• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lakwerk - machines

Resultaten voor

Lakwerk - machines - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitpistolen. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rookafzuiging - brand, Lakwerk - machines, rookafzuiginstallaties, stofafzuiginstallaties, Rookafzuiging - brand, ontwerp van stofafzuiginstallaties, Lakwerk - machines, filters voor de chemische industrie, en installatie luchtzuiveringsfilter. Het is gevestigd in Manzano, Italië.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LM NEW TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Woningautomatisering, Industriële aanzuiginstallaties, ovens voor het drogen van verf, Lakwerk - machines, Woningautomatisering, en Industriële aanzuiginstallaties. Het is gevestigd in Cortona, Italië.

 5. INTEC GMBH

  Duitsland

  Innovatief & individueel. Wij ontwikkelen en ontwerpen instandhoudings- en dekcoatinginstallaties sinds de jaren '80– en sinds 1995 onder de naam inTEC. Profiteer van onze ervaring en onze expertise voor uw specifieke projecten. Onze modulaire systemen, maar ook individuele bouwsels zorgen voor de grootst mogelijke flexibiliteit voor onze klanten, zodat de bestaande faciliteiten snel kunnen worden aangepast aan nieuwe voorwaarden en procedures. De continu nieuwe en verdere ontwikkeling van onze producten en processen, alsmede de kritisch kijk op alle processen zijn de kern van onze kwaliteitsvereisten. Dit zorgt ervoor dat onze klanten gegarandeerd de eigen bedrijfsprocessen tegen lage kosten kunnen uitvoeren. Onze vereisten voor milieuvriendelijk en materiaal besparende productenkennis en -prestaties van een systeem provider gebruiksvriendelijke technologie modulaire on-site service optimalisatie van bestaande installaties verstrekken van alle gemeenschappelijke onderdelen binnen 24 uur na de eerste inbedrijfstelling.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CALUX

  België

  Sedert 1995, het oprichtingsjaar, is Calux thuis in de wereld van het poederlakken. Dankzij de sterke organisatie en een goed kwaliteitsbeleid is Calux in staat om kwalitatief hoogstaand lakwerk aan te bieden aan zijn klanten. Calux profileert zich vooral als een industriële elektrostatische poederlakkerij. Calux streeft naar een wisselwerking tussen de eisen van de klant en de klantentevredenheid weergegeven in onderstaand schema. Het kwaliteitsmanagementsysteem omvatten processen voor besturingsactiviteiten, het beschikbaar stellen van middelen, het realiseren van het product en het meten, analyseren en verbeteren ! Dit resulteert in Goede prijzen Héél hoge flexibiliteit Vertrouwen Klantenbinding

 2. METACAP GMBH

  Duitsland

  METACAP GmbH in Lübeck - uw partner voor perfect verfspuiten zonder spuitnevel Metacap GmbH had een nieuw proces ontwikkeld, zodat niets massaproductie in de weg kon staan en zij begonnen toen met de installatie van spuitnevelvrije verfspuitpistolen.Het resultaat is een product dat tot 50 procent minder inkt verbruikt - alleen al levert dit een aanzienlijke kostenbesparing op.Dankzij de succesvolle preventie van de spray en de eenvoudige reiniging van het systeem, worden de geldende wettelijke voorschriften nageleefd.Verf en oplosmiddelen worden veilig en milieuvriendelijk teruggewonnen of verwijderd.Metacap GmbH werd in 1987 in Lübeck opgericht.De micro-onderneming is nu een trotse onderneming geworden met veel tevreden klanten over de hele wereld.

 3. LAKKERIJ COOLS

  België

  Lakkerij Cools: 26 jaar ervaring in spuitwerk De afwerking en bescherming van uw producten in metaal? Met coatings natuurlijk! En daarvoor bent u bij lakkerij Cools aan het juiste adres. Ons familiebedrijf, al zesentwintig jaar actief in de sector, is gespecialiseerd in industrieel spuitwerk op metaal en hout. Coatings voor grote of kleine oppervlaktes? Voor binnen of buiten? Alles kan. Klop bij onze lakkerij aan voor: natlakken poederlakken zandstralen en metalliseren Wilt u graag dat wij uw producten vóór het lakwerk ontbramen? En erná professioneel inpakken? Geen probleem! Uw metaal of hout, onze coatings = succes gegarandeerd Onze klanten zijn niet van de minsten. Grote industriële bedrijven zoals Caterpillar, Bombardier en Picanol kiezen keer op keer voor onze lakkerij. Want hun metaal of hout en onze coatings? Dat zijn de beste partners in crime.

 4. GTL KNÖDEL GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van dompellakinstallaties voor elektronische onderdelen alsmede warmtebehandelingsinstallaties via convectie, infrarood of UV-straling voor diverse applicaties. Serie- en speciale machines.

 5. FILTROSTORE

  Italië

  Het bedrijf FILTROSTORE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verfpompen, filter, vernevelingsspuiten, en verniscabines. Het is gevestigd in Osimo, Italië.

 1. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Sprockhövel, Duitsland.

 2. AIRMATION ECP SRL

  Italië

  Het bedrijf AIRMATION ECP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw industriële installaties, en afbijten. Het is gevestigd in Cavenago Brianza, Italië.

 1. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Italië

  Het bedrijf TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren airless pompen, spuitpistolen, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, en verfmachines met handmatige toepassing. Het is gevestigd in Muggiò, Italië.

 2. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Italië

  Het bedrijf CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud van installaties en machines voor het verven van metaal. Het is gevestigd in Castelfranco Emilia, Italië.

 3. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Duitsland

  Het bedrijf PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Gemmrigheim, Duitsland.

 4. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Italië

  Het bedrijf RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitcabine voor poederverf. Het is gevestigd in San Donato Milanese, Italië.

 5. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Polen

  Het bedrijf ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, is een Multi-Category, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, verf van thermohardende poeder, en Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Konarzewo, Polen.

 6. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren filters en filtersystemen, en uitrustingen voor oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in Weiden I.d.opf, Duitsland.

 7. AUTO EFEKT S.C.

  Polen

  Het bedrijf AUTO EFEKT S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Carrosserie voor automobielen - diensten, Lakwerk - machines, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, en Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 8. DE MARTINIS VERNICIATURA SRL

  Italië

  Het bedrijf DE MARTINIS VERNICIATURA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Alife, Italië.

 1. RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN

  Duitsland

  Het bedrijf RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 2. LACKIERKABINE24.DE INGENIEUR-UNTERNEHMEN E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf LACKIERKABINE24.DE INGENIEUR-UNTERNEHMEN E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. WÄLTI SERVTECH AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WÄLTI SERVTECH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Bronschhofen, Zwitserland.

 4. NEW WÄLTI AG

  Zwitserland

  Het bedrijf NEW WÄLTI AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, en Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Winterthur, Zwitserland.

 5. INDUSTRIEVERTRETUNG -OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIEVERTRETUNG -OBERFLÄCHENTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Hout - onbewerkt, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Werdau, Duitsland.

 6. DOMENICO TECHNIK GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf DOMENICO TECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Sennwald, Zwitserland.

 7. THÜMA MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THÜMA MASCHINENBAU UND SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Gotha, Duitsland.

 8. FARBSPRITZSYSTEME - REICHLING INH. KLAUS REICHLING

  Duitsland

  Het bedrijf FARBSPRITZSYSTEME - REICHLING INH. KLAUS REICHLING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Lakwerk - machines, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Lennestadt, Duitsland.

 9. HT- HELMUT TREBUS SPRITZTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HT- HELMUT TREBUS SPRITZTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, en Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Dietzenbach, Duitsland.

 10. SPRILATEC

  Duitsland

  Het bedrijf SPRILATEC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Lakwerk - machines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Verven - machines en installaties, en Lakwerk - machines. Het is gevestigd in Boffzen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis