• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kranen voor de bouw

Resultaten voor

Kranen voor de bouw - Import export

 1. DEAL LEVAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Deal Levage, uw vertrouwde partner voor al uw hijsband-, tros-, ketting- en touwbehoeften op maat, bekleed of niet. Onze expertise in maatwerk garandeert u oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. In onze gespecialiseerde werkplaats maken we lussen en splitsen met precisie en vakmanschap, zodat de kwaliteit en veiligheid van uw hijsmiddelen gegarandeerd zijn. Maatwerk staat centraal in onze aanpak, omdat we begrijpen dat elk project uniek is. Naast maatwerk leveren we alle accessoires die nodig zijn voor het hijsen. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan takels en sluitingen, maar ook oplossingen zoals brede bekken, haken, ringen en nog veel meer. We zijn er om aan al uw behoeften te voldoen, hoe complex uw project ook is. Dankzij onze grote voorraad kunnen we zeer reactief zijn in Frankrijk en Europa. Of het nu gaat om een noodgeval of een geplande aanvraag, we kunnen snel het materiaal leveren dat u nodig hebt. We zijn ook uitgerust om het hele jaar door controles, revisies en reparaties uit te voeren. Onze diensten omvatten een breed scala aan apparatuur, waaronder stroppen, takels, dynamometers, load cells en nog veel meer.

 2. TRBA

  België

  Verified by europages badge
 3. PIANA GRU

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIANA GRU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren torenkraan voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Cazzago San Martino, Italië.

 4. CORCAN S. L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CORCAN S. L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoud van hijskranen, Reparatie van hijskranen, Loopkraan, Monorail kranen, Bovenloopkraan, Tweerailkranen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spanje.

 5. DE CEUSTER & CO

  België

  De Ceuster en Co levert kwaliteitsbouwmachines, bouwkranen en toebehoren aan professionele aannemers of zelfbouwers. Hierbij is er zowel de mogelijkheid voor het huren of kopen van nieuwe of tweedehands bouwkranen en bouwmachines. Hiernaast is ons bedrijf in het bezit van een eigen service: 'dienst-na-verkoop' en dit zowel in onze magazijnen als op verplaatsing. Onze transportdienst bestaat uit zware vrachtwagens om uw werf of bouwkraan te kunnen verplaatsen of bouwmachines ter plaatse te leveren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMASCO

  België

  Aertssen is gestructureerd rond drie pijlers, elk met hun eigen specialiteit: AANNEMINGSBEDRIJF Op 45 jaar tijd is ons aannemingsbedrijf uitgegroeid tot Belgische marktleider. Naast onze uitzonderlijke capaciteit is het vooral onze kennis van zaken die het verschil maakt. KRANEN Wij bieden u totaaloplossingen voor al uw hijsprojecten en montagewerken: van huur en transport tot montage en realisatie. TRANSPORT Onze specialiteit is het transport van ‘uitzonderlijke afmetingen’, waarbij we onze klanten begeleiden van a tot z, in binnen- en buitenland. Ons motto: “People, power and passion to build on”

 2. NACHTERGAELE KRISTOF

  België

  Voor al uw grond- en afbraakwerken BREDE WAAIER AAN DIENSTEN Montagebedrijf Nachtergaele Kristof bvba biedt een brede waaier van diensten aan zoals grond- en afbraakwerken, montage- en funderingswerken en het verwerken van steen- en betonafval. Wij verwerken ook uw bouwafval tot nieuwe producten: Mobiele breekwerf: wij komen bij u ter plaatse met onze mobiele breekwerf en verwerken uw bouwafval tot Copro-gekeurd steenpuin, dat opnieuw verwerkt kan worden tot nieuwe producten. Vaste breekwerf: wij komen uw bouwafval ophalen en verwerken het op onze vaste breekwerf (Bedrijvenpark Coupure 6 – Oudenaarde) tot Copro-gekeurde granulaten, die u bij ons kunt aankopen. Daarnaast verhuren wij ook mobiele kranen tot 220 ton samen met een machinist. Kijk gerust eens rond in ons uitgebreide aanbod. KWALITEIT EN STIPTHEID VOOROP Kwaliteit en stiptheid dragen wij hoog in het vaandel. Elk project wordt binnen de deadline afgewerkt en dat op een kwalitatief hoogstaande manier. Dankzij onze nauwe en eerlijke samenwerking met de klant, brengen wij elk project vlot tot een goed einde. Vertrouw op onze expertise voor al uw werken.

 3. MICHIELSENS

  België

  Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten. Ons succes zit in de dynamische aanpak die bestaat uit een rigoureuze voorbereiding (engineering en planning), een minutieuze uitvoering (machines en vakmensen) en een kwaliteitsvolle afwerking. Dag en nacht staan we paraat om service te bieden. Troeven als een regionale spreiding, een uitgebreide vloot, gemotiveerde vakmensen en een flexibele planning zorgen ervoor dat wij zeer snel op niet-geplande oproepen kunnen inspelen. Het kraanpark omvat meer dan 180 mobiele hydraulische kranen, rupskranen en mobiele torenkranen. Op continue basis wordt geïnvesteerd om een verbreding en een verdieping van het kranen- en transportaanbod te garanderen. Er wordt voortdurend geanticipeerd op evoluties in de industrie en in de techniek. Zo blijft ons aanbod sterk, nieuw en vernieuwend. De tonnage varieert van 7 ton tot 700 ton.

 4. BELGIAN LIFTING & EQUIPMENT COMPANY (BLE)

  België

  Belgian Lift Power verhuurt en verkoopt hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische indutriële kranen van de betere merken. Dit betekent dat wij machines leveren die het u mogelijk maken om op een hoogte van 4 tot 40 meter in alle veiligheid werkzaamheden uit te voeren en wij oplossingen bieden voor het horizontaal en verticaal transport van goederen. Belgian Lifting & Equipment Company (BLE), onze moederonderneming, is privileged partner van de hoogwerkers van Haulotte en exclusief verdeler van de kraanmerken Grove en Potain in België.

 5. AERTSSEN

  België

  Aertssen, dat is ruim 500 medewerkers en een hoogtechnologisch machinepark met zo’n 1000 bulldozers, diepladers, dumpers, kranen, enz. zorgen ervoor dat alle projecten in goede banen geleid worden. Aertssen is gestructureerd rond drie pijlers, elk met hun eigen specialiteit: aannemingsbedrijf (grondverzet, wegenbouw, infrastructuurwerken, milieuprojecten, waterbouw en afbrraakwerken), kranen (verhuur van hijskranen, aanneming van hijsprojecten, behadeling van zware moeilijke lasten), en transport (voornamelijk gericht op vervoer van goederen met uitzonderlijke afmetingen).

 1. NOORDZEE KRANEN & TRANSPORT

  België

  Reeds tientallen jaren staat de firma Noordzee Kranen & Transport garant voor een snelle en correcte afhandeling van uw hijsopdrachten. Om aan ieders wensen te voldoen beschikt de firma over telescopische kranen met uiteenlopende hefcapaciteiten tot 300 ton en met giekhoogtes tot 120 meter zodat vrijwel geen enkele hijsopdracht onmogelijk is. Naast telescopische kranen beschikt ze tevens over verschillende trekkers, opleggers en uitschuifbare diepladers voor het transport van uw zwaar en/of ondeelbaar materieel.

 2. GRÚA TORRE

  Mexico

  Grúa Torre - is gespecialiseerd in scholing, verhuur en verkoop van bouwmachines: hydraulische hamer, torenkraan en meer apparatuur. Ons hoofddoel is om de productieprocessen van onze klanten te optimaliseren en om dit doel te bereiken beschikt Serminter over de meest geavanceerde bouwmachines. Wij zijn distributeur van wereldwijde merken en staan daarom altijd voorop. Een andere dienst die wij bieden is de continue scholing, zodat onze klanten het beste kunnen halen uit de bij ons gekochte producten.

 1. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 2. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Frankrijk

  MATELOC is een serviceprovider die oplossingen biedt voor verschillende activiteitensectoren zoals de bouw en openbare werken. MATELOC stelt een park van metalen bekistingsschotten ter beschikking alsook accessoires van bekistingsmaterieel. verhuur van metalen bekistingsschotten en verhuur van accessoires en bekistingsmaterieel. MATELOC is eveneens in het bezit van een park met recente kranen voor de garantie van een goed beheerde bouwplaats.

 3. KRAANBEDIENINGJORNA

  Nederland

  Kraanbedieningjorna is uw partner in het bedienen van torenkranen. Zoekt u een ervaren torenkraanmachinist voor uw project of een machinist wegens ziekte en of andere calamiteiten ? Bel dan of neem contact op!

 4. M.S.G. SRL

  Italië

  De firma Msg is trots de ervaring en het professionalisme dat haar al meer dan 30 jaar kenmerkt tot uw beschikking te stellen. Het een gespecialiseerd technisch assistentiebureau, dat de montage, demontage en reparatie van bouwkranen van alle merken verzorgt, gespecialiseerde mankrachten ter beschikking stelt, alsook kraanwagens en transportdiensten. Dit ook dankzij EEN GROTE VOORRAAD VAN RESERVEONDERDELEN (MOTOREN, REDUCTORS, SPILLEN, KATROLLEN, ENZ.) en een goed uitgerust wagenpark,

 5. SMEC

  België

  Onze firma is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van : - Minigraafmachines/minigravers - Bandenkranen - Rupskranen - Bobcats - Dumpers - Wielladers - Diverse apparatuur. Ook met ervaren bestuurders.

 6. SNIJERS BOUWKRANEN

  België

  SNIJERS BOUWKRANEN verkoopt en verhuurt allerlei merken en types van kleine tot grote kranen. Voor nieuwe kranen maken wij onderscheid tussen: - Snelmontagekranen met open mast (28m en 33m); - Snelmontagekranen met dichte mast (17m tot 36m); - Topless torenkranen (35m tot 66m). Wij verkopen ook 2de handse kranen. Daarnaast verzorgen wij voor transport, mon- en demontage, revisie en herstellingen.

 7. MICHIELSENS TRADING

  België

  Michielsens Trading nv biedt nieuwe en tweedehandse kranen, wielladers, hoogtewerkers en vorkliften uit eigen vloot te koop aan. Dit materiaal is in perfecte staat en onderhouden door onze eigen specialisten. Recent zijn wij verkozen tot Distributeur voor nieuwe XCMG hydraulische kranen en XCMG Wielladers.

 8. VRANCKX

  België

  Begin de jaren '70 (1972) werd de ondernemingsactiviteit uitgebreid door de zoon. Marc Vranckx, met een uitzonderlijke vervoerdienst. Deze dienst begon met een dieplader MOL van Hooglede van 60 ton. In 1978 werd de BVBA VRANCKX opgericht, die verder uitgroeide en in 1989 een N.V. werd. 1989 was ook het jaar waarin de grondwerken en het uitzonderlijk vervoer werden aangevuld met de verhuur van telescoopkranen.

 1. VERMEULEN - VAN HUFFELEN

  België

  De firma Vermeulen - Van Huffelen is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van bouwkranen en aannemersmateriaal. Onder andere: verhuur van bouwkranen, depannage (alle merken binnen de 4 uur), montage en demontage, eigen vervoersdienst, nieuw en 2de handsbouwkranen vanaf 18 to 43 meter, alle tweedehands materiaal.

 2. BAC HOOGWERKERS

  Nederland

  Eigen flexibel transport, voor het vervoer van onze hoogwerkers.Onze hoogwerkers worden door een onafhankelijk instantie gekeurd.Lage uitval, heeft u toch uitval(storing) met de hoogwerker, dan zullen we dit zo snel mogelijk oplossen.Onze hoogwerkers kunnen door heel Nederland geleverd worden.

 3. MATHER

  België

  Wagenbouw - Kraanverhuur

 4. ROLAND TACK

  België

  Roland Tack bvba is een bedrijf van metaalconstructie, kraan verhuur, industriële woningbouw, draai –en freeswerk, autogeen - en plasma snijden, transport; en een tweedehands verkoop van machines.

 5. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugal

  Het bedrijf SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van hijskraanwagens, verhuur van hefkranen, portaalkranen, en telescopische heftrucks. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 6. CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf CLES CRANE(CHINA) CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 7. FISSOLOGRU

  Italië

  Het bedrijf FISSOLOGRU, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, torenkraan voor de bouwindustrie, verhuur van apparatuur voor de bouw, Bouwplaatsen - machines, en verhuur van nieuwe en gebruikte torenkranen. Het is gevestigd in Bernezzo, Italië.

 8. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Turkije

  Het bedrijf INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen voor de bouw, Kranen voor de bouw, en buisbuigmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. ERSET PLATFORM

  Turkije

  Het bedrijf ERSET PLATFORM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten materialen voor de bouw. Het is gevestigd in Kahramanmaraş, Turkije.

 10. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen voor de bouw, Bouwplaatsen - machines, Kranen voor de bouw, Bouwplaatsen - machines, en radiobesturing voor bouwplaatskraan. Het is gevestigd in Recklinghausen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis