• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lassen- elektrisch - machines en accessoires

Resultaten voor

Lassen- elektrisch - machines en accessoires - Import export

 1. AURALL SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze firma produceert speciale legeringen en producten voor lassen en solderen. Ze is in 1974 opgericht en ontwikkelt zich steeds verder. We zijn aanwezig op de Italiaanse, Europese en wereldwijde markt. Onze producten zijn van hoge technische kwaliteit en presteren uitstekend. Ons uitgebreid assortiment producten omvat zilverlegeringen (al dan niet gecoate stiften, linten, ringen, poeder), cadmiumvrije legeringen, koper-fosforlegeringen al dan niet met zilver, tinlegeringen, alle soorten reductiemiddelen, elektroden.

 2. REMASALD GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Remasald Group in Villasanta (MB) is een van de meest dynamische bedrijven in de sector van professionele lasapparatuur en -materialen. Remasald, opgericht in 1984, heeft een gestage groei doorgemaakt en is een van de meest dynamische spelers voor industriële en professionele lasapparatuur en -producten. Het bedrijf heeft zijn productie volledig afgestemd op de Europese vereisten en levert veilige en betrouwbare apparatuur en systemen volgens EEG-richtlijnen, waarvan de ondersteunende documentatie voortdurend wordt bijgewerkt. Remasald is toonaangevend in het ontwerp en de productie van snij- en lasapparatuur en -machines voor metaal. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het ontwerp en de installatie van gerobotiseerde eilanden.

 3. CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLEAR-FLEX® - SIEGFRIED BÄDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Esslingen, Duitsland.

 4. WELD & CUT DI FAGGIANI EDOARDO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELD & CUT DI FAGGIANI EDOARDO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - gereedschapsmachines, elektrode lasmachine, mig lasmachines, Snijden - gereedschapsmachines, en lassers voor carosserieseên auto. Het is gevestigd in Cerrione, Italië.

 5. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Duitsland

  Sinds 1977 ontwikkelt en produceert CARBO-WELD hoogwaardige lasadditieven. Onze portfolio bevat staafelektroden, vuldraad en massief draad: Gietijzer | Harde deklagen | Stalen gereedschap | op nikkel gebaseerde legeringen | op kobalt gebaseerde legeringen | hoog gelegeerd staal | slijtvastheid | wolfraamcarbide additieven. Onze kracht ligt in onze kennis en onze flexibiliteit – dit betekent voor onze klanten: individuele oplossingen, directe communicatie, snelle levertijden en concurrerende prijzen. Wij kunnen bijna alle wensen inwilligen - neem direct contact met ons op. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! Carsten van Sambeck – directeur 02161 56483-14 of c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz – Head of Customer Relations . 0049 2161 56483-21 of schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy – technisch manager 0049 2161 56483-15 of bursy@carboweld.de.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECHNOLIT

  België

  Als gecertificeerd lasspecialist en aanbieder van het volledige assortiment op het gebied van de lastechniek, biedt TECHNOLIT hun klanten hoogwaardige producten zoals lasapparaten, lastoevoegingen en lastoebehoren alsmede vakkundige service. Naast hun centrale vakgebied, de lastechniek, heeft het bedrijf een groot assortiment aan kwaliteitsproducten op het gebied van schuur- en slijptechniek, chemisch-technische producten, gereedschap en machines alsmede benodigdheden voor ambachtelijke en motorvoertuigtechniek.

 2. WELDING COMPANY

  België

  WELDING COMPANY gebruikt een doordacht concept om een snelle en efficiënte service waar te maken. Wij staan zelf in voor de installatie, het onderhoud en de herstellingen van onze machines en toebehoren, zowel in de verhuur als in de verkoop. Als een klant een toestel koopt of huurt kan hij in één moeite daar de bijhorende toevoegmaterialenen andere benodigdheden bestellen: elektroden, lasdraad, poeder voor het onderpoederdek lassen, wolframelektroden, handschoenen, onderlegstrips, lasbrillen, lashelmen, en nog zo veel meer. Welding Company levert immers topkwaliteit in alles wat een lasser nodig heeft. Onze diensten : apparatuur kopen : compressoren, electrodelassen, gutsen, inductie verwarming, robots, stroomgroepen, … ; apparatuur huren : rollenbanken, stroomagregaten, orbitaal lassen, draaitafels & klemmen, halfautomatisch lassen, …

 3. BINZEL BENELUX BVBA

  België

  ABICOR BINZEL produkten worden vanuit Nazareth aan de gehele Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt geleverd in samenwerking met ongeveer 200 gekwalificeerde verdelers. ABICOR BINZEL levert voor alle materialen en toepassingen de perfecte las- of snijtoorts, zowel voor manueel gebruik als voor half- of volautomatische systemen. Het gamma wordt verder nog aangevuld met de noodzakelijke lastoebehoren en een zeer omvangrijk programma van robotperiferie systemen.

