• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • landbouwproductie

Resultaten voor

Landbouwproductie - Import export

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkije

  Bizim Anadolu Tarım is opgericht in 1973. Onze firma is gespecialiseerd in de toelevering en productie van voor voeding geschikte zaden en noten. Vandaag is onze firma eigenaar van één van de grootste vestigingen in Europa, die gebruik maakt van de modernste beschikbare technologieën om het beste product te maken voor onze klanten. Wij bieden een groot aantal verschillende zaadsoorten: Voornamelijk pompoenzaad, zonnebloemzaad, koffiebonen, amandelen, cashewnoten, kokosnoot, Walnoten, kikkererwten en sojabonen. Onze zaden staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en smaak. Onze nieuwste voorzieningen zijn uitgerust met de modernste hoogwaardige zaadverwerkingsmachines, met een capaciteit van meer dan 80 ton/dag, een waarborg voor de kwaliteit van het product. Het resultaat is een eendaags topkwaliteit product. Dankzij onze 50 jaren ervaring, kunt u erop vertrouwen dat Bizim Anadolu Tarım één van de langst bestaande en meest bekende exporteurs van agrarische grondstoffen is in Turkije. Wij streven constant naar innovatie en ontwikkeling en dit heeft ons in staat gesteld onze onderneming snel te transformeren in een marktleider op de agrarische markt in Turkije. Wij zijn een nationaal en internationaal erkende onderneming op grond van onze kwaliteitsproducten en -diensten. Productkwaliteit en klanttevredenheid zijn onze grootste prioriteiten. Kom kijken op onze website of neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 3. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrijk

  Sinds 2022 is Ingrédients Agricoles d’Afrique et d’ailleurs (INGREAA) gespecialiseerd in de import en export van Afrikaanse producten. Het gaat om een jong bedrijf dat frisdranken produceert, een groothandel is en aan import en export doet. Het is gevestigd in Rosny-sous-Bois (Île-de-France). INGREAA is gespecialiseerd in de transformatie van landbouwgrondstoffen die hoofdzakelijk uit Afrika afkomstig zijn, in de groothandel, in advies en ook in de import van Afrikaanse en exotische levensmiddelen die 100% natuurlijk zijn. De onderneming wil haar klanten biologische Afrikaanse kwaliteitsproducten bieden, met name aan Franse uitwijkelingen die in de stad wonen en die een constant groeiende groep vormen, in Frankrijk in het bijzonder en in Europa in het algemeen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. BAYCELIK DRIED NUTS

  Turkije

  Baycelik Tarim, opgericht in 1975, is een toonaangevende producent van landbouwzaden, gevestigd in Denizli, Turkije. Met 50 jaar ervaring in de sector zijn wij een van de oudste en bekendste exporteurs van landbouwproducten in Turkije geworden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en leveren van hoogwaardige eetbare zaden en notenproducten. Wij zijn er trots op een van Europa's meest uitgebreide verwerkingsfaciliteiten te bezitten, uitgerust met de nieuwste technologieën om uitzonderlijke producten voor onze klanten te creëren. Bij Baycelik Tarim bieden we eersteklas zaden aan, voornamelijk pompoenpitten, zonnebloempitten en walnoten. Onze zonnebloempitten worden zorgvuldig geselecteerd uit de meest vruchtbare vlaktes van Turkije en met zorg verwerkt om hun superieure kwaliteit en smaak te garanderen. Met een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 15.000 ton zonnebloempitten breidt onze faciliteit voortdurend uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Wij zetten ons in om onze klanten de beste kwaliteitsproducten en -diensten te leveren. Wij streven naar voortdurende innovatie en ontwikkeling van ons bedrijf om een toonaangevend landbouwbedrijf in Turkije te worden. Bij Baycelik Tarim is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij zijn trots op onze reputatie om nationaal en internationaal producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Als u vragen heeft of meer wilt weten over ons bedrijf, bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op.

 5. GK KUSHPIT-AGRO

  Oekraïne

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COOPAVGON

  Ivoorkust

 2. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

 3. PAL GARDENS COMPANY

  Bezet Palestijns gebied

 4. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA COLTIVATORI DIRETTI - TOLLO

  Italië

 5. AGR TRADIZIONE

  Italië

 1. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" is een handelsbedrijf dat landbouwproducten levert en internationale importen/exporten van levensmiddelen verzorgt. De onderneming heeft betrouwbare partners voor de gewasproductie: —oliehoudende gewassen (lijnzaad, zonnebloempitten, koolzaad, huttentut, mosterd, saffloer, oliezaden tuinradijs, enz.); —granen (tarwe, gerst, rogge, farro, haver, gele en rode gierst, maïs, witte en rode kafferkoren); —Boekweit "TORGOPTYUG" werkt regelmatig samen met producenten van verwerkte landbouwproducten (haver- en tarwezemelen, meel, kaf) en landbouwproducten voor veevoeder. De eigen opslagfaciliteiten van het bedrijf over heel Rusland, maken het mogelijk snel de gewenste hoeveelheid goederen naar elke locatie wereldwijd te verzenden. Lange ervaring in het importeren en exporteren van levensmiddelen en expertise helpen "TORGOPTYUG" succesvol samen te werken met landbouwers en klanten. De onderneming streeft ernaar wereldwijd gezonde en milieuvriendelijke landbouwproducten te leveren, de ecologische afdruk te beperken en de levenskwaliteit in de regio's waar het bedrijf aanwezig is te verbeteren. Het team van professionals van "TORGOPTYUG" staat open om te onderhandelen over specifieke leveringsvoorwaarden met de kopers. Om tot een win-winsituatie te komen, bouwt en ontwikkelt de onderneming samenwerkingen met diverse partijen binnen het internationale voedselvoorzieningssysteem. Wij staan open voor samenwerking en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC is één van de Russische marktleiders gespecialiseerd in het kweken, verwerken, raffineren en exporteren van landbouwproducten zoals koriander, mosterd, vlas (linnen – planten), kikkererwten, linzen, erwten. Onze productieplaatsen zijn geconcentreerd op de boerderijen gevestigd in de Krasnodar regio. Voor de inzameling, reiniging, opslag en verpakking van de diverse zaadtypes maken wij alleen gebruik van moderne binnenlandse en buitenlandse machines. De laatste jaren werd door onze vooraanstaande agronomen onze eigen unieke kweektechnologie ontwikkeld en toegepast. Gedurende de volledige groeicyclus van de gewassen op het land wordt hun staat beoordeeld door het personeel van de onderneming, die op tijd alle nodige aanpassingen doorvoert. Wij leveren onze producten regelmatig aan klanten in landen als India, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Maleisië, Jemen, Europa, etc. Al onze producten worden onderworpen aan de nodige kwaliteits- en certificatietesten. Daarom zijn al onze gewassen in overeenstemming met de Europese en internationale kwaliteitsnormen. AgroChimInvest is

 1. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC is een exporteur die groothandel in landbouwproducten uit milieuvriendelijke regio's van Rusland en andere landen verhandelt. Het bedrijf levert een breed assortiment oliehoudende zaden (vlas, zonnebloem, camelina, mosterd, enz.), peulvruchten (sojabonen, bonen, kikkererwten, enz.), zaden van overblijvende en eenjarige kruiden (Medicago polymorpha, melilot, weideklaver, enz.), en graankorrels (tarwe, gerst, rogge, haver, boekweit, enz.). ITC LLC heeft partnerschappen opgezet in het Verre Oosten, West-Europa en Azië. De door ITC verhandelde producten zijn gecertificeerd en voldoen aan alle relevante Russische en internationale kwaliteitsnormen en voorschriften. Het bedrijf levert landbouwgoederen via water-, weg- en spoorvervoer wereldwijd in de kortst mogelijke tijd. De klanten van het bedrijf genieten van transparante en comfortabele verzendingen tegen gunstige voorwaarden dankzij de samenwerking met grote landbouwbedrijven uit verschillende landen.

 2. KRONOS

  Nederland

  Kronos B.V. richt zich voornamelijk op de export van gebottelde palmolie uit Ecuador. Met ons eigen, professionele vulstation voorzien wij zo in de groeiende vraag naar palmolie wereldwijd. Daarnaast ontwikkelt, exploiteert en beheert Kronos B.V. duurzame landbouwprojecten in Ecuador met de focus op palmolie en cacao. In onze bedrijfsvoering telt niet alleen de opbrengst van dit jaar. Met strategie, visie en de duurzame exploitatie van palmolie en cacao houden wij ons bedrijf, de bodem en het milieu ook op lange termijn gezond. Op dit moment levert Kronos B.V. uitsluitend rode, ongeraffineerde palmolie gebruikt bij de bereiding van voornamelijk Afrikaanse gerechten. Het bottelen van deze palmolie gebeurt in ons eigen vulstation. De gebottelde palmolie wordt in containers verscheept vanuit de haven van Guayaquil naar voornamelijk Europa en de Verenigde Staten. Kronos B.V. produceert uitsluitend op bestelling. In de toekomst wil Kronos B.V. zich naast de export van rode palmolie richten op de export van andere voedsel gerelateerde producten uit Ecuador. Kronos B.V. is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij bieden werkgelegenheid aan meer dan veertig mensen in Ecuador. We bieden daarbij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook financiert Kronos B.V. regelmatig sociale projecten in Ecuador. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over Kronos B.V. en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 3. GARNTEC GMBH

  Duitsland

  Uw partner voor individuele garenoplossingen. Als efficiënte onderneming van de Glatz-groep produceren wij uit speciaal papier papiergaren en papieren koorden in diameters van 0, 20 mm tot 30 mm. GarnTec bezit als enige aanbieder de knowhow om zeer dunne papiergarens te fabriceren. Zwellende platte garens, zwelgarens, zwelvliezen, scheidingsvliezen en kabelisoleerpapier ronden het leverprogramma voor de kabelindustrie af.

 4. GOETSCHALCKX

  België

  Loon- en Grondwerken Goetschalckx BVBA is een familiebedrijf ontstaan einde van de jaren '60. Onze doelstelling is ten dienste staan van aannemers, land-en tuinbouwbedrijven en particulieren. Meer dan 30 jaar ervaring in Loonwerken. - Grond-en graafwerken verhuring - Loonwerk land-en tuinbouw - Particulieren

 5. AZIENDA AGRICOLA EPAMINONDA MISS DELIZIA

  Italië

  Het agrarische bedrijf Epaminonda is al meer dan dertig jaar aanwezig op de markt met het gedeponeerde handelsmerk Miss Delizia, en produceert, ontwikkelt en verkoopt in Italië en daarbuiten meloenen, watermeloenen en artisjokken in verschillende variëteiten: gele meloenen (Helios, Giorillo); watermeloenen (Sentinel, Melania, Caravan); artisjokken (Apollo, Violetto, Romanesco, Tema, Nostrano).

 6. BUNTINX E

  België

  Specialist voor landbouw en grondwerken ten Zonhoven.

 7. YAŞAM NURSERY

  Turkije

 8. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanje

 1. WUHAN SIER INTERNATIONAL CO., LTD

  China

 2. SEMIH HACIM TARIM URUNLERI A.S.

  Turkije

 3. IBERIAN CBD

  Spanje

 4. AGROFIRMA EVRIKA LLC

  Oekraïne

 5. TENUTA IUZZOLINI SOC. AGRICOLA A R.L

  Italië

 6. FOTOPOULOSAGRO

  Griekenland

 7. VILIA PRODUCTS

  Griekenland

 8. FIVETWENTY

  Griekenland

 9. FRAGOULIS FRUITS & VEGS

  Griekenland

 10. SO BEAUTIFUL

  Turkije

Filters

Resultaten voor

Landbouwproductie - Import export

Aantal resultaten

2.335 bedrijven