• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie

Resultaten voor

Kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

  Website Open In New icon
 2. BORSIG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Het hoofdkantoor van de BORSIG Group is BORSIG GmbH, gevestigd in Berlijn.Strategisch leiderschap richt zich op drie gebieden: Groepsontwikkeling: Product- en marktstrategieën, productiestructuren, doelformulering en tracking, financieel beheer en controlling, personeelsbeheer.BORSIG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht uit Duitsland. Onze hooggekwalificeerde ingenieurs en technici zijn toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en assembleren van alleen de beste systemen en machines op de bestemming. Dit betekent dat onze producten efficiënt, betrouwbaar en een investering in de toekomst zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Elk van onze productielocaties in Berlijn, Gladbeck en Meerane heeft zijn eigen uitstekende kwaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, innovatieve productieprocessen en die van productie en onafhankelijke kwaliteitstesten en controle van de productlijnen.

  Website Open In New icon
 3. HO-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  U bent bij HO-Matic AG aan het juiste adres, wanneer u ventielen en accessoires voor de bediening van uiteenlopende media zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 hebben wij ons in de bediening van gasvormige en vloeibare media alsook schuurstoffen gespecialiseerd. Naast een nauwe samenwerking met internationaal bekende levervestigingen van diverse soorten ventielen zoals: Firma ROSS EUROPA GmbH of firma Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) heeft HO-Matic AG een eigen product ontwikkeld, de HOmatic-knelafsluiter. Deze wordt intussen door klanten in alle werelddelen voor de oplossingen van diverse besturingsproblemen gewaardeerd. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de ventieltechniek en de hoge kwaliteitsnormen van onze producten zijn wij in staat om wensen van klanten in overtuigende oplossingen om te zetten. Onze producten: regelventielen voor buizen; knelafsluiters; afsluitkleppen; persluchtkleppen en nog veel meer

  Website Open In New icon
 4. PETRAS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van pneumatische aandrijvingen en hydraulische aandrijvingen voor kleppen op installatie van hydro-elektrische centrale alsook elektrohydraulische aandrijvingen voor het industriële kranenstelsels in de sector van off shore & on shore, in OIL & GAZ industrieën, zoals boorinstallaties van aardolie op de vaste grond of op zee, raffinaderijen, tankers en pipelines. Wij zijn tevens werkzaam in de petrochemische, chemische sector, enz.

  Website Open In New icon
 5. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 3. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  China

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. van CNNC, is een technologietype productiebedrijf dat onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie en verkoop van industriële kleppen integreert. Het is ook de eerste beursgenoteerde onderneming van de Chinese kleppenindustrie en CNNC. De producten van het bedrijf worden op grote schaal toegepast in meer dan tien industrieën, zoals aardolie, aardolie en gas, olieraffinage, kernenergie, elektriciteit, metallurgie, chemische industrie, scheepsbouw , papierproductie en medicijnen in binnen- en buitenland en nationale gerelateerde wetenschappelijke onderzoeksafdelingen. Als bekende merken van de kleppenindustrie hebben de handelsmerken "H" en "SUFA" een goede reputatie en een zekere invloed in de internationale kleppenindustrie. Het merk "H" is het beroemde handelsmerk van Suzhou City en het beroemde handelsmerk van de provincie Jiangsu. Het werd ook bekroond met "2006 China Top-tien (ventiel) merk op de wereldmarkt" op de "14e World Producer Conference" in 2006.

 4. ECONOSTO

  België

  Econosto heeft zich tussen 1892 en 2014 ontwikkeld van een innovatief technisch adviesbureau voor Economische Stoomproductie tot een internationale dienstverlener met klantgerichte totaaloplossingen op het gebied van stromingstechniek. Econosto levert een compleet programma hoogwaardige componenten – veelal samengebouwd tot complete systemen - aan bedrijven in de markten: (petro)chemie, olie- & gas, tank op- & overslag, scheepsbouw & -reparatie, utiliteitsbouw, water, OEM en industrie breed. Het kernassortiment bestaat uit hoogwaardige afsluiters, appendages en meet & regel componenten van het eigen label Econ® en gerenommeerde A-merken.

 5. PENZA VALVE PLANT

  Rusland

  De naamloze vennootschap PENZA VALVE PLANT (PVP, JSC) is een dynamische onderneming met een sterke groei en een complete productiecyclus van de blanking fabricage tot het verzenden van de eindproducten. De kleppen van onze PVP, JSC productie zijn bestemd voor de: Chemische industrie; olie-industrie; gasindustrie; kernenergie industrie. Ze worden ook volop gebruikt binnen de productie van koelinstallaties, compressors, medische apparatuur, leidingen in woningen en nutsnetwerken voor verwarming, water- en gastoevoer. De onderneming produceert voornamelijk kleppen voor leidingen voor veilige en ecologische processen binnen de olie-, gas-, petrochemische, energie en kernenergie industrieën om de economische groei van de onderneming zeker te stellen en het aantal banen te vergroten. We streven ernaar de toonaangevende positie van de onderneming als een competitieve en succesvol groeiende deelnemer op de markt voor betrouwbare en hoogwaardige leidingkleppen te behouden en op succesvolle wijze nieuwe ontwerpen uit te brengen.

 1. ADRIAANSEN

  België

  Adriaansen Verpakkingen levert voornamelijk verpakkingen voor de voedingsindustrie en de (petro)chemie. Het bedrijf vertegenwoordigt een achttal producenten van verpakkingen en toebehoren en ontwikkelt onder andere kunststofemmers, blikverpakkingen, IBC verpakkingen, een gamma jerrycans en vaten (van 5 tot 220L), een gamma dispensers- kranen voor vaten en jerrycans in alle maten en voor alle vloeistoffen, innovatieve en standaard doppen, RPC, aluminium plooibare containers op palet, en ten slotte stapelbare jerrycans in PET.

 2. DUWAR D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf DUWAR Ltd. is werkzaam in het ontwerp, de productie en het onderhoud van doseerpompen, doseersystemen, voor alle soorten vloeibare chemicaliën. We zijn fabrikant van: - uitrustingen voor processing, farmaceutica, chemicaliën, voedingsmiddelen en de olie-industrie- doseerpompen en daarbij horende armaturen- doseerfabriek voor additieven, methanol, triethyleenglycol, demulgeren - triplex plunjerpompen- overdruknaaldkleppen-overdrukkleppen-veiligheidskleppen

 3. E-CRANE WORLDWIDE

  België

  E-Crane Worldwide is een leidinggevende constructeur van hijswerktuigen en is wereldwijd actief. In de Europese productievestiging te Adegem assembleren en testen we onze kranen. De drijvende kracht achter deze producten zijn onze enthousiaste, hooggekwalificeerde medewerkers.

 4. A.D.R.

  België

  Bij A.D.R verkopen wij al een halve eeuw lang bevestigingsmaterialen en afsluiters. Nu verkopen wij ook koppelingen, slangen buizen en andere materialen voor de industrie.

 5. DENVER INTERNATIONAL

  België

  Denver International biedt kranen en afsluiters voor de olie- en petrochemische industrie, en is ook uw logistieke partner voor maritiem vervoer.

 6. V.V.C.

  België

  V.V.C. (Van de Velde Valves & Controls) is een vooraanstaand Belgisch fabrikant van afsluiters gespecialiseerd in afsluit-en regelkleppen voor hete gassen en afsluiters voor stortgoederen.

 7. VIAR VALVOLE SRL

  Italië

 8. RIDART SRL

  Italië

 9. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Duitsland

 10. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Duitsland

 2. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. JSC ALTAI MACHINE-BUILDING COMPANY

  Rusland

 4. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italië

 5. VALVOSIDER S.R.L.

  Italië

 6. ARMAPRIME

  Oekraïne

 7. OMB VALVES S.P.A.

  Italië

 8. SFEROVA S.R.L.

  Italië

 9. RANDEX

  Frankrijk

 10. ZAVOD KOLTSEVYKH ZAGOTOVOK ("RING BLANK PLANT" LLC)

  Rusland