• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie

Resultaten voor

Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. HO-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  U bent bij HO-Matic AG aan het juiste adres, wanneer u ventielen en accessoires voor de bediening van uiteenlopende media zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 hebben wij ons in de bediening van gasvormige en vloeibare media alsook schuurstoffen gespecialiseerd. Naast een nauwe samenwerking met internationaal bekende levervestigingen van diverse soorten ventielen zoals: Firma ROSS EUROPA GmbH of firma Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) heeft HO-Matic AG een eigen product ontwikkeld, de HOmatic-knelafsluiter. Deze wordt intussen door klanten in alle werelddelen voor de oplossingen van diverse besturingsproblemen gewaardeerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de ventieltechniek en de hoge kwaliteitsnormen van onze producten zijn wij in staat om wensen van klanten in overtuigende oplossingen om te zetten. Onze producten: regelventielen voor buizen; knelafsluiters; afsluitkleppen; persluchtkleppen en nog veel meer

 3. BORSIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het hoofdkantoor van de BORSIG Group is BORSIG GmbH, gevestigd in Berlijn.Strategisch leiderschap richt zich op drie gebieden: Groepsontwikkeling: Product- en marktstrategieën, productiestructuren, doelformulering en tracking, financieel beheer en controlling, personeelsbeheer.BORSIG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht uit Duitsland. Onze hooggekwalificeerde ingenieurs en technici zijn toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en assembleren van alleen de beste systemen en machines op de bestemming. Dit betekent dat onze producten efficiënt, betrouwbaar en een investering in de toekomst zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Elk van onze productielocaties in Berlijn, Gladbeck en Meerane heeft zijn eigen uitstekende kwaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, innovatieve productieprocessen en die van productie en onafhankelijke kwaliteitstesten en controle van de productlijnen.

 4. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Elmenhorst, Duitsland.

 5. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ECONOSTO

  België

  Econosto heeft zich tussen 1892 en 2014 ontwikkeld van een innovatief technisch adviesbureau voor Economische Stoomproductie tot een internationale dienstverlener met klantgerichte totaaloplossingen op het gebied van stromingstechniek. Econosto levert een compleet programma hoogwaardige componenten – veelal samengebouwd tot complete systemen - aan bedrijven in de markten: (petro)chemie, olie- & gas, tank op- & overslag, scheepsbouw & -reparatie, utiliteitsbouw, water, OEM en industrie breed. Het kernassortiment bestaat uit hoogwaardige afsluiters, appendages en meet & regel componenten van het eigen label Econ® en gerenommeerde A-merken.

 2. ADRIAANSEN

  België

  Adriaansen Verpakkingen levert voornamelijk verpakkingen voor de voedingsindustrie en de (petro)chemie. Het bedrijf vertegenwoordigt een achttal producenten van verpakkingen en toebehoren en ontwikkelt onder andere kunststofemmers, blikverpakkingen, IBC verpakkingen, een gamma jerrycans en vaten (van 5 tot 220L), een gamma dispensers- kranen voor vaten en jerrycans in alle maten en voor alle vloeistoffen, innovatieve en standaard doppen, RPC, aluminium plooibare containers op palet, en ten slotte stapelbare jerrycans in PET.

 3. PETRAS

  Frankrijk

  Fabrikant van pneumatische aandrijvingen en hydraulische aandrijvingen voor kleppen op installatie van hydro-elektrische centrale alsook elektrohydraulische aandrijvingen voor het industriële kranenstelsels in de sector van off shore & on shore, in OIL & GAZ industrieën, zoals boorinstallaties van aardolie op de vaste grond of op zee, raffinaderijen, tankers en pipelines. Wij zijn tevens werkzaam in de petrochemische, chemische sector, enz.

 4. DUWAR D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf DUWAR Ltd. is werkzaam in het ontwerp, de productie en het onderhoud van doseerpompen, doseersystemen, voor alle soorten vloeibare chemicaliën. We zijn fabrikant van: - uitrustingen voor processing, farmaceutica, chemicaliën, voedingsmiddelen en de olie-industrie- doseerpompen en daarbij horende armaturen- doseerfabriek voor additieven, methanol, triethyleenglycol, demulgeren - triplex plunjerpompen- overdruknaaldkleppen-overdrukkleppen-veiligheidskleppen

 5. E-CRANE WORLDWIDE

  België

  E-Crane Worldwide is een leidinggevende constructeur van hijswerktuigen en is wereldwijd actief. In de Europese productievestiging te Adegem assembleren en testen we onze kranen. De drijvende kracht achter deze producten zijn onze enthousiaste, hooggekwalificeerde medewerkers.

 1. A.D.R.

  België

  Bij A.D.R verkopen wij al een halve eeuw lang bevestigingsmaterialen en afsluiters. Nu verkopen wij ook koppelingen, slangen buizen en andere materialen voor de industrie.

 2. DENVER INTERNATIONAL

  België

  Denver International biedt kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, en is ook uw logistieke partner voor maritiem vervoer.

 1. V.V.C.

  België

  V.V.C. (Van de Velde Valves & Controls) is een vooraanstaand Belgisch fabrikant van afsluiters gespecialiseerd in afsluit-en regelkleppen voor hete gassen en afsluiters voor stortgoederen.

 2. VIAR VALVOLE SRL

  Italië

  Het bedrijf VIAR VALVOLE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 3. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, bolafsluiters, Kleppen, gewichten en massa - meet- en afstelinstrumenten, en Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Nordheim, Duitsland.

 4. KE-ARM, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KE-ARM, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren keerkleppen, knikkerventiel, fabrikant van industriële kranen, en kogelkleppen voor hoge temperaturen. Het is gevestigd in Opava, Tsjechische Rep..

 5. RIDART SRL

  Italië

  Het bedrijf RIDART SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren overbelastingsbegrenzer. Het is gevestigd in Gazzada Schianno, Italië.

 6. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Loodgieterij - industrieel, vlinderkleppen, en Verstelbare bedieningselementen voor kranen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 7. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

 8. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIRPOWER EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Rheinbreitbach, Duitsland.

 2. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italië

  Het bedrijf INDEX4PIPING DI G.BETTOLO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële afsluiters, regelkleppen voor vloeistoffen, ventiel met dubbele klepper, en ventiel voor de petrochemische industrie. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. ROFI

  Frankrijk

  Het bedrijf ROFI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Afsluiters en kleppen, terugslagkleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, en regelafsluiter. Het is gevestigd in Forbach, Frankrijk.

 4. KIHSCO VALVES EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIHSCO VALVES EUROPE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Afsluiters en kleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Stopkleppen, terugslagkleppen, en Afsluiters en kleppen. Het is gevestigd in Nauheim, Duitsland.

 5. LESER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LESER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, veiligheidskleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, kleppen voor de chemische industrie, en ventiel voor de petrochemische industrie. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breekschijven, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Breekschijven, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Schalksmühle, Duitsland.

 7. SFEROVA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SFEROVA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Afsluiters en kleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, afsluiters, en knikkerventiel. Het is gevestigd in Sulbiate, Italië.

 8. SOLDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOLDO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, Schakelaars, Afsluiters en kleppen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, en Schakelaars. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 9. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ADAMS ARMATUREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, terugslagkleppen, vlinderkleppen, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, en Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 10. LA TECNOVALVO SRL

  Italië

  Het bedrijf LA TECNOVALVO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, Staal - speciaal, en Chemie. Het is gevestigd in Bollate, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis