• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofproducten - huishoudelijk

Resultaten voor

Kunststofproducten - huishoudelijk - Import export

 1. STARKAP PLASTIK VE KIMYA SAN.TIC.A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Onze onderneming, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in de productie van kunststof verpakkingen als oplossing voor waardevolle merken in de sectoren van wasmiddelen, reiniging, industrie, cosmetica, voedingsmiddelen en geneeskunde. Met meer dan 55 jaar ervaring in de sector van kunststof verpakkingsmateriaal is Starkap de eerste fabrikant in Turkije van deksels voor vochtige doekjes. Wij hebben een uitgebreid productfolio met plastic onderdelen. Wij produceren flip top doppen, bijvuldoppen, wasverzachter doppen, doppen voor ontsmettingsmiddelflessen, lotion pompen, handverstuivers, deksels voor vochtige doekjes, cologne doppen en veel meer, te zien op onze website. Wij werken constant aan de ontwikkeling van onze productreeks met nieuwe ontwerpen en werken samen met onze klanten voor maatprojecten. Starkap voltooit uw verpakking en voegt waarde toe aan uw merk. Vertrouwen en kwaliteit zijn de twee kernwaarden van onze filosofie, daarom is Starkap de keuzen van vertrouwde merken. Als respectvolle fabrikant van kunststof verpakkingen is het onze prioriteit in staat te zijn om op de best mogelijke manier aan de behoeftes van onze klanten te voldoen. De firma Starkap beschikt over de vereiste kwaliteitscertificaten voor zijn producten, zoals ISO 22000, ISO 9001 en ISO 45001. Daarom streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid door producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. TONTARELLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bij Tontarelli kunt u het volgende vinden: dozen, wasknijpers, manden, korven in alle maten, vouwbakken, wagentjes, groenterek, kapstokken, ladekasten, accessoires voor muziek, kantooraccessoires, teilen, gereedschapskisten, meubels met laden, vuilnisbakken, potten, enz. Sinds 1979 is het ambachtelijke bedrijf Sergio Tontarelli een grote industriële groep geworden die zich in Europa en over de hele wereld heeft gevestigd met plastic artikelen voor huishoudelijk gebruik.

 3. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met het hoogste niveau van kunststofkennis, 90 jaar ervaring en voortdurende verdere ontwikkeling heeft AGOFORM zich gevestigd als een krachtige partner voor de meubelindustrie op de internationale markt. Met als doel klanten de optimale oplossing voor verschillende en individuele doeleinden te bieden, ontwikkelt AGOFORM perfecte producten die woonruimtes comfortabeler maken - van talloze toepassingssystemen voor verschillende toepassingen tot antislipmatten. AGOFORM biedt oplossingen voor caravans, bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwmachines voor de transporttechnologie. Onze brede waaier van producten en ervaring wordt afgerond door de gebieden tuinieren en landschapsarchitectuur, productdragers (KLT), elektrische en medische technologie, logistiek, reclame en decoratie. Altijd met de hoogste kwaliteitsnormen, altijd compromisloos met betrekking tot duurzaamheid en met een continu zicht op de toekomst.

 4. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

 5. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOERMAN

  België

  Verified by europages badge

  Moerman produceert en ontwerpt innovatieve en duurzame reinigingstools voor vloeren en ramen. We produceren > 20.000 vloertrekkers per dag. Klanten overal ter wereld kiezen voor onze kwaliteit en knowhow. Ze vertrouwen op Moerman voor de gestroomlijnde productie en naadloze levering van de reinigingstools met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Voor de ruitenwassertools streeft het bedrijf ernaar zich te onderscheiden en te specialiseren in uitrustingen voor professionele glazenwassers via gerichte productontwikkeling en innovaties. Liquidator, Excelerator…

 2. VANZEEBROECK HEVA

  België

  Fabrikant vloer- en raamwissers sinds 1938. Groothandel in rubber huishoudartikelen sinds 1960. Uitvoer alle EU-landen en Midden-Oosten. Grote voorraden en snelle levering HACCP. Onze onderneming werd opgericht in 1938 als groothandel in koloniale waren en onderhoudsproducten. Al vlug begon mijn vader met het fabriceren van vloer- en ruitenwissers en startte hij het merk Heva (Henri Vanzeebroeck). Tegenwoordig worden deze vloer- en ruitenwissers uitgevoerd naar alle Europese landen, het Midden-Oosten en zelfs tot in de Verenigde Staten. Geleidelijk aan werden andere producten aan de vloer- en ruitenwissers toegevoegd zoals voetmatten (uit rubber, kokos, polyethyleen enz), antislipmatten voor bad en douche, ontstoppers, warmwaterzakken, latex handschoenen enz. Grote voorraden en snelle leveringen zijn altijd de sterkste troeven van ons bedrijf geweest. Daarom beschikken wij tegenwoordig over een stapelplaats van meer dan 2000m² en 3500 paletten.

 3. ASUDE PLASTIK

  Turkije

  ASUDE PLASTIK werd opgericht in 2002 en is uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming dankzij de serieuze aanpak en het op tijd geleverde werk. Naast de productie, richt het zich tevens op het lanceren van zijn producten op de internationale markt en op marketingactiviteiten. Het exporteert naar talloze landen en verhoogt dag in dag uit zijn productiecapaciteit. We hebben een grote vakkennis ontwikkeld en ervaring opgedaan en zijn nu een toonaangevend bedrijf binnen plastic huishoudartikelen die we wereldwijd naar meer dan 20 landen in 5 continenten zenden.

 4. PROTOCAST GMBH

  Duitsland

  Ontwikkeling, constructie en productie van gietdelen uit alle industrietakken. Als systeemleverancier voor losse componenten en bouwgroepen ondersteunen wij u al in de ontwikkelingsfase en construeren uw onderdelen volgens het gewenste procedé binnen de toleranties en veilig. Want onze prioriteit als gecertificeerde DIN 9001: 2015 onderneming ligt in de kwaliteitswaarborg van uw onderdelen die wij door ons deskundige en ervaren team produceren. Voor alle industrietakken produceren wij allerlei soorten technische en decoratieve gietdelen. Om het even of u één onderdeel of duizend stuks nodig heeft. 1 g of 10 kg. Wij produceren op wens van de klant prototypen en serieonderdelen uit één hand. Daarbij zijn wij in staat om prototypen en kleine series goedkoop in spuitgietkwaliteit te realiseren. Het grote voordeel ligt hierin dat u uw prototypen niet op hun werking, maar ook op stevigheid kunt testen.

 5. BD

  België

  Becton Dickinson (BD) is een toonaangevend bedrijf in medische technologie, dat wereldwijd actief is. Hun missie kunnen ze kort en krachtig samenvatten: ze willen de gezondheid van mensen over de hele wereld verbeteren. BD produceert en verkoopt medische toebehoren, instrumentsystemen en reagentia. Het bedrijf concentreert zich vooral op de verbetering van medicatietoediening, mogelijkheden voor een betere en snellere diagnose van infectieziekten en kanker en ondersteuning van onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe medicijnen en vaccins.

 1. HAPPYPOP

  Nederland

  Wij verhuren al meer dan 7 jaar de leukste collectie opblaasfiguren! Of u nu 50 jaar, of een jubileum te vieren heeft. Wij hebben opblaasbare poppen te huur van 2, 0 tot meer dan 4, 5 meter hoog. Makkelijk te vervoeren en in een handomdraai opgezet. Naast 50 jaar zijn er ook andere leeftijden mogelijk op onze eyecatchers, leuk als uw vader, zwager, moeder of oma 40, 60, of misschien wel 65 jaar wordt. Wij leveren in een ruim gebied rondom Scherpenzeel. En ook in Utrecht, Apeldoorn, Amersfoort etc.

 2. RADOLID THIEL GMBH

  Duitsland

  RADOLID Thiel GmbH is sinds 1961 gespecialiseerd in de productie en distributie van kunststof schroefdoppen. In twee productievestigingen vervaardigen wij 4000 verschillende artikelen voor meer dan 3000 klanten. Daarmee biedt RADOLID wereldwijd het grootste assortiment schroefbeschermingsdoppen. Onze producten worden onder meer gebruikt in de automobielsector, de sector hernieuwbare energie, de machine- en installatiebouw en de bouw. Met een moderne, meesterlijke computergestuurde productie, een eigen ontwikkelingsafdeling en een eigen gereedschapmakerij kunnen wij de wensen van de klant snel en voordelig realiseren. RADOLID is uw partner voor de bescherming van boutverbindingen.

 1. FASTPOINT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf Fastpoint is een groei-georiënteerd bedrijf en produceert en distribueert bevestigingen en verbindingen, alsook afdichtingen en sluitelementen van kunststof sinds 1983.De kerncompetentie van Fastpoint is de productie van zelfklevende kabelbinders en kabelhouders, evenals de vervaardiging van kabelkokers van PVC en TPE, alsook een marktoverschrijdend en breed productassortiment.Een kort overzicht van ons assortiment: Kabelbinders, kabel-bindaccessoires, kabelbevestigingen, kabelkokers, Kabelbindsokkels, kabeldriller, kabelhouder, zefklevende kabelhouders, kabelklemmen met schroefbevestigingen, slangklemmen, spiraal-kabelband buishouders/buisklemmen van metaal, kabelvoeringen, kabelsnoerklemmen, kabelschroeven, kabelkokers, kabelsnoerklem, kabelschroeven & accessoires, modulaire kabelflenskokers IP65, afstandhouders voor PCB's, bevestigingen voor PCB's, afstandsbouten.....

 2. BELFORT INTERNATIONAL

  België

  Wat maakt de Belfort draagtassen zo uniek? U kunt er gewoon niet omheen. U komt ze overal tegen. Jong en fris van look, met veel flair, wereldwijd paraderend door onze winkelstraten...de draagtassen van Belfort. Blikvangers. Opvallende, mooie, doordachte ontwerpen in een perfect jasje. Of het nu gaat om tassen voor kleding, levensmiddelen, speelgoed, verzorgingsproducten… één ding hebben ze gemeen. Het zijn stuk voor stuk verrassende dragers van uw imago. Wat maakt de Belfort draagtassen zo uniek? _De modernste techniek _Het mooiste drukbeeld _De beste kwaliteit _Het grootste assortiment _Het schoonste milieu

 3. CURVER BENELUX BV

  Nederland

  Curver ontwikkelt, produceert en verkoopt kunststof huishoudelijke producten. Op dit gebied behoort Curver tot een van de grootste spelers op de Europese markt. Het productgamma van Curver is onder te verdelen in diverse segmenten: - Curver Opbergen: Opbergboxen in diverse uitvoeringen, met of zonder deksel, wieltjes, of een onuitwisbare bedrukking; - Afval: afvalbakken en pedaalemmers, in inhoudsmaten van 10 tot 120 liter; - Schoonmaken: emmers, teilen, afwasbakken; - Wassen: wasmanden en –boxen, waaronder producten met de look en uitstraling van riet, maar met de voordelen van kunststof; - Keuken: producten voor het bereiden, opwarmen en bewaren van levensmiddelen; - Vrije tijd: - Bad; - Opstapjes: - Doe-het-zelf en Producten voor het bewaren van voeding voor hond, kat of ander huisdier. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten die het leven in en om het huis veraangenamen.

 4. BASE PACKAGING BV

  Nederland

  Base Packaging is een B2B grootleverancier van plastic (afval)zakken, draagtassen, wikkelfolie en disposables. Grote partijen direct uit voorraad leverbaar. Tevens mogelijkheid om middels onze webshop te bestellen.Specialist op het gebied van bedrukte zakken/tassen/folie.Snelle levering en een betrouwbare service! Wij zijn u graag van dienst! Prijsaanvragen: info@basepackaging.nlOf neem contact op met onze verkoop afdeling: 0031(0)174-671088. Base Packaging is onderdeel van de Best Packaging Group te Maasdijk: Een innovatieve groep verpakkingsbedrijven die samenwerken op het gebied van inkoop, distributie en opslag. www.bestpackaginggroup.com

 5. LANXESS

  België

  LANXESS is een topgroep voor speciaalchemie die zich toelegt op kwalitatief hoogstaande activiteiten. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van kunststoffen, rubbers, halffabricaten en chemische specialiteiten. De groep richt zich vooral op producten en diensten op het gebied van kunststoffen, rubber en speciaalchemicaliën. Bovendien staat het zijn klanten bij in de ontwikkeling en implementatie van op maat gecreëerde systeemoplossingen. LANXESS produceert duizenden hoogwaardige producten met inbegrip van actieve ingrediënten voor de farmaceutische industrie, ionenwisselaars voor industriële waterbehandeling, producten voor de halfgeleiderindustrie, huishoudelijke producten, hoogwaardige polymeren en state-of-the-art technologieën voor de automobiel- en elektrische/elektronische industrie. LANXESS producten worden verwerkt in vele huishoudelijke en vrijetijdsartikelen, in synthetische rubber voor banden en vele andere zaken.

 6. DBP PLASTICS

  België

  DBP is een vooraanstaand Belgisch bedrijf dat kunststofproducten ontwikkelt, produceert en commercialiseert voor haar drie afdelingen: huishouden, verpakking en premium. Het compleet gamma huishoudartikelen voor de keuken bevat lunchboxen en andere foodboxen. DBP levert ook standaard verpakkingen uit voorraad of ontwerpt verpakkingen op maat, met in-mould labeling als decoratietechniek. Daarnaast biedt DBP Plastics u talrijke kunststof artikelen aan die gepersonaliseerd kunnen worden door middel van embossing, zeefdruk, tampondruk en in-mould labeling (bekers, brooddozen, frisbees en scharnierdozen).

 7. GONDOL PLASTIK SAN. DIS TICARET LIMITED STI.

  Turkije

  Gondol is één van de grootste fabrikanten en exporterende firma's in de sector van plastic keukengerei en huishoudelijke artikelen in Turkije. Een breed productassortiment, dat is samengesteld uit drie hoofdcategorieën: keukengerei (opbergdozen voor voeding, slacentrifuges, plastic keukengerei, enz.), huishoudelijke artikelen, tafelgerei en badkamer accessoires.

 8. PET UNION PRODUKTIONS - VERTRIEBS UND BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

  Een eigen werktuigbouw en een flexibel team maken het mogelijk.U kunt reageren op nieuwe trends of helemaal iets nieuws produceren.Wij helpen u daarbij - snel betrouwbaar en vooral dat u er op kunt rekenen. Het maakt niet uit hoe ongebruikelijk uw wens ook mag zijn, we vinden zeker een oplossing.Probeer het!

 1. NOVMAX

  Polen

  Novmax is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de productie van kunststoffen. Ons productassortiment omvat knooploze plastic netten, geweven netten, verpakking, technisch, tuinbouw, anti-sneeuw, weg- en afrasteringsnetten, mollenvallen en netten ter bescherming van bomen, veiligheidsnetten, beschermende gevlochten slangen, wikkelfolie en polyethyleen folies.

 2. SPAZIO LIBERO SRLS

  Italië

  Spazio Libero werd opgericht met een ondernemersvisie gericht op verschillende werk - en verkooplijnen. Gesteund door een solide cultuur- en managementsbasis en door zijn medewerkers met meer dan twintig jaar ervaring, ieder in zijn domein is Spazio Libero uw betrouwbare en efficiënte partner voor het oplossen van problemen en verlenen van assistentie gedurende elke fase van bestelling tot klantenservice

 3. ACRYVAK

  België

  Acryvak is specialist in plexiglas. Zo verwerkt Acryvak Acrylaat en PVC voor industrie, meubels, decoratie en KUNST. Dagelijks vervaardigt Acryvak kaders, stolpen, zuilen en sokkels voor kunstwerken (acrylaat is immers 90 to 100% UV-filterend) . Voor maat- en stukwerken, steeds wisselend van materiaal (kleur en dikte) en ontwerp bent u ook aan het juiste adres!

 4. SINCLAIR & RUSH GMBH

  Duitsland

  Grote hechtingen vereisen professionele oplossingen. De lijm dient gelijkmatig en snel aangebracht te worden, zodat de stabiliteit van de lijmverbindingen gegarandeerd is, en daarom adviseren wij onze Bickers XY-kleeftafels en aanbrengsystemen. Beschermkappen, stekkers, handgrepen, plastic verpakkingen, buizen, beschermingsnetten, aangepaste kunststof & rubber onderdelen en nog veel meer.

 5. LAMACOM

  Marokko

  De in 1984 opgerichte onderneming LAMACOM is gespecialiseerd in de fabricage en de handel van huishoudelijke artikelen zoals messen, handmatige bediende huishoudapparaten, kookgerei, kookartikelen, bestek, kleine elektrische huishoudapparaten, porselein. Wij verkopen snelkookpannen evenals stoofpannen, steelpannen, koekenpannen en pannen. Kookgerei van gehard wit aluminium met antiaanbaklaag. Wij produceren bestek: messen, vorken, lepels.

 6. LOOMANS GROUP

  België

  Loomans Group nv overkoepelt twee bedrijven. Loomans Matrijzen nv maakt hoogwaardige spuitgietmatrijzen. Loomans Plastics nv produceert kwaliteitsvolle kunststofonderdelen in grote volumes. Loomans Group kan de volledige ontwikkeling van uw project verzorgen: van ontwerp, over matrijzenbouw tot afgewerkt product. Even gedreven zet Loomans Group zijn expertise en hightech machinepark in voor deelaspecten van uw project.

 7. METAPLEX

  België

  Reeds meer dan 45 jaar is Metaplex een toonaangevend bedrijf op het gebied van kunststoffen. Het bedrijf verwerkt alle kunststoffen volgens de wensen en ideeën van de klanten en dit zowel voor: industrie en bouw, display en reclame (produktdisplay, toonbankdisplays, foto- & folderhouders, vloerdisplays, PR- displays), winkelinrichting, binnenhuisinrichting en musea (sokkels en stolpen, inlijsten, stoelen en bijzettafeltjes, stereomeubels, kasten).

 8. BABYLON

  België

  Groothandel in huishoudmateriaal met een ruim assortiment aan poetsmateriaal, matten, caddy's, deurgordijnen, ...

 9. TOMEA MATERIE PLASTICHE

  Italië

  Verkoop, transformatie en distributie van kunststof materialen van het type methacrylaat plexiglas, polycarbonaat, polystyreen PVC.

 10. AKAY PLASTIC CO LTD

  Turkije

  Het bedrijf AKAY PLASTIC CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren huishoudelijke artikelen, Plastic keukengerei, staven van goud en zilver, en keukengerei. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kunststofproducten - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

3.518 Bedrijven