• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Landbouw - machines en materiaal - Import export

 1. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 2. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij AGRI SECA Landbouwmachines, een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines sinds 1976, gevestigd in Turkije. Onze uitgebreide lijn plantmachines van topkwalilteit waaronder uien- en knoflookplanters, is toegesneden op de divers behoeften van landbouwers wereldwijd. Ontdek onze geavanceerde modellen: •Tuinbonen zaadplanter • Knoflook plantmachine •Uien plantmachine •Grondbewerkingsmachine •Universele Zaadmachine •Groente plantmachine Bij AGRI SECA, zetten wij ons in voor innovatie binnen de landbouw via de integratie van technologie en traditioneel vakmanschap. Elke machine wordt met zorg vervaardig om betrouwbaarheid, eficiëntie en optimale prestaties op het veld te garanderen. Wij streven ernaar landbouwers te voorzien van de benodigde tools voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen het constant veranderende landbouwlandschap. Of u nu een kleinschalig of een groot landbouwbedrijf runt, AGRI SECA Landbouwmachines is uw betrouwbare partner voor duurzame groei en voorspoed. Met een constante inzet voor uitmuntendheid en klanttevredenheid, zorgen wij voor baanbrekende veranderingen binnen de landbouwactiviteiten met elk van onze machines. Kies voor samenwerking met AGRI SECA Landbouwmachines en ervaar het verschil in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Laten we samen succes kweken en de toekomst van de landbouw vorm geven.

 3. GEMMO GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf dat hoogwaardige rupsonderstellen produceert, is opgericht in 1989 als Gemmo Riccardo in het beroemde noordoosten, de meest vooruitstrevende Italiaanse regio op technologisch en productiegebied. In de afgelopen jaren is Gemmo Riccardo al snel gegroeid wat tot de oprichting in 2001 van een nieuw bedrijf, de Gemmo Group, heeft geleid dat nu marktleider in zijn branche.

 4. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecno Group Lab is een firma die actief is in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het hoofddoel van het bedrijf is klanttevredenheid: producten leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant én die van de markt. Het bedrijf ontwerpt en bouwt betrouwbare en veilige machines: feeders, roterende tafels, krattenwassers, verwerkingslijnen voor citrusvruchten en groenten, machines voor de bereiding van brood.

 5. TARET

  Polen

  Verified by europages badge

  TARET is een erkend bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en uitrustingen voor landbouwmachines en kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring en expertise. Als marktleiders hebben wij een pad van innovatie en betrouwbaarheid gesmeden en de toon gezet voor complete metaalbewerkingen en baanbrekende productontwerpen van landbouwuitrustingen voor kleine tractors. Ons streven naar uitmuntendheid strekt veel verder dan onze producten en diensten daar het tevens op uitmuntende klantendienst en klanttevredenheid gericht is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MLA FIXINGS

  België

  Verified by europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 2. AGROMEKS AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGROMEKS AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, Breek- en maalmachines, Landbouwmachines en accessoires, productie van landbouwmachines, Landbouw - machines en materiaal, mestspreiding, Breek- en maalmachines, en Landbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouwproductie, productie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouw - installaties en apparatuur, landbouwwerkzaamheden, landbouwproducten, Landbouwproductie, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kitaygorod, Oekraïne.

 4. BIONALAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIONALAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, en Landbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Euilly Et Lombut, Frankrijk.

 5. BOURDONNEAU DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOURDONNEAU DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, verkoop van maaidorsers, zonnebloem, landbouwaccessoires, Landbouw - machines en materiaal, industrieel landbouwmateriaal, Boerderijgereedschap, landbouwexploitatie, en machines en apparatuur voor de landbouw. Het is gevestigd in Roches Premarie Andille, Frankrijk.

 1. AGRIPROTECH

  Frankrijk

  AgriProTech is gespecialiseerd in de fabricage en de verkoop van systemen voor het verjagen van ongewenste vogels in velden. De onderneming ontwikkelt autonome producten die lang efficiënt zijn en die bestemd zijn voor een professioneel gebruik in de landbouw, o.m. het met een geluidssignaal werkende systeem AviTrac® dat momenteel in Frankrijk en in Europa te koop wordt aangeboden. Deze apparatuur geeft een geluidssignaal af om ongewenste vogels te verjagen (kraaien, duiven, spreeuwen, grote zeemeeuwen e.d.) en beschermen velden met een oppervlakte tot 3 hectaren. Deze zenders, ontworpen voor gebruik binnen en buiten (waterdicht carter IP55), zijn compleet programmeerbaar: frequentie van het signaal, tijdschema, het soort signaal, de geluidssterkte, enz. Alle AviTrac® modellen worden met een roestvrijstalen carter geleverd dat gedemonteerd en in elkaar geklapt kan worden. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor de landbouw (o.m. graanverbouwers, veehouders, groentekwekers).

 2. KRUISBERGHOEVE

  België

  KRUISBERGHOEVE, EEN BEDRIJF MET EEN HART Als marktleider in het composteren van groenafval, het spoelen van allerlei landbouwproducten en het telen van akkerbouw gewassen zijn wij één van de meest complete landbouwbedrijven uit de regio. Met een hoogstaande kwaliteit voor ogen en onze wil om het altijd beter te doen, blijven wij alert op het vlak van nieuwigheden binnen het vak en zijn wij altijd op zoek naar manieren om productiever te kunnen werken. Mede door deze werkwijze kunnen wij 100% garant staan voor de kwaliteit van de aan u geleverde producten. Samen met onze klanten zoeken wij naar de best mogelijke en complete oplossingen aan de scherpste prijzen. Dankzij onze 7 dagen op 7, 24 uur op 24 service kunnen wij klantgericht werken tegen een zo groot mogelijke capaciteit.

 1. VAN DYCK MARCEL

  België

  Al meer dan 30 jaar is de firma Marcel Van Dyck Belgium NV een gevestigde waarde op de markt van tuinmachines. Wij beschikken over een breed gamma van machines die wereldwijd zorgvuldig zijn uitgezocht op basis van hun prijs-kwaliteitverhouding. Het gamma is ingedeeld in 5 categorieën: gras- en gazononderhoud hakselaars en houtverzorging blad en veegmachines frezen en werktuigdragers diversen Marcel Van Dyck Belgium NV. staat borg voor kwaliteit, samenwerking en een uitstekende Service. Tijdens de aankoop wordt u geholpen door een commercieel team dat al uw vragen beantwoordt en u voorziet van correcte uitleg. Voor herstellingen kunt u altijd terecht bij onze ervaren technici.

 2. STEENO

  België

  Als producent van ploegen, brekers en bemesters loodsen wij u graag door onze site waar u al onze producten kunt raadplegen en de gewenste informatie kan opvragen. Ieder product wordt aan de hand van foto's, technische gegevens en een te downloaden brochure voorgesteld. Heeft u nog verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen. Bekijk ook regelmatig onze nieuwsitems zodat u het reilen en zeilen (beursdeelnames, demonstraties, nieuwigheden, ...) van STEENO op de voet kunt volgen. Bent u op zoek naar een verdeler van onze producten in uw buurt? Kijk gerust bij de rubriek "Dealers" waar u aan de hand van uw postcode de dichtsbijzijnde verdeler vindt. Heeft u interesse in een ingevoerd merk? Klik gerust verder op de link rechtsboven van ons zusterbedrijf Vanometaal nv. Daar krijgt u een overzicht van alle ingevoerde merken en alle machines die wij ter beschikking hebben.

 3. INAGRA

  België

  Inagra is de constructeur van wikkelaars voor kleine balen (Het idee is ontstaan uit de vraag van een klant die een oplossing zocht voor het arbeidsintensieve werk bij het produceren van gewikkelde kleine balen.), aardappelautomaten (Eenvoudige verdeelautomaat voor verse producten, voorzien van ruime compartimenten die diverse producten kunnen verdelen. De machine bestaat uit 4 afzonderlijk draaiende plateaus volgens het principe van een broodautomaat), en automatisatie volgens idee van de klant.

 4. DE BUSSCHERE AGRI

  België

  Onze producten : 1) Machines - Transport (kipwagens, veewagens, strowagens) - Voeder (kuilverdelers, kuilhappers, mengwagens, voederbakken, U-snijders) - Hooibouw (maaiers, schudders, harken, balenpersen, opraapwagens, weilandbloters) - Mestbewerking (mestverwerking, mestpomp - mixer, vacuümtanks, injecteurs) - Grondbewerking (rotorkopeggen) - Andere (palletlift, veegmachines, rubberschuiven, transportbakken...) 2) Opslagsystemen - Tanks - Silo's - Folielagunes - Foliebassins - Mestzakken 3) Waterbehandeling - Waterzuiveringunit - Oloid systeem - Filters 4) Wisselstukken

 5. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Franz Eisele und Söhne GmbH & Co. KG Pumpen- und Maschinenfabrik kan terugblikken op meer dan 120 jaar bedrijfsgeschiedenis. Met eersteklas machines en diensten in de landbouw-, industrie-, bouw- en biogassector nemen wij een leidende positie in en zijn wij er trots op een van de Duitse marktleiders te zijn. Vier generaties geleid bedrijf toont een veelvoud van verdere ontwikkelingen bij pompen en roerwerken. Daarnaast staat bij Eisele het volgende centraal: de oprechte, uitgebreide service en dialoog met onze klanten, leveranciers en onze hooggekwalificeerde medewerkers. Vandaag omvat het productassortiment van Sigmaringer: Pompen, roerwerken, toebehoren voor silo- en pompinstallaties, vatwagens, gierverspreiders, stalen silo's, loonwerkzaamheden voor bekende machinefabrikanten, componenten voor biogasinstallaties. Het heeft een wereldwijd netwerk van servicepunten voor optimale ondersteuning van zijn internationale klanten.

 6. MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

  België

  U kan bij ons terecht voor een waaier van activiteiten: Het aannemingsbedrijf MICHIELS H voert voor u grond-, wegenis- en afbraakwerken uit. Op onze vaste breekwerf te Heist-op-den-Berg worden breek- en zeefwerken uitgevoerd. Hier worden ook de gestorte materialen gesorteerd en worden oude gevelstenen gerecupereerd. Tevens kan u hier terecht voor de aankoop van verschillende soorten COPRO-gekeurde puingranulaten, grond, zand, teelaarde, enz. alsook voor het aanleveren van beton-, baksteen- en asfaltpuin, grond vermengd met stenen en boomwortels. Sinds enige tijd beschikken we over een eigen betoncentrale. Met onze eigen betonmixers voeren wij al uw betonwerken uit. Op de werf zelf kan u terecht voor het afhalen van verschillende soorten beton en gestabiliseerde producten. U kan ons eveneens contacteren voor het huren van containers voor bouwpuin, alle kipoplegger- en dumpertransporten. Door een zeer uitgebreid en ultramodern machinepark, met uitzonderlijke capaciteit en vakkundig bediend door ervaren machinisten, is de firma MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF NV uw ideale partner. Met ongeveer 100 vakmensen staat onze firma dagelijks ter beschikking voor het snel en efficiënt afwerken van zowel kleine als grote totaalprojecten. Bij het landbouwbedrijf MICHIELS H kan u terecht voor het uitvoeren van alle landbouwwerken.

 7. AGRIPARC BVBA

  België

  Agriparc bvba werd opgericht in 2000 en is op de grens van Vlaams-Brabant en Henegouwen gelegen. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid en heeft tal van ervaringen en vakkennis opgedaan. Naast full-line John Deere dealer is Agriparc ook verdeler van de volgende merken: Kramer, Grimme, Lemken, Steeno, Joskin, Schuitemaker, Krone, Lucas, Tanco, Agrimaster, Trioliet, Manitou, … Samen met u bekijken we uw noden en zoeken we een oplossing op maat. Ons doel is om een kwaliteitsvolle service in de beste termijn aan te bieden. Het hele jaar door staat ons team klaar om samen aan uw succesvolle toekomst te werken. Of het gaat om landbouwvoertuigen, trekkers, maaiers, transporters, ... Agriparc bvba biedt u de ervaring en vakkennis om al uw projecten tot een goed einde te brengen.

 8. MDSBV

  Nederland

  MDS staat voor topproducten en gedegen technische kennis. Daarmee spelen we als gespecialiseerd distributeur een belangrijke rol voor het werk van iedere vakman. Zij kunnen rekenen op het beste advies, producten van topkwaliteit en service waardoor hun werk altijd door blijft gaan. MDS werkt uitsluitend met de beste merken. Bedrijven waarmee we een hechte band mee hebben opgebouwd. En daar profiteer je als klant van. Een topproduct verdient zijn status pas als ook de service uitstekend is. Bij MDS ben je hiervan verzekerd, dankzij een snelle en betrouwbare dienstverlening. Zowel wij als al onze dealers hechten veel waarde aan persoonlijk contact met jou. We zijn ervan overtuigd dat we dan het beste antwoord kunnen geven op jouw vraag.

 1. ALPA MINING S.I.A.

  Letland

  ALPA Mining levert uitrustingen en machines voor verschillende industrieën: mijnbouw en steengroeven, metaal, landbouw, maar ook verpakkingen voor de voedselverwerkende industrie. We leveren ook reserveonderdelen en verbruiksartikelen voor uw apparatuur.Of u nu wilt investeren in een nieuw apparaat of gebruikt wilt kopen, wij hebben het juiste apparaat voor jou. We ondersteunen elk apparaat dat we verkopen via onze service en dienst na verkoop en bieden ook oplossingen voor expreslevering.

 2. CNH INDUSTRIAL BELGIUM

  België

  CNH Industrial produceert onder de merknamen Iveco, CASE IH, New Holland Agriculture, Case Construction, FPT, Magirus, HeuliezBus, New Holland Construction en Steyr. Ons bedrijf is: •één van ‘s werelds belangrijkste producenten van landbouwgereedschappen, tractoren en bedrijfsvoertuigen; •de op twee na grootste producent van industriële machines; •een marktleider die financiële oplossingen biedt voor de leasing en aankoop van landbouw- en constructiematerialen.

 3. STAADEGAARD SIMPELVELD

  Nederland

  Staadegaard is een moderne en dynamische ondernemingen met vier verschillende vestigingen. Staadegaard is er voor de verkoop, onderhoud, reparatie en keuring van nieuwe en gebruikte landbouwmachines. Ook is Staadegaard dealer van John Deere in zuid Nederland.

 4. STAADEGAARD LIESHOUT

  Nederland

  Het onderhouden, repareren, verkopen en keuren van diverse gebruikte en nieuwe landbouw-, parkbouw-. en tuinbouwmachines. Staadegaard is ook de enige full line dealer van John Deere in zuid Nederland. Naast John Deere heeft Staadegaard nog een breed assortiment van andere merken zoals Giant en Veenhuis.

 5. STAADEGAARD HAELEN

  Nederland

  Staadegaard is een groot familiebedrijf met verschillende vestigingen. Staadegaard staat klaar voor het verkopen, onderhouden, repareren en keuren van diverse nieuwe en gebruikte land-, tuin-, en parkbouwmachines. Ook is Staadegaard de exclusieve dealer van John Deere in zuid Nederland.

 6. BOONE IVAN

  België

  Uw service center voor land- en tuinbouw. Boone Ivan is dé keuze voor tractoren, landbouwmachines en constructiewerken ! In onze werkplaatsen ook steeds een Full na service 7 op 7 in het hoogseizoen.

 7. NEW SWAN

  India

  Het bedrijf NEW SWAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermachines en installaties, gereedschapsledes, Smeermachines en installaties, en hamer. Het is gevestigd in Ludhiana, India.

 8. SRD MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf SRD MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 9. AKY TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf AKY TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakvulmachines en materiaal, en Zakvulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 10. FOTOPOULOS-S

  Griekenland

  Het bedrijf FOTOPOULOS-S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Veria, Griekenland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Landbouw - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

9.727 Bedrijven