• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laadbakken en grijpers

Resultaten voor

Laadbakken en grijpers - Import export

 1. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  LLC Technopark Impulse is een onderdeel van de gediversifieerde industriële groep Tradicia. Technopark Impulse produceert hulpstukken voor speciale apparatuur voor ondernemingen in de wegenbouw, de gemeentelijke industrie, de mijnbouw en de landbouw: hydraulische uitrusting, bouwmachines, machines en uitrustingen voor wegenbouw, graafmachines en -uitrustingen - mineralen en ertsen, straatveegmachines, bakken en grijpers, kranen. Het bedrijf implementeert een volledig gamma van oplossingen - van de ontwikkeling en productie van voorzetapparatuur tot de levering, service en technische ondersteuning ervan. De fabriek voert een volledige productiecyclus uit. Alle vervaardigde producten worden ontwikkeld in ons eigen ontwerpbureau en de productie van alle elementen en de uiteindelijke assemblage van de eindproducten worden uitgevoerd in de productie-units van het bedrijf.

  Website Open In New icon
 2. NEGRINI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Negrini produceert hydraulische en mechanische grijpers, hydraulische klemmen, mechanische klemmen, via de radio bestuurde klemmen en klemmen voor milieuwerkzaamheden, laadbakken voor diafragma's, dragline bakken. Ons technisch bureau is altijd bereid om technische problemen aan te pakken en op te lossen door geschikte oplossingen aan te dragen en toe te lichten. Indien nodig doet Negrini een beroep op ingenieurs voor het vinden van oplossingen voor complexe problemen. De producten worden gecontroleerd door vakbekwaam personeel.

  Website Open In New icon
 3. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 4. MANUT-FRANCE

  Frankrijk

  Manut France is de specialist in materiaal voor intern transport & opslag voor bedrijven: laadbakken, stapelmachines, heftafels, hijskranen, pallettrucks, opvangbakken, enz. Manut France zal u advies geven omtrent de industriële interne transportmiddelen die onmisbaar zijn voor de sortering van afval & materialen en zal aangepaste offertes voor u opstellen die voldoen aan uw verwachtingen & verplichtingen. Manut France is actief in alle regio's van Frankrijk, maar ook in het buitenland. Gratis & snelle offertes.

 5. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Winkelbauer GmbH is een machinebouwbedrijf met hoofdkantoor in Anger/Weiz, Stiermarken.Op een productieoppervlak van ca. 6.500 m² verwerken ongeveer 90 hooggekwalificeerde medewerkers meer dan 3.000 ton staal per jaar tot hoogwaardig uitrustingsstukken en materieel voor bouwmachines (tot 150 ton) Het bedrijf verdeelt zijn activiteiten in 4 grote gebieden, die de klant optimaal ondersteunen en het gebruik van synergieën inschakelen: bouwmachines, fabricage van componenten, denktank. Vier nauw met elkaar verbonden business areas stellen de klant enerzijds in staat te putten uit onbeperkte middelen en anderzijds de zekerheid dat hij perfect wordt verzorgd door een professional. Voor onze klanten zijn wij niet alleen ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige uitrustingsstukken en apparatuur voor bouwmachines tot 100 ton.Ons veelzijdige machinepark en de hoge mate van verticale integratie maken ons tot een professionele partner als het gaat om toepassingsgerichte oplossingen voor bijzondere uitdagingen

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRADICIA-K COMPANY

  Rusland

  Tradiсia-K Company is een gediversifieerde industriële groep van bedrijven die hulpstukken voor specifieke uitrustingen levert aan bedrijven binnen de wegenbouw, openbare werken, mijnbouw en landbouw: hydraulische uitrusting, bouwmachines, machines en uitrustingen voor wegenbouw, graafmachines en -uitrustingen - mineralen en ertsen, straatveegmachines, bakken en grijpers, kranen. Het bedrijf voert een volledige productiecyclus uit. Alle vervaardigde producten worden ontwikkeld in ons eigen ontwerpbureau en de productie van alle elementen en de uiteindelijke assemblage van de eindproducten worden uitgevoerd in de productie-units van het bedrijf. Op het moment heeft het bedrijf een serieproductie van hydraulische breekhamers, hydraulische boren, bakken en grijpers, koude schaafmachines, tril heimachines en compacteors HYDRAULISCHE HEIMACHINES en COMPACTORS, drilboor armsystemen, uitrustingen voor de land- en bosbouw en openbare werken evenals gereedschappen voor alle types hydraulische breekhamers.

 2. DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL

  Polen

 3. DS TRANS HANDELS GMBH

  Duitsland

 4. GECO MANUTENTION

  Frankrijk

 5. THE BUCKET MANUFACTURING

  Verenigd Koninkrijk

 1. YARDMEN SUPPLY COMPANY LIMITED

  Verenigde Staten

 2. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Duitsland

 3. CRACO GMBH

  Duitsland

 4. HEDA LIFT

  Turkije

 5. VERSTEGEN GRABS

  Nederland

 6. NARZĘDZIA BRUKARSKIE

  Polen

 7. GIMBRE

  Frankrijk

 8. ARMADOR CONSULTANCY MACHINERY LTD.

  Turkije

 9. BODY CONCEPT

  België

 10. TRAMAC

  België

 1. DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO

  Italië

 2. LUDWIG BÖNNHOFF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

 3. KURSCHILDGEN HYDRO- UND HEBEZEUGBAU GMBH

  Duitsland

 4. KRÖGER GREIFERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. SAKARYA CRANE SYSTEMS CONSTRUCTION LTD STI

  Turkije

 6. KINTEC MASCHINEN GMBH

  Duitsland

 7. SCREENPOD

  Verenigd Koninkrijk

 8. COMECA INDUSTRIES

  Frankrijk

 9. SHANGHAI GLOBAL MACHINERY CO., LTD.

  China

 10. BENNES DALBY

  Frankrijk