• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lastmagneten

Resultaten voor

Lastmagneten - Import export

 1. I.O.T.

  België

  I.O.T. (Innovatie-Optimalisatie-Technologie) is de ideale partner om u optimaal te adviseren bij de integratie van magnetische- en/of vacuümtechnologie in uw productie. Toonaangeven bedrijven zoals Tecnomagnete en Horst Witte zijn al jaren onze vaste partners. Met een eigen service dienst garanderen we u een vlekkeloze productie. Voor het manipuleren van ijzerhoudende ladingen hebben we een uitgebreide keuze hefmagneten in ons programma. Naar gelang de toepassing wordt geopteerd voor permanente hefmagneten, elektro hefmagneten of elektro permanente hefmagneten. Jarenlange ervaring stelt ons in staat u correct te adviseren in de keuze van de juiste hefmagneet. Magneettafels zijn de ideale oplossing voor het klemmen van Ferro-werkstukken op verspanende- en niet verspanende werktuigmachines zoals freesmachines, bewerkingscentra, draaibanken, slijp- en vonkerosiemachines. Met betrekking tot de effectieve aantrekkingskracht en te verwachten magnetische booghoogte zijn we de ideale partner om u te adviseren bij de keuze van de juiste magneetplaat.​ Daarnaast hebben we een compleet programma magnetische snel-wisselsystemen voor het opspannen van matrijzen op spuitgietmachines en stans-persen met als doel de gerelateerde stilstand tijden te minimaliseren. Voor het klemmen van non-ferro producten zoals aluminium, kunststoffen enz... kunnen we u een ruim assortiment vacuümtafels- en pompen aanbieden. Onze ervaring helpt u de correcte keuze te maken.

 2. GROUP RAYCO SRL

  België

  Het bedrijf GROUP RAYCO SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Lastmagneten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. STE DE REAL ELECTROMECANIQUE CHAMPENOISE SOREC SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf STE DE REAL ELECTROMECANIQUE CHAMPENOISE SOREC SAS, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lastmagneten, en Lastmagneten. Het is gevestigd in Cormontreuil, Frankrijk.

 4. ORACLE LIFT ASANSÖR DIŞ TIC SAN VE LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ORACLE LIFT ASANSÖR DIŞ TIC SAN VE LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lastmagneten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. GIGLIO PASTA

  Italië

  Verified by europages badge

  In de loop van 2004 werd het ambitieuze project afgerond voor de invoering van een Food Safety Management System (FSMS) volgens de normen van het BRC (British Retail Consortium) en de IFS (International Food Standard). In 2009 werd de certificering van de biologische productiemethode behaald in overeenstemming met de EG-verordeningen 834/07 en 889/08, terwijl het bedrijf in 2012 de Kosher-certificering behaalde.