• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kranen en rolbruggen

Resultaten voor

Kranen en rolbruggen - Import export

 1. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ABUS is een van de toonaangevende fabrikanten van halkranen in Europa. Het familiebedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen op basis van gestandaardiseerde componenten en kraanconfiguraties.De competenties omvatten het hele proces van waardecreatie.Gummersbach, het hoofdkantoor van het bedrijf, voert op verschillende locaties ontwikkeling en productie uit.ABUS-halkanensystemen bestrijken het volledige belastingsbereik van 80 kg tot 120 t en kunnen worden aangepast aan een breed scala aan halgeometrieën en systeemvereisten.

 2. LIFT EXPRESS

  België

  Verified by europages badge

  LIFTEXPRESS is de huur van een meubellift voor uw verhuizingen. Voor uw meubels van waarde of voor meubelstukken die niet via de lift of de trap vervoerd kunnen worden, voor het leveren van een nieuw bankstel of om een verhuiswagen te legen. Voor uw verhuizing stelt LIFT EXPRESS u een goederenlift ter beschikking van de 1e tot de 22e etage, met een vermogen van 300 kg. LIFTEXPRESS biedt een complete service voor professionals, particulieren en bedrijven: -Verhuur lift met operator.-Huur een busje. -Huur een vrachtwagen zonder chauffeur.-Huur een meubellift.-Huur opslagruimte.-Huur een kraan op een aanhanger. zonder operator. -Huren van kranen op vrachtwagen met of zonder operator. Tot uw dienst overal in België: Brussel - Waals Brabant - Vlaams Brabant - Mons - Charleroi - Nivelles - Namen - Luik - Arlon - Antwerpen - de Belgische kust en in de grensregio's in Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 3. MONOSTEEL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een Turks fabricage- en constructiebedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricage van staalconstructies, projectontwerp, management, bouw en consultancydiensten. Wij zijn in staat als EPCI-bedrijf te werken. De sectoren waarin wij hebben gewerkt zijn onder meer industriële bouwbedrijven, woningbouwbedrijven, weg- en waterbouw, tunnelbouwbedrijven en mijnbouwbedrijven. Ons modern machinepark en de softwares van het beheersprogramma helpen ons kwaliteit, on-time levering en een geen fout tolerantiedienst aan onze getaxeerde klanten te verzekeren. Wij betrekken onze klanten bij het gehele productieproces. Al onze producties zijn in overeenstemming met de Europese normen. Aarzel niet, neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery onderscheidt zich met projectgebaseerde activiteiten en levert sinds 2016 consequent Zeytaş-kwaliteit aan klanten in wereldwijde markten zoals Duitsland, Frankrijk, Noord-Irak, Ethiopië en de Egeïsche regio. Onze ultramoderne fabriek, met een maandelijkse productiecapaciteit van 12.000 m2 gesloten ruimte, wordt bemand door een team van gekwalificeerde ingenieurs en bekwame productie- en assemblageteams. Onze kernexpertise ligt in de productie van stalen hallen, magazijnen, hangars, parkeergarages, opslagfaciliteiten en soortgelijke constructies. Ontdek onze diverse projectgebaseerde services, op maat gemaakt om te voldoen aan unieke vereisten op het gebied van hallenbouw: •Staalconstructie •Staalconstructie Fabriek •Staalconstructie platform •Staalconstructie machineplatform •Staalconstructie fabrikant •Staalconstructiegebouwen •Staalconstructie hal •Staalconstructie kraan •Staalconstructie fabrieksgebouw catering, voor een brede klantenkring, waaronder leiders in kabelproductie, bio-energiecentrales, scheepswerven, machines en textiel, onze aanpak is aangepast aan de verschillende behoeften van elk project, zowel nationaal als internationaal.Zeytaş Steel Machinery wordt aangedreven door geavanceerde technologie en een onwrikbare toewijding aan hoge kwaliteitsnormen. Het is een veelgevraagd merk in de industrie en levert consequent uitzonderlijke waarde op projectbasis. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op!

 5. HEAVYDRIVE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het succesverhaal van het bedrijf Heavydrive GmbH begint met een opvallend idee: Bestaande minikranen in de transport- en hefmarkt kunnen lasten heffen en positioneren, maar kunnen niet onder belasting doorrijden.Ingenieur Günter Übelacker ontwikkelt een lichtgewicht, stevig transportapparaat.Het verfijnde ontwerp van de glazen trolley garandeert de stabiliteit van de getransporteerde goederen als zodanig.In slechts een paar jaar tijd is het bedrijf met deze productserie de wereldmarktleider geworden.In 2006 richt Günter Übelacker het bedrijf Heavydrive GmbH op.Met een paar apparaten begint het bedrijf ook in de verhuursector.Door zijn aanwezigheid op internationale beurzen wordt Heavydrive GmbH al snel bekend als een van de alles-in-één leveranciers van hef- en transportoplossingen.Met op maat gemaakte assemblageoplossingen, van planning tot implementatie, zelfs in gecompliceerde bouwplaatssituaties overtuigt het ervaren team van Heavydrive GmbH klanten over de hele wereld.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOCA-GRUE

  België

  Verified by europages badge

  LOCA GRUE is gespecialiseerd in de verhuring van kranen op vrachtwagens in heel België. Onze verschillende arrangementen omvatten de verhuring van kranen voor bouwplaatsen, kranen op vrachtwagens, kranen op opleggers, hoogwerkers of materiaalliften met of zonder bediener. Wij zijn uw ideale partner als u een kraan wilt huren. Wij zijn opnieuw een referentie op het gebied van meubelliften. Kies het arrangement dat past bij uw behoeften!

 2. HENNE SPANTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENNE SPANTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 3. GIS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Schotz, Zwitserland.

 4. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALMECCANICA SPAGGIARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Portaalkranen, portaalkranen, hijskranen voor het hijsen van goederen, Opslagsystemen en materialen, lieren voor het hijsen van goederen, Portaalkranen, loopkranen voor het hijsen van goederen, en geautomatiseerde magazijnen. Het is gevestigd in Fontevivo, Italië.

 5. KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Ennepetal, Duitsland.

 1. ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 2. SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Möser, Duitsland.

 1. KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 2. RALF BRINKMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RALF BRINKMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Grevenbroich, Duitsland.

 3. GH CRANES & COMPONENTS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GH CRANES & COMPONENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 4. HOISTING EQUIPMENT

  België

  Rolbruggen Onze kranen worden ingezet om u te helpen lichte en zware lasten eenvoudig en efficiënt te transporteren. ABUS staat voor innovatie, flexibiliteit en een grote mate van betrouwbaarheid. Ons moederbedrijf in Duitsland produceert op drie locaties de kraansystemen. Bij alle drie de productiebedrijven staat kwaliteit en perfectie op de eerste plaats. Alle producten die de fabriek verlaten hebben tot doel u het hijsen te vergemakkelijken. Hijsmaterialen We bieden u een compleet assortiment hef-en hijswerktuigen. De meeste van onze merkartikelen verdelen we nu reeds meer dan 30 jaar, kwalitatief hoogstaande producten met een levenslange duurzaamheid. Voor een groot deel van deze items kunnen we ook een alternatief leveren onder onze eigen merknaam Hoistmaxx. Hijsjukken Hijsjuk en constructies op maat. Hoisting Equipment stelt zijn ruime ervaring in het ontwerp van diverse hijsaccesoires ten dienste van de klant. Ook beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats en een netwerk van toeleveranciers om ons of uw ontwerp te construeren. Een 3D-model ontworpen in Autodesk Inventor stelt de klant in staat om zich een degelijk beeld te vormen van wat er voorgesteld word. Ieder hijshulpmiddel wordt voorzien van een handleiding en wordt door ons gekeurd voor indienststelling volgens de geldende normen.

 5. SCHEERLINCK

  België

  Scheerlinck is gespecialiseerd in industrieel kraanverhuur ! Verhuur van telescopische kranen van 25 tot 120 ton voorzien van aangepast hijsmateriaal. Deze zijn voorzien van de modernste technologie. Wij bieden u een breed aanbod in telescopische kranen van 25 tot 120 ton voorzien van aangepast hijsmateriaal voor zowel enkelvoudige opdrachten als complexe projecten. Ons team van ervaren kraanbestuurders zorgt ervoor dat uw last veilig en tijdig op de juist plaats geraakt. Overzicht kranen Daarenboven beschikken wij ook over allerhande heftrucks, aangepaste vrachtwagens voor verhuis van machines en hijsaccessoires zoals rijplaten, betonbakken, personenkorven, kettingen, ... Alle kranen en hijsmaterialen zijn gekeurd door een erkend keuringsorganisme en voorzien van de modernste technologie waardoor snelle inzetbaarheid, precisie en optimale veiligheid gegarandeerd zijn. Ons aanbod van bouwmaterialen is niet van de minste. Dankzij onze opslagplaats van 30000m² hebben we een enorm grote voorraad van de meest uiteenlopende produkten. Van betonblokken over dakpannen tot tegels. Voor ruwbouw leveren wij uit voorraad: betonblokken, binnenmetselwerk, ijzer, welfsels, isolatie, riolering en afwatering, hout. Voor afwerking kan u bij ons terecht voor: gevelstenen, dakbedekking, klinkers en tuinafrastering, gereedschap.

 6. MASTORASLIFT

  Griekenland

  MASTORAS-LIFT combineert een 25-jarige ervaring op de markt met het dynamisme van de moderne tijd in de branche van hijsapparatuur, pallet platformliften en vervoer en verhuur van heftrucks. ONZE COMPLETE HEFTRUCK DIENSTEN: Heftruck verhuur en vorkheftruck verhuur, laden en lossen, ongelijk de omvang of het gewicht, platformliften voor transport en pallets, vrachtwagens met lift- en goederenverzetuitrusting, transport van hijstoestellen, goederenliften met eigen vrachtwagens. Actief sinds 1985. U kunt op ons VERTROUWEN voor al uw heftrucks.

 7. GOEYVAERTS R

  België

  Havengebonden bemand kraanwerk en machine verhuur. Laden en lossen van schepen. Havenactiviteiten - 850 zakgoed 1GOEYVAERTS R bvba is gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van allerhande machines die nodig zijn bij laden en/of lossen van schepen en aanhorend transport en/of stockage-behandeling van goederen, met als doelgroepen: havenbedrijven en industrie. Ons machinepark bestaat uit: hydraulische overslagkranen 30 - 120 ton open en gesloten grijpers 1-7 m3, schrootgrijpers, boomklem, magneet, verlengstuk, lasthaken tot 15 ton schrankladers bobcat wielladers van 17 - 35 ton met hoogkipbak en weeginstallatie wielladers met voorzetstuk 6 en 11 meter haventrekkers Terberg kipopliggers 40 m3 zeecontainer kipchassis, verticaal afzetbaar graafmachines 16-22 ton, rupsbanden Zowel bemande als onbemande verhuur is mogelijk. Specialiteit: bemande 24u dienstverlening binnen de haven van Antwerpen.

 8. LEMMENS CRANE SYSTEMS

  Nederland

  Verschillende diensten : Engineering van kraansystemen : In onze fabrieken transformeren wij uw ideeen in operationele transportsystemen. Onze specialisten hebben supervisie over elke stap van het productieproces waarbij zij u waarborgen dat het bestelde - middels strenge controles tijdens het design, enginering, fabrikage en assemblage - daadwerkelijk en op afgesproken tijd geleverd wordt. Productie (met moderne werk-omgeving) : Onze ervaren monteurs gebruiken de nieuwste gereedschappen en technisch ondersteunende middelen om een zeer breed gamma aan hijs-, hef- en transportmateriaal te kunnen produceren. Zij zijn gecertificeerd since 1996, hetgeen voor u de beste kwaliteitsgarantie is die men kan bieden. Installatie : Uw vertrouwd zakenpartner. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar de best passende hijs-, hef- of transport-oplossing. Zo hebben wij door de jaren heen met onze handelsnaam "Lemmens crane systems" langdurige relaties op mogen bouwen met al onze klanten.

 1. TORFS MACHINERY

  België

  Torfs Machinery is dé specialist in compactladers, kranen en dumpers. Torfs machinery is invoerder voor België van de machines van Thomas, Gehl, Neuson en Kramer. Met deze keuze biedt Torfs Machinery topkwaliteit aan. Deze compactladers minigravers en dumpers zijn stuk voor stuk erg functioneel, vlot te bedienen en veilig, waardoor u een hoge productiviteit kent. Bovendien zijn ze erg betrouwbaar en kennen een hoge prijs kwaliteitsverhouding, waardoor ook op lange termijn deze keuze de beste blijft. Producten: compactladers, minigravers, minikranen, bandenkranen, 4 wiel gestuurde lader, verreikers, knikladers, dumpers op banden, dumpers op rupsen, hydraulische hamers.

 2. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  SEKIZLI MAKINA werd opgericht in Konya in 1987. SEKIZLI MAKINA produceert verschillende soorten hefmachines en kranen en beschikt over een terrein van 16, 000 m2 en ervaren personeel. Wij streven de tevredenheid van onze klanten na met de productie van eerste kwaliteit, voordelige en betrouwbare machines.

 3. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Frankrijk

  CANTINIAU Levage Manutention is gespecialiseerd in het heffen, goederenverzet, verhuur van hefapparatuur, zware werkzaamheden en werkzaamheden op grote hoogte. Wij zijn werkzaam op alle bouwterreinen, openbare werken, gebouwen en industrieën in de sleepdienstsector, loopkranen, en goederenvezet. Wij bieden eveneens de verhuur van machines voor goederenvezet met chauffeur: kranen, kraantrucks, heftrucks, gondels of ter beschikkingstelling (zonder chauffeur) van heftrucks of gondels.

 4. ROTHERMEL CHARLES

  Frankrijk

  De firma Charles Rothermel vervaardigt sinds 40 jaar speciale cabines (standaard of op maat) voor de industrie: - Stuurcabines voor hefinrichtingen, handlingapparatuur, loopkranen, kranen, stackers en schepraderen - Cabines voor havenuitrustingen - Elektrische cabines en shelters - Cabines voor informatica en bedieningspanelen - Tribunes en cabines voor de bediening van industriële installaties - Dispatchingruimte - Bedienings- en controletafels.

 5. MICHIELSENS

  België

  Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten.

 6. EEMAN

  België

  Wij zijn een klein familiebedrijf opgericht in 1979 door Erik EEMAN met als activiteit ' handel in bouwmaterialen '. In 1989 kwam zijn zoon Chris hem een handje toesteken. In 2000 werden de activiteiten uitgebreid met de verhuur van telescoopkranen. Deze activiteiten werden verder uitgebreid tot het hedendaags bedrijf. Sinds jaren uw specialist in bouwmaterialen en kranenverhuur !

 7. DEMAG PONT EXPRESS

  België

  Kraansystemen, takels en aandrijvingen voor diverse toepassingen. Demag producten zijn innovatief en degelijk, Pont-Express koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1965 aan de beste oplossing voor ieder hijs- en transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en bijhorende service, maar vooral de lange levensduur en hoge prestaties maken Demag kranen, takels en aandrijvingen tot de meeste economische keuze.

 8. JAN NOYENS

  België

  U kan bij ons terecht voor vrachtwagenkranen, containersystemen, carrosseriebouw, afzetsystemen, laadkleppen en maatwerk. Als geen ander zijn we thuis in “horizontaal en verticaal” transport. Ook voor onderhoud en herstellingen kan U beroep doen op onze jarenlange expertise!

 9. MONTELEC ANTWERPEN BVBA

  België

  Wij zijn uw expert in aandrijftechnieken, lieren, takels en andere hef- en hijswerktuigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het onderhoud en de herstelling van werktuigen (zoals takels, lieren, grijpers, klemmen…), rolbruggen, loopkranen, sturingskasten en machineparken, zijn we erin geslaagd om onze diensten aanzienlijk uit te breiden.

 10. LEEMANS

  België

  Leemans biedt verscillende materielen (verhuring en verkoop) : hijskranen (mobile telescoopkranen, mobiele torenkranen, rupskranen), autolaadkranen (57 & 85 TM), hoogwerkers (telescoop hoogwerkers, rups-telescoophoogwerkers, knik-telescoop hoogwerkers, schaarhoogwerkers, ruwterrein schaarhoogwerkers, rups-schaarhoogwerkers, aanhangwagenhoogwerkers, autohoogwerkers, eenpersoons- en masthoogwerkers, spinhoogwerkers), vorkheftrucks, testgewichten, achineverhuizing.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kranen en rolbruggen - Import export

Aantal resultaten

1.002 Bedrijven