• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Landbouw - machines en materiaal - Import export

 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  India

  Verified by Europages badge

  Yerik International, firma gevestigd in India, is gespecialiseerd in de vervaardiging en export van Agrarische machines, technische artikelen en draagbare gereedschappen sinds 1991. Wij zijn expert in de vervaardiging van auto-onderdelen. Onze productreeks omvat hydraulische cilinders, tractor verbindingsonderdelen, smeedwerk, power take off adapters en andere onderdelen, trekonderdelen, agrarische en landbouwwerktuigen, smeerapparatuur, drie-punt verbindingsonderdelen, poortbeslag en handgereedschappen zoals wielsleutels. Wij hebben onze internationale aanwezigheid uitgebreid en exporteren vandaag naar buitenlandse markten, zoals de Verenigde Staten, Canada, VK, Europa, Italië, Duitsland, Zuid-Afrika, Ierland, Australië, Rusland en meer. Wij beschikken over CAD en CAM infrastructuren en hebben onze productiemiddelen in de loop van de jaren uitgebreid, zodat wij onze productiecapaciteiten hebben kunnen verbeteren en nu gespecialiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals 3D-ontwerp en modelleren met simulatie- en testcapaciteiten om u producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarnaast zet ons hele team zich in voor de groei van de onderneming en is de sleutel voor zijn succes. Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van de bestelling, tijdens de productie en voor de levering om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij zetten alles in het werk om de hoogste kwaliteitsnormen na te leven op ieder niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij er trots op te beschikken over de ISO 9001 normencertificatie. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. GEMMO GROUP

  Italië

  Verified by Europages badge

  Het bedrijf dat hoogwaardige rupsonderstellen produceert, is opgericht in 1989 als Gemmo Riccardo in het beroemde noordoosten, de meest vooruitstrevende Italiaanse regio op technologisch en productiegebied. In de afgelopen jaren is Gemmo Riccardo al snel gegroeid wat tot de oprichting in 2001 van een nieuw bedrijf, de Gemmo Group, heeft geleid dat nu marktleider in zijn branche.

  Website Open In New icon
 3. FARMA EXPORT

  Italië

  Verified by Europages badge

  Farma Export, een bedrijf dat in 2013 is opgericht door Pietro Compierchio en gevestigd is in Via Manfredonia in Cerignola (FG), houdt zich al jaren bezig met de productie, marketing en distributie van gewasbeschermingsmiddelen voor gebruik in de landbouw. Dankzij voortdurend onderzoek kan het bedrijf de beste prestaties en kwaliteit van haar producten garanderen, door uitsluitend organische stoffen te gebruiken die elk type cultuur en bodem kunnen verbeteren.

  Website Open In New icon
 4. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge

  Tecno Group Lab is een firma die actief is in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het hoofddoel van het bedrijf is klanttevredenheid: producten leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant én die van de markt. Het bedrijf ontwerpt en bouwt betrouwbare en veilige machines: feeders, roterende tafels, krattenwassers, verwerkingslijnen voor citrusvruchten en groenten, machines voor de bereiding van brood.

  Website Open In New icon
 5. MLA FIXINGS

  België

  Verified by Europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. NEW SWAN

  India

  Verified by Europages badge
 2. ESENER AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Verified by Europages badge
 3. AGRIPROTECH

  Frankrijk

  AgriProTech is gespecialiseerd in de fabricage en de verkoop van systemen voor het verjagen van ongewenste vogels in velden. De onderneming ontwikkelt autonome producten die lang efficiënt zijn en die bestemd zijn voor een professioneel gebruik in de landbouw, o.m. het met een geluidssignaal werkende systeem AviTrac® dat momenteel in Frankrijk en in Europa te koop wordt aangeboden. Deze apparatuur geeft een geluidssignaal af om ongewenste vogels te verjagen (kraaien, duiven, spreeuwen, grote zeemeeuwen e.d.) en beschermen velden met een oppervlakte tot 3 hectaren. Deze zenders, ontworpen voor gebruik binnen en buiten (waterdicht carter IP55), zijn compleet programmeerbaar: frequentie van het signaal, tijdschema, het soort signaal, de geluidssterkte, enz. Alle AviTrac® modellen worden met een roestvrijstalen carter geleverd dat gedemonteerd en in elkaar geklapt kan worden. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor de landbouw (o.m. graanverbouwers, veehouders, groentekwekers).

 4. VAN DYCK MARCEL

  België

  Al meer dan 30 jaar is de firma Marcel Van Dyck Belgium NV een gevestigde waarde op de markt van tuinmachines. Wij beschikken over een breed gamma van machines die wereldwijd zorgvuldig zijn uitgezocht op basis van hun prijs-kwaliteitverhouding. Het gamma is ingedeeld in 5 categorieën: gras- en gazononderhoud hakselaars en houtverzorging blad en veegmachines frezen en werktuigdragers diversen Marcel Van Dyck Belgium NV. staat borg voor kwaliteit, samenwerking en een uitstekende Service. Tijdens de aankoop wordt u geholpen door een commercieel team dat al uw vragen beantwoordt en u voorziet van correcte uitleg. Voor herstellingen kunt u altijd terecht bij onze ervaren technici.

 5. STEENO

  België

  Als producent van ploegen, brekers en bemesters loodsen wij u graag door onze site waar u al onze producten kunt raadplegen en de gewenste informatie kan opvragen. Ieder product wordt aan de hand van foto's, technische gegevens en een te downloaden brochure voorgesteld. Heeft u nog verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Bekijk ook regelmatig onze nieuwsitems zodat u het reilen en zeilen (beursdeelnames, demonstraties, nieuwigheden, ...) van STEENO op de voet kunt volgen. Bent u op zoek naar een verdeler van onze producten in uw buurt? Kijk gerust bij de rubriek "Dealers" waar u aan de hand van uw postcode de dichtsbijzijnde verdeler vindt. Heeft u interesse in een ingevoerd merk? Klik gerust verder op de link rechtsboven van ons zusterbedrijf Vanometaal nv. Daar krijgt u een overzicht van alle ingevoerde merken en alle machines die wij ter beschikking hebben.

 1. MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

  België

  U kan bij ons terecht voor een waaier van activiteiten: Het aannemingsbedrijf MICHIELS H voert voor u grond-, wegenis- en afbraakwerken uit. Op onze vaste breekwerf te Heist-op-den-Berg worden breek- en zeefwerken uitgevoerd. Hier worden ook de gestorte materialen gesorteerd en worden oude gevelstenen gerecupereerd. Tevens kan u hier terecht voor de aankoop van verschillende soorten COPRO-gekeurde puingranulaten, grond, zand, teelaarde, enz. alsook voor het aanleveren van beton-, baksteen- en asfaltpuin, grond vermengd met stenen en boomwortels. Sinds enige tijd beschikken we over een eigen betoncentrale. Met onze eigen betonmixers voeren wij al uw betonwerken uit. Op de werf zelf kan u terecht voor het afhalen van verschillende soorten beton en gestabiliseerde producten. U kan ons eveneens contacteren voor het huren van containers voor bouwpuin, alle kipoplegger- en dumpertransporten. Door een zeer uitgebreid en ultramodern machinepark, met uitzonderlijke capaciteit en vakkundig bediend door ervaren machinisten, is de firma MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV uw ideale partner. Met ongeveer 100 vakmensen staat onze firma dagelijks ter beschikking voor het snel en efficiënt afwerken van zowel kleine als grote totaalprojecten. Bij het landbouwbedrijf MICHIELS H kan u terecht voor het uitvoeren van alle landbouwwerken.

 2. KRUISBERGHOEVE

  België

  KRUISBERGHOEVE, EEN BEDRIJF MET EEN HART Als marktleider in het composteren van groenafval, het spoelen van allerlei landbouwproducten en het telen van akkerbouw gewassen zijn wij één van de meest complete landbouwbedrijven uit de regio. Met een hoogstaande kwaliteit voor ogen en onze wil om het altijd beter te doen, blijven wij alert op het vlak van nieuwigheden binnen het vak en zijn wij altijd op zoek naar manieren om productiever te kunnen werken. Mede door deze werkwijze kunnen wij 100% garant staan voor de kwaliteit van de aan u geleverde producten. Samen met onze klanten zoeken wij naar de best mogelijke en complete oplossingen aan de scherpste prijzen. Dankzij onze 7 dagen op 7, 24 uur op 24 service kunnen wij klantgericht werken tegen een zo groot mogelijke capaciteit.

 3. INAGRA

  België

  Inagra is de constructeur van wikkelaars voor kleine balen (Het idee is ontstaan uit de vraag van een klant die een oplossing zocht voor het arbeidsintensieve werk bij het produceren van gewikkelde kleine balen.), aardappelautomaten (Eenvoudige verdeelautomaat voor verse producten, voorzien van ruime compartimenten die diverse producten kunnen verdelen. De machine bestaat uit 4 afzonderlijk draaiende plateaus volgens het principe van een broodautomaat), en automatisatie volgens idee van de klant.

 4. DE BUSSCHERE AGRI

  België

  Onze producten : 1) Machines - Transport (kipwagens, veewagens, strowagens) - Voeder (kuilverdelers, kuilhappers, mengwagens, voederbakken, U-snijders) - Hooibouw (maaiers, schudders, harken, balenpersen, opraapwagens, weilandbloters) - Mestbewerking (mestverwerking, mestpomp - mixer, vacuümtanks, injecteurs) - Grondbewerking (rotorkopeggen) - Andere (palletlift, veegmachines, rubberschuiven, transportbakken...) 2) Opslagsystemen - Tanks - Silo's - Folielagunes - Foliebassins - Mestzakken 3) Waterbehandeling - Waterzuiveringunit - Oloid systeem - Filters 4) Wisselstukken

 5. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Franz Eisele und Söhne GmbH & Co. KG Pumpen- und Maschinenfabrik kan terugblikken op meer dan 120 jaar bedrijfsgeschiedenis. Met eersteklas machines en diensten in de landbouw-, industrie-, bouw- en biogassector nemen wij een leidende positie in en zijn wij er trots op een van de Duitse marktleiders te zijn. Vier generaties geleid bedrijf toont een veelvoud van verdere ontwikkelingen bij pompen en roerwerken. Daarnaast staat bij Eisele het volgende centraal: de oprechte, uitgebreide service en dialoog met onze klanten, leveranciers en onze hooggekwalificeerde medewerkers. Vandaag omvat het productassortiment van Sigmaringer: Pompen, roerwerken, toebehoren voor silo- en pompinstallaties, vatwagens, gierverspreiders, stalen silo's, loonwerkzaamheden voor bekende machinefabrikanten, componenten voor biogasinstallaties. Het heeft een wereldwijd netwerk van servicepunten voor optimale ondersteuning van zijn internationale klanten.

 6. AGRIPARC BVBA

  België

  Agriparc bvba werd opgericht in 2000 en is op de grens van Vlaams-Brabant en Henegouwen gelegen. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid en heeft tal van ervaringen en vakkennis opgedaan. Naast full-line John Deere dealer is Agriparc ook verdeler van de volgende merken: Kramer, Grimme, Lemken, Steeno, Joskin, Schuitemaker, Krone, Lucas, Tanco, Agrimaster, Trioliet, Manitou, … Samen met u bekijken we uw noden en zoeken we een oplossing op maat. Ons doel is om een kwaliteitsvolle service in de beste termijn aan te bieden. Het hele jaar door staat ons team klaar om samen aan uw succesvolle toekomst te werken. Of het gaat om landbouwvoertuigen, trekkers, maaiers, transporters, ... Agriparc bvba biedt u de ervaring en vakkennis om al uw projecten tot een goed einde te brengen.

 7. MDSBV

  Nederland

  MDS staat voor topproducten en gedegen technische kennis. Daarmee spelen we als gespecialiseerd distributeur een belangrijke rol voor het werk van iedere vakman. Zij kunnen rekenen op het beste advies, producten van topkwaliteit en service waardoor hun werk altijd door blijft gaan. MDS werkt uitsluitend met de beste merken. Bedrijven waarmee we een hechte band mee hebben opgebouwd. En daar profiteer je als klant van. Een topproduct verdient zijn status pas als ook de service uitstekend is. Bij MDS ben je hiervan verzekerd, dankzij een snelle en betrouwbare dienstverlening. Zowel wij als al onze dealers hechten veel waarde aan persoonlijk contact met jou. We zijn ervan overtuigd dat we dan het beste antwoord kunnen geven op jouw vraag.

 8. CNH INDUSTRIAL BELGIUM

  België

  CNH Industrial produceert onder de merknamen Iveco, CASE IH, New Holland Agriculture, Case Construction, FPT, Magirus, HeuliezBus, New Holland Construction en Steyr. Ons bedrijf is: •één van ‘s werelds belangrijkste producenten van landbouwgereedschappen, tractoren en bedrijfsvoertuigen; •de op twee na grootste producent van industriële machines; •een marktleider die financiële oplossingen biedt voor de leasing en aankoop van landbouw- en constructiematerialen.

 9. STAADEGAARD SIMPELVELD

  Nederland

  Staadegaard is een moderne en dynamische ondernemingen met vier verschillende vestigingen. Staadegaard is er voor de verkoop, onderhoud, reparatie en keuring van nieuwe en gebruikte landbouwmachines. Ook is Staadegaard dealer van John Deere in zuid Nederland.

 10. STAADEGAARD LIESHOUT

  Nederland

  Het onderhouden, repareren, verkopen en keuren van diverse gebruikte en nieuwe landbouw-, parkbouw-. en tuinbouwmachines. Staadegaard is ook de enige full line dealer van John Deere in zuid Nederland. Naast John Deere heeft Staadegaard nog een breed assortiment van andere merken zoals Giant en Veenhuis.

 1. STAADEGAARD HAELEN

  Nederland

  Staadegaard is een groot familiebedrijf met verschillende vestigingen. Staadegaard staat klaar voor het verkopen, onderhouden, repareren en keuren van diverse nieuwe en gebruikte land-, tuin-, en parkbouwmachines. Ook is Staadegaard de exclusieve dealer van John Deere in zuid Nederland.

 2. BOONE IVAN

  België

  Uw service center voor land- en tuinbouw. Boone Ivan is dé keuze voor tractoren, landbouwmachines en constructiewerken ! In onze werkplaatsen ook steeds een Full na service 7 op 7 in het hoogseizoen.

 3. AKY TECHNOLOGY

  Turkije

 4. FOTOPOULOS-S

  Griekenland

 5. OZBIL TARIM VE ZIRAAT ALETLERI

  Turkije

 6. EUROTECH CONCEPT

  Frankrijk

 7. EURO CROSSFER

  Frankrijk

 8. FIDANLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

 9. SRD MACHINE

  Turkije

 10. UNLU AGRIGROUP

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Landbouw - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

10.467 bedrijven