• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstsmeedwerk

Resultaten voor

Kunstsmeedwerk - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkije

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. werd opgericht in 1983 en voert massaproductie van gesmeden ijzeren siervoorwerpen uit. Het is marktleider in zijn sector in Turkije. Het bedrijf heeft een ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem ingesteld in 1999 en is er trots op de eerste ISO 9001 gecertificeerde smeedijzer producent van smeedijzer ter wereld te zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote familie met 250 verdelers verspreid over heel Turkije. Met de specifieke afdeling voor machinebouw is het bedrijf in staat om; -speciale machines te produceren - massaproductie lijnen op te bouwen - matrijzen voor productie te vervaardigen / vernieuwen - onderhoud en reparatie van alle machines uit te voeren Dankzij het ontwerpbureau onder hetzelfde dak, produceren wij; •GESMEDEN BALUSTERS •GEBOGEN BALUSTERS •WARM GESMEED IJZER • WARM GESMEDEN ONDERDELEN • WARM GESMEDEN SPIESEN •LICHTE EN ZWARE VOORWERPEN IN BAROKSTIJL • GESMEDEN RELINGEN / PROFIELEN • LANTAARNKAPPEN • SIERBLADEN • SIERPLATEN • SNIJDEN VAN PLAAT METAAL •GEVORMDE PLATEN •MONTAGE ACCESSOIRES •METALEN KUNSTWERKEN (PIRUDEM) Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1964 produceert ons familiebedrijf in Südlohn verlichting en smeedwerk van de hoogste kwaliteit. Het merk ROBERS staat voor traditie, duurzaamheid en tijdloos ontwerp.De verlichting en het smeedwerk worden ontwikkeld in ons huis en zorgvuldig gesmeed, zodat elk stuk uniek is en we op persoonlijke wensen ingaan. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en grondstoffen. Alle het glas is mondgeblazen en wordt vervaardigd door glaskunstenaars uit Duitsland, Italië en Hawaii.

 3. BASAK LAZER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1983, heeft Basak Laser op constante wijze de industriestandaard bepaald daar het een premium fabrikant is gespecialiseerd in precisiebewerking en toepassingen van plaatwerk. Ons uiteenlopende dienstenpakket omvat: •Fiberlaser • Afkantpersen • Cilinderbuigen •Snijwerk •Argonlassen •Aluminumlassen •Gelaste productie •Lasersnijden van smeedijzer •Zie meer, inclusief modulaire smeedzijer, op onze website! Basak Laser breidt zijn uitmuntendheid uit naar de machinebouw en het vervaardigen van reserveonderdelen, geschikt voor uiteenlopende sectors zoals de auto- en scheepvaartindustire, lift-/roltrappenindustrie, via ons dochterbedrijf Basak Machine. Wij streven ernaar onze reputatie als een erkend premium bedrijf, dat bekend staat om de standvastige toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, verder te verbeteren voor een optimale tevredenheid van onze werknemers, leveranciers en onze gewaardeerde klanten. Wij zetten ons volledig in om op de voorgrond te blijven van technologische ontwikkelingen. Innovatie heeft dan ook een centrale plaats binnen onze bedrijfscultuur. Daarnaast zijn wij er trots op campinguitrustingen te vervaardigen onder onze tweede merknaam, Basak Camping. Onze nauwe band en samenwerking met klanten vormen de hoeksteen voor het behalen van uitzonderlijke projectresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een productief gesprek te starten over uw specifieke vragen.

 4. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by europages badge

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 5. FER & NOX

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FER & NOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, Hekken en afrasteringen, Kunstsmeedwerk, Smeedijzer voor bouw en industrie, Metaalconstructies - licht, en Hekken en afrasteringen. Het is gevestigd in Evere, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN)

  België

  ATELIER LEBRUN TRANSINNE, De leefwereld van Eric Lebrun, geboren te Mechelen als zoon van kunstsmid François Lebrun, vertoefde van kinds af in de smidse van zijn vader, een onuitputtelijke leerschool waar oneindig veel ervaring werd opgedaan. Na 25 jaar zwoegen en bekwamen trok hij samen met een pak ervaring naar het zuidelijk deel van het land om er daar een eigen smederij te beginnen, een aantal van de resultaten van deze zuiderse jaren zijn te bezichtigen in zijn blog : http: //smeedijzer.blogspot.com/ Uiteraard zijn er nog een tal van andere referentie 's, verspreid over gans de Benelux, Frankrijk en Duitsland, door het feit dat er unieke stukken worden gecreëerd, volledig in samenspraak en naar de wensen van de klant, zorgt dit soms voor vrij grote afstanden tussen ons cliënteel. Daar alle stukken tot in het kleinste detail in eigen atelier (smidse) worden vervaardigd is er geen afhankelijkheid van in de handel verkrijgbare stukken uit de massaproductie. Elke krul, elk blaadje of wat dan ook is uniek en puur natuur. Alles op maat, alles naar wens en elke uitdaging is een zegen.

 2. VAN CRONENBURG

  België

  Het prestigieuze productiebedrijf in ambachtelijk bouwbeslag van Cronenburg bouwt aan nieuwe kantoor- en atelierruimtes in hun thuishaven Gent. Van Cronenburg is een artisanaal messing-atelier waar detailonderdelen voor de restauratiewereld worden vervaardigd. Van Cronenburg maakt historisch beslag met een ongelooflijke gedrevenheid en passie voor schoonheid. Van Cronenburg heeft een exclusieve collectie gietijzeren hardware, sloten en sloten met de hand afgewerkt. Van Cronenburg werkt voor een selecte klantenkring, waaronder beroemde Britse, Franse en Amerikaanse architecten en ontwerpers. Het bedrijf, met vestiging in New York en San Francisco, maakt exclusieve deurkrukken, kasttrekkers, kranen, enz. op maat. 10 jaar geleden namen Peter van Cronenburg en Régine Yvergneaux één van de oudste gieterijen van België over en gaven het een tweede leven als productiebedrijf van ambachtelijk vervaardigde messing en bronzen deurkrukken, handvaten, kranen, enzovoort. “Onze stukken maken telkens deel uit van prachtige totaalprojecten in zowel residentiële gebouwen als hotels. We zijn wereldwijd gekend voor onze kwaliteitsvolle materialen en innoverende designs. Zo werkten we reeds exclusief voor internationale namen uit de mode-, film- of sportwereld”, aldus Régine Yvergneaux. “Bij van Cronenburg zeggen we nooit nee. Waar anderen eindigen proberen wij te beginnen.”

 3. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Italië

  Ons merk is al jarenlang aanwezig op de markt en in de loop der jaren heeft het een eigen karakter weten te ontwikkelen dankzij innovatieve, verfrissende ideeën die de wensen van de klanten perfect weerspiegelen. Bent u op zoek naar unieke, stijlvolle, custom made en originele voorwerpen, dan moet u bij ons zijn. Bekijk onze uitgebreide en uitvoerige catalogus en aarzel vooral niet om advies in te winnen over custom made aanpassingen of variaties. Onze kunst staat tot uw dienst.

 4. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 5. VDV METAALDESIGN

  België

  Alle soorten metaalbewerking, industrieel en/of particulier. VDV metaaldesign staat synoniem voor inox & metaalverwerking voor interieur en architectuur. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van binnen- en buitentrappen, balustrades, leuningen, … maar ook in het assembleren van alle interieurconstructies. Deze constructies zijn modern of klassiek, in gepoederlakt metaal of inox, al dan niet in combinatie met hout of glas, volgens eigen ontwerp of volgens plan.

 1. ANDREW WEBB

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDREW WEBB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzergieterij - kunst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beeldhouwkunst, Kunstsmeedwerk, metaalbewerkingen, Beeldhouwkunst, en Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in West Sussex, Verenigd Koninkrijk.

 2. NIKOLA PANTOVIC

  Servië

  Het bedrijf NIKOLA PANTOVIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer, ijzeren traliewerk, artistieke werken van gesmeed ijzer, Smeedijzer, en balustrade ijzer. Het is gevestigd in Vrnjacka Banja, Servië.

 1. LA FUCINA ARTISTICA SRL

  Italië

  Het bedrijf LA FUCINA ARTISTICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinmeubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubilair, Kunstsmeedwerk, Huismeubilair, Outdoor-accessoires van smeedijzer, en Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in San Martino Di Lupari, Italië.

 2. SME MOLLIER

  Frankrijk

  Het bedrijf SME MOLLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Bouw - afbouw, Kunstsmeedwerk, Bouw - afbouw, en hang- en sluitwerk. Het is gevestigd in Belleroche, Frankrijk.

 3. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Zwitserland

  Het bedrijf METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in Oberriet, Zwitserland.

 4. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roosters - metaal, smeedwerk van metalen, siersmeedwerk voor huis, Roosters - metaal, en traliewerk van smeedijzer. Het is gevestigd in Voiron, Frankrijk.

 5. ÇEÇEN METAL

  Turkije

  Het bedrijf ÇEÇEN METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeedijzer, decoratiepanelen, trap van smeedijzer, en profielmetaal. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Turkije

  Het bedrijf LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afgewerkte producten van metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deuren - woningbouw, Kunstsmeedwerk, smeedijzer, Deuren - woningbouw, artikelen van smeedijzer, en Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in Cayirova-Kocaeli, Turkije.

 7. ALBA KALIP

  Turkije

  Het bedrijf ALBA KALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litouwen

  Het bedrijf DAINIAUS SARKAUS KALVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeedijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, Kunstsmeedwerk, Smeedijzer - stamp- en ponswerk, metalen poorten, en metalen omheiningen. Het is gevestigd in Silute District, Litouwen.

 1. ARTI FERFORJE METAL LTD

  Turkije

  Het bedrijf ARTI FERFORJE METAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden. Het is gevestigd in Merkezefendi, Turkije.

 2. RINCK GROUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf RINCK GROUPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inlegwerk, Woninginrichting - artikelen en accessoires, timmerwerk, Inlegwerk, en Woninginrichting - artikelen en accessoires. Het is gevestigd in Bourg De Peage, Frankrijk.

 3. STEEL MADNESS STUDIO

  Oekraïne

  Het bedrijf STEEL MADNESS STUDIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 4. GAIA FERRO FORGIATO

  Italië

  Het bedrijf GAIA FERRO FORGIATO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubels van smeedijzer, artikel van smeedijzer, inrichtingselementen van metaal, en op maat gemaakte pergola's en pavillons. Het is gevestigd in San Quirico D'orcia, Italië.

 5. F. SENECHAL & FILS

  België

  Het bedrijf F. SENECHAL & FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Trapleuningen en balustrades. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstsmeedwerk, Kunstsmeedwerk, trap met trapleuningen, metalen beschermingsroosters, en metalen balkons voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. ARTESANÍA GALFARSORO

  Spanje

  Het bedrijf ARTESANÍA GALFARSORO, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, IJzerwaren - industriële, smeedijzerwerk voor meubilering, artikel van smeedijzer, en smeden. Het is gevestigd in LEGUTIANO - VITORIA, Spanje.

 7. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf METALEX SZYMA SP. Z O. O., is een Multi-Category, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer voor bouw en industrie, hoefsmederij, Smeedijzer voor bouw en industrie, en hang- en sluitwerk van metaal. Het is gevestigd in Komprachcice, Polen.

 8. JEREMIE HYNDERICK

  België

  Het bedrijf JEREMIE HYNDERICK, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer voor bouw en industrie, Trapleuningen en balustrades, trap, smeedijzer, Smeedijzer voor bouw en industrie, en Trapleuningen en balustrades. Het is gevestigd in Grand Leez, België.

 9. ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING

  Polen

  Het bedrijf ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 10. ARTIGIANFER DI CARMINATI MICHELE

  Italië

  Het bedrijf ARTIGIANFER DI CARMINATI MICHELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstsmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedwerk. Het is gevestigd in Algua, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis