• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwproducten

Resultaten voor

Landbouwproducten - Import export

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkije

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım is opgericht in 1973. Onze firma is gespecialiseerd in de toelevering en productie van voor voeding geschikte zaden en noten. Vandaag is onze firma eigenaar van één van de grootste vestigingen in Europa, die gebruik maakt van de modernste beschikbare technologieën om het beste product te maken voor onze klanten. Wij bieden een groot aantal verschillende zaadsoorten: Voornamelijk pompoenzaad, zonnebloemzaad, koffiebonen, amandelen, cashewnoten, kokosnoot, Walnoten, kikkererwten en sojabonen. Onze zaden staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en smaak. Onze nieuwste voorzieningen zijn uitgerust met de modernste hoogwaardige zaadverwerkingsmachines, met een capaciteit van meer dan 80 ton/dag, een waarborg voor de kwaliteit van het product. Het resultaat is een eendaags topkwaliteit product. Dankzij onze 50 jaren ervaring, kunt u erop vertrouwen dat Bizim Anadolu Tarım één van de langst bestaande en meest bekende exporteurs van agrarische grondstoffen is in Turkije. Wij streven constant naar innovatie en ontwikkeling en dit heeft ons in staat gesteld onze onderneming snel te transformeren in een marktleider op de agrarische markt in Turkije. Wij zijn een nationaal en internationaal erkende onderneming op grond van onze kwaliteitsproducten en -diensten. Productkwaliteit en klanttevredenheid zijn onze grootste prioriteiten. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sinds 2018 is de firma Boulevard BENIN gespecialiseerd in de volgende gebieden: Landbouwbedrijf; Productie van en handel in landbouwproducten; handelsvertegenwoordiging, IC-technologie partnerschap en diensten. De onderneming is gevestigd in Benin en haar belangrijkste activiteit is de export en import van grondstoffen en fabricaten. Er zijn meer dan 300 landbouwersorganisaties verspreid over heel Benin. Wij leggen ons toe op het opstarten, ontwikkelen, plannen en uitvoeren van landbouwprojecten voor de massaproductie van producten zoals cashewnoten; sojabonen; cashewnoten; sesamzaad; aardnoten; katoenzaad; gierst; mais; peper; knoflook; ui enz. vooral op het Benins grondgebied. Wij staan algemeen bekend voor onze efficiëntie, ons dynamisme en onze reactiviteit. Onze kwaliteit-prijsverhouding en onberispelijke klantenservice zijn onze belangrijkste troeven. Bij onze activiteiten leven wij de bepalingen van de OHADA Uniform Act strikt na. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. ETS BOUVET NICOLAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETS BOUVET NICOLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Dienstverlening voor de veeteelt, Kweker, Landbouw - import-export, Dienstverlening voor de veeteelt, en landbouwproducten. Het is gevestigd in Livet, Frankrijk.

 4. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de levensmiddelenhandel, nodigt Bernis Food u om de meest unieke en biologische gedroogde vruchten en groenten op uw tafels te proeven. Onze gedroogde voedingsmiddelen worden lokaal geproduceerd door lokale boeren en met de hand gedroogd. Wij verzekeren u dat u met onze gedroogde voedingsmiddelen de smaak van uw grootmoeders gerechten terugvindt. De smaak van 100% natuurlijk en lokaal geproduceerde gedroogde voedingsmiddelen zullen een aanzienlijke invloed hebben op uw smaakpapillen. Onze producten worden geteeld in de vruchtbare gronden van Anatolië, en we drogen ze met de zon.Ons droogproces komt van de zon, dat is het middel van de natuur, en wij volgen de strengste hygiënische methoden. Bij Bernis Food leveren we onze producten tot in uw keuken zonder hun versheid en natuurlijkheid te bederven. Wij leveren onze hoogwaardige producten wereldwijd en tegen de beste prijs.Wij hebben een uitgebreide productportefeuille voor gedroogd fruit en groenten: •Gedroogde tomaten •Gedroogde vijgen •Gedroogde groene bonen •Gedroogde bananen •Gedroogde appels •Gedroogde aardbeien •Gedroogde druiven •Gedroogde aubergines •Gedroogde champignons. Ontdek meer over ons assortiment in onze online catalogus op onze website! Onze producten worden geteeld en gedroogd zonder chemicaliën of pesticiden. Bij ons vindt u de meest betrouwbare smaken in de natuur. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 5. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Baycelik Tarim, opgericht in 1975, is een toonaangevende producent van landbouwzaden, gevestigd in Denizli, Turkije. Met 50 jaar ervaring in de sector zijn wij een van de oudste en bekendste exporteurs van landbouwproducten in Turkije geworden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en leveren van hoogwaardige eetbare zaden en notenproducten. Wij zijn er trots op een van Europa's meest uitgebreide verwerkingsfaciliteiten te bezitten, uitgerust met de nieuwste technologieën om uitzonderlijke producten voor onze klanten te creëren. Bij Baycelik Tarim bieden we eersteklas zaden aan, voornamelijk pompoenpitten, zonnebloempitten en walnoten. Onze zonnebloempitten worden zorgvuldig geselecteerd uit de meest vruchtbare vlaktes van Turkije en met zorg verwerkt om hun superieure kwaliteit en smaak te garanderen. Met een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 15.000 ton zonnebloempitten breidt onze faciliteit voortdurend uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Wij zetten ons in om onze klanten de beste kwaliteitsproducten en -diensten te leveren. Wij streven naar voortdurende innovatie en ontwikkeling van ons bedrijf om een toonaangevend landbouwbedrijf in Turkije te worden. Bij Baycelik Tarim is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij zijn trots op onze reputatie om nationaal en internationaal producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Als u vragen heeft of meer wilt weten over ons bedrijf, bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Welkom bij ÁRIK 21 - AGRO KFT, een private handelsonderneming die gevestigd is in Rotterdam (Nederland). Wij stellen alles in het werk om klanten wereldwijd ongeëvenaarde zakelijke oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige merkproducten tegen gunstige groothandelsprijzen aan bedrijven van elke omvang. Daarnaast staat onze naadloze logistieke dienstverlening garant voor tijdige leveringen. Als toonaangevende handelsonderneming leveren we als groothandelaar en distributeur uitmuntend werk af met een uitgebreid productaanbod. Onze portfolio omvat dranken zoals frisdranken en energiedranken, bieren met en zonder alcohol, zuivelproducten, waaronder babymelk, en heerlijke producten zoals chocolade, zoetwaren en premiumthee en -koffie. Dankzij onze sterke partnerships met gerenommeerde producenten zoals Nestlé, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo en Ferrero kunnen we bedrijven wereldwijd uitstekend bedienen. Door onze inzet voor uitmuntendheid verkennen we boeiende nichemarkten en unieke merken. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met leveranciers, waardoor we binnen 48 uur kunnen leveren. De kernwaarden van ÁRIK 21 - AGRO KFT zijn vertrouwen en langdurige partnerships. Ons ervaren team combineert handelsgeest met een visionaire benadering. Dit staat garant voor efficiënte transacties. Wij streven naar samenwerkingen die verdergaan dan de order zelf en de nadruk leggen op wederzijdse groei.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 3. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Planten en mest, Voedingsextracten, Natuurlijke meststoffen, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Agrarisch advies, biologische landbouw, voedingsmiddelenindustrie, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Sant Pere De Ribes, Spanje.

 4. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van het landbouwbedrijf HILAIRE AGRI-SERVICES wordt al drie generaties lang in de familie doorgegeven. Als landbouwers en producenten, streven wij ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die direct van ons land komen evenals producten van onze waardevolle landbouwer-partners die op minder dan 100 kilometer van onze exploitatie gevestigd zijn. Ons assortiment, hoofdzakelijk linzen, weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit en een kort circuit. De producten worden met zorg geoogst, gesorteerd en verpakt op onze eigen productielijn. Wij bieden u een verscheidenheid aan opties voor linzen: - Zakken van 500 g - Zakken van 1 kg - Zakken van 5 kg - BigBag van een ton. Onze spijsoliën van koolzaad en zonnebloem worden eveneens verkregen uit onze eigen oogst. De zaden worden op zorgvuldige wijze koud geperst en gefilterd alvorens in ons laboratorium gebotteld en verpakt te worden. U heeft de keuze uit de volgende formaten: - Flessen van 75 cl - Bussen van 5 L - IBC van 1.000 L. Onze inzet voor een duurzame landbouw is tevens van toepassing op onze als brandstof te gebruiken koolzaadolie, die eveneens wordt verkregen uit onze oogst. De zaden worden koud geperst, gefilterd en zijn gecertificeerd zonder reststoffen. Wij bieden u de volgende opties: - IBC van 1.000 L - Tankwagen van 20.000 L Onze passie voor de landbouw krijgt vorm via hoogwaardige producten verkregen van ons land en onze duurzame productie-aanpak.

 5. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is in zijn 24-jarig bestaan opgeklommen tot de Top 3 van landbouwbedrijven in West-Oekraïne. De totale oppervlakte van de door Agroprodservice bewerkte vruchtbare grond beslaat circa 45.000 hectare. Wij verbouwen maïs, wintertarwe en -rogge, zonnebloempitten, sojabonen, lenterogge en -tarwe, koolzaad, erwten en suikerbieten. De veestapel telt meer dan 3.000 koppen. De dubbeldoeldieren leveren een jaarlijkse productie van 1.225 ton rundvlees op. De ervaring met bedrijven in Europa en internationaal vermaarde merken word benut voor een zo groot mogelijke opbrengst en kwaliteit van de granen en de groente- en de suikerbietgewassen. Het Agro-industriële privébedrijf 'Agroprodservice' is zich bewust van het belang van milieubescherming en één van de kernprincipes van het bedrijf is dan ook 'niet schaden'. Het bedrijf draagt zorg voor het milieu, steunt ecologische programma's en wijdt zich volop aan zijn taak.

 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO is een vereniging van Oekraïense landbouwers (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), die voornamelijk werkzaam is in het kweken van zaden, technische gewassen en oliezaden. Wij slaan de zaden van gewassen voor de levensmiddelensector op en verkopen deze via een teams van ervaren en goed opgeleide werknemers en de laatste technologieën. GC KUSHPIT-AGRO is een familiebedrijf dat al reeds 30 jaar op de markt aanwezig is. Het bebouwde oppervlak telt circa 5.000 hectare. Wij verbouwen hoofdzakelijk: lentetarwe, wintertarwe, zonnebloem, maïs, sojabonen, boekweit. De boerderijen hebben hun eigen machine- en tractorpark. In 2020, werd er een reinigings- en droogcomplex voor zaden opgezet. De capaciteit van de elevator bedraagt 40 duizend ton. Wij hebben tevens ons eigen laboratorium en verzorgen ons eigen vervoer - graantrucks. U kunt beknopte informatie vinden op onze website: www.kushpit-agro.com We verkopen onze producten in zowel Oekraïne als het buitenland. Wij kunnen werken met DAP en CIF leveringen. Wij leveren producten met ons eigen graantrucks en kunnen tevens werken met container- en railtransport.

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypte

  Verified by europages badge

  Frosty is een toonaangevend Egyptisch bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van hoogwaardige Egyptische landbouwproducten zoals IQF Groente en Fruit – Verse Groente en Fruit en ingemaakte producten. Ons grootste kapitaal is ons personeel, met meer dan 10 jaar ervaring in landbouwproducten, hart voor hun vak en de ambitie uit te groeien tot marktleider. Onze band met de grootste landbouwers, onze ervaring in het produceren en leveren van grondstoffen maken ons tot de leverancier met de beste prijzen in Egypte.

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouwproductie, productie van landbouwmachines, machines en apparatuur voor de landbouw, Landbouw - installaties en apparatuur, landbouwwerkzaamheden, landbouwproducten, Landbouwproductie, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kitaygorod, Oekraïne.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, motorpompen, elektrisch aangedreven pompen, Landbouw - installaties en apparatuur, en landbouwproducten. Het is gevestigd in Roncoferraro, Italië.

 3. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES FERMIERS D'ARGOAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Eieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Vlees en vleeswaren, Landbouw - import-export, landbouwproducten, pluimvee, en Vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Ploufragan, Frankrijk.

 4. PAL GARDENS COMPANY

  Bezet Palestijns gebied

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAL GARDENS COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - gedroogd, Landbouwproductie, Landbouw - import-export, Levensmiddelen - import-export, Fruit - gedroogd, dadels, landbouwproducten, verpakte dadels, en Landbouwproductie. Het is gevestigd in Jericho, Bezet Palestijns gebied.

 5. IMPENS

  België

  Impens transport Transport Impens is een internationaal transportbedrijf opgericht in 1967. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte goederen. Dit kan gaan om landbouwproducten (aardappelen, wortelen, granen, koffiebonen, meststoffen ...) maar ook om industriële materialen (kolen, kiezelstenen ...). Wij onderscheiden ons van andere firma's door een ver doorgedreven professionalisme en kunnen op die manier onze klanten laten meegenieten van volgende troeven: - flexibele en persoonlijke aanpak - ervaren, betrouwbare en hulpvaardige chauffeurs - constante tracking & tracing van uw goederen - alle internationale vergunningen + GMP en HACCP certificaten - uitgebreid, goed onderhouden wagenpark met voldoende opleggers die afgepikt kunnen worden om te laden/lossen wanneer het u past - flexibiliteit en stiptheid door ver doorgedreven technologische innovatie - verwarmde magazijnen waar we de goederen vorstvrij kunnen plaatsen.

 6. PLANTEFEVE

  België

  Reeds 50 jaar handelen we in veevoeders, granen, zaden, meststoffen en landbouwproducten. Met 45 enthousiaste personeelsleden en meer dan 40 trekkers (Volvo) en opleggers (OVA en STAS) verzorgen wij hoofdzakelijk het transport voor derden en handel in alle granen.

 7. DERIGRAN

  België

  Derigran bemiddelt tussen verkopers en kopers, consumenten, traders, industries, actief op de markt van agrarische grondstoffen. Wij zijn actief in de truck-, -binnervaartschip, trein-, coaster-en kleine tot middelgrote zeeschip-markten. We zijn nooi actief onder onze eigen naam, wat betekent dat we een onafhankelijke en neutrale dienstverlener zijn in het samenbrengen van kopers en verkopers.

 8. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanje

  Het bedrijf SEMILLAS BATLLE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pootgoed - bollen en zaden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Landbouwproductie, landbouwproducten, tuinbouw, en granen voor boomgaard. Het is gevestigd in Molins De Rei, Spanje.

 1. ELEOFARM P.C.

  Griekenland

  Het bedrijf ELEOFARM P.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, Griekse extra vierge olijfolie, olijfolien eerste kwaliteit extra, en Distilleerder fijne lavendel AOP. Het is gevestigd in Chania/crete, Griekenland.

 2. RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE

  Spanje

  Het bedrijf RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, buizen, broeikassen, en netten voor de landbouw. Het is gevestigd in Almería, Spanje.

 3. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Turkije

  Het bedrijf SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - levensmiddelen, landbouwproducten, knoflook, vruchten en groenten, en Import-export - levensmiddelen. Het is gevestigd in Kastamonu, Turkije.

 4. ANTICO FRANTOIO TAVIAN DI DRUETTI MILKO & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf ANTICO FRANTOIO TAVIAN DI DRUETTI MILKO & C. S.A.S., en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, olijven, olijfolien eerste kwaliteit extra, en zeep en stukjes zeep met olie. Het is gevestigd in Vado Ligure, Italië.

 5. KARÇEK AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD INDUSTRY CO.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf KARÇEK AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD INDUSTRY CO.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, popcorn, zonnebloemzaad, en moeren. Het is gevestigd in Kahramanmaraş/elbistan, Turkije.

 6. FADE-KAY VENTURES LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf FADE-KAY VENTURES LIMITED, is een Multi-Category, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten, cashewnoten, en sesamzaad. Het is gevestigd in Konak,izmir, Turkije.

 7. ODES KUKURT

  Turkije

  Het bedrijf ODES KUKURT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke zwavel, zwavel en zwavelderivaten, en landbouwproducten. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 8. BODEX HOLDING B.V

  Nederland

  Het bedrijf BODEX HOLDING B.V, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwproducten. Het is gevestigd in Middelbeers,, Nederland.

 9. SAVA KOVACEVIC

  Servië

  Het bedrijf SAVA KOVACEVIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten, kaas en melkproducten, landbouwproducten, en Levend vee voor veeteelt. Het is gevestigd in Vrbas, Servië.

 10. DE SANGOSSE

  Frankrijk

  Het bedrijf DE SANGOSSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Meststoffen en grondverbeteringsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren zaaigoed, landbouwproducten, artikelen voor knaagdieren, en onderzoeks- en ontwikkelingsbureaus in de landbouwsector en zootechnische sector. Het is gevestigd in Pont Du Casse, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis