van bussen in heel Europa. Wij repatriëren voertuigen en hun aanhangwagen in heel Europa. Wij hebben niet alleen de beschikking over reparatiemateriaal, maar bezitten eveneens veel materiaal voor wegruimen. WIj zijn lid van FEGARBEL. Wij werken in heel Europa tegen scherpe prijzen die vooraf bepaald zijn met ons bedrijf.

 3. DEZEURE

  België

  Dezeure bvba is een familiebedrijf. Het bedrijf produceert al meer dan 35 jaar wagens zowel voor landbouw, industrie en transport. In de constructie werkt het bedrijf enkel met materialen van hoge kwaliteit. Duurzame, betrouwbare wagens is de prioriteit!

 4. KERKHOVE

  België

  Kerkhove BVBA te tielt maakt containers, kippers, laadbakken en allerhande opbouw op maat voor vrachtwagens. Men staat ook in voor de montage van containersystemen en kranen op vrachtwagens.

 5. THIJS

  België

  Handel in oude metalen en gespecialiseerd in verhuur van kranen en containers, nationaal en internationaal transport en tankcleaning.

 1. REMORQUAGE DÉPANNAGE PROS

  Frankrijk

  Het bedrijf REMORQUAGE DÉPANNAGE PROS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in St Genis Laval, Frankrijk.

 2. HTV GEAR INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf HTV GEAR INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. AUTO RIBEIRO LDA

  Portugal

  Het bedrijf AUTO RIBEIRO LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in Canelas Vng, Portugal.

 2. KUIPHUIS KRAANVERHUUR B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KUIPHUIS KRAANVERHUUR B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur - bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van hijskraanwagens, en verhuur van hijskraanwagens op de bouw. Het is gevestigd in Oldenzaal, Nederland.

  Alle producten voor "kraanwagens"

 3. GRÚAS, MANIOBRAS Y TRASLADOS GMT

  Mexico

  Het bedrijf GRÚAS, MANIOBRAS Y TRASLADOS GMT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in Monterrey, Mexico.

 4. GRÚAS YUGUERO

  Spanje

  Het bedrijf GRÚAS YUGUERO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in Santovenia De Pisuerga (valladolid), Spanje.

 5. TBZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TBZ GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - koel- en vriestransport, Kraanwagens, Opleggers - industrieel, Transport - koel- en vriestransport, Kraanwagens, platformwagen met takel, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in Bretten, Duitsland.

 6. SAYAL CRANE

  Turkije

  Het bedrijf SAYAL CRANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Portaalkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren brugbalken, en kraanwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. HESS KRANE

  Duitsland

  Het bedrijf HESS KRANE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraanwagens, Mobiele kranen, verhuur kraan, en verhuur vrachtauto met kraan. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 8. RECOVERYA2B

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RECOVERYA2B, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in High Wycombe, Verenigd Koninkrijk.

 1. 2M LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf 2M LEVAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hefinrichtingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraanwagen, autokranen voor het hijsen van goederen, kraanwagens, en industrie hijswerk. Het is gevestigd in La Charité-Sur-Loire, Frankrijk.

 2. AUTOHAUS UEBEL & ENGELHARDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOHAUS UEBEL & ENGELHARDT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in Isernhagen, Duitsland.

 3. PANNEN- UND BERGUNGSDIENST J. NEUBECKER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PANNEN- UND BERGUNGSDIENST J. NEUBECKER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 4. ABSCHLEPPDIENST POTSDAM NORD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABSCHLEPPDIENST POTSDAM NORD GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in Potsdam, Duitsland.

 5. KRAN UND ABSCHLEPPDIENST GERSTADT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRAN UND ABSCHLEPPDIENST GERSTADT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in Rüdesheim Am Rhein, Duitsland.

 6. GRUAS HERMANOS OLIVER

  Spanje

  Het bedrijf GRUAS HERMANOS OLIVER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in Huércal De Almería, Spanje.

 7. PANNEN- UND ABSCHLEPPDIENST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PANNEN- UND ABSCHLEPPDIENST GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 8. ABSCHLEPPDIENST JOSEF EICHENSEHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABSCHLEPPDIENST JOSEF EICHENSEHER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 9. ABSCHLEPPDIENST MERTENS INH. EROL LESIK

  Duitsland

  Het bedrijf ABSCHLEPPDIENST MERTENS INH. EROL LESIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kraanwagens, Personenauto's, Auto's, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, en Kraanwagens. Het is gevestigd in Bad Lippspringe, Duitsland.

 10. IZMIR CEKICI

  Turkije

  Het bedrijf IZMIR CEKICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kraanwagens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis