• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lasmachines voor verpakkingen

Resultaten voor

Lasmachines voor verpakkingen - Import export

 1. TGM - TECNOMACHINES S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  TGM - TECNOMACHINES is een toonaangevende fabrikant van automatische verpakkingsmachines voor de cosmetische, farmaceutische, chemische en voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring en produceert buisvullijnen, kartonneermachines, krimpverpakkingsmachines, monoblokken voor het vullen van buizen en flessen en machines voor speciale verpakkingen, zoals cartridges met één dosis, dispensers, spuiten en mascaraflesjes, of voor het verwerken van speciale producten zoals siliconen en lijmen.

 2. PUREPACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUREPACK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleenfolies, export verpakkingen, en luchtkussenfolie. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 3. FERPLAST SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FERPLAST SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines, FERPLAST, machines voor vacuümverpakking, wikkelmachines van uitrekbare films voor verpakking, naaimachines, machines voor het aanbrengen van ogen in verpakkingsmateriaal, lasmachines voor verpakking, doseerapparaten voor verpakking, en lijmmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Guarene, Italië.

 4. AUDION ELEKTRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AUDION ELEKTRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Kleve, Duitsland.

 5. HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HT-VERPACKUNGEN INH. H. KAHRAMAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHÄRER+KUNZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÄRER+KUNZ GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Bad Feilnbach-Au, Duitsland.

 2. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 3. HARKOM MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Harkom werd in 2011 in Turkije opgericht met de productie van verpakkingsmachines. Onze visie op de producten omvat alles: van de schroeven tot aan de engineering oplossingen die een hele machine maakt. In de bedrijfsstructuur hebben we ons toegespitst op verpakkingsmachines voor het vullen en verpakken van korrelachtige producten en producten in poedervorm. Verpakkingsmachines voor kruiden en specerijen, verpakkingsmachines voor noten, verpakkingsmachines voor groenten, verpakkingsmachines voor chocolade en snoep, verpakkingsmachines voor poeder en granulaat, verpakkingsmachines voor pasta, enz. We produceren machines voor het vullen en het verpakken van deze productgroepen. We worden op prijs gesteld door klanten in binnen- en buitenland met verpakkingsmachines met goede service en probleemoplossing. We zijn een familiebedrijf en zijn al 6 jaar werkzaam in de machine-industrie om onze klanten de beste kwaliteit, de beste service te kunnen verlenen. ww.harkommakina.com www.harkom.com.tr

 4. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Guangzhou Worlde Packaging Machinery Co., Ltd opgericht in 2003. Geïntegreerde O&O, productie, verkoop en service afdelingen, wereldwijd aanbod verpakkingsmachines, vulmachines, sealmachines, wikkelmachines, vacuüm verpakkingsmachines, weegmachines voor koffie, suiker, theepoeder, saus, ketchup, snack, chips, schroeven, ijzerwaar, moeren en bouten, verpakking inclusief zakje, tasje, sticktas, doypack, tas, kartonnen dozen, flessen, potten, blikken, gangbaar gebruikt in de voedsel-, medische, farmaceutische, chemische, hardware, meubel of speelgoedindustrie.

 5. WILLI KOPP E.K. VERPACKUNGSSYSTEME, INH. FLORIAN GOLLER

  Duitsland

  „Kopp Verpackungssysteme. Daar zit alles in. "- en dit al vele decennia. Kopp Verpackungsungssysteme specialiseerde zich al vroeg in systemen die een breed scala aan producten verpakken in flexibele materialen zoals folie, laminaat, barrièremateriaal en composietmaterialen. In de loop van de tijd werd het assortiment uitgebreid en aangepast aan de speciale behoeften van klanten en de tijd: Kleine, draagbare afdichtingsapparaten en tangen, afdichtingsapparatuur voor folie met controlefuncties tot krimpverpakkingssystemen en vacuümkamerapparaten, verticale en horizontale buisvormige zakmachines, evenals vouwwikkel- en multi-pack machines zijn beschikbaar voor ons bij het kiezen van de ideale verpakkingsmethode. We nemen milieubescherming serieus: Onze apparaten verwerken ook composteerbare en recyclebare folie.Laboratoriumtestapparatuur van Kopp wordt wereldwijd met groot succes gebruikt bij het testen van nieuwe, duurzame materialen.

 1. ZAMBAK KAGIT

  Turkije

  Het bedrijf ZAMBAK KAGIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren handdoekautomaten, en inpakmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. HEKU-PACK VERPACKUNGSMITTEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEKU-PACK VERPACKUNGSMITTEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Allersberg, Duitsland.

 1. HERMANN ZARUBA VERPACKUNG GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf HERMANN ZARUBA VERPACKUNG GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 2. ZENTRAPAC VERTRIEBS-GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZENTRAPAC VERTRIEBS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Vöcklamarkt, Oostenrijk.

 3. GERI TRADING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf GERI TRADING SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakvulmachines en materiaal, Zakvulmachines en materiaal, en stikmachines. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 4. ATHAPACK

  Turkije

  Het bedrijf ATHAPACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. ESWE VERSANDPACK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESWE VERSANDPACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Sternenfels, Duitsland.

 6. WERNER FRANTES GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WERNER FRANTES GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Grund, Oostenrijk.

 7. TUVA PACKAGING MACHINES AND ROBOTIC SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf TUVA PACKAGING MACHINES AND ROBOTIC SYSTEMS, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasmachines voor verpakkingen, palletwikkelaar, bandwikkelmachines voor dozen, labelmachines, en Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. STAR PACK SA

  Frankrijk

  Het bedrijf STAR PACK SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasmachines voor verpakkingen, Verpakking - kunststof, Lasmachines voor verpakkingen, plastic opbergdozen, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Boissy L'aillerie, Frankrijk.

 1. PEMAX KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PEMAX KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. ONARE ENDÜSTRIYEL AMBALAJLAMA VE CEMBER MAKINASI

  Turkije

  Het bedrijf ONARE ENDÜSTRIYEL AMBALAJLAMA VE CEMBER MAKINASI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandijzeromlegmachines, en automatische bandijzeromlegmachine. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. GECAM

  Frankrijk

  Het bedrijf GECAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren heat-sealapparaten, Sealmachines van bakjes, sluitmachines, en automatische thermische verzegelmachines. Het is gevestigd in Gaillac, Frankrijk.

 4. DA-PACK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DA-PACK GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 5. MOOSMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MOOSMANN GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Ravensburg, Duitsland.

 6. ORME PACKAGING CO.LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ORME PACKAGING CO.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren levensmiddelenverpakking, Verpakkingsmachine, verpakkingsmachines, en multivorme verpakkingen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. BLIPACK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BLIPACK AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is gevestigd in Wittenbach, Zwitserland.

 8. RM SEALERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RM SEALERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren naadlasmachines, thermolasmachines voor verpakking, vacuümmachines voor producten, en thermolasmachines voor kunststoffen. Het is gevestigd in Dagnall, Verenigd Koninkrijk.

 9. SONIMAT ULTRASONS

  Frankrijk

  Het bedrijf SONIMAT ULTRASONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasmachines voor verpakkingen, snij-installaties met behulp van ultrasone trillingen, Lasmachines voor verpakkingen, laswerk met ultrasonore trillingen, en lasmachines met warm blad. Het is gevestigd in Lencloître, Frankrijk.

 10. FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN

  Duitsland

  Het bedrijf FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van kunststoffen - machines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Lasmachines voor verpakkingen, Huishoudelijke apparaten - import-export, Lassen van kunststoffen - machines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Lasmachines voor verpakkingen, en Huishoudelijke apparaten - import-export. Het is gevestigd in Ascheberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis