• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstsmeedwerk

Resultaten voor

Kunstsmeedwerk - Import export

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds 1964 produceert ons familiebedrijf in Südlohn verlichting en smeedwerk van de hoogste kwaliteit. Het merk ROBERS staat voor traditie, duurzaamheid en tijdloos ontwerp.De verlichting en het smeedwerk worden ontwikkeld in ons huis en zorgvuldig gesmeed, zodat elk stuk uniek is en we op persoonlijke wensen ingaan. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en grondstoffen. Alle het glas is mondgeblazen en wordt vervaardigd door glaskunstenaars uit Duitsland, Italië en Hawaii.

  Website Open In New icon
 2. FRANCKE-ART

  Polen

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 3. FER & NOX

  België

  Verified by Europages badge
 4. ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN)

  België

  ATELIER LEBRUN TRANSINNE, De leefwereld van Eric Lebrun, geboren te Mechelen als zoon van kunstsmid François Lebrun, vertoefde van kinds af in de smidse van zijn vader, een onuitputtelijke leerschool waar oneindig veel ervaring werd opgedaan. Na 25 jaar zwoegen en bekwamen trok hij samen met een pak ervaring naar het zuidelijk deel van het land om er daar een eigen smederij te beginnen, een aantal van de resultaten van deze zuiderse jaren zijn te bezichtigen in zijn blog : http: //smeedijzer.blogspot.com/ Uiteraard zijn er nog een tal van andere referentie 's, verspreid over gans de Benelux, Frankrijk en Duitsland, door het feit dat er unieke stukken worden gecreëerd, volledig in samenspraak en naar de wensen van de klant, zorgt dit soms voor vrij grote afstanden tussen ons cliënteel. Daar alle stukken tot in het kleinste detail in eigen atelier (smidse) worden vervaardigd is er geen afhankelijkheid van in de handel verkrijgbare stukken uit de massaproductie. Elke krul, elk blaadje of wat dan ook is uniek en puur natuur. Alles op maat, alles naar wens en elke uitdaging is een zegen.

 5. VAN CRONENBURG

  België

  Het prestigieuze productiebedrijf in ambachtelijk bouwbeslag van Cronenburg bouwt aan nieuwe kantoor- en atelierruimtes in hun thuishaven Gent. Van Cronenburg is een artisanaal messing-atelier waar detailonderdelen voor de restauratiewereld worden vervaardigd. Van Cronenburg maakt historisch beslag met een ongelooflijke gedrevenheid en passie voor schoonheid. Van Cronenburg heeft een exclusieve collectie gietijzeren hardware, sloten en sloten met de hand afgewerkt. Van Cronenburg werkt voor een selecte klantenkring, waaronder beroemde Britse, Franse en Amerikaanse architecten en ontwerpers. Het bedrijf, met vestiging in New York en San Francisco, maakt exclusieve deurkrukken, kasttrekkers, kranen, enz. op maat. 10 jaar geleden namen Peter van Cronenburg en Régine Yvergneaux één van de oudste gieterijen van België over en gaven het een tweede leven als productiebedrijf van ambachtelijk vervaardigde messing en bronzen deurkrukken, handvaten, kranen, enzovoort. “Onze stukken maken telkens deel uit van prachtige totaalprojecten in zowel residentiële gebouwen als hotels. We zijn wereldwijd gekend voor onze kwaliteitsvolle materialen en innoverende designs. Zo werkten we reeds exclusief voor internationale namen uit de mode-, film- of sportwereld”, aldus Régine Yvergneaux. “Bij van Cronenburg zeggen we nooit nee. Waar anderen eindigen proberen wij te beginnen.”

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Italië

  Ons merk is al jarenlang aanwezig op de markt en in de loop der jaren heeft het een eigen karakter weten te ontwikkelen dankzij innovatieve, verfrissende ideeën die de wensen van de klanten perfect weerspiegelen. Bent u op zoek naar unieke, stijlvolle, custom made en originele voorwerpen, dan moet u bij ons zijn. Bekijk onze uitgebreide en uitvoerige catalogus en aarzel vooral niet om advies in te winnen over custom made aanpassingen of variaties. Onze kunst staat tot uw dienst.

 2. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 3. VDV METAALDESIGN

  België

  Alle soorten metaalbewerking, industrieel en/of particulier. VDV metaaldesign staat synoniem voor inox & metaalverwerking voor interieur en architectuur. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van binnen- en buitentrappen, balustrades, leuningen, … maar ook in het assembleren van alle interieurconstructies. Deze constructies zijn modern of klassiek, in gepoederlakt metaal of inox, al dan niet in combinatie met hout of glas, volgens eigen ontwerp of volgens plan.

 4. LUC VANDECASTEELE

  België

  Ambachtelijke Smederij Luc Vandecasteele. Smeedwerken ballustrades, poorten, trappen, ambachtelijk smeden, orangeriën, …

 5. ANDREW WEBB

  Verenigd Koninkrijk

 1. SME MOLLIER

  Frankrijk

 2. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Zwitserland

 3. LA FUCINA ITALIANA SRL

  Italië

 4. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrijk

 5. ÇEÇEN METAL

  Turkije

 6. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Turkije

 7. ALBA KALIP

  Turkije

 8. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litouwen

 9. GAIA FERRO FORGIATO

  Italië

 10. ATELIERS BATAILLARD

  Frankrijk

 1. LES CREATIONS PLANDIERE

  Frankrijk

 2. DOGA MAKINA

  Turkije

 3. F. SENECHAL & FILS

  België

 4. ARTI METAL FERFORJE

  Turkije

 5. NIKOLA PANTOVIC

  Servië

 6. FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES

  Luxemburg

 7. ALBA KALIP

  Turkije

 8. RINCK GROUPE

  Frankrijk

 9. JEREMIE HYNDERICK

  België

 10. ATELIER STEAVEN RICHARD

  Frankrijk