• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kuipen - metaal

Resultaten voor

Kuipen - metaal - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  België

  Modulaire, evolutieve silo's die aangepast zijn aan de industriële opslagcapaciteiten van alle stortgoederen en die volledig geleegd en daarna met een ander product gevuld kunnen worden zonder voorafgaande reiniging. DOHOGNE SYSTEM silo's, gegalvaniseerd of RVS met gladde wand, vervaardigd met gebogen panelen, aan de buitenkant vastgebout, zelfreinigend, demonteerbaar, onderling uitwisselbaar, dikte 2 tot 4 mm, standaard afmetingen 940 x 1940 mm. Waterdichte, robuuste silo's, 50 jaar ervaring, conform de Europese norm EN 1991-4, die voldoen aan de specifieke statische en dynamische opslagvereisten. Geprefabriceerde silo's, voordelig te vervoeren: de integratie in een bestaande installatie is mogelijk dankzij de levering van de silo in losse onderdelen op locatie, zodat er geen specifieke aanvoerweg is vereist zoals voor een klassieke silo het geval zou zijn. Door de snelle montage is er geen zware infrastructuur nodig is op de bouwplaats. Silo's beschermd tegen explosie volgens de ATEX en Europese normen.

 2. ARSILAC

  Frankrijk

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Frankrijk

 4. BOYER

  Frankrijk

  BOYER ® is een Franse fabrikant die al 80 jaar lang een breed gamma van standaard deuren en luiken en deuren en luiken opmaat produceren en verzekeren volledige veiligheid.Het bedrijf produceert ronde, rechthoekige of ovale deuren en luiken, met opening naar buiten toe of autoclaaf behandeld, van roestvrij staal, met of zonder druk in de sectoren van de chemie, farmacie, voedingsmiddelen, waterbehandeling, cosmetica, wijn, oppervlaktebehandeling.BOYER is een internationaal bedrijf, leider op zijn markt.

 5. ETA - EQUIPEMENTS ACIER INOXYDABLE

  Frankrijk

  Fabrikant van ketels en tanks van roestvrij staal voor vrachtwagens. ETA is gespecialiseerd in opslag- en processtanks en geniet buitenlandse erkenning vanwege zijn kennis van de eisen van de volgende industriële sectoren: levensmiddelen, farmaceutica, cosmetica en chemie. Wij fabriceren atmosferische en vacuüm tanks van roestvrij staal. Ons assortiment omvat installaties voor het inzamelen van melk en voor het transport van levensmiddelen. Tegenwoordig introduceert de firma multifunctionele kookketels die aan de EHEDG- en 3A-normen voldoen. Onze machines garanderen een perfecte hygiëne, zonder retentiezones. Het gaat om een nieuwe generatie multifunctionele industriële kookketels met een beveiligd sluitingssysteem van het deksel, een ketel met dubbele wand die hoge prestaties biedt, een functionele automaat inclusief handmatige en automatische bediening, armen met schrapers van PTFE met automatische aanpassing bij slijtage, meshouder met divers gereedschap.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HERPASA

  Spanje

 2. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. NISON

  Frankrijk

 4. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Frankrijk

 5. DELLIS ETS

  België

 1. CDE SAS

  Frankrijk

 2. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Frankrijk

 1. A. PANNECOUCKE

  België

 2. CM DERWAEL

  België

 3. ALGOR S.R.L.

  Italië

 4. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Frankrijk

 5. GIMAR S.R.L.

  Italië

 6. SERVICE EQUIPEMENT

  Frankrijk

 7. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Frankrijk

 8. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Frankrijk

 1. HORFASA GRUPO EMPRESARIAL SL

  Spanje

 2. HERPASUR SA

  Spanje

 3. CML INDUSTRIE

  Frankrijk

 4. ATELIERS DE CONSTRUCTION G FERRARI FILS

  België

 5. SACIL S.R.L.

  Italië

 6. BRUN TRICONNET BRUN BTB

  Frankrijk

 7. ETS MICHEL VAUTIER

  Frankrijk

 8. ROCMAR

  Italië

 9. SE TECNIMETAL

  Frankrijk

 10. PANVETRI S.R.L.

  Italië