• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • leer- en huidenindustrie - machines

Resultaten voor

Leer- en huidenindustrie - machines - Import export

 1. KADIC

  België

  Kadic NV bedenkt, ontwikkelt en produceert machines voor de productie van alle soorten lederen veters en geweven leer materiaal. De productie van veters en geweven leer maakt het mogelijk om laag selecties leer om te zetten in prachtige hoogwaardige afgewerkte lederen producten. Kadic biedt een gamma gevlochten lederen materiaal, en produceert en verkoopt machines voor de berwerking van leder.

 2. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijmachines voor kunststoffen, automatische snijmachines, Schuimsnijmachines, en Waterstraalsnijden - machines. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 3. HELION SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf HELION SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Leerwarenindustrie - machines, Naaimachines - huishoudelijk, Leer- en huidenindustrie - machines, Leerwarenindustrie - machines, Naaimachines - huishoudelijk, en Naaimachines voor leer. Het is gevestigd in Sainte Magnance, Frankrijk.

 4. PACO BAZÁN

  Spanje

  Het bedrijf PACO BAZÁN, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingstoffen, Confectie-industrie - machines en materialen, Binden, brocheren en afwerken, naaimachines, Bekledingstoffen, Confectie-industrie - machines en materialen, en Binden, brocheren en afwerken. Het is gevestigd in Ubrique-Cádiz, Spanje.

 5. COS.T.A. SRL

  Italië

  Het bedrijf COS.T.A. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is gevestigd in Montebello Vicentino, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BARNINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BARNINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerbewerking - industriële machines. Het is gevestigd in Castelfranco Di Sotto, Italië.

 2. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Italië

  Het bedrijf MACHINERY AUTOMATION SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor schoenzoolfabrieken, en afschuinmachines voor hielversterkingen. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 3. LE RELAIS DU CUIR

  Frankrijk

  Het bedrijf LE RELAIS DU CUIR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is gevestigd in La Roque D'anthéron, Frankrijk.

 4. REGOR CREATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf REGOR CREATIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is gevestigd in Andrezé, Frankrijk.

 5. SCHUH SCHELL

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUH SCHELL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Import-export van mechanische constructies, Schoenen, Sport- en vrijetijdsschoenen, Leer- en huidenindustrie - machines, Import-export van mechanische constructies, Schoenen, en Sport- en vrijetijdsschoenen. Het is gevestigd in Bisingen, Duitsland.

 1. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Turkije

  Het bedrijf KABAKLIOGLU DERI KOSELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Schoenenleer, Leer, huiden en pelterijen, en fabricage van leer voor schoenen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Leer, huiden en pelterijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, en Reisartikelen. Het is gevestigd in Gammertingen, Duitsland.

 1. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Chroomleer, Leer voor de kledingindustrie, Schoenen, Leer, huiden en pelterijen, Chroomleer, Leer voor de kledingindustrie, en Schoenen. Het is gevestigd in Innsbruck, Oostenrijk.

 2. IVEAPROD-COM

  Moldavïe

  Het bedrijf IVEAPROD-COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren rundleer, runderslachterij, en Koeienleer. Het is gevestigd in Chisinau, Moldavïe.

 3. MARTIMAR -M

  Moldavïe

  Het bedrijf MARTIMAR -M, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren leder, en export van huiden en leder. Het is gevestigd in Ungheni, Moldavïe.

 4. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RKK MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, Schoenen, Sport- en vrijetijdsschoenen, Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, Import-export van mechanische constructies, Schoenen, Sport- en vrijetijdsschoenen, en Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is gevestigd in Pirmasens, Duitsland.

 5. INTRASKINS

  België

  Het bedrijf INTRASKINS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Leer- en huidenindustrie - machines, en opslagplaats. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 6. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Leer, huiden en pelterijen, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, en Reisartikelen. Het is gevestigd in Mülheim, Duitsland.

 7. L&L STUDIO

  Turkije

  Het bedrijf L&L STUDIO, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tassen, attache-cases en handtassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, en Leer- en huidenindustrie - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. R.A.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf R.A.M. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, Leer- en huidenindustrie - machines, en Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is gevestigd in Calvisano, Italië.

 1. BRAMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRAMAC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, Matrassen en vullingen - machines, Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, en Matrassen en vullingen - machines. Het is gevestigd in Trani, Italië.

 2. VALLERO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VALLERO INTERNATIONAL S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looierij - machines, Bont - machines en apparatuur, Looierij - machines, en Bont - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Oglianico, Italië.

 3. GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Looierij - machines, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en Looierij - machines. Het is gevestigd in San Miniato, Italië.

 4. FILIZ MAKINA SAN VE TIC AS

  Turkije

  Het bedrijf FILIZ MAKINA SAN VE TIC AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Schoenenfabricage - machines, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Schoenenfabricage - machines. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. ESCOMAR ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ESCOMAR ITALIA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looierij - machines, Bont - machines en apparatuur, Looierij - machines, en Bont - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Arzignano, Italië.

 6. SENATORI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SENATORI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, Leerwarenindustrie - machines, Leer en schoenen - fournituren en toebehoren, en Leerwarenindustrie - machines. Het is gevestigd in Scandicci, Italië.

 7. FRITZ HÄRTEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRITZ HÄRTEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Naaimachines en accessoires - industrieel, Leer- en huidenindustrie - machines, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. T.P.C. S.R.L. - TUTTO PER CALZATURE - RIO

  Italië

  Het bedrijf T.P.C. S.R.L. - TUTTO PER CALZATURE - RIO, en actief in de sector Leer en schoenen - fournituren en toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, Leer- en huidenindustrie - machines, Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch, en Leer- en huidenindustrie - machines. Het is gevestigd in Castelfranco Di Sotto, Italië.

 9. VITALCHIMICA ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VITALCHIMICA ITALIANA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer- en huidenindustrie - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Leer- en huidenindustrie - machines, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Fucecchio, Italië.

 10. FUSTELLIFICIO MG

  Italië

  Het bedrijf FUSTELLIFICIO MG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer- en huidenindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleine lederwaren, Schoenen, Kleine lederwaren, en Schoenen. Het is gevestigd in Certaldo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis