• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kroonkurken

Resultaten voor

Kroonkurken - Import export

 1. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS

  België

  Opgereicht in 1918, gespecialiseerd in kurken en doppen voor bier, wijn en cider. WIj maken samengesperste kurken, natuurkurken, wijnkurken, bierkurken, ciderkurken en technische kurken. Onze natuurkurken en gecolmateerde kurken zijn 100% natuurlijk en ideaal voor wijn. De samengesperste kurk is ideaal voor ciderflessen. Wij hebben bovendien al het nodige materiaal voor het maken van vruchtenwijn en wijnproducten, zoals bottelmateriaal, vruchtenpersen maar ook muilbanden en kroonkurken. Maison Bouchons Leclercq is alleenvertegenwoordigster voor het bedrijf DIAM bouchage in Fankrijk.

 2. MECANOR SA

  Zwitserland

  Mecanor is uw specialist op het gebied van hoogprecieze stansproducten voor de microtechnologie met behulp van innovatieve processen en hoogwaardige volgmatrijzen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Mecanor zijn producten en capaciteiten voortdurend vernieuwd om te reageren op de veranderende uitdagingen van de microtechnologie op verschillende markten, aanvankelijk bijna uitsluitend voor de horloge-industrie, tot een gediversifieerde portfolio van componenten voor de medische, automobiel- en industriële sectoren en microapparatuur.

 3. EUROCAP

  België

  EUROCAP is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van kroonkurken, draadkorfjes (muselets), krimpcapsules, aluminiumcapsules, pilferproofcaps (aluminiumschroefdoppen), HDPE-schroefdoppen en twist-off caps. We bieden u producten van top kwaliteit, technische ondersteuning en professioneel advies. EUROCAP N.V. biedt u een professioneel advies over het gebruik van verschillende types sluitingen. EUROCAP N.V. biedt u vandaag een compleet gamma sluitingen aan voor de dranken-, voedings-, chemische- en farmaceutische industrie.

  Alle producten voor "kroonkurken"

 4. FINN-KORKKI OY

  Finland

  Het bedrijf FINN-KORKKI OY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is tevens aanwezig in de sectoren kurken voor flessen, kroondop, luxueuze aluminium kroonkurken, design flesafdichtingen, speciale sluitingen, RingCrown, en RipCap. Het is gevestigd in Hämeenlinna, Finland.

 5. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Hirschaid, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PBR-MATIC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PBR-MATIC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Muri, Zwitserland.

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

 3. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kroonkurken. Het is gevestigd in Leutkirch, Duitsland.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Nederland

  Keizer International is ruim 20 jaar specialist in de levering van verpakking voor de levensmiddelenindustrie. Het merendeel van onze klanten bevinden zich in de Benelux. Keizer International heeft jarenlange ervaring en kennis van metalen en kunststof sluitingen en alle type flessen, potten en emmers. Keizer International is leverancier van complete primaire verpakkingen voor zowel de food als non-food industrie. Daarnaast bieden wij product technische ondersteuning voor uw productieproces. Keizer International is sinds 1982 verpakkingsleverancier voor de Benelux. De jarenlange vakkennis en ervaring hebben geleid tot expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij voorzien u graag van advies voor al uw verpakkingen.

  Alle producten voor "kroonkurken"

 5. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  België

  Silgan White Cap is een wereldwijde leverancier van metaal, kunststof en composiet vacuüm sluitingen, doppen, deksels, stoppen, kroonkurken, capsules... Silgan White Cap's richten zich op eenvoudig te openen, gemakkelijk te verzegelen sluitingen, voor alle soorten containers, glas, plastic en metaal. De kwaliteit van de producten gaat samen met een state of the art dienstverlening.

 1. REMPLAST CAPS SRL

  Roemenië

 2. QTC KÖRNER GMBH

  Duitsland

 1. UTIL GROUP

  Duitsland

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italië

 3. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Duitsland

 4. LA MALTERIE DU CHATEAU

  België

 5. TECNOCAP UA

  Oekraïne

 6. NEXTS SRL

  Italië

 7. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italië

 8. SAUCAPS SARL

  Frankrijk

 1. SABAT

  Spanje

 2. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italië

 3. AVACOM D.O.O.

  Slovenië

 4. PEDI FRANCE

  Frankrijk

 5. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgarije

 6. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

 7. SOLMAZER MAKINE

  Turkije

 8. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Duitsland

 9. BERGAMA GRANITE

  Turkije

 10. F. CEREDI S.P.A.

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis