• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • laadbakken voor bedrijfsvoertuigen

Resultaten voor

Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen - Import export

 1. E-BENNE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf E-BENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - services, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, laadbakken, afval, Reiniging - services, en Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Montmorency, Frankrijk.

 2. C.F.Z. CAR S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.F.Z. CAR S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 3. ABECO INDUSTRIE

  België

  ABECO INDUSTRIE te Harelbeke is reeds meer dan 25 jaar de specialist in bedrijfswageninrichting op maat. Voor elk beroep, elk type voertuig en iedere branche richten wij uw bedrijfswagen in als mobiele werkplaats of rijdend magazijn. Volledig naar uw wens. Professionals kiezen voor de vakbekwaamheid van de Abeco-ploeg en de hoge kwaliteitsgraad van haar producten. Maak kennis met onze unieke bott vario (http: //www.bott-group.be/) en ons opbergsysteem voor open laadbakken. Daarnaast hebben we nog tal van bijkomende producten en toebehoren om uw inrichting te vervolledigen: bagagedragers, signalisatie, verlichting, beveiliging van de laadruimte, ... Abeco verzorgt uw bedrijfswageninrichting van A tot Z ! Kom langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een bezoek aan met één van onze demonstratievoertuigen. Graag maken wij voor u een gratis offerte. Contacteer ons! Abeco is ook erkend COP constructeur en staat in voor de homologatie van uw voertuig indien dit nodig is! (zie download) Ook voor de ombouw van uw voertuig voor rolstoeltransport en autoaanpassingen voor mindervaliden kunt u bij ons terecht.

 4. LONGO SRL

  Italië

  Het bedrijf Longo Veicoli werd opgericht in 1996 als fabrikant van gereedschappen voor de bescherming van het milieu. Het sterke punt van het bedrijf Longo is de productie van transportmiddelen met behulp van geavanceerde programma's, technici en ingenieurs met ervaring op dit gebied.

 5. CARROSSERIE BAETENS

  België

  Carrosserie Baetens heeft reeds 40 jaren ervaring in de constructie van laadbakken op vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers. Carrosserie Baetens staat in voor de nieuwbouw van gesloten laadbakken, laadbakken met zeilen, open laadbakken, laadbakken voor dierenvervoer, kippers, takelwagens, containersystemen, afzetsystemen, laadkleppen, de inrichting van bestelwagens en servicewagens.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Spanje

  Vervaardiging op maat van alle soorten laadbakken voor vrachtwagens, in het bijzonder laadbakken tot 14 meter lang. Dealer in hijskranen van het merk HMF.

 2. ANDRE WAGENBOUW BALEN

  België

  Sinds jaren zijn wij gerenommeerd constructeur van allerhande bedrijfsvoertuigen. Producten: opleggers, BE-opleggers, BE-trekkers, autotransporter, maxiload, aanhangwagens, laadbakken, ...

 3. ESTECH INDUSTRIES AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ESTECH INDUSTRIES AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Seon, Zwitserland.

 4. CENTRO SERVIZI S.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO SERVIZI S.A. S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, onderdelen voor bedrijfsvoertuigen, Bedrijfsvoertuigen - elektrische en elektronische onderdelen, en onderdelen industriële voertuigen. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 5. FAHRZEUGBAU STURZENEGGER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FAHRZEUGBAU STURZENEGGER AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Worb, Zwitserland.

 1. EMIRSAN TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf EMIRSAN TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachtwagens met oplegger voor transport van cement, laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, en opleggers. Het is gevestigd in Selçuklu, Turkije.

 2. OFFICINA PREVIATI

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA PREVIATI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Assistentie bij uitzonderlijk transport, laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, speciale en uitgeruste voertuigen, Assistentie bij uitzonderlijk transport, en kiepwagens. Het is gevestigd in Sestri Levante, Italië.

 1. ALUTRANS S. COOP. ASTUR

  Spanje

  Het bedrijf ALUTRANS S. COOP. ASTUR, is een Distributeur, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Aviles, Spanje.

 2. HYVA (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYVA (UK) LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties, plateauwagens, en Hydraulische installaties. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 3. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunesië

  Het bedrijf LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, Opleggers - industrieel, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in BEN AROUS, Tunesië.

 4. YELLOW SKIPS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf YELLOW SKIPS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. AFHYMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf AFHYMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vijzels, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, hydraulische aggregaten, hydraulische laadbakken, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, en containers en reservoirs. Het is gevestigd in Roye, Frankrijk.

 6. ETS BRALEY ROUERGUE LOCA BENNE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS BRALEY ROUERGUE LOCA BENNE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schroot - herwinnen en recycling, Metalen - herwinnen en recycling, Chemisch afval - recycleren en regenereren, Glas - herwinnen en recycling, Schroot - herwinnen en recycling, Metalen - herwinnen en recycling, Chemisch afval - recycleren en regenereren, en Glas - herwinnen en recycling. Het is gevestigd in Bouzouls, Frankrijk.

 7. DRAGO SRL

  Italië

  Het bedrijf DRAGO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, kiplaadbakken, inrichtingen voor industriële en speciale voertuigen, Carrosseriebouw - vrachtwagens, en montagekit. Het is gevestigd in Ostiglia, Italië.

 8. STIC EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf STIC EQUIPEMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Meubelen en kasten - kantoor en bedrijf, en containers. Het is gevestigd in Oullins, Frankrijk.

 1. GIRKE FAHRZEUG- UND STAHLBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GIRKE FAHRZEUG- UND STAHLBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cabines voor loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vrachtwagens, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Aanhangwagens - industrieel, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Vrachtwagens, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Aanhangwagens - industrieel, en Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 2. OK THERMOSTAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OK THERMOSTAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Gilching, Duitsland.

 3. BRALEY

  Frankrijk

  Het bedrijf BRALEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Recycling van groen afval, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, installaties en apparatuur voor afvalstortplaatsen, en Recycling van groen afval. Het is gevestigd in Bozouls, Frankrijk.

 4. SKIP HIRE IN MANCHESTER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKIP HIRE IN MANCHESTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, beheer van afval, organisatie van afvalverwerking, en laadbakken voor mechanische schoppen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 5. RÖSSEL TRANSPORTLOGISTIK AG

  Duitsland

  Het bedrijf RÖSSEL TRANSPORTLOGISTIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cabines voor loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilnisbakken - afvalcontainers, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Industriële voertuigen, Vuilnisbakken - afvalcontainers, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, en Industriële voertuigen. Het is gevestigd in Emmendingen, Duitsland.

 6. AMBERT BENNES

  Frankrijk

  Het bedrijf AMBERT BENNES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadbakken voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Saint-Ferréol Des Côtes, Frankrijk.

 7. CHAUDRONNERIE DE LA RHUNE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUDRONNERIE DE LA RHUNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisleidingen - industrieel, Buisleidingen - industrieel, Lasconstructies, laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, en emmers voor elevators. Het is gevestigd in Tarnos, Frankrijk.

 8. BENNES DALBY

  Frankrijk

  Het bedrijf BENNES DALBY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken en grijpers, en Laadbakken en grijpers. Het is gevestigd in Saint-antoine-de-ficalba, Frankrijk.

 9. WASTE WIZE SKIP HIRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WASTE WIZE SKIP HIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

 10. CARROCERIAS HERBA

  Mexico

  Het bedrijf CARROCERIAS HERBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Guadalajara, Mexico.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis