• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kranen en rolbruggen

Resultaten voor

Kranen en rolbruggen - Import export

 1. LIFT EXPRESS

  België

  LIFTEXPRESS is de huur van een meubellift voor uw verhuizingen. Voor uw meubels van waarde of voor meubelstukken die niet via de lift of de trap vervoerd kunnen worden, voor het leveren van een nieuw bankstel of om een verhuiswagen te legen. Voor uw verhuizing stelt LIFT EXPRESS u een goederenlift ter beschikking van de 1e tot de 22e etage, met een vermogen van 300 kg. LIFTEXPRESS biedt een complete service voor professionals, particulieren en bedrijven: -Verhuur lift met operator.-Huur een busje. -Huur een vrachtwagen zonder chauffeur.-Huur een meubellift.-Huur opslagruimte.-Huur een kraan op een aanhanger. zonder operator. -Huren van kranen op vrachtwagen met of zonder operator. Tot uw dienst overal in België: Brussel - Waals Brabant - Vlaams Brabant - Mons - Charleroi - Nivelles - Namen - Luik - Arlon - Antwerpen - de Belgische kust en in de grensregio's in Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 2. HEAVYDRIVE GMBH

  Duitsland

  Het succesverhaal van het bedrijf Heavydrive GmbH begint met een opvallend idee: Bestaande minikranen in de transport- en hefmarkt kunnen lasten heffen en positioneren, maar kunnen niet onder belasting doorrijden.Ingenieur Günter Übelacker ontwikkelt een lichtgewicht, stevig transportapparaat.Het verfijnde ontwerp van de glazen trolley garandeert de stabiliteit van de getransporteerde goederen als zodanig.In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf met deze productserie de wereldmarktleider geworden.In 2006 richt Günter Übelacker het bedrijf Heavydrive GmbH op.Met een paar apparaten begint het bedrijf ook in de verhuursector.Door zijn aanwezigheid op internationale beurzen wordt Heavydrive GmbH al snel bekend als een van de alles-in-één leveranciers van hef- en transportoplossingen.Met op maat gemaakte assemblageoplossingen, van planning tot implementatie, zelfs in gecompliceerde bouwplaatssituaties overtuigt het ervaren team van Heavydrive GmbH klanten over de hele wereld.

 3. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Duitsland

  ABUS is een van de toonaangevende fabrikanten van halkranen in Europa. Het familiebedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van gestandaardiseerde componenten en kraanconfiguraties.De competenties omvatten het hele proces van waardecreatie.Gummersbach, het hoofdkantoor van het bedrijf, voert op verschillende locaties ontwikkeling en productie uit.ABUS-halkanensystemen bestrijken het volledige belastingsbereik van 80 kg tot 120 t en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan halgeometrieën en systeemvereisten.

 4. LOCA-GRUE

  België

  LOCA GRUE is gespecialiseerd in de verhuring van kranen op vrachtwagens in heel België. Onze verschillende arrangementen omvatten de verhuring van kranen voor bouwplaatsen, kranen op vrachtwagens, kranen op opleggers, hoogwerkers of materiaalliften met of zonder bediener. Wij zijn uw ideale partner als u een kraan wilt huren. Wij zijn opnieuw een referentie op het gebied van meubelliften. Kies het arrangement dat past bij uw behoeften!

 5. HENNE SPANTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HENNE SPANTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRANTEAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRANTEAM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Markdorf, Duitsland.

 2. GIS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GIS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Schotz, Zwitserland.

 3. KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON

  Duitsland

  Het bedrijf KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 4. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

  Het bedrijf METALMECCANICA SPAGGIARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Portaalkranen, portaalkranen, hijskranen voor het hijsen van goederen, Opslagsystemen en materialen, lieren voor het hijsen van goederen, Portaalkranen, loopkranen voor het hijsen van goederen, en geautomatiseerde magazijnen. Het is gevestigd in Fontevivo, Italië.

 5. ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 1. SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Möser, Duitsland.

 2. GH CRANES & COMPONENTS

  Duitsland

  Het bedrijf GH CRANES & COMPONENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 1. KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 2. RALF BRINKMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RALF BRINKMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 3. MASTORASLIFT

  Griekenland

  MASTORAS-LIFT combineert een 25-jarige ervaring op de markt met het dynamisme van de moderne tijd in de branche van hijsapparatuur, pallet platformliften en vervoer en verhuur van heftrucks. ONZE COMPLETE HEFTRUCK DIENSTEN: Heftruck verhuur en vorkheftruck verhuur, laden en lossen, ongelijk de omvang of het gewicht, platformliften voor transport en pallets, vrachtwagens met lift- en goederenverzetuitrusting, transport van hijstoestellen, goederenliften met eigen vrachtwagens. Actief sinds 1985. U kunt op ons VERTROUWEN voor al uw heftrucks.

 4. SCHEERLINCK

  België

  Scheerlinck is gespecialiseerd in industrieel kraanverhuur ! Verhuur van telescopische kranen van 25 tot 120 ton voorzien van aangepast hijsmateriaal. Deze zijn voorzien van de modernste technologie. Wij bieden u een breed aanbod in telescopische kranen van 25 tot 120 ton voorzien van aangepast hijsmateriaal voor zowel enkelvoudige opdrachten als complexe projecten. Ons team van ervaren kraanbestuurders zorgt ervoor dat uw last veilig en tijdig op de juist plaats geraakt. Overzicht kranen Daarenboven beschikken wij ook over allerhande heftrucks, aangepaste vrachtwagens voor verhuis van machines en hijsaccessoires zoals rijplaten, betonbakken, personenkorven, kettingen, ... Alle kranen en hijsmaterialen zijn gekeurd door een erkend keuringsorganisme en voorzien van de modernste technologie waardoor snelle inzetbaarheid, precisie en optimale veiligheid gegarandeerd zijn. Ons aanbod van bouwmaterialen is niet van de minste. Dankzij onze opslagplaats van 30000m² hebben we een enorm grote voorraad van de meest uiteenlopende produkten. Van betonblokken over dakpannen tot tegels. Voor ruwbouw leveren wij uit voorraad: betonblokken, binnenmetselwerk, ijzer, welfsels, isolatie, riolering en afwatering, hout. Voor afwerking kan u bij ons terecht voor: gevelstenen, dakbedekking, klinkers en tuinafrastering, gereedschap.

 5. GOEYVAERTS R

  België

  Havengebonden bemand kraanwerk en machine verhuur. Laden en lossen van schepen. Havenactiviteiten - 850 zakgoed 1GOEYVAERTS R bvba is gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van allerhande machines die nodig zijn bij laden en/of lossen van schepen en aanhorend transport en/of stockage-behandeling van goederen, met als doelgroepen: havenbedrijven en industrie. Ons machinepark bestaat uit: hydraulische overslagkranen 30 - 120 ton open en gesloten grijpers 1-7 m3, schrootgrijpers, boomklem, magneet, verlengstuk, lasthaken tot 15 ton schrankladers bobcat wielladers van 17 - 35 ton met hoogkipbak en weeginstallatie wielladers met voorzetstuk 6 en 11 meter haventrekkers Terberg kipopliggers 40 m3 zeecontainer kipchassis, verticaal afzetbaar graafmachines 16-22 ton, rupsbanden Zowel bemande als onbemande verhuur is mogelijk. Specialiteit: bemande 24u dienstverlening binnen de haven van Antwerpen.

 6. LEMMENS CRANE SYSTEMS

  Nederland

  Verschillende diensten : Engineering van kraansystemen : In onze fabrieken transformeren wij uw ideeen in operationele transportsystemen. Onze specialisten hebben supervisie over elke stap van het productieproces waarbij zij u waarborgen dat het bestelde - middels strenge controles tijdens het design, enginering, fabrikage en assemblage - daadwerkelijk en op afgesproken tijd geleverd wordt. Productie (met moderne werk-omgeving) : Onze ervaren monteurs gebruiken de nieuwste gereedschappen en technisch ondersteunende middelen om een zeer breed gamma aan hijs-, hef- en transportmateriaal te kunnen produceren. Zij zijn gecertificeerd since 1996, hetgeen voor u de beste kwaliteitsgarantie is die men kan bieden. Installatie : Uw vertrouwd zakenpartner. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de best passende hijs-, hef- of transport-oplossing. Zo hebben wij door de jaren heen met onze handelsnaam "Lemmens crane systems" langdurige relaties op mogen bouwen met al onze klanten.

 7. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  SEKIZLI MAKINA werd opgericht in Konya in 1987. SEKIZLI MAKINA produceert verschillende soorten hefmachines en kranen en beschikt over een terrein van 16, 000 m2 en ervaren personeel. Wij streven de tevredenheid van onze klanten na met de productie van eerste kwaliteit, voordelige en betrouwbare machines.

 8. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

 1. ROTHERMEL CHARLES

  Frankrijk

  De firma Charles Rothermel vervaardigt sinds 40 jaar speciale cabines (standaard of op maat) voor de industrie: - Stuurcabines voor hefinrichtingen, handlingapparatuur, loopkranen, kranen, stackers en schepraderen - Cabines voor havenuitrustingen - Elektrische cabines en shelters - Cabines voor informatica en bedieningspanelen - Tribunes en cabines voor de bediening van industriële installaties - Dispatchingruimte - Bedienings- en controletafels.

 2. EEMAN

  België

  Wij zijn een klein familiebedrijf opgericht in 1979 door Erik EEMAN met als activiteit ' handel in bouwmaterialen '. In 1989 kwam zijn zoon Chris hem een handje toesteken. In 2000 werden de activiteiten uitgebreid met de verhuur van telescoopkranen. Deze activiteiten werden verder uitgebreid tot het hedendaags bedrijf. Sinds jaren uw specialist in bouwmaterialen en kranenverhuur !

 3. MICHIELSENS

  België

  Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten.

 4. DEMAG PONT EXPRESS

  België

  Kraansystemen, takels en aandrijvingen voor diverse toepassingen. Demag producten zijn innovatief en degelijk, Pont-Express koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1965 aan de beste oplossing voor ieder hijs- en transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en bijhorende service, maar vooral de lange levensduur en hoge prestaties maken Demag kranen, takels en aandrijvingen tot de meeste economische keuze.

 5. JAN NOYENS

  België

  U kan bij ons terecht voor vrachtwagenkranen, containersystemen, carrosseriebouw, afzetsystemen, laadkleppen en maatwerk. Als geen ander zijn we thuis in “horizontaal en verticaal” transport. Ook voor onderhoud en herstellingen kan U beroep doen op onze jarenlange expertise!

 6. MONTELEC ANTWERPEN BVBA

  België

  Wij zijn uw expert in aandrijftechnieken, lieren, takels en andere hef- en hijswerktuigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het onderhoud en de herstelling van werktuigen (zoals takels, lieren, grijpers, klemmen…), rolbruggen, loopkranen, sturingskasten en machineparken, zijn we erin geslaagd om onze diensten aanzienlijk uit te breiden.

 7. LEEMANS

  België

  Leemans biedt verscillende materielen (verhuring en verkoop) : hijskranen (mobile telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen), autolaadkranen (57 & 85 TM), hoogwerkers (telescoop hoogwerkers, rups-telescoophoogwerkers, knik-telescoop hoogwerkers, schaarhoogwerkers, ruwterrein schaarhoogwerkers, rups-schaarhoogwerkers, aanhangwagenhoogwerkers, autohoogwerkers, eenpersoons- en masthoogwerkers, spinhoogwerkers), vorkheftrucks, testgewichten, achineverhuizing.

 8. OSR-BREDA BV

  Nederland

  Reparatie en inspectie van Hijswerktuigen .

 9. A.C. OZFATIHLER CRANE LTD

  Turkije

 10. SIBRE FRANCE

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis