• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen met elektronenbundel - materiaal

Resultaten voor

Lassen met elektronenbundel - materiaal - Import export

 1. FOCUS GMBH GERÄTE ZUR ELEKTRONENSPEKTROSKOPIE UND OBERFLÄCHENANALYTIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1990 werkt een hooggekwalificeerd team van ingenieurs en natuurkundigen bij FOCUS samen met externe partners om ervoor te zorgen dat FOCUS-producten altijd voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van precisielassen. De FOCUS micro-elektronenbundelsystemen MEWB-60 worden wereldwijd gebruikt voor lastaken met de hoogste eisen op het gebied van sensortechnologie, lucht- en ruimtevaart, R&D en universitair onderzoek. Samen met het recent geïntroduceerde microlaserapparaat FOCUS LaVa vormt dit ons productgebied "Power Beam". Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en getest. Dit geldt voor de fysieke vacuümcomponenten, de elektron-optische componenten (FOCUS, Huenstetten) en de bijbehorende elektronica en software (FOCUS electronics, Leipzig).In onze fabriek in Leipzig ligt de focus op software-ontwikkeling en intelligente besturingsconcepten

 2. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Koper en -legeringen, producten voor las- en soldeerwerk, elektrode, Lassen en solderen - machines en accessoires, lasmaskers, Koper en -legeringen, benodigdheden voor installaties en vlamlasmachines van metalen, en brons. Het is gevestigd in Volvera, Italië.

 3. EVOBEAM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVOBEAM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Nieder-Olm, Duitsland.

 4. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Duitsland

  Sinds 1977 ontwikkelt en produceert CARBO-WELD hoogwaardige lasadditieven. Onze portfolio bevat staafelektroden, vuldraad en massief draad: Gietijzer | Harde deklagen | Stalen gereedschap | op nikkel gebaseerde legeringen | op kobalt gebaseerde legeringen | hoog gelegeerd staal | slijtvastheid | wolfraamcarbide additieven. Onze kracht ligt in onze kennis en onze flexibiliteit – dit betekent voor onze klanten: individuele oplossingen, directe communicatie, snelle levertijden en concurrerende prijzen. Wij kunnen bijna alle wensen inwilligen - neem direct contact met ons op. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! Carsten van Sambeck – directeur 02161 56483-14 of c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations . 0049 2161 56483-21 of schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – technisch manager 0049 2161 56483-15 of bursy@carboweld.de.

 5. STRAHLTECHNOLOGIE DRESDEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STRAHLTECHNOLOGIE DRESDEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOUDAGE INNOVATION C 2 G

  Frankrijk

  Het bedrijf SOUDAGE INNOVATION C 2 G, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen met elektronenbundel - materiaal, Lassen met elektronenbundel - materiaal, lasarmen, draadlassen, en laswerk. Het is gevestigd in Montbrison, Frankrijk.

 2. INSTITUT DE SOUDURE

  Frankrijk

  Het bedrijf INSTITUT DE SOUDURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Adviesbureaus engineering, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, Lassen met elektronenbundel - materiaal, booglassen, hardsolderen, Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Villepinte, Frankrijk.

 3. BINZEL SOUDAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BINZEL SOUDAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen met elektronenbundel - materiaal, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Eckbolsheim, Frankrijk.

 4. LEPTONS-TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf LEPTONS-TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen met elektronenbundel - materiaal, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Fontaine, Frankrijk.

 5. CAMBRIDGE VACUUM ENGINEERING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CAMBRIDGE VACUUM ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

 1. SAS ASQUINI MGP

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS ASQUINI MGP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, ontwerp/fabricage van onderdele voor de luchtvaart, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Marmande, Frankrijk.

 2. MAQUET SOUDAGE

  België

  Het bedrijf MAQUET SOUDAGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Seraing, België.

 1. SOLTER SOLDADURA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf SOLTER SOLDADURA S.L., en actief in de sector Laser - las- en snijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Solderen - machines en accessoires, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Solderen - machines en accessoires, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Campdevanol, Spanje.

 2. TECHMETA

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHMETA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Metz-tessy, Frankrijk.

 3. B.L.G. DI BACCI GIANNI & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf B.L.G. DI BACCI GIANNI & C. S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Monteriggioni, Italië.

 4. M.S. DI SANTINELLO MARCO

  Italië

  Het bedrijf M.S. DI SANTINELLO MARCO, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Handgereedschap - zonder motor, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Villa Bartolomea, Italië.

 5. PROXI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PROXI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookoliebranders met dompelverbranding voor industrieel gebruik. Het is gevestigd in Mairano, Italië.

 6. GIEMME S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIEMME S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 7. A. NARDUCCI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf A. NARDUCCI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen met elektronenbundel - materiaal, Autogeenlassen - machines, Lassen met elektronenbundel - materiaal, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Stezzano, Italië.

 8. SANFILIPPO GAETANO

  Italië

  Het bedrijf SANFILIPPO GAETANO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 1. SARC DI COSTA S.& C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SARC DI COSTA S.& C. S.A.S., en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autogeenlassen - machines, Solderen - machines en accessoires, Autogeenlassen - machines, en Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 2. BIELLA ARMANDO S R L

  Italië

  Het bedrijf BIELLA ARMANDO S R L, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Calolziocorte, Italië.

 3. WELDING SYSTEMS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf WELDING SYSTEMS S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische bedrading, en elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Treviolo, Italië.

 4. LOTARIO DICKMANN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOTARIO DICKMANN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabels van metaal, en metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

 5. ARCOSALD ( S.N.C. )

  Italië

  Het bedrijf ARCOSALD ( S.N.C. ), en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Gruaro, Italië.

 6. FIORENTINI WELDING S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FIORENTINI WELDING S.P.A., en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen met elektronenbundel - materiaal, Autogeenlassen - machines, Lassen met elektronenbundel - materiaal, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Castenaso, Italië.

 7. FIDAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIDAT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - lassen en solderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen met elektronenbundel - materiaal, Lassen van staal en metaal, Lassen met elektronenbundel - materiaal, en Lassen van staal en metaal. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 8. VICENZA SALDATURA BERNARDI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf VICENZA SALDATURA BERNARDI S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Vicenza, Italië.

 9. LASER PLASMA SYSTEMS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LASER PLASMA SYSTEMS S.R.L., en actief in de sector Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen productaandelen voor lassen. Het is gevestigd in Ozzano Dell'emilia, Italië.

 10. S.T.C. SERVIZI E TECNOLOGIE DEI CONTROLLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.T.C. SERVIZI E TECNOLOGIE DEI CONTROLLI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Kwaliteitsborging en certificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beproevingen - producten en materialen, Lassen met elektronenbundel - materiaal, Beproevingen - producten en materialen, en Lassen met elektronenbundel - materiaal. Het is gevestigd in Forli', Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis