• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kroonkurken

Resultaten voor

Kroonkurken - Import export

 1. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS

  België

  Verified by europages badge

  Opgereicht in 1918, gespecialiseerd in kurken en doppen voor bier, wijn en cider. WIj maken samengesperste kurken, natuurkurken, wijnkurken, bierkurken, ciderkurken en technische kurken. Onze natuurkurken en gecolmateerde kurken zijn 100% natuurlijk en ideaal voor wijn. De samengesperste kurk is ideaal voor ciderflessen. Wij hebben bovendien al het nodige materiaal voor het maken van vruchtenwijn en wijnproducten, zoals bottelmateriaal, vruchtenpersen maar ook muilbanden en kroonkurken. Maison Bouchons Leclercq is alleenvertegenwoordigster voor het bedrijf DIAM bouchage in Fankrijk.

  Website Open In New icon
 2. MECANOR SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

  Website Open In New icon
 3. EUROCAP

  België

  Verified by europages badge

  EUROCAP is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van kroonkurken, draadkorfjes (muselets), krimpcapsules, aluminiumcapsules, pilferproofcaps (aluminiumschroefdoppen), HDPE-schroefdoppen en twist-off caps. We bieden u producten van top kwaliteit, technische ondersteuning en professioneel advies. EUROCAP N.V. biedt u een professioneel advies over het gebruik van verschillende types sluitingen. EUROCAP N.V. biedt u vandaag een compleet gamma sluitingen aan voor de dranken-, voedings-, chemische- en farmaceutische industrie.

  Website Open In New icon
 4. FINN-KORKKI OY

  Finland

  Verified by europages badge
 5. PBR-MATIC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Keizer International is ruim 20 jaar specialist in de levering van verpakking voor de levensmiddelenindustrie. Het merendeel van onze klanten bevinden zich in de Benelux. Keizer International heeft jarenlange ervaring en kennis van metalen en kunststof sluitingen en alle type flessen, potten en emmers. Keizer International is leverancier van complete primaire verpakkingen voor zowel de food als non-food industrie. Daarnaast bieden wij product technische ondersteuning voor uw productieproces. Keizer International is sinds 1982 verpakkingsleverancier voor de Benelux. De jarenlange vakkennis en ervaring hebben geleid tot expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voorzien u graag van advies voor al uw verpakkingen.

 5. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  België

  Silgan White Cap is een wereldwijde leverancier van metaal, kunststof en composiet vacuüm sluitingen, doppen, deksels, stoppen, kroonkurken, capsules... Silgan White Cap's richten zich op eenvoudig te openen, gemakkelijk te verzegelen sluitingen, voor alle soorten containers, glas, plastic en metaal. De kwaliteit van de producten gaat samen met een state of the art dienstverlening.

 1. UTIL GROUP

  Duitsland

 2. QTC KÖRNER GMBH

  Duitsland

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Roemenië

 4. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italië

 5. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Duitsland

 6. NEXTS SRL

  Italië

 7. LA MALTERIE DU CHATEAU

  België

 8. SABAT

  Spanje

 9. SAUCAPS SARL

  Frankrijk

 10. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italië

 1. TECNOCAP UA

  Oekraïne

 2. PEDI FRANCE

  Frankrijk

 3. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italië

 4. AVACOM D.O.O.

  Slovenië

 5. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgarije

 6. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Duitsland

 8. BERGAMA GRANITE

  Turkije

 9. F. CEREDI S.P.A.

  Italië

 10. GI.MA. PACK S.R.L.

  Italië