• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen- elektrisch - machines en accessoires

Resultaten voor

Lassen- elektrisch - machines en accessoires - Import export

 1. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1977 ontwikkelt en produceert CARBO-WELD hoogwaardige lasadditieven. Onze portfolio bevat staafelektroden, vuldraad en massief draad: Gietijzer | Harde deklagen | Stalen gereedschap | op nikkel gebaseerde legeringen | op kobalt gebaseerde legeringen | hoog gelegeerd staal | slijtvastheid | wolfraamcarbide additieven. Onze kracht ligt in onze kennis en onze flexibiliteit – dit betekent voor onze klanten: individuele oplossingen, directe communicatie, snelle levertijden en concurrerende prijzen. Wij kunnen bijna alle wensen inwilligen - neem direct contact met ons op. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! Carsten van Sambeck – directeur 02161 56483-14 of c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations . 0049 2161 56483-21 of schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – technisch manager 0049 2161 56483-15 of bursy@carboweld.de.

 2. AURALL SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze firma produceert speciale legeringen en producten voor lassen en solderen. Ze is in 1974 opgericht en ontwikkelt zich steeds verder. We zijn aanwezig op de Italiaanse, Europese en wereldwijde markt. Onze producten zijn van hoge technische kwaliteit en presteren uitstekend. Ons uitgebreid assortiment producten omvat zilverlegeringen (al dan niet gecoate stiften, linten, ringen, poeder), cadmiumvrije legeringen, koper-fosforlegeringen al dan niet met zilver, tinlegeringen, alle soorten reductiemiddelen, elektroden.

 3. REMASALD GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Remasald Group in Villasanta (MB) is een van de meest dynamische bedrijven in de sector van professionele lasapparatuur en -materialen. Remasald, opgericht in 1984, heeft een gestage groei doorgemaakt en is een van de meest dynamische spelers voor industriële en professionele lasapparatuur en -producten. Het bedrijf heeft zijn productie volledig afgestemd op de Europese vereisten en levert veilige en betrouwbare apparatuur en systemen volgens EEG-richtlijnen, waarvan de ondersteunende documentatie voortdurend wordt bijgewerkt. Remasald is toonaangevend in het ontwerp en de productie van snij- en lasapparatuur en -machines voor metaal. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het ontwerp en de installatie van gerobotiseerde eilanden.

 4. CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Esslingen, Duitsland.

 5. WELD & CUT DI FAGGIANI EDOARDO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELD & CUT DI FAGGIANI EDOARDO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, elektrode lasmachine, mig lasmachines, Snijden - gereedschapsmachines, en lassers voor carosserieseên auto. Het is gevestigd in Cerrione, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WELDING COMPANY

  België

  WELDING COMPANY gebruikt een doordacht concept om een snelle en efficiënte service waar te maken. Wij staan zelf in voor de installatie, het onderhoud en de herstellingen van onze machines en toebehoren, zowel in de verhuur als in de verkoop. Als een klant een toestel koopt of huurt kan hij in één moeite daar de bijhorende toevoegmaterialenen andere benodigdheden bestellen: elektroden, lasdraad, poeder voor het onderpoederdek lassen, wolframelektroden, handschoenen, onderlegstrips, lasbrillen, lashelmen, en nog zo veel meer. Welding Company levert immers topkwaliteit in alles wat een lasser nodig heeft. Onze diensten : apparatuur kopen : compressoren, electrodelassen, gutsen, inductie verwarming, robots, stroomgroepen, … ; apparatuur huren : rollenbanken, stroomagregaten, orbitaal lassen, draaitafels & klemmen, halfautomatisch lassen, …

 2. TECHNOLIT

  België

  Als gecertificeerd lasspecialist en aanbieder van het volledige assortiment op het gebied van de lastechniek, biedt TECHNOLIT hun klanten hoogwaardige producten zoals lasapparaten, lastoevoegingen en lastoebehoren alsmede vakkundige service. Naast hun centrale vakgebied, de lastechniek, heeft het bedrijf een groot assortiment aan kwaliteitsproducten op het gebied van schuur- en slijptechniek, chemisch-technische producten, gereedschap en machines alsmede benodigdheden voor ambachtelijke en motorvoertuigtechniek.

 3. BINZEL BENELUX BVBA

  België

  ABICOR BINZEL produkten worden vanuit Nazareth aan de gehele Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt geleverd in samenwerking met ongeveer 200 gekwalificeerde verdelers. ABICOR BINZEL levert voor alle materialen en toepassingen de perfecte las- of snijtoorts, zowel voor manueel gebruik als voor half- of volautomatische systemen. Het gamma wordt verder nog aangevuld met de noodzakelijke lastoebehoren en een zeer omvangrijk programma van robotperiferie systemen.

 4. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Nederland

  Wij zijn exclusief importeur in Nederland van Magmaweld.

 5. INDUSTORE

  Nederland

  Industore Technische Groothandel Totaal leverancier van technische producten voor o.a. lassen, slijpen en schuren, verspanen, persoonlijke bescherming (PBM) en meer...

 1. EXECUTIVE VAPOURS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EXECUTIVE VAPOURS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cheshunt, Verenigd Koninkrijk.

 2. KC GROUP

  Turkije

  Het bedrijf KC GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van machines, bouw industriële installaties, atmosferische tank, en Kuip. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 1. SHANGHAI PIPING PROCESSING MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI PIPING PROCESSING MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines om buizen te pakken. Het is gevestigd in Fengxian, China.

 2. MICHAEL SAPION ENGINEERING

  Duitsland

  Het bedrijf MICHAEL SAPION ENGINEERING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Greven, Duitsland.

 3. ATZENDORFER SCHWEISSTECHNIK & VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATZENDORFER SCHWEISSTECHNIK & VERTRIEBS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Staßfurt Ot Atzendorf, Duitsland.

 4. TECHNAX

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen - machines en accessoires, lasapparaten, Solderen - machines en accessoires, assemblage van metalen, en automatismes voor laswerk. Het is gevestigd in Saint-Priest, Frankrijk.

 5. ACEPRO MANUFACTURING

  China

  Het bedrijf ACEPRO MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Ruanshi Town, Zhuji City, Zhejiang Province, China.

 6. SHANGHAI GRANDTOP LIGHTING TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI GRANDTOP LIGHTING TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 7. ONDERWELD WELDING EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf ONDERWELD WELDING EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor laswerk, en mig laswerk. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. FRANZAN SRL

  Italië

  Het bedrijf FRANZAN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Zugliano, Italië.

 1. PROTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PROTEC TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 2. TRANSGEAR ELECTRICAL SERVICES

  India

  Het bedrijf TRANSGEAR ELECTRICAL SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bangalore, India.

 3. AUXITECSOL S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AUXITECSOL S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van machines. Het is gevestigd in Utebo, Spanje.

 4. FBI LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf FBI LUXEMBOURG, is een Distributeur, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschap, schroeven, en metrologie. Het is gevestigd in Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 5. ARO WELDING TECHNOLOGIES

  België

  Het bedrijf ARO WELDING TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, soldeerapparatuur voor elektronica, lasmachines met verticale klemmen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, en Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. JET ARCO ESPAÑA

  Spanje

  Het bedrijf JET ARCO ESPAÑA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrisch gereedschap, Schuurschijven, Elektrisch gereedschap, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 7. IIC AG WELDING

  Duitsland

  Het bedrijf IIC AG WELDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 8. YAKAMOZ BULUT MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf YAKAMOZ BULUT MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KALWERK TOOLS SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Slijpstenen en schuurstenen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Losse koppen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, doelen, freesbeitels, Losse koppen, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Kalisz, Polen.

 10. SUOMEN HITSAUSTARVIKE

  Finland

  Het bedrijf SUOMEN HITSAUSTARVIKE, is een Distributeur, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor laswerk, en lasmaskers. Het is gevestigd in Rovaniemi, Finland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Lassen- elektrisch - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

398 Bedrijven