• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kuipen - metaal

Resultaten voor

Kuipen - metaal - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  België

  Verified by europages badge

  Modulaire, evolutieve silo's die aangepast zijn aan de industriële opslagcapaciteiten van alle stortgoederen en die volledig geleegd en daarna met een ander product gevuld kunnen worden zonder voorafgaande reiniging. DOHOGNE SYSTEM silo's, gegalvaniseerd of RVS met gladde wand, vervaardigd met gebogen panelen, aan de buitenkant vastgebout, zelfreinigend, demonteerbaar, onderling uitwisselbaar, dikte 2 tot 4 mm, standaard afmetingen 940 x 1940 mm. Waterdichte, robuuste silo's, 50 jaar ervaring, conform de Europese norm EN 1991-4, die voldoen aan de specifieke statische en dynamische opslagvereisten. Geprefabriceerde silo's, voordelig te vervoeren: de integratie in een bestaande installatie is mogelijk dankzij de levering van de silo in losse onderdelen op locatie, zodat er geen specifieke aanvoerweg is vereist zoals voor een klassieke silo het geval zou zijn. Door de snelle montage is er geen zware infrastructuur nodig is op de bouwplaats. Silo's beschermd tegen explosie volgens de ATEX en Europese normen.

 2. BOYER

  Frankrijk

  BOYER ® is een Franse fabrikant die al 80 jaar lang een breed gamma van standaard deuren en luiken en deuren en luiken opmaat produceren en verzekeren volledige veiligheid.Het bedrijf produceert ronde, rechthoekige of ovale deuren en luiken, met opening naar buiten toe of autoclaaf behandeld, van roestvrij staal, met of zonder druk in de sectoren van de chemie, farmacie, voedingsmiddelen, waterbehandeling, cosmetica, wijn, oppervlaktebehandeling.BOYER is een internationaal bedrijf, leider op zijn markt.

 3. ARSILAC

  Frankrijk

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks, stalen tanks, Rvs tanks voor levensmiddelen, en rvs bakken. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 4. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, reinigingskoppen, Kuipen - metaal, en zelfsluitende deuren. Het is gevestigd in Cestas, Frankrijk.

 5. HERPASA

  Spanje

  Het bedrijf HERPASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeltanks. Het is gevestigd in Castellbisbal, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ, is een Multi-Category, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, mengmachines voor de voedingsindustrie, Pompen, en poedercoatlijnen. Het is gevestigd in La Rivière De Corps, Frankrijk.

 2. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Skeletbouw - licht metaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Retentiebak, Kuipen - metaal, Skeletbouw - licht metaal, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Valderies, Frankrijk.

 3. GIMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIMAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalreservoirs, Wijnindustrie - machines en materialen, Metaalreservoirs, wijnmakers, Wijnindustrie - machines en materialen, en reservoirs voor opslag. Het is gevestigd in Occimiano, Italië.

 4. CDE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CDE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stalen tanks, en industriële ketelbouw. Het is gevestigd in Saints-Geosmes, Frankrijk.

 5. ANJOU INOX

  Frankrijk

  Het bedrijf ANJOU INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Moze Sur Louet, Frankrijk.

 1. A. PANNECOUCKE

  België

  Het bedrijf A. PANNECOUCKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, Skeletbouw - licht metaal, Ketelbouw, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Skeletbouw - licht metaal, Ketelbouw, en Silo's - metaal. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 2. CM DERWAEL

  België

  Het bedrijf CM DERWAEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industrieel onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Brandkasten, Kuipen - metaal, constructie buizen en buisleidingen, zuustofsnijden, en Brandkasten. Het is gevestigd in Chênée, België.

 1. SA CRESSENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SA CRESSENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Kuipen - metaal, Ketelbouw, Kuipen - metaal, en matrijzen, vormen en wapeningen van gewapend beton en beton. Het is gevestigd in Sains-En-Gohelle, Frankrijk.

 2. VITIELLO

  België

  Het bedrijf VITIELLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Skeletbouw - licht metaal, Kuipen - metaal, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, en Skeletbouw - licht metaal. Het is gevestigd in Battice, België.

 3. NISON

  Frankrijk

  Het bedrijf NISON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Verpakking - metaal, Kuipen - metaal, Containers, Verpakking - metaal, Kuipen - metaal, en tanks. Het is gevestigd in Bobigny Cedex, Frankrijk.

 4. DELLIS ETS

  België

  Het bedrijf DELLIS ETS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Afvalverwerking en milieubescherming, verwarmingsketels huishoudelijk gebruik, Kuipen - metaal, Ontgassingsbedrijven, en Afvalverwerking en milieubescherming. Het is gevestigd in Neuville, België.

 5. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - koper, Ketelbouw - koper, Ketelmakerij, ketels van koper, en industriële ketelbouw. Het is gevestigd in Mazères-Sur-Salat, Frankrijk.

 6. ALGOR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALGOR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Metaalreservoirs, Kuipen - metaal, Metaalreservoirs, roestvrijstalen containers voor wijn, en roestvrijstalen containers voor olie. Het is gevestigd in Villa Del Conte, Italië.

 7. MOREAU METAL

  Frankrijk

  Het bedrijf MOREAU METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, en ketelbouw mechanisch laswerk. Het is gevestigd in Les-Epesses, Frankrijk.

 8. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE DU RIED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Ketelbouw - roestvrij staal, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, en Ketelbouw - roestvrij staal. Het is gevestigd in Saasenheim, Frankrijk.

 1. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NIROBLECH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 2. EBM

  België

  Het bedrijf EBM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palen - metaal, Kuipen - metaal, Palen - metaal, metaalconstructies, Kuipen - metaal, en laadbakken. Het is gevestigd in Quievrain, België.

 3. LA TECHNI SOUDURE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA TECHNI SOUDURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Buisleidingen - industrieel, Kuipen - metaal, Buisleidingen - industrieel, industriële ketelbouw, en bewerking tegen maakloon. Het is gevestigd in Eschau, Frankrijk.

 4. EST INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf EST INDUSTRIES, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Ketelbouw, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw, zwaar, Silo's - metaal, Ketelbouw, Plaatwerkerij - industrieel, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Sarralbe, Frankrijk.

 5. ETS VAILLANT

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS VAILLANT, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Silo's - metaal, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw, zwaar, Kuipen - metaal, Silo's - metaal, Plaatwerkerij - industrieel, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in Fontenay Sur Loing, Frankrijk.

 6. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf MULTITANKS INTERNATIONAL, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelgas, en accessoires klimaatbeheersing. Het is gevestigd in Montbrison, Frankrijk.

 7. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kuipen - metaal, Ketelbouw - precisie, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Ketelbouw - precisie, Silo's - metaal, en Tanks - metaal. Het is gevestigd in Surgères, Frankrijk.

 8. SERVICE EQUIPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf SERVICE EQUIPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, Kuipen - metaal, Plaatwerkerij - industrieel, Ketelbouw, zwaar, Ketelbouw, Kuipen - metaal, Plaatwerkerij - industrieel, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in St Calais, Frankrijk.

 9. SARL EMILE JACQUIER

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL EMILE JACQUIER, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Ketelbouw - precisie, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Ketelbouw - precisie, en Silo's - metaal. Het is gevestigd in Frignicourt, Frankrijk.

 10. MABRIS

  Frankrijk

  Het bedrijf MABRIS, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, Ketelbouw, zwaar, Silo's - metaal, Tanks - metaal, Kuipen - metaal, en Ketelbouw, zwaar. Het is gevestigd in St Pierre La Cour, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis