• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofindustrie - machines

Resultaten voor

Kunststofindustrie - machines - Import export

 1. HÖDTKE GMBH

  Duitsland

  Hödtke Kunststofftechnik GmbH biedt kunststofproducten van de hoogste kwaliteit en hiermee verbonden diensten.Ons familiebedrijf staat sinds 1991 bekend om eersteklas service, korte levertijden en hoge flexibiliteit. Dankzij onze ervaring, inzet en betrouwbaarheid hebben we naam gemaakt als competente partner in verschillende branches.Bij Hödtke Kunststofftechnik GmbH krijg je de kwaliteit en klantgerichte service die u van een sterke partner mag verwachten.. De veranderende eisen van onze klanten en nieuwe marktontwikkelingen zorgen ervoor dat ik ons ​​bedrijf voortdurend aan het ontwikkelen ben.We werken nauw samen met u en een externe gereedschapsmaker, van gereedschapsplanning tot het voltooide onderdeel. U kunt er zeker van zijn dat u met Hödtke Kunststofftechnik GmbH de nieuwste technologieën, ontwikkelingen en diensten in de branche zult ervaren.

 2. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 3. OMIPA SPA

  Italië

  Volledige extrusielijnen voor plaat, blad, folie, honingraatprofiel, kunststoffen, optische kwaliteit, universele plaat. Het familiebedrijf heeft 140 medewerkers in dienst en is uitgerust om met professionalisme en vakbekwaamheid te voldoen aan de vraag van de internationale markt. Van ontwerp tot klantendienst biedt Omipa zijn klanten in de hele wereld de nodige technische assistentie en knowhow om te voldoen aan de eisen van de markt.

 4. ME.RO. SPA

  Italië

  Me.Ro. vervaardigt systemen voor oppervlaktebehandelingen (coronabehandeling, plasmabehandeling) en inductiesealsystemen (cap sealing). Het systeem voor plasmabehandeling maakt plasticcoating geschikt voor het bedrukken en walsen. Het systeem voor plasmabehandeling biedt op sommige materialen voordelen in vergelijking met een coronabehandeling. Het cap-sealingsysteem wordt gebruikt in de bottelindustrie om recipiënten na het vullen te verzegelen.

 5. HL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEGA PLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 2. PUHM GMBH

  Oostenrijk

 3. VOLANTE VERKLEIDUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

 4. GEOPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 5. AUGUST BENKER E.K.

  Duitsland

 1. BRUNO EUGSTER AG

  Zwitserland

 2. GEISSLER GMBH & CO. KG, HERBERT

  Duitsland

 1. KNIPP GMBH

  Duitsland

 2. SPEZI-PACK KARL SPETHMANN GMBH

  Duitsland

 3. HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K.

  Duitsland

 4. MEISTERPLAST AG

  Zwitserland

 5. DROBEK AUTOVENT GMBH

  Duitsland

 6. LEHNER ELECTRONICS GMBH

  Oostenrijk

 7. GWL-ADDITIVE INH. DANIEL GRATHWOHL

  Duitsland

 8. SCHUPPERT GMBH

  Duitsland

 1. L-TECH AG

  Zwitserland

 2. HEINZ GERO DUHME GMBH

  Duitsland

 3. MMH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. KUNSTSTOFF PRIES GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. EISKA-PROJEKT INH. THOMAS EISKAMP

  Duitsland

 6. TTPH GMBH

  Oostenrijk

 7. RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA.

  Portugal

 8. PERIFERI SAS

  Frankrijk

 9. FRIMO GROUP GMBH

  Duitsland

  De ondernemingsgroep FRIMO is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van systeemoplossingen voor de productie van hoogwaardige kunststof componenten. Al meer dan vijf decennia worden op maat gesneden instrumenten en apparatuur door klanten van FRIMO wereldwijd gebruikt. Van leverancier van klassieke instrumenten en apparatuur , heeft het bedrijf zich als een wereldwijde technologiepartner ontwikkeld. Voor het beheer van grote projecten als algemene aannemer beschikt FRIMO internationaal gezien over talloze referenties. FRIMO biedt haar klanten onpartijdig advies op basis van een breed scala van technologieën, die momenteel bij geen enkele andere provider op de markt beschikbaar is. Het voordeel voor de klanten: Besluitvorming en productieveiligheid voor een combinatie van technologie, die optimaal zijn afgestemd op het project langs de gehele waardeketen.

 10. EMS PROFILE GMBH

  Duitsland

  Oplossingen op maat voor geëxtrudeerde kunststofprofielen volgens uw specificaties. De extrusie van technische kunststofprofielen uit harde en soepele PVC en alle extrudeerbare technische kunststoffen is onze kerncompetentie. Ongeacht de branche - wij realiseren individuele profieloplossingen van A-Z. Naast profielen voor raamsystemen omvat ons portfolio technische profielen, afdichtingen en slangen van verschillende materialen, die individueel volgens de wensen van de klant worden vervaardigd. Onze ontwikkelings- en planningsafdeling voor extrusiegereedschappen stelt ons in staat flexibel en individueel op de wensen van de klant in te spelen. Dankzij het uitgebreide productassortiment en de grote voorraden krijgt u een optimale service op het gebied van leverbetrouwbaarheid. Onze service wordt afgerond met individuele gereedschapsproductie, op maat zagen en inbedrijfstelling, waardoor onze klanten bijna onbeperkte mogelijkheden hebben. Door de grote keuze aan materialen, van kunststof en rubber tot non-ferrometalen zoals aluminium, koper, messing en titanium in een grote verscheidenheid aan legeringen tot staal en chroomstaal, zijn er ook hier nauwelijks grenzen voor de klant. Ongeacht de branche - wij realiseren individuele profieloplossingen van A-Z. Neem contact met ons op en overtuig uzelf van onze service en onze producten.

Filters

Resultaten voor

Kunststofindustrie - machines - Import export

Aantal resultaten

1.523 bedrijven