• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwmachines

Resultaten voor

Landbouwmachines - Import export

 1. LANDA SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  LANDA, opgericht in 1983, is een onafhankelijk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van slijtage- en onderhoudsonderdelen voor landbouwoogstmachines. LANDA levert landbouwonderdelen voor oogstmachines op een breed gamma van machines: veldhakselaars, maaidorsers, maaimachines, balenpersen, zelfrijdende landbouwmachines... Het bedrijf positioneert zichzelf als de bevoorrechte contactpersoon voor distributeurs, loonwerkers en landbouwers in de waardeketen van de distributie van reserveonderdelen voor landbouwmachines. LANDA verdeelt alternatieve onderdelen, OEM-onderdelen en originele onderdelen. Het assortiment van landbouw OEM-onderdelen is afkomstig van 's werelds toonaangevende fabrikanten, die worden genoemd als originele apparatuur voor de meeste grote fabrikanten, zoals CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO. Ten slotte biedt LANDA, om zijn klanten een globale bevoorradingsoplossing te bieden, ook originele landbouwonderdelen aan. LANDA zet zich als zorgvuldige partner in voor de gebruikers van landbouwoogstmachines en biedt een economisch en technisch alternatief voor de oogstwerkzaamheden van haar klanten.

 2. RHIN SAHARA EXPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RHIN SAHARA EXPORT, opgericht in 2013, is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en geregistreerd onder het SIREN 798301677. Het bedrijf is gevestigd in SCHILTIGHEIM (67300) en is gespecialiseerd in de verkoop van landbouwmateriaal en diverse uitrustingen voor de landbouwsector.RHIN SAHARA EXPORT biedt u kwaliteitsmachines, met garanties van 2 tot 5 jaar met professionele opvolging. - Gratis bezorging: 2 - 3 werkdagen, - Tevreden of uw geld terug: Teruggave binnen 60 dagen, - 24/7 ondersteuning: Online 24 uur per dag, - 100% betrouwbaar, - Veilig winkelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. S&M AGRICOLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  S&M Agricole is een bedrijf gespecialiseerd in de wederverkoop en de export van landbouwmachines bestemd voor grondbewerking. Wij zijn actief op de nationale markt en exporteren tevens naar meer dan 25 landen. S&M Agricole werkt samen met een eigenaar van meerdere fabrieken om werktuigen voor grondbewerking te vervaardigen zoals klassieke, traditionele, getrokken of zelfrijdende ploegen, schijfeggen, beitels, roterende frezen, cultivators, diepwoelers en zaaimachines. Onze ploegen worden vervaardigd in een fabriek die gebruikmaakt van de laatste technologie met een interne proces voor hittebehandeling, een poedercoatinglijn, een montagelijn en installaties voor lasersnijden. Wij streven ernaar de meest recente innovaties toegankelijk te maken voor landbouwers overal ter wereld dankzij schappelijke prijzen. De visie van S&M Agricole is gericht op het helpen het rendement van de oogst overal te wereld te verbeteren. Wij zijn ons bewust van de hongersnood in talloze continenten. Wij verkopen niet alleen onze werktuigen maar bieden u tevens onze kennis en ervaring aan. Wij halen onze tevredenheid uit uw waardering. Ons toekomstdoel is beschikbaar te zijn in elk land waar het land bebouwd wordt. Wij vervaardigen van de meest eenvoudige tot de meest complexe werktuigen om aan al uw behoeften te voldoen. Neen gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 5. GÜTTLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Güttler GmbH werd in 1981 opgericht door Fritz en Hans Güttler.Güttler zet al meer dan 40 jaar maatstaven met zijn landbouwmachines.Aanvankelijk in zaaibedbereiding en de laatste 20 jaar ook in professioneel graslandonderhoud. Onze doelstellingen zijn bodembehoud, maatregelen om verdamping en erosie tegen te gaan en het vermijden van resistentie tegen herbiciden. Werken met onze machines betekent optimale zorg voor meer en beter voer van uw eigen grasland, voor gezondere dieren en dus voor meer succes in de stal. Wij bieden onze machines aan in werkbreedtes van 1, 50 m tot 15, 60 m. Het zijn hoogwaardige producten, ontworpen om lang mee te gaan.Ze zijn jarenlang beproefd, zelfs in grote bedrijven.De sleutel tot uw landbouwsucces!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij AGRI SECA Landbouwmachines, een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines sinds 1976, gevestigd in Turkije. Onze uitgebreide lijn plantmachines van topkwalilteit waaronder uien- en knoflookplanters, is toegesneden op de divers behoeften van landbouwers wereldwijd. Ontdek onze geavanceerde modellen: •Tuinbonen zaadplanter • Knoflook plantmachine •Uien plantmachine •Grondbewerkingsmachine •Universele Zaadmachine •Groente plantmachine Bij AGRI SECA, zetten wij ons in voor innovatie binnen de landbouw via de integratie van technologie en traditioneel vakmanschap. Elke machine wordt met zorg vervaardig om betrouwbaarheid, eficiëntie en optimale prestaties op het veld te garanderen. Wij streven ernaar landbouwers te voorzien van de benodigde tools voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen het constant veranderende landbouwlandschap. Of u nu een kleinschalig of een groot landbouwbedrijf runt, AGRI SECA Landbouwmachines is uw betrouwbare partner voor duurzame groei en voorspoed. Met een constante inzet voor uitmuntendheid en klanttevredenheid, zorgen wij voor baanbrekende veranderingen binnen de landbouwactiviteiten met elk van onze machines. Kies voor samenwerking met AGRI SECA Landbouwmachines en ervaar het verschil in kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid. Laten we samen succes kweken en de toekomst van de landbouw vorm geven.

 2. COMEX SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Comex is actief op de wereldmarkt sinds 1980 en heeft de laatste jaren een sterke positie verworven dankzij de vervaardiging en distributie van uitwisselbare reserveonderdelen van hoogwaardige kwaliteit voor maaidorsers van het merk Laverda, Fiat Agri. In de loop der jaren heeft onze structuur zich ontwikkeld om zich aan de vraag aan te passen. Vandaag bestaat de onderneming uit drie gebouwen waarin alle activiteiten zijn ondergebracht: ontwerp, productie, logistiek en verkoop, administratie.

 3. DANTE MACCHINE AGRICOLE

  Italië

  Verified by europages badge

  De onderneming is in 1969 opgericht en beperkte zich aanvankelijk tot de reparatie van apparatuur. Na enige tijd wilden we onze eigen producten ontwikkelen, voortdurend verbeteren en aanpassen aan de eisen van de markt. In de loop der jaren hebben wij getracht steeds functionelere, milieuvriendelijkere apparatuur te ontwerpen, die de bedrijfskosten verlaagt met behoud van de kwaliteit van de bewerking. Ons devies luidt sinds het begin: een goede voorbereiding geeft een goede oogst.

 4. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecno Group Lab is een firma die actief is in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het hoofddoel van het bedrijf is klanttevredenheid: producten leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant én die van de markt. Het bedrijf ontwerpt en bouwt betrouwbare en veilige machines: feeders, roterende tafels, krattenwassers, verwerkingslijnen voor citrusvruchten en groenten, machines voor de bereiding van brood.

 5. BORGHI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het productassortiment omvat: schroef-, ketting-, riem- en pallettransportbanden; emmerliften; filters; draaiende verdelers; reinigingsmachines; rolluiken en gespecialiseerde apparatuur voor het terugwinnen, lossen en extraheren van producten, met een productiviteit van 10 tot 300 ton per uur. Ontwerp en bouw van complete agro-industriële installaties voor graanopslag, silo's, molens, rijstmolens, veevoeder en haveninstallaties. Tevens productie van industriële liften met een grote capaciteit, tot 1.000 t/u,

 1. CABA INDUSTRIE

  Italië

  Verified by europages badge

  Caba omvat een groep merken die de markt van de landbouwmechanisering kunnen voorzien van een ruim gamma hoogtechnologische en kwalitatief hoogstaande machines en uitrustingen. Onze troef ligt in de productie die volledig intern in het bedrijf wordt gerealiseerd. Doordat we exclusief gebruikmaken van componenten van Europese, en in het bijzonder Italiaanse herkomst, kunnen we garanderen dat onze eindproducten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de strengste normen inzake prestaties, comfort, veiligheid en efficiëntie.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bericolaplast S.p.A. is een van Europa's belangrijkste producenten van eendelige zittingen door middel van kunststofgieten sinds 1974. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van sportfaciliteiten en is sinds 2006 officieel leverancier van de FIFA, met deelname aan het WK, het EK en de Africa Cup of Nations. Naast sportfaciliteiten levert het bedrijf ook zitplaatsen voor faciliteiten zoals theaters, scholen, congressen, arena's, sporthallen, dorpen en historische gebieden.

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Machines en accessoires voor grondbewerking, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Landbouwmachines, Landbouw - import-export, landbouwmachines, Boerderijgereedschap, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Machines en accessoires voor grondbewerking. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 2. BIONALAN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIONALAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - machines en materiaal, en Landbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Euilly Et Lombut, Frankrijk.

 3. LINOT DOTT. STEFANO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LINOT DOTT. STEFANO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische remmen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, Metalen skeletbouw, industriële remmen, remmen voor transmissie, Landbouwmachines, koppelingen voor landbouwmachines, Metalen skeletbouw, landbouwtractoren, en bijslijpen van remtrommels. Het is gevestigd in Beinasco, Italië.

 4. INDUSAGRI

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSAGRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, struikruimers, snelle eg, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Fabrikant van landbouwmachines, schijfeggen, graszaaimachine, en cultivators. Het is gevestigd in Otero De Rey-Lugo, Spanje.

 5. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, landbouwtractoren, onderdelen voor landbouw- en tuinmachines, Tractoren en aanhangers - landbouw, en hulpverlening voor landbouwmachines. Het is gevestigd in Asola, Italië.

 6. NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oogstmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, fruitoogstwagens, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouwmachines, laadbare en trekbare landbouwmachines, kouters voor landbouwmachines, en gereedschap en accessoires voor de landbouw. Het is gevestigd in Russi, Italië.

 7. INDUSTRIAL MEC ABBRIATA MARIO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIAL MEC ABBRIATA MARIO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadbare en trekbare landbouwmachines, machinale bewerking met machines met numerieke controle, mechanische machinale bewerking, verspaning fijnmechanica, en mechanische bewerking tegen maakloon. Het is gevestigd in Sezzadio, Italië.

 8. RESALE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESALE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Machines en materialen, gebruikt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Heftrucks, tweedehands gereedschapsmachines, machines voor de bewerking van metaal, houtbehandelingsmachines, verpakkingsmachines, textielmachines, landbouwmachines, en Bouwplaatsen - machines. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3D MACCHINE INDUSTRIALI, is een Distributeur, en actief in de sector Industrieel gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, Persen, hydraulisch, Messen en bladen - industrieel, Zagerijen - machines en materialen, machines voor de landbouwindustrie, bladen, Landbouwmachines, tuintrekkers, en Persen, hydraulisch. Het is gevestigd in Ariccia, Italië.

 2. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RM IRRIGATION EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, irrigatiesystemen, landbouwtractoren, Landbouwmachines, tuintrekkers, accessoires voor irrigatiesystemen, landbouwmachines, ontwerp besproeiingsinstallaties, en aanleg van irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Sissa Trecasali, Italië.

 3. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCH MATERIAAL, Frame en kozijnen, Landbouwmachines, veiligheidsslot voor metalen meubels, ELEKTRISCH MATERIAAL, Frame en kozijnen, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Ospitaletto, Italië.

 4. L.I.P.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L.I.P., is een Distributeur, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, ELEKTRISCH MATERIAAL, Landbouwmachines, epicyclische reductoren, tandheugels, Bouwbeslag, microtandwieldrijfwerk, ELEKTRISCH MATERIAAL, en Landbouwmachines. Het is gevestigd in Corsico, Italië.

 5. SAMMA SERVICE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMMA SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, machines voor behandeling van groente en fruit, installaties en apparatuur voor behandeling van groente en fruit, Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, machines voor de landbouwindustrie, en dehydratiesystemen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 6. GARMACH

  Polen

  Garmach is gespecialiseerd in machines en apparaten voor de mechanische verbouwing van knoflook en uien. Ons aanbod omvat mechanische plantmachines (met transportketting of -band) voor knoflook, uien, tuinbonen, saffraan en overige knolgewassen, evenals knoflookwieders, pelmachines voor knoflookteentjes, machines om knoflookbollen in teentjes te verdelen, knoflookoogsters. We zijn dealer van ERME – de Franse fabrikant van machines voor de knoflook- en uienteelt. We werken samen met de Rosta company op het gebied van zaaimachines

 7. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 8. MONFORT

  België

  Monfort is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is te Sorée.Het is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de im- en export van landbouwmachines, materiaal voor de grond-, water- en wegenbouwsector , alsook vrachtwagens.Het verkoopt landbouwmachines: - Tractors - Inkuilmachines - Maaidorsers - Aanhangwagens - Telescopische machines - Persen.Voor de grond-, water en wegenbouwsector: - Schoppen - Pushers - Laders - Zeven - Breekmachines - Kipauto's - Rollen - Containers - Aanhangwagens.Alsook auto's en bedrijfswagens: - Auto's -- 4x4 - Vrachtwagens.

 9. TECNO - AGRO

  Spanje

  Kwaliteitscontrole in de agrovoedingssector, op het veld, in de vrachtwagen, enz. Zaaigoed: keuze en bewerking. Landbouwmachines voor testen op het veld. Dankzij het succes, breidt onze markt zich uit tot overige industrietakken: aardewerkfabrieken, oliemolens, boomkwekerijen en bosbouwmachines, industriële afzuiging, installatie, montage en advies voor laboratoria. Producten: bepaling van vochtigheidsgraad, NIR analyseapparaat voor de samenstelling van het product, bepaling van afval en onzuiverheden en het gewicht, enz.

 10. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Landbouwmachines - Import export

Aantal resultaten

2.905 Bedrijven