• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstsmeedwerk

Resultaten voor

Kunstsmeedwerk - Import export

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Duitsland

  Sinds 1964 produceert ons familiebedrijf in Südlohn verlichting en smeedwerk van de hoogste kwaliteit. Het merk ROBERS staat voor traditie, duurzaamheid en tijdloos ontwerp.De verlichting en het smeedwerk worden ontwikkeld in ons huis en zorgvuldig gesmeed, zodat elk stuk uniek is en we op persoonlijke wensen ingaan. Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en grondstoffen. Alle het glas is mondgeblazen en wordt vervaardigd door glaskunstenaars uit Duitsland, Italië en Hawaii.

 2. FATIH WROUGHT IRON

  Turkije

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. werd opgericht in 1983 en voert massaproductie van gesmeden ijzeren siervoorwerpen uit. Het is marktleider in zijn sector in Turkije. Het bedrijf heeft een ISO 9001 kwaliteitsbeheersysteem ingesteld in 1999 en is er trots op de eerste ISO 9001 gecertificeerde smeedijzer producent van smeedijzer ter wereld te zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een grote familie met 250 verdelers verspreid over heel Turkije. Met de specifieke afdeling voor machinebouw is het bedrijf in staat om; -speciale machines te produceren - massaproductie lijnen op te bouwen - matrijzen voor productie te vervaardigen / vernieuwen - onderhoud en reparatie van alle machines uit te voeren Dankzij het ontwerpbureau onder hetzelfde dak, produceren wij; •GESMEDEN BALUSTERS •GEBOGEN BALUSTERS •WARM GESMEED IJZER • WARM GESMEDEN ONDERDELEN • WARM GESMEDEN SPIESEN •LICHTE EN ZWARE VOORWERPEN IN BAROKSTIJL • GESMEDEN RELINGEN / PROFIELEN • LANTAARNKAPPEN • SIERBLADEN • SIERPLATEN • SNIJDEN VAN PLAAT METAAL •GEVORMDE PLATEN •MONTAGE ACCESSOIRES •METALEN KUNSTWERKEN (PIRUDEM) Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. FRANCKE-ART

  Polen

  Fabrikant van staalconstructies en producten voor binnenlandse en buitenlandse markten. Wij bieden lasdiensten voor lichte constructies en staalelementen met behulp van MIG / MAG-methoden. Wij bieden diensten op het gebied van het buigen van buizen, profielen en smeden. We gebruiken de poedercoating methode. Wij vervaardigen metalen en stalen constructies: frames en poten van tafels voor de meubelindustrie, rijkelijk versierde smeedijzeren poorten voor de bouwindustrie. Redelijke prijzen, punctualiteit en de hoogste kwaliteit.

 4. FER & NOX

  België

 5. GIUSEPPE RASPANTI

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATELIER LEBRUN (ERIC LEBRUN)

  België

  ATELIER LEBRUN TRANSINNE, De leefwereld van Eric Lebrun, geboren te Mechelen als zoon van kunstsmid François Lebrun, vertoefde van kinds af in de smidse van zijn vader, een onuitputtelijke leerschool waar oneindig veel ervaring werd opgedaan. Na 25 jaar zwoegen en bekwamen trok hij samen met een pak ervaring naar het zuidelijk deel van het land om er daar een eigen smederij te beginnen, een aantal van de resultaten van deze zuiderse jaren zijn te bezichtigen in zijn blog : http: //smeedijzer.blogspot.com/ Uiteraard zijn er nog een tal van andere referentie 's, verspreid over gans de Benelux, Frankrijk en Duitsland, door het feit dat er unieke stukken worden gecreëerd, volledig in samenspraak en naar de wensen van de klant, zorgt dit soms voor vrij grote afstanden tussen ons cliënteel. Daar alle stukken tot in het kleinste detail in eigen atelier (smidse) worden vervaardigd is er geen afhankelijkheid van in de handel verkrijgbare stukken uit de massaproductie. Elke krul, elk blaadje of wat dan ook is uniek en puur natuur. Alles op maat, alles naar wens en elke uitdaging is een zegen.

 2. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Italië

  Ons merk is al jarenlang aanwezig op de markt en in de loop der jaren heeft het een eigen karakter weten te ontwikkelen dankzij innovatieve, verfrissende ideeën die de wensen van de klanten perfect weerspiegelen. Bent u op zoek naar unieke, stijlvolle, custom made en originele voorwerpen, dan moet u bij ons zijn. Bekijk onze uitgebreide en uitvoerige catalogus en aarzel vooral niet om advies in te winnen over custom made aanpassingen of variaties. Onze kunst staat tot uw dienst.

 3. CERRAJERÍA MACORT

  Spanje

  Metalen ramen en deuren en hang- en sluitwerk. Hekken. Deuren. Ladders. Pergola's. Metaalstructuren. Borstweringen. Afrasteringen. Ramen. Kozijnen. Bloembakken. Wenteltrappen. Ingangen van flatgebouwen. Relingen. Portieken. Hekken. Rekken. Lassen. Barbecue rooster. Lijsten. Deuren voor meters. Bevestigingsplaten. Platformen. Inspectieput deksel om te betegelen. Pijler verstevigers. Treden. Latwerk. Bloembakken. Karren van de Drie Koningen. Vitrines. Mallorcaanse louvreluiken. IJzeren deuren.

 4. VDV METAALDESIGN

  België

  Alle soorten metaalbewerking, industrieel en/of particulier. VDV metaaldesign staat synoniem voor inox & metaalverwerking voor interieur en architectuur. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van binnen- en buitentrappen, balustrades, leuningen, … maar ook in het assembleren van alle interieurconstructies. Deze constructies zijn modern of klassiek, in gepoederlakt metaal of inox, al dan niet in combinatie met hout of glas, volgens eigen ontwerp of volgens plan.

 5. ANDREW WEBB

  Verenigd Koninkrijk

 1. LA FUCINA ARTISTICA SRL

  Italië

 2. SME MOLLIER

  Frankrijk

 1. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Zwitserland

 2. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrijk

 3. ÇEÇEN METAL

  Turkije

 4. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Turkije

 5. ALBA KALIP

  Turkije

 6. JEREMIE HYNDERICK

  België

 7. STEEL MADNESS STUDIO

  Oekraïne

 8. OCAK FERFORJE SAN VE TIC

  Turkije

 1. ARTI METAL FERFORJE

  Turkije

 2. ALBA KALIP

  Turkije

 3. F. SENECHAL & FILS

  België

 4. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Polen

 5. LES CREATIONS PLANDIERE

  Frankrijk

 6. HIERRO Y FORJA JOAQUÍN GIMÉNEZ

  Spanje

 7. ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING

  Polen

 8. GAIA FERRO FORGIATO

  Italië

 9. NIKOLA PANTOVIC

  Servië

 10. SARL DUVERGT

  Frankrijk