• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie

Resultaten voor

Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. BORSIG GMBH

  Duitsland

  Het hoofdkantoor van de BORSIG Group is BORSIG GmbH, gevestigd in Berlijn.Strategisch leiderschap richt zich op drie gebieden: Groepsontwikkeling: Product- en marktstrategieën, productiestructuren, doelformulering en tracking, financieel beheer en controlling, personeelsbeheer.BORSIG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht uit Duitsland. Onze hooggekwalificeerde ingenieurs en technici zijn toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en assembleren van alleen de beste systemen en machines op de bestemming. Dit betekent dat onze producten efficiënt, betrouwbaar en een investering in de toekomst zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Elk van onze productielocaties in Berlijn, Gladbeck en Meerane heeft zijn eigen uitstekende kwaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, innovatieve productieprocessen en die van productie en onafhankelijke kwaliteitstesten en controle van de productlijnen.

 3. HO-MATIC AG

  Zwitserland

  U bent bij HO-Matic AG aan het juiste adres, wanneer u ventielen en accessoires voor de bediening van uiteenlopende media zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 hebben wij ons in de bediening van gasvormige en vloeibare media alsook schuurstoffen gespecialiseerd. Naast een nauwe samenwerking met internationaal bekende levervestigingen van diverse soorten ventielen zoals: Firma ROSS EUROPA GmbH of firma Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) heeft HO-Matic AG een eigen product ontwikkeld, de HOmatic-knelafsluiter. Deze wordt intussen door klanten in alle werelddelen voor de oplossingen van diverse besturingsproblemen gewaardeerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de ventieltechniek en de hoge kwaliteitsnormen van onze producten zijn wij in staat om wensen van klanten in overtuigende oplossingen om te zetten. Onze producten: regelventielen voor buizen; knelafsluiters; afsluitkleppen; persluchtkleppen en nog veel meer

 4. PETRAS

  Frankrijk

  Fabrikant van pneumatische aandrijvingen en hydraulische aandrijvingen voor kleppen op installatie van hydro-elektrische centrale alsook elektrohydraulische aandrijvingen voor het industriële kranenstelsels in de sector van off shore & on shore, in OIL & GAZ industrieën, zoals boorinstallaties van aardolie op de vaste grond of op zee, raffinaderijen, tankers en pipelines. Wij zijn tevens werkzaam in de petrochemische, chemische sector, enz.

 5. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Duitsland

 2. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Oostenrijk

 3. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  China

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. van CNNC, is een technologietype productiebedrijf dat onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van industriële kleppen integreert. Het is ook de eerste beursgenoteerde onderneming van de Chinese kleppenindustrie en CNNC. De producten van het bedrijf worden op grote schaal toegepast in meer dan tien industrieën, zoals aardolie, aardolie en gas, olieraffinage, kernenergie, elektriciteit, metallurgie, chemische industrie, scheepsbouw , papierproductie en medicijnen in binnen- en buitenland en nationale gerelateerde wetenschappelijke onderzoeksafdelingen. Als bekende merken van de kleppenindustrie hebben de handelsmerken "H" en "SUFA" een goede reputatie en een zekere invloed in de internationale kleppenindustrie. Het merk "H" is het beroemde handelsmerk van Suzhou City en het beroemde handelsmerk van de provincie Jiangsu. Het werd ook bekroond met "2006 China Top-tien (ventiel) merk op de wereldmarkt" op de "14e World Producer Conference" in 2006.

 4. PENZA VALVE PLANT

  Rusland

  De naamloze vennootschap PENZA VALVE PLANT (PVP, JSC) is een dynamische onderneming met een sterke groei en een complete productiecyclus van de blanking fabricage tot het verzenden van de eindproducten. De kleppen van onze PVP, JSC productie zijn bestemd voor de: Chemische industrie; olie-industrie; gasindustrie; kernenergie industrie. Ze worden ook volop gebruikt binnen de productie van koelinstallaties, compressors, medische apparatuur, leidingen in woningen en nutsnetwerken voor verwarming, water- en gastoevoer. De onderneming produceert voornamelijk kleppen voor leidingen voor veilige en ecologische processen binnen de olie-, gas-, petrochemische, energie en kernenergie industrieën om de economische groei van de onderneming zeker te stellen en het aantal banen te vergroten. We streven ernaar de toonaangevende positie van de onderneming als een competitieve en succesvol groeiende deelnemer op de markt voor betrouwbare en hoogwaardige leidingkleppen te behouden en op succesvolle wijze nieuwe ontwerpen uit te brengen.

 5. DUWAR D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf DUWAR Ltd. is werkzaam in het ontwerp, de productie en het onderhoud van doseerpompen, doseersystemen, voor alle soorten vloeibare chemicaliën. We zijn fabrikant van: - uitrustingen voor processing, farmaceutica, chemicaliën, voedingsmiddelen en de olie-industrie- doseerpompen en daarbij horende armaturen- doseerfabriek voor additieven, methanol, triethyleenglycol, demulgeren - triplex plunjerpompen- overdruknaaldkleppen-overdrukkleppen-veiligheidskleppen

 1. E-CRANE WORLDWIDE

  België

  E-Crane Worldwide is een leidinggevende constructeur van hijswerktuigen en is wereldwijd actief. In de Europese productievestiging te Adegem assembleren en testen we onze kranen. De drijvende kracht achter deze producten zijn onze enthousiaste, hooggekwalificeerde medewerkers.

 2. VIAR VALVOLE SRL

  Italië

 1. RIDART SRL

  Italië

 2. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Duitsland

 3. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Duitsland

 4. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. JSC ALTAI MACHINE-BUILDING COMPANY

  Rusland

 7. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italië

 8. ROFI

  Frankrijk

 1. ARMAPRIME

  Oekraïne

 2. ECO VALVES LTD

  Israël

 3. FLOUR VALVES SRL

  Italië

 4. TEHNOPROEKT

  Rusland

 5. SIDER

  Frankrijk

 6. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrijk

 7. PEROLO

  Frankrijk

 8. RANDEX

  Frankrijk

 9. LA TECNOVALVO SRL

  Italië

 10. ZAVOD KOLTSEVYKH ZAGOTOVOK ("RING BLANK PLANT" LLC)

  Rusland