• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • langoest

Resultaten voor

Langoest - Import export

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Denemarken

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS - uw seafood LINK in Europa Opgericht in 2007 in København, Denemarken, is SIRION SEAFOOD APS uitgegroeid tot een van de toonaangevende seafood Sourcing & QC-bedrijven in Europa.Als een one-stop seafood solution provider in Europa kunnen we een breed scala aan diepgevroren/verse zeevruchten aanbieden met onze professionele diensten (Fabrieksaudit / Kwaliteitscontrole / Ladingtoezicht / Productontwikkeling). Dankzij ons grote netwerk, zeer ervaren leidinggevenden, bekwame QC-team, professionele service en snelle communicatie hebben we in de Scandinavische visindustrie een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor al uw visbehoeften in heel Europa. We werken momenteel samen met veel betrouwbare fabrieken die zijn gecertificeerd met HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Onze voornaamste markten: Europa, VS, Canada, Azië (Japan, Korea, enz.) &overigen. Onze belangrijkste producten die op de markt worden gebracht: Zalm, kabeljauw, kreeft, makreel, octopus, tonijn, schelpdieren, koolvis uit Alaska, kaviaar/kuit, varkensvlees, rundvlees, diervoeder. garnalen (zwarte tijger, vannamei, scampi, kattentijger, enz.), pangasius/swai, wildgevangen vis (tonijn, mahi-mahi, grouper, enz.), gekweekte vis (rode/zwarte tilapia, barramundi, enz.), koppotigen (inktvis, inktvis, pijlinktvis), weekdieren (mosselen, krabben), zeevruchten met toegevoegde waarde (sushi, nobashi, torpedo enz.), zeevruchten in blik, andere (kikker, surimi enz.). Varkenspoten, verse varkenspoot zonder been, bevroren varkensstaart, varkenshaas, varkensribbetjes, varkens half karkas, rundvlees boekmaag, Be

 2. FISHERIES INTL

  Mauretanië

  Verified by europages badge

  FSIHERIES-INTL Wij zijn een visserijbedrijf en exporteur van diepgevroren vis aan boord, diepgevroren vis aan land en verse vis van Mauritanië naar Dakhla. We zijn gevestigd in Mauritanië - West-Afrika en Duitsland. Wij vissen en exporteren vanuit uw visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Wij zijn een bedrijf dat de sancties van de Europese en Amerikaanse Unie respecteert. Dit betekent dat we geen handel drijven met landen die onder economische sancties vallen zoals: Cuba, Rusland, Venezuela ........ Onze aan boord ingevroren vis en onze aan land ingevroren vis voldoen aan de aanbevolen behandelingen voor vis, tanks en koelinstallaties voldoen aan de Europese regelgeving. De kenmerken van onze vis zijn als volgt: - Eiwit: 60-70%. - Vet: 4-10%. - Mineraal zout: 2-4%. Het wordt aanbevolen dat alle klanten ons een intentieverklaring tot aankoop (LOI) sturen, waarin u moet specificeren: - De totale hoeveelheid die moet worden gekocht - De exacte maten van de gevraagde vis - Uiteindelijke bestemming - Wetenschappelijke namen van de vissen

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanje

  Viuda e Hijos de Jerónimo Izaguirre selecteert en verwerkt eerstekeusglasaaltjes waarbij de behandeling van het product met deskundige gebaren in ere wordt gehouden. Wie bieden u visvijvers voor levende glasaaltjes en schaal- en schelpdieren. Schoonmaken van weekdieren.

 4. MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR

  Frankrijk

  Het bedrijf MADANILLE - VANILLE DE MADAGASCAR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Specerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Langoest, Langoest, en vloeibaar puur vanille-extract. Het is gevestigd in Castanet Tolosan, Frankrijk.

 5. ENDEBUR, LTDA.

  Spanje

  Het bedrijf ENDEBUR, LTDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren langoest, garnalen, en zwaardvis. Het is gevestigd in Alcobendas, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL

  Italië

  Het bedrijf TECNO IMPIANTI INTERNATIONAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Langoest. Het is tevens aanwezig in de sectoren zuivering van schelpdieren. Het is gevestigd in Riccione, Italië.

 2. FISH SOURCES INC

  Canada

  Het bedrijf FISH SOURCES INC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren langoest, schaal- en schelpdieren, export van diepvriesvis, en Vismeel. Het is gevestigd in Montreal, Canada.

 3. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanje

  Het bedrijf MARISCOSGALLEGO.ES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren langoest, zeekreeften, krabben, en Noordzeekrabben - krabben. Het is gevestigd in Rua Salgadura Nº2, Spanje.

 4. SAMAK SEAFOOD SL

  Spanje

  Het bedrijf SAMAK SEAFOOD SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van diepvriesvis, inktvis, langoest, en verpakte calamaris. Het is gevestigd in Las Palmas, Spanje.

 5. MARINE

  Portugal

  Het bedrijf MARINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren langoest, garnalen, jakobsschelp, en inktvis. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 1. LEHNHERR S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf LEHNHERR S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rivierkreeft, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schelp- en schaaldieren, Langoest, Rivierkreeft, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Schelp- en schaaldieren, en Langoest. Het is gevestigd in Bevaix, Zwitserland.

 2. MAINE LOBSTER OUTLET

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MAINE LOBSTER OUTLET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Visserij - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren langoest, en schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in York, Maine, Verenigde Staten.

 1. SELSEA FISH & LOBSTER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SELSEA FISH & LOBSTER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren langoest, en krabben. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. JONCOUR EUGENE

  Frankrijk

 3. INTERPRAL ULYSSE

  Frankrijk

 4. MARTINO FOODS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARTINO FOODS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeevis. Het is tevens aanwezig in de sectoren kant-en-klare langoesten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. SAFIMEN

  Spanje

  Het bedrijf SAFIMEN, is een Onderaannemer, en actief in de sector Vis - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren geviste zeeschaaldieren, en verpakte langoesten. Het is gevestigd in madrid, Spanje.

 6. LANGHORST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANGHORST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure. Het is gevestigd in Lilienthal, Duitsland.