• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofbekleding en gelaagd plastic

Resultaten voor

Kunststofbekleding en gelaagd plastic - Import export

 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 2. GEBRÜDER BURGER GMBH & CO KG PRÄGEFOLIENFABRIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Gebrüder Burger GmbH & Co KG is zich bewust van haar sociale verantwoording en voldoet aan de internationale gedragsregels. Onze ondernemingsactiviteit richt zich op vastgelegde wettelijke en ethische normen waarbij het welzijn van onze medewerkers heel belangrijk is. Verder proberen wij het milieu te sparen. Het gebruik van onze installaties wordt gecontroleerd met inachtneming van de wettelijke voorschriften. Wij gebruiken uitsluitend grondstoffen die vooraf geregistreerd of al geregistreerd zijn. Dit geldt ook voor onze folies uit vestigingen buiten Europa. De folies zelf moeten onder de EU-verordening 1907/2006 van 18-12-2006 als producten ingedeeld worden en hoeven zodoende niet geregistreerd te worden. Onze folies worden grotendeels in Duitsland geproduceerd. Bij folies die buiten Duitsland geproduceerd worden, letten wij op gelijkblijvend hoge grondstof- en productiekwaliteit.

 3. KUNSTSTOFF-EXTRUSION LEHMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kunststof-extrusie Lehmann GmbH is een nieuw, jong en innovatief familiebedrijf, maar met een proces dat gebaseerd is op jarenlange ervaring en knowhow, dat zich in de laatste decennia voortdurend heeft ontwikkeld. De directeur en productieleider Nils Lehmann is opgeleid tot fijnmechanicus en werkt nu al meer dan 12 jaar op het gebied van ontwerp, planning en productie van kunststofprofielen. Hier specialiseerde hij zich in de productie van extrusiegereedschap. De kunst van het extrusiematrijzen slijpen en in het bijzonder het filigraan fijnslijpen, waarvan de kwaliteit van de profielen uiteindelijk afhangt, behoren tot zijn bijzondere sterke punten.Zijn vader, Klaus Lehmann, een meester-gereedschapmaker, heeft 35 jaar beroepservaring op het gebied van kunststofverwerking en extrusietechnologie. Hij is medeoprichter van verschillende bedrijven in de kunststof- en gereedschapsindustrie. Hij was vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van kunststoffen van TPE en de productie van hun speciale spuitstukken. De productie van dunwandige filigraanprofielen vereist een nauwkeurig extrusiegereedschap. Wij zijn gespecialiseerd in zulke moeilijke en ingewikkelde profielen. Wij produceren profielen en afdichtingen van alle TPE, zachte PVC en PP voor de medische technologie, de automobielindustrie, de bouwindustrie en voor de botenbouw. Wij kunnen op korte termijn, binnen 1-2 weken, profielen voor u produceren volgens tekeningen en monsters.

 4. JAWOTEX

  Polen

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van onze groep vangt aan in de jaren 1970 met de productie van kunstleer met het oprichten van een familiebedrijf onder de naam Jawo. De productie werd in de jaren ontwikkeld door het aanbieden van nieuwe toepassingen, patronen en kleuren. Tien jaar geleden hebben een dochterbedrijf (Jawotex) opgericht, die binnen korte tijd uitgegroeid is tot hoofdfabriek. Beide bedrijven hebben hun aanbod van kunstleer voor diverse toepassingen. Het derde bedrijf van onze groep, Malko, werkt en ontwikkelt zijn mogelijkheden sinds 2 jaar en produceert PES stoffen voor de stoffering van auto's en tricostoffen voor hemelbekleding en laminering op dezelfde locatie. Omdat we een familiebedrijf zijn kunnen we flexibel zijn en onze producten aanpassen aan de behoeften van onze klanten. Al onze producten voldoen aan alle EU & REACH regelgevingen.

 5. FREVA SANDWICHSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FREVA SANDWICHSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Bad Wildungen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IDEAL PLASTIC WORKS

  België

  Vernieuwende ideeën voor ’n veranderende wereld. Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Deze zijn onder te verdelen naar de marktsegmenten: Installatie, Bouw, Packaging en Special Products Gedreven professionals Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Altijd de klant centraal Door goed naar klanten te luisteren, weten de medewerkers van Attema als geen ander wat er binnen de markt speelt. Dat resulteert steeds weer in verrassende producten met een duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. Dit gecombineerd met een efficiënte logistiek en een persoonlijke service vertaalt zich in een maximale klantentevredenheid. Oog voor mens en milieu Als deelnemer aan een samenleving die constant in verandering is, neemt Attema natuurlijk ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 2. ANAF

  België

  Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen, plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor PVC en aluminium schrijnwerk. Door haar jarenlange ervaring slaagt Anaf Products erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren. Op onze “Wall of Innovation” in onze showroom te Oeselgem ontdekt u de meest cruciale vernieuwingen waarvoor Anaf de laatste 4 decennia en tot op vandaag garant staat.

 3. COBELPLAST

  België

  Cobelplast is een Belgisch extrusie bedrijf gespecialiseerd in de productie van barrière sheets voor de verpakkingsindustrie. Met een ruime ervaring en achtergrond als vertrouwde leverancier in de verpakkingen van levensmiddelen en farmaceutische industrie heeft Cobelplast een leidende positie in de levering van polystyreen en polypropyleen gebaseerde barrière sheets voor form fill seal (FFS) toepassingen en thermoforming. Onze productiesystemen zijn gecertificeerd voor industriële kwaliteiten, milieu en hygiënische normen. Onze recente productiefaciliteiten bieden betere kwaliteit, hogere productiesnelheid en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de behoeften van de klant en veranderingen in de verpakkingsmarkt.

 4. NAPROTEC

  België

  Vercalsteren C.V. werd in 2000 opgericht als expertisebureau, gespecialiseerd in het verlenen van technische raadgevingen voor zowel private instellingen, verzekeringsmaatschappijen als Belgische Rechtbanken. Doorheen de jaren verschoof onze interesse naar de chemische sector, meer specifiek, de moderne nanotechnologische toepassingen. Sinds 2009 is Vercalsteren C.V. eigenaar van het geregistreerd merk Naprotec. Naprotec is een kwaliteits label, een groepsnaam van een uitgebreid gamma producten, coatings en onderhoudsmaterialen, ontwikkeld op basis van de allernieuwste nanotechnologie, ontworpen door de meest innovatieve producenten ter wereld. We hebben contracten, afspraken en wereldwijde contacten met de meeste producenten van nanotechnologische chemische stoffen. Van elke producent test ons laboratorium de allernieuwste “creaties”, kiest zorgvuldig de hoogst kwalitatieve producten uit en verdeelt ze in België onder eigen merknaam, Naprotec.

 5. TEKNI-PLEX EUROPE

  België

  TekniPlex Europe nv is een kunststofverwerkend bedrijf. Activiteiten: productie van kunststof onderdelen voor de aërosol -en dispenserverpakkingen, voor de schrijfwarenmarkt, productie van medische tubing, van dichtingsmaterialen voor spuitbussen, vernevelaars, en draaidoppen, lamineren en (co-) extruderen van hoogwaardige film voor blisterverpakking met hoge barrière.

 1. REHAU

  België

  Rehau ontwikkelt, produceert en verkoopt producten, complete systemen en modules uit thermoplastische stoffen, elastomeren en duroplasten voor bouw, industrie en automotive.

 2. PLASTIC EXTRUDERS LTD - PLASTEX

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PLASTIC EXTRUDERS LTD - PLASTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Plastic bekleding, Vloerbedekking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en bekledingen van plastic. Het is gevestigd in Wickford, Verenigd Koninkrijk.

 1. KST GEORG TRIEBEL

  Duitsland

  Het bedrijf KST GEORG TRIEBEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterdicht maken van tanks, containers van glasvezel, en impregnatie van terrassen. Het is gevestigd in Seelscheid, Duitsland.

 2. BURKHARDT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BURKHARDT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en vorming van kunststoffen. Het is gevestigd in Vaihingen, Duitsland.

 3. SUPERFICI SRL

  Italië

  Het bedrijf SUPERFICI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kunststof - vloerbedekking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloeren en plankieren - industrieel, Restauratie en renovatiewerken, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Vloeren en plankieren - industrieel, plaatsing in kunstwerk, Restauratie en renovatiewerken, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BECKER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en spuitgieten van kunststoffen. Het is gevestigd in Hohentengen, Duitsland.

 5. HÜNI & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HÜNI & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekleding - kunststof, Bekleding - kunststof, roestwerend, antikleefmiddelen, en Oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

 6. GROCHE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GROCHE TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Verpakking - kunststof, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Verpakking - kunststof, trekplaat, en hoge hoed. Het is gevestigd in Kalletal, Duitsland.

 7. KUSIMEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KUSIMEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en pijpenstelsels uit kunststof. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. BAUM KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAUM KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber, Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, en Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Birkenfeld-Gräfenhausen, Duitsland.

 1. PLASTIQUES DES NEIGES

  Frankrijk

  Het bedrijf PLASTIQUES DES NEIGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Allinges, Frankrijk.

 2. RUMP FOLIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RUMP FOLIEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofbekleding en gelaagd plastic, kunststoffilms, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Kaarst, Duitsland.

 3. POLYROOT

  Oekraïne

  Het bedrijf POLYROOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Kalush, Oekraïne.

 4. SCHUR STAR SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUR STAR SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Flensburg, Duitsland.

 5. ELECTRO MICA AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ELECTRO MICA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten - huishoudelijk, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten - huishoudelijk, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Mollis, Zwitserland.

 6. DÖRKEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf DÖRKEN AG, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Folie - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Arlesheim, Zwitserland.

 7. SÜDPACK EUROPE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SÜDPACK EUROPE AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Baar, Zwitserland.

 8. WALSER KUNSTSTOFFWERK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WALSER KUNSTSTOFFWERK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Folie - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Kunststofproducten - huishoudelijk, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststofproducten voor de industrie, Kunststofproducten - huishoudelijk, Verpakking - kunststof, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Istighofen, Zwitserland.

 9. MULTIFLEX AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MULTIFLEX AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Kunststof - vloerbedekking, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Dagmersellen, Zwitserland.

 10. GRUMA-VERPACKUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRUMA-VERPACKUNGS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Folie - kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis