• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kruipolie

Resultaten voor

Kruipolie - Import export

 1. L.+ G. BECK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  UNIOELER L.+G. Beck GmbH is fabrikant van oliën en smeerapparatuur. In 1961 werd het bedrijf opgericht als een familiebedrijf en werd het al snel een van de "eerste adressen" voor "ontwikkeling - productie - distributie" van technische smeermiddelen. Tegenwoordig omvat het productassortiment apparatuur voor minimale hoeveelheid smering (in veel toepassingen verwijderd van de gebruikelijke circulatiesmering met emulsies), handmatig en elektrisch geregelde druppeloliesystemen, op maat gemaakte producten, tandwielpompen, zuigerpompen, gecentraliseerde smeersystemen, oliereservoirs, drukvaten V2A - V4A, niveauregelaars, smeermiddelen met verschillende aandrijfsystemen, smeernippels, oliepeilindicatoren en oliepeilmeters. UNIOELER kan zo geschikte oplossingen ontwikkelen en aanbieden voor een breed scala aan toepassingen. Oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker, maar tegelijkertijd rekening houden met milieuproblemen en vereisten van de wetgever.

 2. GLOGAR UMWELTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLOGAR UMWELTTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Asten, Oostenrijk.

 3. PANTOCOMO UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANTOCOMO UG, is een Distributeur, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 4. SW COLOR LACKFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SW COLOR LACKFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Bindlach, Duitsland.

 5. OSR HARALD GMEINDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OSR HARALD GMEINDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Kressbronn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MRV MINERAL- UND ROHSTOFFVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MRV MINERAL- UND ROHSTOFFVERTRIEB GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Herrnhut, Duitsland.

 2. SAS CAUGANT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAS CAUGANT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, schroeven, Kruipolie, smeermiddel, en gereedschap. Het is gevestigd in Chateaulin, Frankrijk.

 3. MOTOROLIE.NU

  Nederland

  Uw succes is waar wij ons op focussen! Door ons uitgebreide assortiment leveren wij oliën en vetten voor passagiers auto's, commerciële transport, motorfietsen, racing, agricultuur, industrie, mijnbouw, en vaartuigen! Waarom kiezen voor Rymax Lubricants? - Rymax lubricants produceert hoogwaardige kwalitatieve oliën en vetten sinds 1985 - Rymax lubricants is een Nederlandse olieproducent - Oliën en vetten worden in Nederland geproduceerd - Formules met hoge kwaliteit Europese basisoliën - Uitsluitend premium additieven - Goedkeuringen van Volkswagen, Volvo, Mercedes, Renault, etc. - Werk met een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf - Ruim assortiment merchandise

 4. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Wij bieden een breed gamma oliën, smeermiddelen, winterchemicaliën en diverse producten voor onderhoud, reiniging en productie in verschillende industrieën. Wij bouwen voort op tientallen jaren ervaring in verkoop, onderzoek en productontwikkeling. Een doorslaggevende pijler van ons succes is de toegewijde inzet van ons goed opgeleide personeel. 3.000 palletplaatsen op een opslagterrein van 5.000 m2 vormen het logistieke kader voor ons gevarieerde productassortiment, dat wij grotendeels met ons eigen wagenpark leveren. 3 miljoen liter per jaar vindt zijn weg naar onze klanten in 17 landen.. Een belastingvrij entrepot biedt vaste klanten extra voordelen. Voor een snelle en efficiënte verwerking van de orders van onze klanten werken de vulstations ook in geautomatiseerde modus. Verschillende vulstations maken OEM-vulling mogelijk voor diverse containers, van flessen van 1 liter tot vaten van 208 liter.

 5. NE KRASKA

  Rusland

  Het bedrijf NeKraska is een fabrikant van impregneerolie op basis van lijnolie en was voor hout en meubelbewerking en bescherming. Er bestaan 5 types ”NeKraska” oliën: oliën voor interieurs, geveloliën voor houtbehandeling, vlonder- en terrasoliën, vaste impregneeroliën op basis van natuurlijke wassen en oliën bestand tegen hoge temperaturen en vochtigheid voor sauna's en Russische banja's. De "NeKraska" merklijn van houtoliën is gebaseerd op lijnolie voor hout, natuurlijke en organische wassen en verrijkt met gemodificeerde oliën, wassen, biociden en functionele additieven, voor het verkrijgen van een duurzame, weerbestendige coating die zuinig en goedkoop in het gebruik is. De beschermende coatings dringen diep in het hout, dat dus niet barst, afbladdert of een zandstraalbehandeling vereist tijdens renovatie of tussentijdse zandstraalbehandelng. Ze zorgen voor het behoud van de natuurlijke pracht van de houtvezels en de vochtdoorlatendheidsnelheid, ze kunnen eenvoudig aangebracht worden en bieden een duurzame matte afwerking.

 1. EFFEGI SISTEMI IDRODINAMICI

  Italië

  Effegi biedt een breed scala van onderhoudsservices aan voor de grootste siderurgische, chemische en metaalverwerkingsbedrijven. Wij zijn werkzaam in de volgende sectoren: oleohydraulische onderhoud met hogedrukpompen van 2.500 bar en minder, industrieel onderhoud met hydrodynamische technieken, industrieel onderhoud met chemische technieken.

 2. AXOR SRL

  Italië

  Het bedrijf AXOR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruipolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke en industriële detergenten en ontvettingsmiddelen. Het is gevestigd in Pernumia, Italië.

 1. WALDECK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WALDECK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 2. PACIFIC FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf PACIFIC FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, isolatie, smeermiddel, en Kruipolie. Het is gevestigd in St Sulpice le Dunois, Frankrijk.

 3. E.T.R. ENTSORGUNGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf E.T.R. ENTSORGUNGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Billerbeck, Duitsland.

 4. RONT PRODUCTION

  Frankrijk

  Het bedrijf RONT PRODUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persgassen, Kruipolie, Persgassen, Kruipolie, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Argenteuil, Frankrijk.

 5. DHC SOLVENT CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DHC SOLVENT CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cyclische of acyclische verbindingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, Chemie - import-export, Kruipolie, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Mülheim, Duitsland.

 6. DEURING GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf DEURING GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cyclische of acyclische verbindingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, Chemie - import-export, fosforzuur, Ascorbinezuur, Kruipolie, en Chemie - import-export. Het is gevestigd in Gemeinde Hörbranz, Oostenrijk.

 7. FORENZ'DINO ZOANI SNC

  Italië

  Het bedrijf FORENZ'DINO ZOANI SNC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kruipolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren synthetische vetten. Het is gevestigd in Senago, Italië.

 8. ECOLKEM SRL

  Italië

  Het bedrijf ECOLKEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruipolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische ontvettingsmiddelen, en afbijtmiddelen. Het is gevestigd in Dueville, Italië.

 1. ALESSANDRO GAETA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALESSANDRO GAETA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, Zwembadonderhoud - producten, Kruipolie, en Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 2. IDROCHEM DI MARIANGELA PRASSOLI E C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf IDROCHEM DI MARIANGELA PRASSOLI E C. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, Zwembadonderhoud - producten, Kruipolie, en Zwembadonderhoud - producten. Het is gevestigd in Saronno, Italië.

 3. S.A. 2000 S.N.C. DI ARGENTA A. & PEDERZOLI S.

  Italië

  Het bedrijf S.A. 2000 S.N.C. DI ARGENTA A. & PEDERZOLI S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Kruipolie, Waterbehandelingsproducten, en Kruipolie. Het is gevestigd in Laives, Italië.

 4. IRIS TECHNOLOGY (YANGZHOU) CO.,LTD

  China

  Het bedrijf IRIS TECHNOLOGY (YANGZHOU) CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruipolie. Het is gevestigd in Yangzhou, China.

 5. HOLST MINERALÖLHANDEL ZWEIGNIEDERLASSUNG HAMBURG DER MICHEL MINERALÖLHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf HOLST MINERALÖLHANDEL ZWEIGNIEDERLASSUNG HAMBURG DER MICHEL MINERALÖLHANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kruipolie, en Kruipolie. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. BIO-LUB CANADA

  Canada

  Het bedrijf BIO-LUB CANADA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kruipolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddel op plantaardige basis. Het is gevestigd in Trois-Rivieres, Canada.

 7. TECHNOPV SERVICE S.R.L.

  Italië

 8. DIAC

  Italië

 9. SIMONE SPURGHI DI FALLANI SIMONE & C. S.N.C.

  Italië

 10. VERRENTI ANGELO

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis