• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststof - halffabrikaten

Resultaten voor

Kunststof - halffabrikaten - Import export

 1. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Mar-Mat Sp. z o.o. werd opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in kunststof spuitgieten. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we met succes spuitgietdiensten als onderleverancier aan grote bedrijven in de automobiel-, huishoudelijke apparaten- of cosmetica- en verpakkingssector wereldwijd. AANGEBODEN DIENSTEN: Spuitgieten Tweecomponenten spuitgieten Assemblage Maken van matrijzen + maken van monsters Eigen product: katten- en hondenvoerbak, bed en kattenbak. MACHINEPARK: Ons machinepark omvat 24 spuitgietmachines met robot van 40 tot 900 ton, waaronder tweecomponenten spuitgietmachines. PRODUCTIE- EN DIENSTENAANBOD: We bieden de productie van kunststof producten door spuitgieten samen met assemblagediensten aan. We kunnen ook op verzoek van de klant een matrijs maken en testen. Bovendien hebben we een apparaat dat ruimtelijke metingen van complexe onderdelen mogelijk maakt. We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 3. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 4. LA MISOLET

  Italië

  Verified by europages badge

  Misolet is gespecialiseerd in de verwerking van diëlektrische, thermo-isolerende, thermo-elektrische, elektromechanische en thermo-mechanische materialen die gebruikt worden in de sectoren elektronica, verlichting, transport, energie en duurzame energie. Al meer dan 50 jaar produceren wij onderdelen op maat op bakeliet, bakeliet op canvas, bakeliet op papier, epoxyvetroniet (G10, FR4, G11, FR5), melaminevetroniet (G5), siliconenvetroniet (G7), glas-polyester (GPO3), warmte-isolerende materialen (mica, misoglass1, misotherm500), thermoplasten, polycarbonaat. De belangrijkste bewerkingen die we aanbieden zijn: Frezen en draaien op CNC-centra, snijwerk met persen, mallen en matrijzen, op maat snijden in stroken, panelen, vierkanten. In de loop der jaren heeft het bedrijf verschillende diensten toegevoegd als antwoord op de marktvraag, waaronder: kalibreren, buigen (zowel warm als koud), montage, lijmen, klinken, directe verkoop van platen, rondellen, profielen.

  Alle producten voor "kunststof - halffabrikaten"

 5. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Westlake Plastics is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kunststof halffabrikaten. Deze worden in volstaf, plaat of film gevormd door extrusie of persen. Kunststof halffabricaten worden gebruikt voor het verspanen van bijvoorbeeld machineonderdelen of toepassingen in de farmaceutische-, medische- of luchtvaartindustrie. Westlake Plastics Europe is een ISO 9001: 2015 en ISO 13485: 2016 gecertificeerd bedrijf.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FATRA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FATRA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, Behangpapier, Folie - kunststof, PVC korrels, pvc vloeren, Behangpapier, opblaasbare speelvoorzieningen, plastic profielen, en films voor verpakking. Het is gevestigd in Napajedla, Tsjechische Rep..

 2. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 3. BELLUNO PLAST S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELLUNO PLAST S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststoffen, polycarbonaat, polyester, kunststof en polyester, polypropyleen, pasvormen, en onderzoeken van kunststofproducten. Het is gevestigd in Borgo Valbelluna, Italië.

 4. LOHMANN KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOHMANN KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Sinntal, Duitsland.

 5. BANNER KUNSTSTOFFWERK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BANNER KUNSTSTOFFWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 1. BONN WAKU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BONN WAKU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Walldürn, Duitsland.

 2. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Gietvormen voor keramiek, Frezen - staal- en metaalbewerking, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Kunststof - halffabrikaten, Bewerking van kunststoffen, gereedschapsbouw, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Gietvormen voor keramiek. Het is gevestigd in Günselsdorf, Oostenrijk.

 1. BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Ellhofen, Duitsland.

 2. PEILER & KLEIN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PEILER & KLEIN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Höchstadt, Duitsland.

 3. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 4. FRIEDRICH JOERG GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDRICH JOERG GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Marktrodach, Duitsland.

 5. PTM KUNSTSTOFFTECHNOLOGIE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PTM KUNSTSTOFFTECHNOLOGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Natternbach, Oostenrijk.

 6. JULAMP GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JULAMP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Ruswil, Zwitserland.

 7. THINKTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THINKTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Grafenau, Duitsland.

 8. PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Tennenbronn, Duitsland.

 1. ELMEG

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELMEG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gieten van kunststof materialen, Assemblage van geblazen kunststof onderdelen, Geblazen kunststof onderdelen voor de auto-industrie, Gieten van kunststof materialen, ontwerp van vormen, en het blazen van kunststoffen. Het is gevestigd in Isola D'asti, Italië.

 2. HBHC MOULDING GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HBHC MOULDING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Gampern, Oostenrijk.

 3. F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Aalen, Duitsland.

 4. HERDA PROFIL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERDA PROFIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Sonnewalde, Duitsland.

 5. OBERTO PLAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OBERTO PLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststoffen - herwinnen en recycling, Verwerking en recycling van afval, polystyreen, abs, Kunststoffen - herwinnen en recycling, pvc, Verwerking en recycling van afval, bewerking van nylon, en kunststofafval. Het is gevestigd in Aglie', Italië.

 6. NUOVA RECUPERPLAST SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOVA RECUPERPLAST SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuimplastic, kunststoffen in korrelvorm, kunststoffen in poedervorm, Schuimplastic, en kunststoffen. Het is gevestigd in Castel Goffredo, Italië.

 7. FRALLICCIARDI GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRALLICCIARDI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - halffabrikaten, accessoires van plexiglas, en Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 8. VON ALLMEN AG CAD/CAM-KUNSTSTOFFTECHNIK

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VON ALLMEN AG CAD/CAM-KUNSTSTOFFTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Pfäffikon, Zwitserland.

 9. ETM ENGINEERING TECHNOLOGIE MARKETING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETM ENGINEERING TECHNOLOGIE MARKETING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Saalburg-Ebersdorf, Duitsland.

 10. ESPISA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESPISA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is gevestigd in Koblenz, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kunststof - halffabrikaten - Import export

Aantal resultaten

1.359 Bedrijven