• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunststofproducten voor de bouw

Resultaten voor

Kunststofproducten voor de bouw - Import export

 1. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is een Turkse leverancier van diverse bouw- en aardgasmaterialen uit Denizli, Turkije. Met meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector werken wij altijd aan de uitbreiding van ons assortiment om onze klanten de beste service te bieden. Wij bedienen onze klanten in onze 650 m2 grote Gümüşçay Showroom en 1150 m2 grote Ege keramiek Showroom. Wij bieden met onze ervaren verkoopadviseurs alles wat u nodig heeft op het gebied van sanitair en keramiek. Bovendien doen wij ons best om onze productportefeuille jaarlijks uit te breiden met onze innovatieve aanpak. Als Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leveren wij bouwinfrastructuurmaterialen zoals: •Buizen en fittingen, •Bouwmaterialen zoals kunststof fittingen, In onze groep Keramiek: •Badkameraccessoires, •Wastafels, •Toiletpotten, •Badkamervloeren, •Sanitair en nog veel meer vindt u op onze website! Onze visie is om ondanks de zware concurrentie op de markt achter onze producten te staan door geen concessies te doen aan de kwaliteit en de innovatieve aanpak als ons principe te hanteren. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 2. INNOPLASTICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  InnoPlastics AG verwerkt kunststofresten met geavanceerde technologie tot hoogwaardige kunststofhergranulaten. Het bedrijf produceert jaarlijks ongeveer 16.000 ton. Tot de standaardproducten behoren de volgende granulaattypes: LDPE folie en buiskwaliteiten transparant, met bont of met kleuren; HDPE en HDPE-LDPE mengsels en zwart voor buistoepassingen. Op verzoek, slijpen, wassen en verkorrelen we ook in maakloon. InnoPlastics AG, als opvolgend bedrijf van Poly Recycling AG, kan bogen op 30 jaar ervaring in de kunststofrecycling! Het telt onder de meest professionele en gerespecteerde bedrijven in de industrie vandaag. Afnemers van InnoPlastics-kunststofhergranulaten zijn buis-, folie- en spuitgietbedrijven in Zwitserland en in de EG-landen.

 3. POLLERES PLASTIC KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Polleres Plastic heeft ongeveer 20 werknemers en is een van de modernste Oostenrijkse fabrikanten van thermovormonderdelen van kunststof in de food- en non-foodsector. Het bedrijf werd in 1970 bij toeval opgericht en staat symbool voor de pioniersgeest, flexibiliteit en moed van de Polleres Group. KR Johann Polleres kocht een productiehal voor het schildersbedrijf. Toen bleek dat het niet kon worden aangepast, gebruikte de oprichter van het bedrijf de bestaande machines en kreeg het oude bedrijf weer aan de gang. Sindsdien zijn we, naast onze ambachtelijke activiteiten in de bouwsector, zeer succesvol als producent van dieptrekonderdelen van kunststof. We leveren voedselverpakkingen en producten voor de tuinbouwsector, de auto-industrie en haar toeleveranciers, de elektrische industrie, de speelgoedindustrie, de cosmetica-industrie, de multimedia- en entertainmentindustrie, enz. Vouwblister voor cd's en dvd's. Zoals in al onze bedrijfsonderdelen besteden we aandacht aan milieuvriendelijke materialen en werkmethoden. Alle producten van Polleres Plastic zijn daarom uitsluitend gemaakt van gerecycleerde materialen.

 4. SOYTAS GROUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Soytas Group, een toonaangevende fabrikant van producten en machines op basis van PVC, aluminium en rubber sinds 1999. Onze ultramoderne productiefaciliteiten in Istanboel, die 18.000 m² gesloten ruimte en 8.000 m² open ruimte beslaan, belichamen ons streven naar operationele uitmuntendheid. Met een wereldwijde aanwezigheid exporteren we met trots 90% van onze producten van hoge kwaliteit naar 64 landen, met gerenommeerde merken als Panastone, Panadur, Panaplan en Panaspacer. Ontdek Panastone, onze in eigen land geproduceerde wandbekleding die gebruik maakt van geavanceerde technologie. Het is lichter dan marmer en biedt een kosteneffectieve oplossing die je zowel tijd als geld bespaart.Onder het merk Panadur zijn we gespecialiseerd in de vervaardiging van PVC sandwichpanelen en PVC decoratieve deurpanelen. Onze oplossingen bieden een praktische en economische versterking tegen externe factoren en zorgen voor de veerkracht van structuren. Het merk Panaplan blinkt uit in de productie van thermovorm deurplaten, vlakke platen voor paneelproductie en samengestelde deurplaten. Ons merk Panaspacer onderscheidt zich met geavanceerde warmte-isolerende afstandhouders voor bedrijven die geïsoleerd dubbel glas produceren. Wij produceren en verkopen deze afstandhouders, waardoor bedrijven superieur geïsoleerd dubbel glas kunnen maken. Bij Soytas Group streven we onvoorwaardelijk naar klanttevredenheid. Ervaar zelf hoe snel we reageren en efficiënt werken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en dompel uzelf onder in het toppunt van kwaliteit en innovatie met Soytas Group.

 5. HOLZ-PLAST PLASTIC AND TIMBER INDUSTRY LTD

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Holz-Plast Plastic and Timber Industry Ltd (Holz-Plast Műanyag és Faipari Kft.) is in 1994 opgericht als familiebedrijf. Vanaf 2021, onder nieuw eigendom en met hernieuwde ontwikkelingsambities, zet het zijn succesvolle productieprocessen voort. Het bedrijf houdt zich bezig met gegoten plastic producten die voldoen aan hoge kwaliteits- en technische eisen. Hoofdzakelijk als leverancier aan de automobielindustrie, en in mindere mate aan fabrikanten van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf hanteert een ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015 kwaliteitsmanagementsysteem. De filosofie van het bedrijf is industriële bijproducten te recycleren om de impact op het milieu te minimaliseren en een reeks kunststofprodukten te produceren voor toekomstige verwerking. In overeenstemming hiermee is onze belangrijkste doelstelling als kunststofproducent, naast een hoogwaardige productie, het behoud van ons milieu en de recycling van materialen (waaronder kunststoffen). Net als andere Europese kunststofproducenten streven wij ernaar groener te worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KORTPACK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Kortpack is als familiebedrijf sinds 2007 actief op het gebied van de import en export kabelbinders, afzetlint en opslagdekens. Wij leveren niet alleen in de Benelux en Duitsland maar ook ver daarbuiten via uitstekende logistieke bedrijven. Ons specialisme ligt op het gebied van de kabelbinders. Zo hebben wij een zeer ruim assortiment van onder andere: standaard polyamide 6.6 (PA 66) kabelbinders, hittebestendige kabelbinders, koudebestendige kabelbinders, extra uv-bestendige kabelbinders, detecteerbare kabelbinders, rvs kabelbinders, drilbinders, hersluitbare kabelbinders, de bijbehorende bevestigingstangen en plakzadels. Daarnaast leveren wij bedrukte kabelbinders met bv nummerreeksen, teksten en logo’s. Tevens leveren we Thomas & Betts cable ties Op het gebied van dekens, hebben we diverse soorten. O.a verhuisdekens en opslagdekens. Deze hebben we in diverse uitvoeringen en verpakkingen. Afzetlint, hebben we standaard in veel soorten, zo leveren we het met standaard teksten, maar ook kunnen het op maat maken of bedrukken met logo’s. Ook hebben diverse soorten afzetlintpalen. Naast dit hoofdassortiment, leveren we o.a diverse soorten ducttapes, nomapack schuimprofielen, meubelhondjes, strechtfolie, gatenfolie, drilbinders en andere verpakkingsmaterialen. Wij als Kortpack garanderen u een breed en diep assortiment én een consistent hoge kwaliteit zowel van onze producten als in onze klantbenadering.

 2. DIDAK INJECTION

  België

  Verified by europages badge

  Ontwerpen en spuiten van kunststof producten - maatwerk en herbruikbare verpakkingen. Gereedschapsbouw, Spuitgieten op maat, Verpakking. Met ons up-to-date bestand aan machines spuitgieten we op maat gemaakte producten naar uw specificaties (van minder dan 5 gram in productgewicht tot 15.000 gram) voor uiteenlopende industrietakken.

 3. EXTRUPLESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Extruplesa: de specialisten op het gebied van PVC-extrusie, de vervaardiging van PVC profielen en buizen, en de bewerking van alle soorten thermoplasten. Extrusie van technische profielen en buizen. Fabricage van gordijnen. Latten voor zonneblinden. Geëxtrudeerde PVC panelen.

 4. RENOLIT HISPANIA S.A.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RENOLIT HISPANIA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor medische toepassingen, Kunststofproducten voor de meubelindustrie, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, bekledingen van plastic, kunststof structuren, Kunststofproducten voor de bouw, kunststof platen, en Kunststofproducten voor medische toepassingen. Het is gevestigd in Villatuerta-Navarra, Spanje.

 5. CMPLAST

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleen, Tandwieldrijfwerken, polyamide, polycarbonaat, polypropyleen, Polyethyleen, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, en klassieke bewerking. Het is gevestigd in Dlugie, Polen.

 1. LICHTKUPPEL-SHOP / RWA-SERVICE PIERINGER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LICHTKUPPEL-SHOP / RWA-SERVICE PIERINGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Schmidgaden, Duitsland.

 2. PAPADOPOULOS PLASTIC PROFILES S.A.

  Griekenland

  De firma PAPADOPOULOS PLASTIC PROFILES, opgericht in 1962, vervaardigt plastic profielen en stootkussens voor plezierschepen, aluminium vensterprofielen en dichtingen, profielen voor kantoorscheidingswanden, complexe glaswanden, kunststof plinten, muurstootranden voor ziekenhuizen, kunststof profielen voor motorvoertuigen, waterdichte dilatatievoegen voor bruggen, betonnen watertanks, vloervormprofielen voor kunststof ziekenhuisvloeren (Linoleum of PVC), dichtingsstrips voor rollende en sectionele garagedeuren

 1. HÖDTKE GMBH

  Duitsland

  Hödtke Kunststofftechnik GmbH biedt kunststofproducten van de hoogste kwaliteit en hiermee verbonden diensten.Ons familiebedrijf staat sinds 1991 bekend om eersteklas service, korte levertijden en hoge flexibiliteit. Dankzij onze ervaring, inzet en betrouwbaarheid hebben we naam gemaakt als competente partner in verschillende branches.Bij Hödtke Kunststofftechnik GmbH krijg je de kwaliteit en klantgerichte service die u van een sterke partner mag verwachten.. De veranderende eisen van onze klanten en nieuwe marktontwikkelingen zorgen ervoor dat ik ons ​​bedrijf voortdurend aan het ontwikkelen ben.We werken nauw samen met u en een externe gereedschapsmaker, van gereedschapsplanning tot het voltooide onderdeel. U kunt er zeker van zijn dat u met Hödtke Kunststofftechnik GmbH de nieuwste technologieën, ontwikkelingen en diensten in de branche zult ervaren.

 2. FICOR

  Nederland

  FiCor is gespecialiseerd in het maken van glasvezelversterkte kunststof composiet profielen en constructies. We ontwikkelden zelf glasvezelversterkte composiet profielen en krachtige anti-sliplagen. Voor de galerijen die we maakten zagen we de nadelen van hout: verkleuring, gladheid, niet waterdicht en hoge onderhoudskosten. Met de FiCor producten hebben we onze profielen en constructies doorontwikkeld voor de specifieke eisen van galerijen en balkons. En mede dankzij de ingebouwde waterafvoer en de keuze voor de juiste anti-sliplagen en naadloze afwerking, hebben we met FiCor een product ontwikkeld dat uniek is in de wereld.’

 3. JSP

  Duitsland

  JSP is wereldwijd leider op het gebied van de productie en ontwikkeling van ARPRO®. Als essentieel product voor de auto-, verpakkings- en consumentengoederenindustrie biedt ARPRO® een belangrijke maatschappelijke bijdrage door de besparing van energie (gewichtsbeperking) en energiebeheer. Door innovatieve oplossingen ondersteunt JSP zijn klanten bij de winstoptimalisatie door innovatief gebruik van ARPRO®. JSP is een wereldwijd opererend bedrijf met verkoopkantoren, productievestigingen en R&D-centra in Europa, Azië en Amerika. JSP is genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. Producten: Schuimproducten voor interieur van motorvoertuigen, gegoten voorwerpen uit schuimrubber, gegoten voorwerpen van EPP (geëxpandeerd polypropyleen), technisch schuim, ladingdragers, hardschuimverpakkingen, schuimverpakkingen, verpakkingen van EPP

 4. VG PLASTIC'S

  België

  V.G. Plastics biedt en vervaardigt het grootste assortiment plastic artikelen voor de bouwsector, van Skylux-koepels tot verandaplaten van polycarbonaat, van buizen tot profielen, en allerlei plastic artikelen op maat. VG Plastics is uw bevoorrechte partner voor Skylux-koepels, opstanden, frames en rookafvoerkoepels. Wij zijn gespecialiseerd in verandaplaten van 16, 25 et 32 mm met aluminium profielen. Wij installeren uw rookgasafvoersysteem in aluminium of rvs, Ubbink, uw pvc-buizen en accessoires voor riolen, sanitaire installaties, regenwater en drukleidingen. VG Plastics biedt ook afvoerbuizen van pp met afdichting, pvc bekledingsprofielen Deceuninck, golfplaten van polyester, pvc en polycarbonaat, goten van pvc en polyester, regenwatertanks, septische putten met vetafscheiders, stookolietanks. Raadpleeg onze site voor nadere informatie.

 5. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Portugal

  MatosPlás S.A. is een in Portugal gevestigd bedrijf gespecialiseerd in thermoplastisch gietwerk. Met meer dan 40 jaar ervaring, kunnen wij onze klanten van de beste producten voorzien. In ons bedrijf verzorgen wij de ontwikkeling en het ontwerp van producten naar behoeften van de klant. Ons bedrijf kan bogen op een dynamisch team, met een ruime ervaring en gedegen kennis op het gebied van de innovatie van 3-D werktools. Wij verzorgen het gehele productieproces van A tot Z. Vanaf de productontwikkeling tot de verzending via het ontwerpen van de gietmallen, de productie, de montage en de verpakking. We garanderen dat de producten conform hun specificaties aan de klanten geleverd worden. Alle projecten worden beheerd binnen onze bedrijven van de Matos Groep.Onze productiecapaciteit loopt van 55T tot 400T met 13 spuitgietmachines, zodat we aan alle eisen van de klanten kunnen voldoen. Alle producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles (metrologie), om hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Wij leveren bovendien diverse dienstenpakketten aan onze klanten zoals: tampondruk, ultrasoon lassen, laserprinten, digitaal bedrukken van folie, zeefdruk, mat maken van plastic, montage, verpakking en overige. Bekijk onze website of neem contact met ons op, wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

 6. THERMOPLAST PROFILS SAS

  Frankrijk

  THERMOPLAST PROFILS produceert profielen van kunststof die bestemd zijn voor de volgende activiteitensectoren: bouw, landbouw, electriciteitsindustrie, koelindustrie. Het bedrijf heeft de beschikking over een modern machinepark en verwerkt profielen van 5 tot 4, 100 gr lineaire meter op lengten die 7, 5 m bereiken, in kleine en middelgrote series. Dankzij zijn doeltreffende controlemiddelen, wordt zijn productie constant geoptimaliseerd met een constante betrouwbaarheid en een kwaliteitssysteem dat conform is aan de NF norm.

 7. WEBUTEX KUNSTSTOFFBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Succes - een van onze sterke punten! In 2008 werd WeButex Kunststoffbearbeitung opgericht. Vandaag de dag bieden we werk aan 80 medewerkers, doen we mee op de internationale markt en behoren we tot de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van verspanende bewerking van gelaagde materialen, zogenaamde duroplasten. Een idee werd een handelsmerk: WeButex... competence in composites. Competence in Composites - een van onze sterke punten! Kerncompetentie van WeButex is het selecteren en verspanend bewerken van alle gangbare kwaliteiten gelaagde materialen conform EN 60893/61212 en DIN 7735. Door verschillende drager-harssystemen te combineren, zijn op het gebied van duropolasten verschillende innovatieve materiaalkwaliteiten ontwikkeld die voor elk gebied en technisch vereiste kunnen worden toegepast in bouwmaterialen.

 8. IBIC

  België

  ADVIESVERLENING EN EXPERTISE AAN ARCHITECTEN EN BOUWHEREN IN DE ONTWERPFASE VAN HET PROJECT EN DE GROENDAKEN. Wij bekijken met u alle mogelijkheden en zorgen voor een goede technische ondersteuning. Lastenboeken en doorsneden maken we voor u op maat. Het ontwerp en de realisatie van een groene inrichting, gebaseerd op een technische kennis dat ondersteund wordt door een R&D-team Voorop willen blijven op de markt betekent permanent investeren in onderzoek en ontwikkeling. We hebben een nieuwe divisie opgericht in onze firma die zich enkel hierop zal concentreren. De technische concepten die we reeds toegepast hebben in onze groendaken, hebben zich op technisch vlak adequaat bewezen. Toch zoeken wij bij elk project naar verbeterpunten en durven we het geheel in vraag te stellen. Misschien bieden nieuwe concepten een betere oplossing. Om deze vraag te beantwoorden proberen we onze ideeën en ontwerpen telkens te toetsen op uitvoerbaarheid.

 1. PLAXER

  Frankrijk

  Al 15 jaar actief in Oost-Frankrijk, niet ver van de grenzen met Zwitserland en Duitsland. De firma PLAXER, dat kan bogen op een ware vakkennis en een groot persmachinepark (250 tot 1000T), is een Franse onderneming gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen en in valoriseringsprocedés na het spuitgieten. De firma ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt plastic onderdelen voor vele uiteenlopende sectoren: auto-industrie, huishoudapparaten, bouw, …Als fabrikant verleent Plaxer ook matrijsontwikkelingsdiensten in Azië.

 2. LINDEBRINGS

  België

  Zaakvoerders en personeel, iedereen werd doordrongen van het motto: een goede service, een uitgebreid productengamma van prima kwaliteit.Inspelen op de behoeften van de klant.De resultaten lieten niet op zich wachten, maar een ambitieus bedrijf als BVBA LINDEBRINGS, blijft alert en openstaan voor nieuwe technieken en materialen.Van dakgoot tot veranda in PVC of ALU en een grote diversiteit aan kleuren.LINDEBRINGS kan u een heel ruime gamma aanbieden(ramen en deuren, veranda's, luiken en rolluiken, zonnewering, enz.).

 3. EMS BAUSTOFFHANDEL E.K.

  Duitsland

  Bij EMS ontvangt u kunststof profielen en aluminium profielen zoals hoekprofielen, sokkellijsten, platte lijsten - platte stangen, ronde buizen, rechthoekige buizen, buisprofiel, betimmeringsprofiel, platenmateriaal of plaatstaal alsook technische profielen volgens tekening van de klant. Alle producten zijn van hoogwaardige grondstoffen van Duitse fabricage gemaakt volgens DIN/ISO 9001: 2008. De kunststof is weer- en UV-straling-bestendig. Het aluminium is in vele legeringen beschikbaar.

 4. TWINPLAST

  België

  Twinplast maakt artikelen op maat in kunststoffen zoals EPS (piepschuim, isomo).Onze VERPAKKINGEN beschermen uw product tot op de bestemming.Onze BETONBEKISTINGEN zijn snel te produceren in grote aantallen.Met onze 3D VORMEN geven we uw ideeën vorm en verbaast u de concurrentie. Wij maken ISOLATIE in kunststof in de speciaalste vormen voor uw producten.

 5. RAFF PLASTICS

  België

  Innovatie dankzij ervaring Al veertig jaar specialist in compounding, extrusie en recyclage van plastics. Van PP tot PET. Sinds 1976 is RAFF Plastics specialist in kunststof. Met veertig jaar ervaring in compounding, extrusie en recyclage is het bedrijf vandaag internationaal een gevestigde waarde. Zowel als verwerker als leverancier van alle soorten gerecycleerd plastic.

 6. BORALIT

  België

  Boralit heeft meer dan 301 jaar ervaring in het rotatiegieten van polyethyleenstukken.Ze bieden een uitgebreid gamma voor de behandeling en opslag van huishoudelijke en licht industriële afvalwater, regenwater, oliën en andere vloeistoffen. Producten : Waterzuivering - Afscheiders - Mazouttanks - Regenwatertanks - Pompputten - Opslagtanks - Septische putten.

 7. PLASTIVAN

  België

  Plastivan produceert al vier decennia lang PVC-bouwprofielen met de meest diverse toepassingen: van wand- en plafondpanelen over dakgootbekleding tot binnenvensterbanken en rolluiklatten. Verder beschikt Plastivan over een dakgootsysteem. Extrumat , een dochteronderneming van Plastivan, staat dan weer in voor de productie en verkoop van matrijzen, en dit zowel voor Plastivan zelf als voor derden.

 8. PLASTIEKCENTRALE

  België

  Plastiekcentrale Torhout, uw kunststofspecialist in West-Vlaanderen. Dakafwerking - Gevelbekleding in kunststof - Tuin & terras - Water - Interieur - Woningafscherming - Plaatmateriaal - Diverse ...

 9. INDUSTRIAL PLASTICS BELGIUM

  België

  Iplast Groep IPB nv behoort tot de Iplast Holding. Deze familiale groep is gespecialiseerd in de extrusie van kunststoffen en omvat volgende bedrijven: IPB nv extrusie van kunststofplaten, zoals Biplex: dubbelwandige platen in polypropyleen Bipack : dubbelwandige platen in polypropyleen verwerkt tot verpakking Bicell : plaat met een cellenstructuur uit polypropyleen, al dan niet gelamineerd Veralite : massieve platen in polyester Dacryl : meerwandige platen in acrylaat en slagvast acrylaat

 10. V.D. PLASTICS

  België

  Al ruim 20 jaar is V.D. Plastics een gespecialiseerde handel in kunststofmaterialen voor de bouw en isolatiematerialen. Wij kiezen resoluut voor gerenommeerde fabrikanten en merken, en geven U graag deskundig advies. Wij houden steeds een breed gamma of voorraad en zagen diverse plaatmaterialen voor U op maat. Leveringen bij U of op uw werf doen we met eigen vrachtwagen met meeneemheftruck.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Kunststofproducten voor de bouw - Import export

Aantal resultaten

4.984 Bedrijven