• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ladders - dubbele

Resultaten voor

Ladders - dubbele - Import export

 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Altrad International is een firma van de groep Altrad. De firma is gespecialiseerd in de commercialisering van alle binnen de groep wereldwijd vervaardigde producten. De groep ALTRAD onderhandelt vandaag met klanten over de hele wereld: EUROPA, AZIË, AFRIKA, AMERIKA, enz. De onderneming biedt een catalogus met betrouwbare producten van kwaliteit tegen optimale prijzen en met korte leveringstermijnen. Het uitgebreide assortiment van producten vervaardigd door de Groep omvat bouwplaatsmaterieel (kruiwagen, steiger, bekisting, stutwerk, betonmolen, trilstampers, trilplaten, spuitmachines, betonkipbakken, ladders...), maar tevens betonzaag- en betonbewerkingsmachines (trilnaalden, omzetters, enz.) en materieel voor openbare instellingen (tribunes, feesttenten, speeltuin, toneel, tafels, enz.). De firma biedt tevens een volledig dienstenpakket aan zijn klanten: logistiek, inkoop en tevens een Klantendienst, die constant ter beschikking staat van de klant.

 2. IJZERWINKEL

  België

  De IJzerwinkel staat bekend als leverancier van het betere gereedschap. Tevens kunt u er terecht met elk technisch probleem. Zo kunnen wij u nog professioneler en gerichter helpen, om tussen ons zeer ruim assortiment van professionele machines en materialen het gepast product te vinden. Machines Gereedschap Luchtgereedschap Gasgereedschap Diamantgereedschap Lasapparatuur Bouwlasers Bevestigingsmaterialen Lijm / siliconen adders / stijgers Stapelrekken Bouwartikelen Kleding Tuin Bouwbeslag Hang / Sluitwerk Hoge drukreinigers Verfproducten

 3. ST SCALE SRL

  Italië

  St Scale werd opgericht in 1986; sindsdien heeft het bedrijf zijn eigen markt zien groeien

 4. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

 5. MUNDOCIES

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ECHELLES NERESSY

  Frankrijk

 2. LOFTEASE ATTIC STAIRS & STORAGE SOLUTIONS LTD.

  Ierland

 3. KRAUSE SP. Z O.O.

  Polen

 4. LIMAKSAN

  Turkije

 5. SOBRINO G

  Spanje

 1. ELO + , SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. BRANACH EUROPE BY PROTECT EVOLUTION

  Roemenië

  Branach is in 1990 gevestigd, en is een leidende fabrikant en distributeur van veiligheidsladders van glasvezel van hoge kwaliteit en accessoires. We leveren de elektrische stroomvoorziening, telecommunicatie, mijnwerkzaamheiden, bouwwerkzaamheden, olie- en gasindustrieën. Wij zijn gespecialiseerd in enkele ladders, stapplatformen, uitschuifbare ladders en anti-corrosieladders. Met zijn talrijke toegewijde distributeurs is Branach goed geplaatst om onze klanten in heel Europa te helpen met ons officiële vertegenwoordigende Protect Evolution.

 1. GUTTERS & LADDERS

  Verenigd Koninkrijk

 2. SUZHOU DONGRUN LADDER CO.,LTD.

  China

 3. AUD'INNOV

  Frankrijk

 4. LIDO PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Polen

 5. CATI MERDIVENI

  Turkije

 6. SOLIDE

  België

  Onze missie : Betrouwbaarheid ten top ! TOPKWALITEIT GEWAARBORGDDe producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Dankzij speciale aluminiumlegeringen en een veelzijdig productieproces (een combinatie van felsen, lassen en plaatsen van klinknagels of bouten), ontstaat er een licht maar uiterst sterk en veilig eindproduct. PRODUCTIEPROCES MET COATING : Tijdens het productieproces worden de industriële ladders, trappen en andere constructies afgewerkt met een transparante polyester coating. Onbehandeld aluminium geeft zwart af maar de beschermlaag zorgt ervoor dat de gebruiker geen zwarte handen meer heeft. Daarenboven worden extreme buitentemperaturen bij het aanraken van de ladders verzacht.

 7. ATRICK LTD

  Ierland

 8. KROON

  Nederland

  Kroon B.V. is een technische groothandel gespecialiseerd in leveringen van hang- en sluitwerk, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen, PBM, trappen en ladders, etc. aan de Bouw, Scheepsbouw en Industrie.

 1. ZHEJIANG JADDAR TOOLS CO.LTD

  China

 2. DUBAERE LADDERS

  België

  Dubaere Ladders is vooral gekend voor haar brandtrappen en -ladders, speciaal op maat gelaste constructies en alu schuif- en trapladders. Zowel het kleinste huishoudladdertje als ingewikkelde mastodont trappenconstructies, kunt u bij ons verkrijgen. Ze kunnen leveren : houten ladders, alu ladders, autoladders, trapladders, steigers, bouw materiaal, brandladders, brandtrap enzv...