• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kuipen - metaal

Resultaten voor

Kuipen - metaal - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  België

  Modulaire, evolutieve silo's die aangepast zijn aan de industriële opslagcapaciteiten van alle stortgoederen en die volledig geleegd en daarna met een ander product gevuld kunnen worden zonder voorafgaande reiniging. DOHOGNE SYSTEM silo's, gegalvaniseerd of RVS met gladde wand, vervaardigd met gebogen panelen, aan de buitenkant vastgebout, zelfreinigend, demonteerbaar, onderling uitwisselbaar, dikte 2 tot 4 mm, standaard afmetingen 940 x 1940 mm. Waterdichte, robuuste silo's, 50 jaar ervaring, conform de Europese norm EN 1991-4, die voldoen aan de specifieke statische en dynamische opslagvereisten. Geprefabriceerde silo's, voordelig te vervoeren: de integratie in een bestaande installatie is mogelijk dankzij de levering van de silo in losse onderdelen op locatie, zodat er geen specifieke aanvoerweg is vereist zoals voor een klassieke silo het geval zou zijn. Door de snelle montage is er geen zware infrastructuur nodig is op de bouwplaats. Silo's beschermd tegen explosie volgens de ATEX en Europese normen.

 2. ARSILAC

  Frankrijk

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, koeltanks, en stalen tanks. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Fabrikant van rvs deuren voor mangaten, Hermetische deur voor vaten en tanks, Ovale deur van rvs 3A, Rechthoekige rvs deur, Deur voor autoclaven van rvs 3A, Rvs luik 3A, Aseptische drukdeur, en Hermetische luiken zonder druk. Het is gevestigd in Cestas, Frankrijk.

 4. BOYER

  Frankrijk

  BOYER ® is een Franse fabrikant die al 80 jaar lang een breed gamma van standaard deuren en luiken en deuren en luiken opmaat produceren en verzekeren volledige veiligheid.Het bedrijf produceert ronde, rechthoekige of ovale deuren en luiken, met opening naar buiten toe of autoclaaf behandeld, van roestvrij staal, met of zonder druk in de sectoren van de chemie, farmacie, voedingsmiddelen, waterbehandeling, cosmetica, wijn, oppervlaktebehandeling.BOYER is een internationaal bedrijf, leider op zijn markt.

 5. HERPASA

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NISON

  Frankrijk

 2. A. PANNECOUCKE

  België

 3. CM DERWAEL

  België

 4. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrijk

 5. GIMAR S.R.L.

  Italië

 1. ALGOR S.R.L.

  Italië

 2. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrijk

 1. DELLIS ETS

  België

 2. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. CDE SAS

  Frankrijk

 4. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Frankrijk

 5. SERVICE EQUIPEMENT

  Frankrijk

 6. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Frankrijk

 7. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Frankrijk

 8. ATELIERS DE CONSTRUCTION G FERRARI FILS

  België

 1. HORFASA GRUPO EMPRESARIAL SL

  Spanje

 2. HERPASUR SA

  Spanje

 3. BRUN TRICONNET BRUN BTB

  Frankrijk

 4. SACIL S.R.L.

  Italië

 5. ENTREPRISE VODOPIJAK

  Frankrijk

 6. ROCMAR

  Italië

 7. SE TECNIMETAL

  Frankrijk

 8. PANVETRI S.R.L.

  Italië

 9. ETS MICHEL VAUTIER

  Frankrijk

 10. ENTREPRISE REIS SAS

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis