• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststof - halffabrikaten

Resultaten voor

Kunststof - halffabrikaten - Import export

 1. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 2. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 3. MVA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVA d.o.o., opgericht door Miha Vedral, een afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur, in 1991, is een familiebedrijf dat zijn diensten en producten sinds de oprichting gestaag heeft uitgebreid. In 2009 behaalde het bedrijf een certificaat voor het ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, later opgewaardeerd naar ISO 9001: 2015. De kernactiviteit van het bedrijf is spuitgieten van producten van aluminiumlegeringen, aangevuld met diensten voorafgaand aan het gieten, zoals advies over productontwerp, ontwerp van gereedschappen, productie en processen na het gieten, zoals bijsnijden, schuren, ontbramen, slijpen, CNC-bewerking, wassen, productassemblage, metingen, kwaliteitscontrole, verpakking en levering. Naast gieten houden we ons bezig met de productie van diverse metalen en kunststof producten. We bieden een verscheidenheid aan productiediensten, waaronder productontwerp, productie van gereedschappen voor kunststof spuitgieten, machines op maat, kunststof spuitgieten, CNC-verspaning, metaalvormen, verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en verpakking van eindproducten. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen we klanten uitgebreide oplossingen bieden voor de productie van onderdelen uit verschillende materialen, zoals aluminium gietstukken, kunststof producten, machinaal bewerkte of gefreesde metalen onderdelen, plaatwerkonderdelen en de assemblage van alle onderdelen tot het eindproduct.Ons doel is duurzaamheid en perfectie, dus we ontwikkelen, upgraden en verbeteren onze diensten, productieprocessen en producten voortdurend.

 4. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Westlake Plastics is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kunststof halffabrikaten. Deze worden in volstaf, plaat of film gevormd door extrusie of persen. Kunststof halffabricaten worden gebruikt voor het verspanen van bijvoorbeeld machineonderdelen of toepassingen in de farmaceutische-, medische- of luchtvaartindustrie. Westlake Plastics Europe is een ISO 9001: 2015 en ISO 13485: 2016 gecertificeerd bedrijf.

 5. FATRA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FATRA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, Behangpapier, Folie - kunststof, PVC korrels, pvc vloeren, Behangpapier, opblaasbare speelvoorzieningen, plastic profielen, en films voor verpakking. Het is gevestigd in Napajedla, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 2. BELLUNO PLAST S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELLUNO PLAST S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststoffen, polycarbonaat, polyester, kunststof en polyester, polypropyleen, pasvormen, en onderzoeken van kunststofproducten. Het is gevestigd in Borgo Valbelluna, Italië.

 3. BONN WAKU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BONN WAKU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Walldürn, Duitsland.

 4. BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Ellhofen, Duitsland.

 5. FRIEDRICH JOERG GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH JOERG GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Marktrodach, Duitsland.

 1. BANNER KUNSTSTOFFWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BANNER KUNSTSTOFFWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 2. LOHMANN KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOHMANN KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Sinntal, Duitsland.

 1. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Gietvormen voor keramiek, Frezen - staal- en metaalbewerking, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Kunststof - halffabrikaten, Bewerking van kunststoffen, gereedschapsbouw, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Gietvormen voor keramiek. Het is gevestigd in Günselsdorf, Oostenrijk.

 2. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 3. JULAMP GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JULAMP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Ruswil, Zwitserland.

 4. THINKTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THINKTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Grafenau, Duitsland.

 5. PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Tennenbronn, Duitsland.

 6. HBHC MOULDING GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HBHC MOULDING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Gampern, Oostenrijk.

 7. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAR-MAT SP. Z O.O., is een Onderaannemer, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastic verpakkingen, Gieten van kunststof materialen, Plastic verpakkingen, Kunststof spuitgietwerk, Gieten van kunststof materialen, en plastic recipiënten. Het is gevestigd in Jelenia Góra, Polen.

 8. ELMEG

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELMEG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van kunststof materialen, Assemblage van geblazen kunststof onderdelen, Geblazen kunststof onderdelen voor de auto-industrie, Gieten van kunststof materialen, ontwerp van vormen, en het blazen van kunststoffen. Het is gevestigd in Isola D'asti, Italië.

 1. F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 2. ETM ENGINEERING TECHNOLOGIE MARKETING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETM ENGINEERING TECHNOLOGIE MARKETING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Saalburg-Ebersdorf, Duitsland.

 3. BRAC - WERKE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRAC - WERKE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Breitenbach, Zwitserland.

 4. MOPAC WASEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOPAC WASEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Wasen Im Emmental, Zwitserland.

 5. OBERTO PLAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OBERTO PLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststoffen - herwinnen en recycling, Verwerking en recycling van afval, polystyreen, abs, Kunststoffen - herwinnen en recycling, pvc, Verwerking en recycling van afval, bewerking van nylon, en kunststofafval. Het is gevestigd in Aglie', Italië.

 6. FRALLICCIARDI GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRALLICCIARDI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - halffabrikaten, accessoires van plexiglas, en Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 7. CMPLAST

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleen, Tandwieldrijfwerken, polyamide, polycarbonaat, polypropyleen, Polyethyleen, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, en klassieke bewerking. Het is gevestigd in Dlugie, Polen.

 8. NUOVA RECUPERPLAST SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA RECUPERPLAST SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimplastic, kunststoffen in korrelvorm, kunststoffen in poedervorm, Schuimplastic, en kunststoffen. Het is gevestigd in Castel Goffredo, Italië.

 9. KENOTEC GMBH

  Duitsland

  Kenotec GmbH – Uw expert voor flexibele kunststofproducten! Profiteer van onze jarenlange ervaring, nabijheid van klanten, gemotiveerde medewerkers en innovatieve technologieën en formules.Ons bedrijf is opgericht in februari 2006 en is in 10 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale fabrikanten van geëxtrudeerde zachte PVC-strips, folies en platen.Met de flexibiliteit en innovatieve kracht van een klein, middelgroot bedrijf, overtuigen we onze klanten en zijn we er trots op dat we kwaliteitsproducten kunnen aanbieden die in Duitsland zijn gemaakt. Onze productie is gebouwd volgens de nieuwste procedurele aspecten en wordt regelmatig uitgebreid.In 2017 hebben we een administratiegebouw met aangesloten productie en magazijnen gebouwd, een nieuwe grote stap om permanent op de markt te groeien en onze interne processen voortdurend te verbeteren.

 10. NEW PLASTIC GMBH

  Duitsland

  Het ontwerp en de fabricage van thermoplastische onderdelen zijn onze specialiteit. Dit omvat het ontwikkelen van innovatieve ideeën, het intelligent maken van modulaire gereedschappen, het maken van matrijzen, evenals kleine series en massaproductie van plastic onderdelen. talrijke klanten in de meubelindustrie, maar ook in vakbeurs, winkel, hekwerk en machinebouw waarderen onze vakbekwaamheid, innovatiedrang, prijsgerichtheid en vooral de betrouwbaarheid van de levering met een hoog kwaliteitsniveau.Of het nu gaat om massaproducten of speciale ontwerpproblemen - onze tientallen jaren ervaring staan ​​garant voor op u afgestemde oplossingen.We combineren planning, ontwerp en fabricage onder één dak. Dankzij deze korte paden binnen de productie hebben wij de grootste flexibiliteit in kunststofverwerking bij het realiseren van uw wensen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis