• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen en lijmen van rubber en kunststof

Resultaten voor

Lassen en lijmen van rubber en kunststof - Import export

 1. SADECHAF

  België

  Sadechaf curing & bonding. U partner in UV-technologie, hightech lijmen en assistentie bij joint-design. Als expert in UV-technologie biedt Sadechaf een heel aantal producten aan op basis van UV-technologie. Daarnaast ontwikkelt Sadechaf UV-installaties, die zorgen voor het verkrijgen van de juiste intensiteit op de juiste plaats op het juiste moment. Ook na de opstart van de UV-unit in uw productieproces zorgen wij voor een uitstekende nazorg, op maat. Sadechaf levert u hightech precisielijmen voor een breed gamma aan toepassingen. Precisielijmen bieden een unieke oplossing in applicaties die hoge eisen stellen op het vlak van bijvoorbeeld hardheid, mechanische stabiliteit en hoge temperatuur.

 2. TR.A.E. SPA

  Italië

  Bedrijf actief in de sector van het verbinden van stoffen en geëxpanseerde materialen. Gespecialiseerd op het gebied van autobekleding en -elementen. Dankzij een permanente en constante selectie van zijn leveranciers kan zij vandaag de dag een uitgebreid assortiment artikelen bieden variërend van fluweel voor meubels en kleding tot stoffen voor de schoenenindustrie, maar ook kunstleer en specifieke technische artikelen voor het voeren van helmen.

 3. BUSTIFICIO ENNECI SNC

  Italië

  Terwijl de wereld om ons heen de betekenis van het woord 'ecologie' begint te begrijpen zetten wij ons ook volledig in om verspilling tegen te gaan. Enneci ontwikkelt al jarenlang materialen en zakken voor diverse toepassingen zonder de natuur schade te berokkenen, en zal dat ook blijven doen. Hoezen en koffers voor dekens, beddenspreien en allerlei linnengoed. Zakken en tassen voor stoelhoezen, kledinghoezen, promotieartikelen. Kortom, verpakkingen die een product meer waarde geven.

 4. KEOL

  Frankrijk

  Het bedrijf KEOL, is een Multi-Category, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Saint-Pierre-Lès-Nemours, Frankrijk.

 5. ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA

  Spanje

  Het bedrijf ITCS - INSTITUT TÈCNIC CATALÀ DE LA SOLDADURA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cursussen kwaliteitsverzekering, systeem voor training op afstand, advies technologische ontwikkeling, en opleiding en scholing. Het is gevestigd in Rubí, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TESMO SRL

  Italië

  Het bedrijf TESMO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbinding van technische stoffen, en koppeling van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Mariano Comense, Italië.

 2. CARCELLER ULTRASONIDOS

  Spanje

  Het bedrijf CARCELLER ULTRASONIDOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Sant Feliu De Llobregat, Spanje.

 3. VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG

  Duitsland

  Het bedrijf VIETZ SCHWEISSTECHNIK GMBH LEIPZIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hi-fi, televisie en video - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Huishoudelijke - kleine apparaten, Huishoudelijke - grote apparaten, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Huishoudelijke - kleine apparaten, en Huishoudelijke - grote apparaten. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 4. MILLER WELDMASTER

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MILLER WELDMASTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren het lassen van kunststoffen. Het is gevestigd in Navarre, Verenigde Staten.

 5. BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C

  Italië

  Het bedrijf BERETTA S.N.C. DI BERETTA LAURA E C, is een Onderaannemer, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof, en Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ACCOPPIATURE TOSCANE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Schoenleesten, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, en Schoenleesten. Het is gevestigd in Santa Maria A Monte, Italië.

 2. SPERLING GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf SPERLING GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, Kunststofbekleding en gelaagd plastic, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Verpakking - kunststof, en Kunststofbekleding en gelaagd plastic. Het is gevestigd in Schneeberg, Duitsland.

 1. ZHUJI CITY CHARLIE HARDWARE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf ZHUJI CITY CHARLIE HARDWARE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in ZHUJI CITY, China.

 2. I.L.P.R.A. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf I.L.P.R.A. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, machines voor blisterverpakking, en Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 3. FLESSIGOMMA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FLESSIGOMMA S.R.L., en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 4. MAVIFLEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAVIFLEX S.R.L., en actief in de sector Vouwen, krommen, o.a. dmv lassen - rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, en Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Casorate Primo, Italië.

 5. PAPER BAGS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PAPER BAGS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagenlijming papier en karton, en coating papier en karton. Het is gevestigd in Roncade, Italië.

 6. EDERA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EDERA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagenlijming en coating voor schoenfabrieken, en stoffen van polyester. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 7. ACCOPPIATURE PISANE

  Italië

  Het bedrijf ACCOPPIATURE PISANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lakleer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Chroomleer, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, en Chroomleer. Het is gevestigd in Santa Maria A Monte, Italië.

 8. WRS VAN DER WAL

  Nederland

  Het bedrijf WRS VAN DER WAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof lassen van boxen, rolcontainers, en andere kunststof producten van PE en PP. Het is gevestigd in Halsteren, Nederland.

 1. ACCOPPIATURA CALZOLAI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ACCOPPIATURA CALZOLAI S.R.L., en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagenlijming en coating voor schoenfabrieken, en coaten van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 2. PLASTOTEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PLASTOTEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren gomming van stoffen en textielproducten, en coaten van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 3. ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C.

  Italië

  Het bedrijf ADRIADUE S.N.C. DI VAGNI MAURO E C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Schoenleesten, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, en Schoenleesten. Het is gevestigd in Monte San Giusto, Italië.

 4. TEXPOL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEXPOL S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Kunstleer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, Textielververijen, Lassen en lijmen van rubber en kunststof, en Textielververijen. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 5. FAMA JERSEY S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FAMA JERSEY S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Pistoia, Italië.

 6. ADE SINT DI PIERI PIERO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ADE SINT DI PIERI PIERO & C. S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren coaten van stoffen en textielproducten, en koppeling van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 7. UBBINK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf UBBINK B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en lijmen van rubber en kunststof, en Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Doesburg, Nederland.

 8. GI E GI ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GI E GI ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoffen van kantoen, en stoffen van linnen. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 9. ACCOPPIATURA VIGEVANESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ACCOPPIATURA VIGEVANESE S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren lagenlijming en coating voor schoenfabrieken, en coaten van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Mortara, Italië.

 10. GENCLA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GENCLA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en lijmen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren coaten van stoffen en textielproducten, en geïmpregneerde stoffen. Het is gevestigd in Gorla Minore, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis