• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laadbakken en grijpers

Resultaten voor

Laadbakken en grijpers - Import export

 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. NEGRINI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Negrini produceert hydraulische en mechanische grijpers, hydraulische klemmen, mechanische klemmen, via de radio bestuurde klemmen en klemmen voor milieuwerkzaamheden, laadbakken voor diafragma's, dragline bakken. Ons technisch bureau is altijd bereid om technische problemen aan te pakken en op te lossen door geschikte oplossingen aan te dragen en toe te lichten. Indien nodig doet Negrini een beroep op ingenieurs voor het vinden van oplossingen voor complexe problemen. De producten worden gecontroleerd door vakbekwaam personeel.

 3. 123MANUTENTION

  Verenigd Koninkrijk

  123Manutention specialiseert zich in de verkoop van materiaal voor verlading en bevoorrading voor bedrijven en biedt een zeer compleet assortiment van uitrustingen voor goederenverlading: laadbakken, pallettrucks, steekwagens, stapelmachines, karren, hefplateaus, hijskranen. 123Manutention biedt u ondermeer een brede keus aan voorraadlaadbakken: kiepbakken, zelfkantelende kiepbakken, laadbakken met opengaande bodem, laadbakken voor beton, voor zand, enz. U kunt meer informatie vinden op onze website.

 4. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  LLC Technopark Impulse is een onderdeel van de gediversifieerde industriële groep Tradicia. Technopark Impulse produceert hulpstukken voor speciale apparatuur voor ondernemingen in de wegenbouw, de gemeentelijke industrie, de mijnbouw en de landbouw: hydraulische uitrusting, bouwmachines, machines en uitrustingen voor wegenbouw, graafmachines en -uitrustingen - mineralen en ertsen, straatveegmachines, bakken en grijpers, kranen. Het bedrijf implementeert een volledig gamma van oplossingen - van de ontwikkeling en productie van voorzetapparatuur tot de levering, service en technische ondersteuning ervan. De fabriek voert een volledige productiecyclus uit. Alle vervaardigde producten worden ontwikkeld in ons eigen ontwerpbureau en de productie van alle elementen en de uiteindelijke assemblage van de eindproducten worden uitgevoerd in de productie-units van het bedrijf.

 5. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Winkelbauer GmbH is een machinebouwbedrijf met hoofdkantoor in Anger/Weiz, Stiermarken.Op een productieoppervlak van ca. 6.500 m² verwerken ongeveer 90 hooggekwalificeerde medewerkers meer dan 3.000 ton staal per jaar tot hoogwaardig uitrustingsstukken en materieel voor bouwmachines (tot 150 ton) Het bedrijf verdeelt zijn activiteiten in 4 grote gebieden, die de klant optimaal ondersteunen en het gebruik van synergieën inschakelen: bouwmachines, fabricage van componenten, denktank. Vier nauw met elkaar verbonden business areas stellen de klant enerzijds in staat te putten uit onbeperkte middelen en anderzijds de zekerheid dat hij perfect wordt verzorgd door een professional. Voor onze klanten zijn wij niet alleen ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige uitrustingsstukken en apparatuur voor bouwmachines tot 100 ton.Ons veelzijdige machinepark en de hoge mate van verticale integratie maken ons tot een professionele partner als het gaat om toepassingsgerichte oplossingen voor bijzondere uitdagingen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BMF HYDRAULICS

  Nederland

 2. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Spanje

  Vervaardiging op maat van alle soorten laadbakken voor vrachtwagens, in het bijzonder laadbakken tot 14 meter lang. Dealer in hijskranen van het merk HMF.

 3. MASKINFABRIKKEN JST A/S

  Denemarken

  Het bedrijf MASKINFABRIKKEN JST A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires graafmachines, Grijpers en laadbakken, gereedschap en accessoires voor de landbouw, en scheppen en lepels. Het is gevestigd in Herning, Denemarken.

 4. DS TRANS HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DS TRANS HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Zwitserland

  Het bedrijf AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Buchrain, Zwitserland.

 1. COMECA INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf COMECA INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, bekers, Ketelbouw, en Speciale machines - constructie. Het is gevestigd in Castres, Frankrijk.

 2. NORD BENNE

  Frankrijk

  Het bedrijf NORD BENNE, is een Distributeur, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken en grijpers, Laadbakken en grijpers, opbouw van hijskranen, inrichting van goederenwagens, en industriële carrosserieën. Het is gevestigd in Loos Cedex, Frankrijk.

 1. THE BUCKET MANUFACTURING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE BUCKET MANUFACTURING, is een Multi-Category, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grijpers en laadbakken, steenslijpmachines, verstuivers, en zeefapparaten. Het is gevestigd in Chepstow, Verenigd Koninkrijk.

 2. GECO MANUTENTION

  Frankrijk

  Het bedrijf GECO MANUTENTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Montrevault-Sur-Evre, Frankrijk.

 3. SECATOL

  Frankrijk

  Het bedrijf SECATOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren betonbak. Het is gevestigd in Saint-benoit Cédex, Frankrijk.

 4. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Duitsland

  Het bedrijf SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloop - machines en materialen, Laadbakken en grijpers, Sloop - machines en materialen, en Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Oelsnitz, Duitsland.

 5. EUROBEN

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROBEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Annezin, Frankrijk.

 6. SCREENPOD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCREENPOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Dungannon, Verenigd Koninkrijk.

 7. BENNES DALBY

  Frankrijk

  Het bedrijf BENNES DALBY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken en grijpers, en Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Saint-antoine-de-ficalba, Frankrijk.

 8. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Kranen en rolbruggen, Laadbakken en grijpers, Hefinrichtingen, Bouw - materieel en installaties, Kranen en rolbruggen, Laadbakken en grijpers, en Hefinrichtingen. Het is gevestigd in Erdmannhausen, Duitsland.

 1. BIG BENNES

  Frankrijk

  Het bedrijf BIG BENNES, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalpersen en -vermalers, Transport van afval, Verwerking van industrieel afval - diensten, Zeefmachines, Afvalpersen en -vermalers, Transport van afval, en Verwerking van industrieel afval - diensten. Het is gevestigd in Soignolles-en-brie, Frankrijk.

 2. CRACO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CRACO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breek- en maalmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken en grijpers, Transportbanden, Zeefsystemen, Trilinstallaties - industrieel, Laadbakken en grijpers, Transportbanden, Zeefsystemen, en Trilinstallaties - industrieel. Het is gevestigd in Atzelgift, Duitsland.

 3. HEDA LIFT

  Turkije

  Het bedrijf HEDA LIFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische kraanwagens, schaarheftoestellen, elektrische liften, en hefplatforms. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. ASS MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASS MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparaten voor robotica, snelle productie van prototypes, laadbakken, en automatisering robotica. Het is gevestigd in Overath, Duitsland.

 5. PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Northamptonshire, Verenigd Koninkrijk.

 6. VERSTEGEN GRABS

  Nederland

  Het bedrijf VERSTEGEN GRABS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren haken voor goederenhijskranen. Het is gevestigd in Nieuwegein, Nederland.

 7. SPEED BENNE

  Frankrijk

  Het bedrijf SPEED BENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren depot puin, recyclering van afval, en Vrachtwagens met laadbakken. Het is gevestigd in Brenouille, Frankrijk.

 8. JAVACPRODUCTION

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf JAVACPRODUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grijpers en laadbakken, en Grabs. Het is gevestigd in KRNOV, Tsjechische Rep..

 9. DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO

  Italië

  Het bedrijf DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandewijn, en bitter. Het is gevestigd in Faver, Italië.

 10. RYAN O'DONOVAN HAULAGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RYAN O'DONOVAN HAULAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Enfield, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis