• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • krammen

Resultaten voor

Krammen - Import export

 1. MPV PAPIER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPV PAPIER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Krammen. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 2. TORREGGIANI SRL

  Italië

  TORREGGIANI S.R.L. werd in 1974 opgericht in Redondesco, in de provincie Mantua. Het bedrijf was het idee van twee broers, Livio en Carlo Torreggiani, die zich wilden toeleggen op een sector die toen nog vrij experimenteel was; Livio neemt de commerciële kant voor zijn rekening, terwijl de jongere Carlo zich op de productiekant richt. Zij vervaardigden OP AMBACHTELIJKE WIJZE een machine voor de productie van de eerste METALEN NIETJES, bestemd voor een beperkte markt in de meubelsector in de regio's Veneto en Lombardije. Vandaag de dag is TORREGGIANI Srl een van de toonaangevende bedrijven in Italië in deze sector, met veel aandacht voor kwaliteit en het milieu. De hoogpresterende apparatuur voldoet aan de laatste technologische normen. Het geïntegreerde productieproces, van de verwerking van de grondstof (walsdraad) tot het afgewerkte product, stelt ons in staat een strenge kwaliteitscontrole toe te passen. Een groot deel van de productie wordt uitgevoerd naar Europa en andere landen.

 3. TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG

  Duitsland

  Het bedrijf TIMPACO GMBH FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Krammen. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 4. A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE)

  Frankrijk

  Het bedrijf A.P.M. (AGRAFE PRÉCISION MÉCANIQUE), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen krammen voor verpakking, en krammen voor nietmachines voor kantoor. Het is gevestigd in Enchenberg, Frankrijk.

 5. AMBS + MORSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AMBS + MORSCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Krammen. Het is gevestigd in Lahr, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KYOCERA SENCO SWITZERLAND AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Krammen. Het is gevestigd in Horgen, Zwitserland.

 2. KEMERLI METAL

  Turkije

  Het bedrijf KEMERLI METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubelen, luchtdrukgereedschap, en accessoires voor meubels. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 3. 3D MAKINA KALIP

  Turkije

  Het bedrijf 3D MAKINA KALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Frankrijk

  Het bedrijf MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vulcaniseren van rubber - machines en materiaal, Transportbanden, drijfriemen, Vulcaniseren van rubber - machines en materiaal, en Transportbanden. Het is gevestigd in Saint-Chamond, Frankrijk.

 5. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krammen, gegloeid ijzerdraad, touwen, Krammen, en genagelde zinkstukken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. TRAFILERIA TRAVER SRL

  Italië

  Het bedrijf TRAFILERIA TRAVER SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaaldraad, en ijzerdraad. Het is gevestigd in Zevio, Italië.

 2. STALGRIT

  Wit Rusland

  Het bedrijf STALGRIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Nagel- en nietmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krammen, Spijkers en nagels, Krammen, Spijkers en nagels, Niet- en nagelmachines - verpakkingsindustrie, en spijkers. Het is gevestigd in Retchitsa, Wit Rusland.

 1. SOFRAGRAF SENCO

  Frankrijk

  Het bedrijf SOFRAGRAF SENCO, en actief in de sector Krammen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Niethechtingen - verpakking volgens specificatie, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Niethechtingen - verpakking volgens specificatie, en Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten. Het is gevestigd in St Ame, Frankrijk.

 2. WONDAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wonday, opgericht in 2018, is een merk dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van kantoor- en schoolbenodigdheden. We bieden ook apparatuur voor handmatige en creatieve activiteiten, tuinieren en doe-het-zelven, en ook handlingapparatuur. Wonday is het resultaat van een fusie tussen JPC Créations en Safetool. Het is onze missie om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven op kantoor, op school of thuis verbeteren. We hebben nu al meer dan 5.000 referenties.Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten in een voortdurend veranderende markt. Bovendien zetten we ons in voor het behoud van het milieu door middel van minimalistische, gemakkelijk recyclebare verpakkingen. We maken er een erezaak van om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen door de kwaliteit van onze producten te garanderen en tegelijkertijd te voldoen aan de geldende normen. Daarom hebben we regelmatige kwaliteitscontroles ingevoerd. Dankzij Wonday kunt u elke dag het juiste gereedschap vinden, te beginnen met paperclips, een icoon van het merk sinds de oprichting. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 4. WHITECROFT ESSENTIALS (LYDNEY) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WHITECROFT ESSENTIALS (LYDNEY) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren fournituren, bureau-artikelen, breiwerk, en krammen voor kledingindustrie. Het is gevestigd in Mitcheldean, Verenigd Koninkrijk.

 5. EREM FERRET

  Frankrijk

  Het bedrijf EREM FERRET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingaccessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen krammen. Het is gevestigd in La Grand'croix, Frankrijk.

 6. WOODSTOCK PARTS UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOODSTOCK PARTS UK LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Bladveren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Springveren, metalen krammen, Springveren, bolgewrichten, en harpsluitingen. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 7. AG TECHNOLOGIES

  Oekraïne

  Het bedrijf AG TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer voor bouw en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren steunbeugels, bevestigingsbeugels, metalen krammen, en metalen krammen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 8. DETTAGLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DETTAGLI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Fancybijouterieen. Het is tevens aanwezig in de sectoren haken voor kleding, en krammen voor kledingindustrie. Het is gevestigd in Grumello Del Monte, Italië.

 1. METALBOTTONI S.P.A.

  Italië