• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstplanten

Resultaten voor

Kunstplanten - Import export

 1. SAS ELEMENT VEGETAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ELEMENT VEGETAL, Distributeur / groothandelaar in gestabiliseerde / kunstmatige/ semi-kunstmatige planten en bomen biedt een brede keuze decoratieoplossingen met planten bestemd voor professionals. De gestabiliseerde planten en bomen zijn 100% natuurlijk, duurzaam en decoratief en behoeften geen water of licht en vrijwel geen onderhoud. Wij bieden u meer dan 200 000 producten uit voorraad die direct leverbaar zijn. ELEMENT VEGETAL biedt tevens creaties, scheidingswanden en onderhoudsvrije gestabiliseerde groene en kunstmatige schilderijen. Wij leveren snel in Frankrijk en in Europa. Neem een kijkje op onze website: https: //elementvegetal.com/ of voor specifieke vragen staan wij tot uw beschikking via het nummer +33 (0)4 67 52 06 27 of +33 (0)7 83 93 95 16.

 2. UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UDO FRANZEN / MEDITERRANER BAUSTOFFSERVICE UND HANDELSAGENTUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstplanten. Het is gevestigd in Westerstede, Duitsland.

 3. BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELLA PLANTA KUNSTPFLANZEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunstplanten. Het is gevestigd in Jüchen, Duitsland.

 4. GKR GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GKR GERMANY GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kunstplanten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. DECO GREENS BV

  Nederland

  Deco Greens BV is met zijn webwinkel OnlineKunstPlanten de grootste kunstplanten leverancier van Europa. Onze kunstplanten zijn de hoogte in het segment en hierdoor zo echt als een echte plant. Met meer dan 10000 verschillende kunstplanten onderverdeel in kunstbomen, kunstpalmen, kunsthagen, kunstbloemen, kunstgras, kunstgras tapijt, kunstplanten voor buiten UV Safe, en kunstkerstbomen is er altijd een kunstplant die bij u past. Wij leveren al deze kunstplanten uit eigen voorraad en bedienen dan ook elke zakelijke klanten groep door heel Europa. Veel van onze klanten weten de weg naar Deco Greens kunst groene beplanting te vinden omdat we bekend staan om een hele betrouwbare en zeer realistische kwaliteit. Door onze omvang zijn grote aantallen kunstplanten voor uw project voor ons geen probleem. Onze Kunstplanten webwinkel B2B is zo opgezet dat u direct de juiste groothandels prijzen ziet en zonder tussenkomt van een dealer aanvraag kunstbeplanting kan kopen. Door onze omvang leveren we de beste kunstplanten die er zijn voor de beste inkoopprijzen, ons prijs beleid is zo ingericht dat hoe meer kunstplanten u koopt van een bepaald soort kunstplant hoe beter uw prijs is. Wij verzenden al onze kunstplanten door geheel Europa snel en voor concurrerende transportprijzen. Mocht u vragen hebben m.m.t. kunstplanten of een project willen uitvoeren Deco Greens denkt altijd met u mee. Buiten onze kunstplanten kunt u bij ons ook alle andere aanverwante producten aanschaffen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COOLPLANT BV

  Nederland

  Coolplant ontwikkelt, produceert, importeert, exporteert brandvertragende en UV-werende: kunstplanten, kunstplantenwanden, moswanden en grote kunstbomen. Team Coolplant heeft jarenlang ervaring met het creëren en realiseren van de mooist kunstplantenwanden, interieurbeplanting, moswanden en grote custom kunstbomen voor de B2B markt. Daarnaast is Coolplant dé partner in het aangaan van duurzame relaties met: architecten, ontwerp- en projectureaus, aannemers, horecaondernemers en retailketens. Hierin denken wij actief mee in alle facetten van het proces —> ontwerp, prijsbepaling/marge, distributie, levering, montage, eindresultaat tot service. Coolplant bestaat uit een team gedreven Hollandse leeuwen met een no-nonsense mentaliteit.

 2. ARTI FLEUR DECO

  België

  We zijn in Oostende gevestigd sinds februari 2007en maken al je bloemwensen en decoratie tot een goed eind, zowel voor particulier en bedrijven. Dagverse snijbloemen, bloemstukken en planten als ook kunstplanten en zijdebloemen, poterie, riet en kleinmeubels glaswerk (murano) Ook zijn wij gespecialiseerd in verhuur van kunstplanten, bloemen en speciaal voor de horeca verhuur van tafelpotjes en vaasjes. Ook voor themaversiering van je zaak zoals haloween, kerst, pasen, winter, zomer enz. kan je altijd terecht bij Arti Fleur Deco. We zorgen ook voor de echte groene draad door je huwelijksfeest heen, van bruidsboeket tot in de details in de feestzaal dus ook kerk- en autoversiering alles om van die dag een kleurrijkfeest te maken. Uitvaart bloemen als kransen en bloemstukken of altaarstukken kun je naar uw eigen wensen samenstellen, alles is bespreekbaar en een prijs maar ieders beurs.

 3. EASYPLANTS KUNSTPLANTEN

  Nederland

  Met keuze uit tientallen verschillende soorten planten en bomen is Easyplants de specialist in Kunstbomen en planten. Met keuze uit kunst palmen, kunstficussen en bijvoorbeeld kunstbloemen heeft u altijd iets wat bij u past. Het grote voordeel van kunstplanten is dat je ze helemaal niet hoeft te verzorgen. Easyplants heeft een showroom in Ossendrecht waar u alle planten rustig kunt bekijken in allerlei verschillende maten. Zo kan je bij kunstbomen en planten altijd kiezen hoed groot hij moet zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gigantische kunst palm bij u op kantoor of een klein gezellige kunstbloem in het raamkozijn van uw woning. Kortom kunstbomen en planten koop je bij Easyplants Kunstplanten

 4. FIBER DECOR

  België

  Fiber Decor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van industriële toepassingen, 3D-figuren, zwembaden, decors, vijvers en terrassen en het herstellen daarvan. Hiervoor is het bedrijf gespecialiseerd in een machinale spuittechniek voor de verwerking van polyester. Fiber decor is een ideale partner voor al uw polyesterprojecten, van het ontwerp tot de eigenlijke uitvoer en afwerking, en heeft al talloze projecten op een creatieve manier tot een goed einde gebracht bij verscheidene klanten in heel de Benelux: particulieren, aannemers, architecten, studiebureaus, organisaties en industrie. Geleid door een ingenieur biochemie zet ons gepassioneerd team van experts, met een flinke portie creativiteit en technische kennis, zich elke dag voor 100% in om van elk project een succes te maken. Door de techniek van machinaal spuiten wordt laswerk overbodig en kan Fiber Decor een snelle verwerking garanderen.

 5. EUROFLORA SRL

  Italië

  Al meer dan 30 jaar lang marktleider in de groothandel in verse bloemen, droogbloemen, kunstbloemen, accessoires, diverse voorwerpen, planten. Bezoek onze nieuwe website www.planet.euroflorasrl.it, volledig gewijd aan de planning van bruiloften en aan visuele designers, waar u een ruime keuze voorwerpen, bonbondoosjes en overige accessoires voor de organisatie van onvergetelijke evenementen vindt.

 1. DE TUINEN VAN

  Nederland

  De Tuinen Van is een groen bedrijf in Amsterdam gespecialiseerd in: - Interieurbeplanting voor kantoren en horeca gelegenheden. - Plantenverhuur voor evenementen. - Tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven en particulieren. - Plantenmarkt - Moswanden - Verticale tuinen - Daktuinen

 2. FLORA WORLD

  België

  Flora World heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, invoeren en verdelen van kwalitatief hoogstaande en zeer natuurgetrouwe kunstplanten en -bomen. Onze afnemers zijn de projektbegroeners en de groothandel in groen en decoratie.

 1. FLEURSTYLE

  Nederland

  Fleurstyle verkoopt kunstbloemen en kunstplanten in Nderland, België en Duitsland. Kunstbloemen en kunstplanten, waar men elders meer voor betaalt. Wij hebben dan ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij verkopen kunstbloemen en kunstplanten tegen een zeer gunstige prijs. De verkoop gaat uitsluitend via de webwinkel.

 2. ESTHER DECOSTER

  Nederland

  Voor kunstbloemen en planten moet u bij Esther Decoster in Ter Aar zijn. Kies voor de beste en mooiste kunstplanten, bloemstukken, planten en bloemen voor een prachtige decoratie. Decoster verzorgd u planten en bloemen en verzorgd voor u de interieur beplanting voor in huis en voor bij bedrijven.Kortom voor alles wat met bloemen en planten in Ter Aar te maken heeft.

 3. MT-RENT

  België

  Mt-rent is al jaren erkend als 1 van de grotere bedrijven voor verhuur van springkastelen, tenten, promotiematerialen en kunstplanten..

 4. VRANCKX

  België

  De sterkste troef van Vranckx: een kwalitatief hoogstaand aanbod van natuurlijk ogende kunstbloemen en planten. Vranckx gaat wereldwijd op zoek naar de beste producten in de mooiste kleuren.

 5. CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS)

  Italië

  Het bedrijf CARLO CIVERA GIARDINI VERTICALI ARTIFICIALI, PIANTE E FIORI ARTIFICIALI, QUADRI DI LICHENI (MOSS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstbloemen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 6. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gestabiliseerde planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstplanten, en Kunstplanten. Het is gevestigd in Andria, Italië.

 7. BIFORES

  Wit Rusland

  Het bedrijf BIFORES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstkerstboom. Het is gevestigd in Dzerzhinsk, Wit Rusland.

 8. ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES

  Frankrijk

  Het bedrijf ARTIPLANTES - PLANTES ARTIFICIELLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstbloemen, kunstboom, en kunstbamboe. Het is gevestigd in Cormelles-Le-Royal, Frankrijk.

 1. KVAZAR LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf KVAZAR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstkerstboom, en kersversieringen. Het is gevestigd in Gorodok, Oekraïne.

 2. MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN

  Nederland

  Het bedrijf MAXIFLEUR KUNSTPFLANZEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunstplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoraties. Het is gevestigd in Aalsmeer, Nederland.

 3. KUNSTPALM.NL

  Nederland

  Het bedrijf KUNSTPALM.NL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kunstplanten, -bloemen en -fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstbloemen en - planten, en kunstplanten. Het is gevestigd in Lage Mierde, Nederland.

 4. BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE

  Luxemburg

  Het bedrijf BLUMENTHAL JARDINAGE & HYDROCULTURE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden, Kunstplanten, Grondverzet - uitvoering, Hydrocultuur - Materialen en benodigdheden, Kunstplanten, en Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Hivange, Luxemburg.

 5. DARDEN, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf DARDEN, LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunstplanten, -bloemen en -fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunstbloemen en - planten, kunstplanten, en kunstbamboe. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 6. EDOFLOR NEWCO S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf EDOFLOR NEWCO S.L.U, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunstplanten. Het is gevestigd in Molins De Rei, Spanje.

 7. CASHPO DESIGN

  Duitsland

  Het bedrijf CASHPO DESIGN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Potplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstplanten, plantenbakken, en Kunstplanten. Het is gevestigd in Königs Wusterhausen, Duitsland.

 8. OASIS DECOR, C.B.

  Spanje

  Het bedrijf OASIS DECOR, C.B., is een Distributeur, en actief in de sector Kunstplanten, -bloemen en -fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstbloemen, kunstplanten, en kunstbamboe. Het is gevestigd in Benidorm, Spanje.

 9. STYLEGREEN SCHWEIZ

  Zwitserland

  Het bedrijf STYLEGREEN SCHWEIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wandtapijten - handgeknoopt. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel in planten en bloemen, groene planten, kunstplanten, en gedroogde planten. Het is gevestigd in Lostorf, Zwitserland.

 10. FLOWERS & PLANTS CO.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLOWERS & PLANTS CO., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bloemisten - materiaal en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren bloemdecoraties, shows voor bruiloften, en kunstplanten. Het is gevestigd in Kensington-London, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis