• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofindustrie - grondstoffen

Resultaten voor

Kunststofindustrie - grondstoffen - Import export

 1. VARINA SA

  België

  Verified by europages badge

  VARINA, firma van de Belgische groep Industriale, is sinds 1961 gespecialiseerd in spuitgietwerk van kunststoffen op maat. Wij vervaardigen plastic artikelen in kleine en middelgrote oplagen. Ons machinepark is geschikt voor de fabricage van 25 à 100.000 artikelen met een volume van 1 cm³ à 3500 cm³. Wij bieden een complete oplossing en beheren uw projecten vanaf het ontwerp tot het maken van een 3D prototype, de productie en afwerking. Wij begeleiden u bij het bepalen van de technische voorwaarden door uw behoeften duidelijk te identificeren. Vervolgens kiezen wij de meest geschikte productiemethode voor uw technische parameters en uw budget. Wij bieden ook materieel voor de bewegwijzering en borden voor in de stad, naast ringen en bevestigingsplaten. In de context van de huidige gezondheidscrisis hebben we een innovatieve, veilige en economische oplossing bedacht: MyGel®, voor een optimaal gebruik van hydroalcoholische gel. Twee uitvoeringen: dispenser met navullingen of een contactloze automatische dispenser.

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 3. DRESSLER GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Over Dressler Group - The Grinding Authority: De Dressler Group is sinds zijn oprichting in 1978 gespecialiseerd in het slijpen en veredelen van kunststoffen voor alle belangrijke industrieën en is uitgebreid gecertificeerd. Bovendien heeft DG altijd aan onderzoek en ontwikkeling gedaan, zowel in de eigen instituten Innovation Lab en Technikum als extern in samenwerking met universiteiten en klanten. DG biedt alle soorten slijpen en volledige opslag-, verpakkings- en verzendingslogistiek. Verkrijgbaar zijn proefmalingen per gram en individueel gespecificeerde bulkhoeveelheden. Precies reproduceerbaar en altijd precies op tijd. De toegang tot alle DG-diensten verloopt via een persoonlijk contact bij Dressler Group Customer Service (DGCS). De dochteronderneming Godding + Dressler GmbH heeft eveneens de AEO C + S-status. Onze visie: “Always the right powder for you! ”

 4. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 5. TECNARO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNARO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Ilsfeld, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YAVUZ PACK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Yavuz PACK, opgericht in 1995, is een in Turkije gevestigd bedrijf dat plastic recycleert en korrels produceert. Onze uitgebreide portefeuille van producten omvat ook de productie van plastic zakken en is uitgegroeid tot een sectorleider in Turkije. Ons assortiment korrels omvat zwart, wit, honingkleurig en blauw. Bovendien bestaan onze plastic zakken in verschillende maten, waaronder zakken voor medisch afval, delicatessenzakken, t-shirtzakken, vuilniszakken en meer! Wij leveren onze producten overal ter wereld. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  oplossingen met systeem. Systeemvervenleverancier met applicatieoplossingen op het gebied van industriële coatings, poedercoatings, coatings voor elektrodepositie en composieten.

 3. CD PLASTIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CD PLASTIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Kunststofindustrie - grondstoffen, Dozen - kunststof, Kisten - kunststof, Bewerking van kunststoffen, Kunststofproducten voor de transportindustrie, Additieven voor de kunststofindustrie, Gieten van kunststof materialen, en recycling. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 4. LITCHEMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITCHEMA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polymeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granulaten voor kunststofindustrie, Import-export van rubber en plastics, Kunststofindustrie - grondstoffen, Polystyreen, Verpakking - kunststof, Polyethyleen, Kunststof - halffabrikaten, Kunststofproducten voor de industrie, en Granulaten voor kunststofindustrie. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 5. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vervormen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Gietvormen voor keramiek, Frezen - staal- en metaalbewerking, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Kunststof - halffabrikaten, Bewerking van kunststoffen, gereedschapsbouw, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Gietvormen voor keramiek. Het is gevestigd in Günselsdorf, Oostenrijk.

 1. BRASSELPLAST GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRASSELPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Balgach, Zwitserland.

 2. ADFERTEC - ADDITIVE FERTIGUNGSTECHNIK MATTHIAS FIEDLER E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADFERTEC - ADDITIVE FERTIGUNGSTECHNIK MATTHIAS FIEDLER E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Hoyerswerda, Duitsland.

 1. TIMETOOL TECHNOLOGIE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIMETOOL TECHNOLOGIE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Oranienburg, Duitsland.

 2. DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Köngen, Duitsland.

 3. ACRYLINE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACRYLINE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Oberglatt, Zwitserland.

 4. ACRYL DESIGN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACRYL DESIGN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Magstadt, Duitsland.

 5. HEUCHEMER VERPACKUNG GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEUCHEMER VERPACKUNG GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Miehlen, Duitsland.

 6. COBEPLAST-CRI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COBEPLAST-CRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststoffen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Granulaten voor kunststofindustrie, aankoop van kunststoffen, Kunststofproducten voor de industrie, verkoop van kunststoffen, Granulaten voor kunststofindustrie, recycling van industrieel kunststofafval, import export van kunststoffen, en Internationale groothandel in kunststoffen. Het is gevestigd in Mont, Frankrijk.

 7. TVN INNOTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TVN INNOTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Neustadt Am Rübenberge, Duitsland.

 8. MCU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MCU GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. MULTI KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MULTI KUNSTSTOFF GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. RENOLIT HISPANIA S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RENOLIT HISPANIA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor medische toepassingen, Kunststofproducten voor de meubelindustrie, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, bekledingen van plastic, kunststof structuren, Kunststofproducten voor de bouw, kunststof platen, en Kunststofproducten voor medische toepassingen. Het is gevestigd in Villatuerta-Navarra, Spanje.

 3. DFT - DREHEN - FRÄSEN - TIEFZIEHEN INH.: MUHAMET DERGUTI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DFT - DREHEN - FRÄSEN - TIEFZIEHEN INH.: MUHAMET DERGUTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Gilching, Duitsland.

 4. K2 PROTOTYPING CHRISTOPH UND ROBERT KOHL OG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K2 PROTOTYPING CHRISTOPH UND ROBERT KOHL OG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Lustenau, Oostenrijk.

 5. ZILLOPLAST - KUNSTSTOFFWERKE HÖLLWARTH GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZILLOPLAST - KUNSTSTOFFWERKE HÖLLWARTH GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Zellberg, Oostenrijk.

 6. HEWI HEINRICH WILKE GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEWI HEINRICH WILKE GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Bad Arolsen, Duitsland.

 7. 3D-FABRIK, 3D-DRUCKER HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3D-FABRIK, 3D-DRUCKER HANDELS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

 8. AKGÜN – FORMENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKGÜN – FORMENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 9. PLÁSTICOS CUSEN

  Spanje

  Plastiques Cusen is een onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van matrijzen en in het spuitgieten van kunststoffen. Wij zijn een energiek team, geschoold en in het bezit van een brede ervaring, ons werk is betrouwbaar en zorgvuldig, met een grote inzet voor de kwaliteit van het product, wij bieden onze klanten altijd het best mogelijke resultaat aan. Onze installaties verspreiden zich over een 2000 vierkante meter groot terrein, volledig en steeds aangepast aan uw service. Onze onderneming vervaardigt plastic artikelen voor de meubelsector, ontwerpt matrijzen CAD/CAM, matrijzenwerkplaats met numeriek gestuurde freesbanken en elektro-erosiemachines, voor het spuitgieten maken wij gebruik van de Duitse technologie.

 10. JSP

  Duitsland

  JSP is wereldwijd leider op het gebied van de productie en ontwikkeling van ARPRO®. Als essentieel product voor de auto-, verpakkings- en consumentengoederenindustrie biedt ARPRO® een belangrijke maatschappelijke bijdrage door de besparing van energie (gewichtsbeperking) en energiebeheer. Door innovatieve oplossingen ondersteunt JSP zijn klanten bij de winstoptimalisatie door innovatief gebruik van ARPRO®. JSP is een wereldwijd opererend bedrijf met verkoopkantoren, productievestigingen en R&D-centra in Europa, Azië en Amerika. JSP is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. Producten: Schuimproducten voor interieur van motorvoertuigen, gegoten voorwerpen uit schuimrubber, gegoten voorwerpen van EPP (geëxpandeerd polypropyleen), technisch schuim, ladingdragers, hardschuimverpakkingen, schuimverpakkingen, verpakkingen van EPP

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kunststofindustrie - grondstoffen - Import export

Aantal resultaten

5.116 Bedrijven