• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwmachines

Resultaten voor

Landbouwmachines - Import export

 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  India

  Verified by Europages badge

  Yerik International, firma gevestigd in India, is gespecialiseerd in de vervaardiging en export van Agrarische machines, technische artikelen en draagbare gereedschappen sinds 1991. Wij zijn expert in de vervaardiging van auto-onderdelen. Onze productreeks omvat hydraulische cilinders, tractor verbindingsonderdelen, smeedwerk, power take off adapters en andere onderdelen, trekonderdelen, agrarische en landbouwwerktuigen, smeerapparatuur, drie-punt verbindingsonderdelen, poortbeslag en handgereedschappen zoals wielsleutels. Wij hebben onze internationale aanwezigheid uitgebreid en exporteren vandaag naar buitenlandse markten, zoals de Verenigde Staten, Canada, VK, Europa, Italië, Duitsland, Zuid-Afrika, Ierland, Australië, Rusland en meer. Wij beschikken over CAD en CAM infrastructuren en hebben onze productiemiddelen in de loop van de jaren uitgebreid, zodat wij onze productiecapaciteiten hebben kunnen verbeteren en nu gespecialiseerde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals 3D-ontwerp en modelleren met simulatie- en testcapaciteiten om u producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren, die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Daarnaast zet ons hele team zich in voor de groei van de onderneming en is de sleutel voor zijn succes. Wij voeren strenge kwaliteitscontroles uit bij ontvangst van de bestelling, tijdens de productie en voor de levering om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij zetten alles in het werk om de hoogste kwaliteitsnormen na te leven op ieder niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij er trots op te beschikken over de ISO 9001 normencertificatie. Neem snel contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 2. RHIN SAHARA EXPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  RHIN SAHARA EXPORT, opgericht in 2013, is een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en geregistreerd onder het SIREN 798301677. Het bedrijf is gevestigd in SCHILTIGHEIM (67300) en is gespecialiseerd in de verkoop van landbouwmateriaal en diverse uitrustingen voor de landbouwsector.RHIN SAHARA EXPORT biedt u kwaliteitsmachines, met garanties van 2 tot 5 jaar met professionele opvolging. - Gratis bezorging: 2 - 3 werkdagen, - Tevreden of uw geld terug: Teruggave binnen 60 dagen, - 24/7 ondersteuning: Online 24 uur per dag, - 100% betrouwbaar, - Veilig winkelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. LANDA

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  LANDA, opgericht in 1983, is een onafhankelijk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van slijtage- en onderhoudsonderdelen voor landbouwoogstmachines. LANDA levert landbouwonderdelen voor oogstmachines op een breed gamma van machines: veldhakselaars, maaidorsers, maaimachines, balenpersen, zelfrijdende landbouwmachines... Het bedrijf positioneert zichzelf als de bevoorrechte contactpersoon voor distributeurs, loonwerkers en landbouwers in de waardeketen van de distributie van reserveonderdelen voor landbouwmachines. LANDA verdeelt alternatieve onderdelen, OEM-onderdelen en originele onderdelen. Het assortiment van landbouw OEM-onderdelen is afkomstig van 's werelds toonaangevende fabrikanten, die worden genoemd als originele apparatuur voor de meeste grote fabrikanten, zoals CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO. Ten slotte biedt LANDA, om zijn klanten een globale bevoorradingsoplossing te bieden, ook originele landbouwonderdelen aan. LANDA zet zich als zorgvuldige partner in voor de gebruikers van landbouwoogstmachines en biedt een economisch en technisch alternatief voor de oogstwerkzaamheden van haar klanten.

  Website Open In New icon
 4. MATTES KG

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. is een particuliere handelsonderneming in Nederland met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Wij verlenen onze gewaardeerde klanten wereldwijde zakelijke oplossingen, kwaliteit merkproducten tegen betaalbare groothandelsprijzen met de beste logistieke diensten. Wij zijn een van Europa's grootste detailhandelaren, groothandelaren en distributeurs van dranken, waaronder frisdranken en energiedranken, alcoholische en niet-alcoholische bieren, melk en zuivelproducten, waaronder babymelk, chocolade en suikerwerk, thee en koffie. Wij bieden producten van toonaangevende levensmiddelenfabrikanten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero aan bedrijven over de hele wereld. Wij beschikken over een uitgebreide toeleveringsketen en uitstekende relaties met fabrikanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar aantrekkelijke en niche-productcategorieën en -merken die uniek en interessant zijn voor klanten. Wij selecteren betrouwbare leveranciers die producten op voorraad hebben die binnen 48 uur na bestelling beschikbaar zijn. Wij zijn niet de eerste, wij zijn niet de enige, maar wij zijn de beste in het leveren van FMCG-merken alsof wij deel uitmaken van uw bedrijf. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zakelijke kansen voor u en innovatieve oplossingen, wij zijn trots op onze waarden.

  Website Open In New icon
 5. COMEX SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Comex is actief op de wereldmarkt sinds 1980 en heeft de laatste jaren een sterke positie verworven dankzij de vervaardiging en distributie van uitwisselbare reserveonderdelen van hoogwaardige kwaliteit voor maaidorsers van het merk Laverda, Fiat Agri. In de loop der jaren heeft onze structuur zich ontwikkeld om zich aan de vraag aan te passen. Vandaag bestaat de onderneming uit drie gebouwen waarin alle activiteiten zijn ondergebracht: ontwerp, productie, logistiek en verkoop, administratie.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In de groeiende markt van meet- en automatiseringstechnologie ontwikkelen en produceren we klantspecifieke sensoren voor installatie van machines en machines. Ons groeiend sensortechnologieprogramma dient als basis voor de technologische innovatieproducten van onze klanten.Meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van sensoren zijn onze motor voor nieuwe technologische benaderingen. Onze klanten profiteren van hoogwaardige en vooral veilige sensoren voor elke behoefte.Functionele veiligheid voor mens en machine - dat is waar we voor staan als een langdurige fabrikant van kwaliteitssensoren aan uw zijde.Onze succes is gebaseerd op de toewijding en teamgeest van meer dan 100 medewerkers, wiens vaardigheden en toewijding ons in staat stellen de nieuwste technologieën en kwaliteitsnormen te implementeren

  Website Open In New icon
 2. BIMEX SOLUTIONS

  België

  Verified by Europages badge

  Belgium Import Export Solutions ofwel Bimex Solutions is een inkoopcentrale ontworpen door twee vrienden die beiden werkzaam waren in de tertiaire commerciële sector en meer dan 10 jaar ervaring hebben in inkopen, verkopen en internationale handel. Vanuit ons kantoor en onze opslagruimte in de industriezone van Achêne in België, kunnen wij diverse diensten bieden van het beheer van uw strategische en/of algemene inkopen tot logistieke diensten voor bijstand. Ons internationale netwerk van leveranciers en onze directe contacten met talloze bouwers, fabrikanten en importeurs stelt ons in staat de meest lage prijzen en de bevoorrading te garanderen. Neem gerust contact met ons op, wij vinden een oplossing voor uw behoeften.

  Website Open In New icon
 3. DANTE MACCHINE AGRICOLE

  Italië

  Verified by Europages badge

  De onderneming is in 1969 opgericht en beperkte zich aanvankelijk tot de reparatie van apparatuur. Na enige tijd wilden we onze eigen producten ontwikkelen, voortdurend verbeteren en aanpassen aan de eisen van de markt. In de loop der jaren hebben wij getracht steeds functionelere, milieuvriendelijkere apparatuur te ontwerpen, die de bedrijfskosten verlaagt met behoud van de kwaliteit van de bewerking. Ons devies luidt sinds het begin: een goede voorbereiding geeft een goede oogst.

  Website Open In New icon
 4. CABA INDUSTRIE

  Italië

  Verified by Europages badge

  Caba omvat een groep merken die de markt van de landbouwmechanisering kunnen voorzien van een ruim gamma hoogtechnologische en kwalitatief hoogstaande machines en uitrustingen. Onze troef ligt in de productie die volledig intern in het bedrijf wordt gerealiseerd. Doordat we exclusief gebruikmaken van componenten van Europese, en in het bijzonder Italiaanse herkomst, kunnen we garanderen dat onze eindproducten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de strengste normen inzake prestaties, comfort, veiligheid en efficiëntie.

  Website Open In New icon
 5. BORGHI

  Italië

  Verified by Europages badge

  Het productassortiment omvat: schroef-, ketting-, riem- en pallettransportbanden; emmerliften; filters; draaiende verdelers; reinigingsmachines; rolluiken en gespecialiseerde apparatuur voor het terugwinnen, lossen en extraheren van producten, met een productiviteit van 10 tot 300 ton per uur. Ontwerp en bouw van complete agro-industriële installaties voor graanopslag, silo's, molens, rijstmolens, veevoeder en haveninstallaties. Tevens productie van industriële liften met een grote capaciteit, tot 1.000 t/u,

  Website Open In New icon
 1. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge

  Tecno Group Lab is een firma die actief is in de bouw van machines voor de verwerking van groenten en fruit. Het hoofddoel van het bedrijf is klanttevredenheid: producten leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant én die van de markt. Het bedrijf ontwerpt en bouwt betrouwbare en veilige machines: feeders, roterende tafels, krattenwassers, verwerkingslijnen voor citrusvruchten en groenten, machines voor de bereiding van brood.

  Website Open In New icon
 2. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turkije

  Verified by Europages badge
 3. LINOT DOTT. STEFANO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. INDUSAGRI

  Spanje

  Verified by Europages badge
 5. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS

  Italië

  Verified by Europages badge
 7. INDUSTRIAL MEC ABBRIATA MARIO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 8. ENESVAL

  Spanje

  Verified by Europages badge
 9. ENERGREEN S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 10. INDUSTRIAS MANSILLA S.A.

  Spanje

  Verified by Europages badge
 1. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. CRESCO

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. WESTERMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. SAMMA SERVICE

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. ORLANDI DARIO - O.M.A.

  Italië

  Verified by Europages badge
 7. GARMACH

  Polen

  Garmach is gespecialiseerd in machines en apparaten voor de mechanische verbouwing van knoflook en uien. Ons aanbod omvat mechanische plantmachines (met transportketting of -band) voor knoflook, uien, tuinbonen, saffraan en overige knolgewassen, evenals knoflookwieders, pelmachines voor knoflookteentjes, machines om knoflookbollen in teentjes te verdelen, knoflookoogsters. We zijn dealer van ERME – de Franse fabrikant van machines voor de knoflook- en uienteelt. We werken samen met de Rosta company op het gebied van zaaimachines

 8. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 9. SDMA SAS

  Frankrijk

  SDMA is een distributiebedrijf van landbouwmaterieel: verkoop van nieuw en tweedehands landbouwmachines van alle merken. Wij zijn VALTRA-dealer van nieuwe machines voor de landbouw en groenvoorzieningen. Ons assortiment landbouwmachines omvat ook hooimachines. SDMA is tevens leverancier van hooimachines en machines voor de bodembewerking (zwadkeerder, hooischudder, maaimachine, maaimachine en balenverpakker, ronde-balenpers). Ander landbouwmaterieel: Landbouw- of bosbouwtrekker. Precisiezaaimachine, zaaimachine. Breekmachine en bermmaaier. Bermmaaier en bosmaaier. Machines voor de veeteelt: Veewagen, uitkuilmachine, uitkuil-verdeelstrooier. Stroblazer. Niet door aftakas aangedreven grondwerktuig. Ploeg, schijfploeg, triltandcultivator. Strooimachine en stalmestschudder. Door aftakas aangedreven grondwerktuig. Tandeg. Verstuivers. Gedragen verstuivers. Materieel voor groenvoorzieningen en gemechaniseerde tuinbouw: Hakselaar voor groenafval, dealer round ballers. Materieel voor veeteeltbedrijven.

 10. MONFORT

  België

  Monfort is een Belgisch bedrijf dat gevestigd is te Sorée.Het is opgericht in 1981 en is gespecialiseerd in de im- en export van landbouwmachines, materiaal voor de grond-, water- en wegenbouwsector , alsook vrachtwagens.Het verkoopt landbouwmachines: - Tractors - Inkuilmachines - Maaidorsers - Aanhangwagens - Telescopische machines - Persen.Voor de grond-, water en wegenbouwsector: - Schoppen - Pushers - Laders - Zeven - Breekmachines - Kipauto's - Rollen - Containers - Aanhangwagens.Alsook auto's en bedrijfswagens: - Auto's -- 4x4 - Vrachtwagens.

Filters

Resultaten voor

Landbouwmachines - Import export

Aantal resultaten

2.961 bedrijven