• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kroonkurken

Resultaten voor

Kroonkurken - Import export

 1. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS

  België

  Verified by europages badge

  Opgereicht in 1918, gespecialiseerd in kurken en doppen voor bier, wijn en cider. WIj maken samengesperste kurken, natuurkurken, wijnkurken, bierkurken, ciderkurken en technische kurken. Onze natuurkurken en gecolmateerde kurken zijn 100% natuurlijk en ideaal voor wijn. De samengesperste kurk is ideaal voor ciderflessen. Wij hebben bovendien al het nodige materiaal voor het maken van vruchtenwijn en wijnproducten, zoals bottelmateriaal, vruchtenpersen maar ook muilbanden en kroonkurken. Maison Bouchons Leclercq is alleenvertegenwoordigster voor het bedrijf DIAM bouchage in Fankrijk.

 2. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 3. EUROCAP

  België

  Verified by europages badge

  EUROCAP is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van kroonkurken, draadkorfjes (muselets), krimpcapsules, aluminiumcapsules, pilferproofcaps (aluminiumschroefdoppen), HDPE-schroefdoppen en twist-off caps. We bieden u producten van top kwaliteit, technische ondersteuning en professioneel advies. EUROCAP N.V. biedt u een professioneel advies over het gebruik van verschillende types sluitingen. EUROCAP N.V. biedt u vandaag een compleet gamma sluitingen aan voor de dranken-, voedings-, chemische- en farmaceutische industrie.

 4. FINN-KORKKI OY

  Finland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINN-KORKKI OY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is tevens aanwezig in de sectoren kurken voor flessen, kroondop, luxueuze aluminium kroonkurken, design flesafdichtingen, speciale sluitingen, RingCrown, en RipCap. Het is gevestigd in Hämeenlinna, Finland.

 5. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Hirschaid, Duitsland.

 2. PBR-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PBR-MATIC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Muri, Zwitserland.

 3. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Leutkirch, Duitsland.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Keizer International is ruim 20 jaar specialist in de levering van verpakking voor de levensmiddelenindustrie. Het merendeel van onze klanten bevinden zich in de Benelux. Keizer International heeft jarenlange ervaring en kennis van metalen en kunststof sluitingen en alle type flessen, potten en emmers. Keizer International is leverancier van complete primaire verpakkingen voor zowel de food als non-food industrie. Daarnaast bieden wij product technische ondersteuning voor uw productieproces. Keizer International is sinds 1982 verpakkingsleverancier voor de Benelux. De jarenlange vakkennis en ervaring hebben geleid tot expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voorzien u graag van advies voor al uw verpakkingen.

  Alle producten voor "kroonkurken"
 5. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  België

  Silgan White Cap is een wereldwijde leverancier van metaal, kunststof en composiet vacuüm sluitingen, doppen, deksels, stoppen, kroonkurken, capsules... Silgan White Cap's richten zich op eenvoudig te openen, gemakkelijk te verzegelen sluitingen, voor alle soorten containers, glas, plastic en metaal. De kwaliteit van de producten gaat samen met een state of the art dienstverlening.

 1. REMPLAST CAPS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf REMPLAST CAPS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Munteni, Roemenië.

 2. QTC KÖRNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf QTC KÖRNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Weil Am Rhein, Duitsland.

 1. UTIL GROUP

  Duitsland

  Het bedrijf UTIL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Backnang, Duitsland.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FA.TA. PLAST S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 3. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 4. SAUCAPS SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf SAUCAPS SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, en Kroonkurken. Het is gevestigd in Beaune, Frankrijk.

 5. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italië

  Het bedrijf BATTISTELLA CAPSULE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoppen en doppen - kunststof, Stoppen en doppen - kunststof, afsluitdoppen, kunststof capsules, en capsules van aluminium, PET en PVC. Het is gevestigd in Ceggia, Italië.

 6. SABAT

  Spanje

  Het bedrijf SABAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Spanje.

 7. TECNOCAP UA

  Oekraïne

  Het bedrijf TECNOCAP UA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefdoppen. Het is gevestigd in Zhovkva, Oekraïne.

 8. LA MALTERIE DU CHATEAU

  België

  Het bedrijf LA MALTERIE DU CHATEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier - additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, Kroonkurken, en mout voor de drankindustrie. Het is gevestigd in Lambermont, België.

 1. NEXTS SRL

  Italië

  Het bedrijf NEXTS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cafés en bars - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffie en thee, Kroonkurken, doppen voor verpakking, Koffie en thee, en Kroonkurken. Het is gevestigd in Cernusco Sul Naviglio, Italië.

 2. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

  Het bedrijf HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vervormen - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap - zonder motor, Kroonkurken, Vervormen - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Handgereedschap - zonder motor, en Kroonkurken. Het is gevestigd in Königsbach-Stein, Duitsland.

 3. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen omhulsels voor doppen. Het is gevestigd in Pont-Saint-Martin, Italië.

 4. GENESIS ENGINE OIL

  Turkije

  Het bedrijf GENESIS ENGINE OIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, olieverversing, olien, flenskragen, en Kroonkurken. Het is gevestigd in Melikgazi, Turkije.

 5. AVACOM D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf AVACOM D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Commerciële franchises. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - aluminium, Kroonkurken, Stoppen en doppen - kunststof, Handschoenen, Huishoudelijke artikelen - aluminium, Kroonkurken, Stoppen en doppen - kunststof, en Handschoenen. Het is gevestigd in Godovič, Slovenië.

 6. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf USPEH METALCAP SSB LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Pleven, Bulgarije.

 7. PEDI FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf PEDI FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Pierry, Frankrijk.

 8. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, Kroonkurken, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, en Kroonkurken. Het is gevestigd in Eching, Duitsland.

 9. BERGAMA GRANITE

  Turkije

  Het bedrijf BERGAMA GRANITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. OCM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OCM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, Staalband voor verpakking, Kroonkurken, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Gruaro, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis