• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • langoest

Resultaten voor

Langoest - Import export

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Mauretanië

  Mauritaans visserijbedrijf, en export van diepgevroren vis aan boord & vers. We zijn gevestigd in Mauritanië, West-Afrika en Duitsland (momenteel vertegenwoordigd). We vissen en exporteren vanaf de visgronden naar Europa; van Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Onze vis wordt verwerkt in visverwerkingsfabrieken, tanks en koelfaciliteiten, die allemaal voldoen aan de Europese regelgeving. De kenmerken van onze vissen zijn als volgt: - Eiwitten: 60 tot 70% - Vet: 4-10% - Mineraalzout: 2-4% - Vochtigheid: 10-12%

 2. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanje

  Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre selecteert en verwerkt eerstekeusglasaaltjes waarbij de behandeling van het product met deskundige gebaren in ere wordt gehouden. Wie bieden u visvijvers voor levende glasaaltjes en schaal- en schelpdieren. Schoonmaken van weekdieren.

 3. ENDEBUR, LTDA.

  Spanje

 4. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italië

 5. SAMAK SEAFOOD SL

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanje

 2. LEHNHERR S.A.

  Zwitserland

 3. MAINE LOBSTER OUTLET

  Verenigde Staten

 4. INTERPRAL ULYSSE

  Frankrijk

 5. SELSEA FISH & LOBSTER

  Verenigd Koninkrijk

 1. JONCOUR EUGENE

  Frankrijk

 2. MARTINO FOODS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. SAFIMEN

  Spanje

 2. SEDOY KASPIY

  Rusland

  Sedoy Kaspiy is sinds 2014 op de markt. Ons bedrijf zet zich in voor de visserij en het verwerken (inclusief koelen, diepvriezen, reinigen) en verkopen van vis. De onderneming heeft quota's voor het vangen van riviervissen en langoest. De visplaatsen bevinden zich in de Kaspische Zee en de delta van de Wolga. Elke productpartij wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole van de productie. We bieden onze producten in elke mogelijke hoeveelheid aan: van 1 doos tot een vrachtwagen vol. We hebben een specifieke aanpak voor elke klant. We bieden bijstand en hulp voor transport (vervoer) van de producten. Onze producten: gekoelde en diepgevroren vis, gedroogde, gewogen en vacuümverpakte vis, riviervis, visfilet (met huid of zonder huid, per stuk verpakt, in blokken), diepgevroren hele vissen (meerval, snoekbaars, kroeskarper, karper, enz.), diepgevroren vissteaks (meerval, roofblei, zilverkarper, karper, makreel, enz.), vulling voor riviervissen, kaviaar (vers, diepgevroren, gedroogd, in glas, verpakt), enz.

 3. LANGHORST GMBH

  Duitsland