 4. ARC ELEKTRO LASTECHNIEK

  Nederland

  Wij zijn exclusief importeur in Nederland van Magmaweld.

 5. INDUSTORE

  Nederland

  Industore Technische Groothandel Totaal leverancier van technische producten voor o.a. lassen, slijpen en schuren, verspanen, persoonlijke bescherming (PBM) en meer...

 1. KC GROUP

  Turkije

  Het bedrijf KC GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van machines, bouw industriële installaties, atmosferische tank, en Kuip. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 2. EXECUTIVE VAPOURS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EXECUTIVE VAPOURS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cheshunt, Verenigd Koninkrijk.

 1. FIRST-TECH KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf FIRST-TECH KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Szeged, Hongarije.

 2. MICHAEL SAPION ENGINEERING

  Duitsland

  Het bedrijf MICHAEL SAPION ENGINEERING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Greven, Duitsland.

 3. TECHNAX

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Solderen - machines en accessoires, lasapparaten, Solderen - machines en accessoires, assemblage van metalen, en automatismes voor laswerk. Het is gevestigd in Saint-Priest, Frankrijk.

 4. ATZENDORFER SCHWEISSTECHNIK & VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ATZENDORFER SCHWEISSTECHNIK & VERTRIEBS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Staßfurt Ot Atzendorf, Duitsland.

 5. ONDERWELD WELDING EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf ONDERWELD WELDING EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor laswerk, en mig laswerk. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. FRANZAN SRL

  Italië

  Het bedrijf FRANZAN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Zugliano, Italië.

 7. PROTEC TRADING GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PROTEC TRADING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, en Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 8. FBI LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf FBI LUXEMBOURG, is een Distributeur, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren gereedschap, schroeven, en metrologie. Het is gevestigd in Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 1. ERMA TECHNIC

  Frankrijk

  Het bedrijf ERMA TECHNIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren engineeringdienst, onderdelen voor de ruimtevaart, en Elektriciteitskabels voor elektrische toevoer-substations. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. HANAK SERVICIOS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf HANAK SERVICIOS S.L., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronische installaties en machines voor het lassen van metalen, accessoires voor laswerk, en benodigdheden voor de houtindustrie. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 3. 02737370029

  Italië

  Het bedrijf 02737370029, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC bewerking, bewerkingscentrums voor lasersnijwerk, structuren precisiewerk, en metaalconstructies en roestvrij staal. Het is gevestigd in Formigliana, Italië.

 4. GF

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GF, is een Multi-Category, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Brandmelding en -alarm - materiaal en installaties, Behandeling van elektrisch en elektronisch afval, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor elektrotechniek, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Brandmelding en -alarm - materiaal en installaties, Behandeling van elektrisch en elektronisch afval, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor elektrotechniek. Het is gevestigd in Poole, Verenigd Koninkrijk.

 5. ATELIERS DE FOS

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIERS DE FOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plaatwerkerij - industrieel, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Plaatwerkerij - industrieel, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Plaatwalserij, en Onderaanneming in fijn plaatwerk. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 6. ARO WELDING TECHNOLOGIES

  België

  Het bedrijf ARO WELDING TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasrobots. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen en solderen - machines en accessoires, soldeerapparatuur voor elektronica, lasmachines met verticale klemmen, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, en Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. YAKAMOZ BULUT MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf YAKAMOZ BULUT MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. JET ARCO ESPAÑA

  Spanje

  Het bedrijf JET ARCO ESPAÑA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrisch gereedschap, Schuurschijven, Elektrisch gereedschap, en Schuurschijven. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 9. OERLIKON SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OERLIKON SCHWEISSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen en solderen - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, en Plasma snijden. Het is gevestigd in Eisenberg, Duitsland.

 10. NELSON BOLZENSCHWEISS TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf NELSON BOLZENSCHWEISS TECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lassen, elektrisch - machines en accessoires. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis