• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • leerwaren - technisch en medisch gebruik

Resultaten voor

Leerwaren - technisch en medisch gebruik - Import export

 1. BELTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 2. ORTHO CONSULT ORTHOPEDIE

  België

  Ortho Consult Orthopedie, de betrouwbare partner in thuiszorg, steunzolen op maat, loopanalyse, korsetten, bracrs, orthesen, prothesen, hulpmiddelen, mobiliteit en stoma.Eigen atelier, service aan huis en erkend door het RIZIV.

 3. TECNOSERVICE ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSERVICE ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Kunststofindustrie - grondstoffen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, spirometalen dichtingen, en geknipte pakkingen. Het is gevestigd in Paratico, Italië.

 4. TREESOLID BVBA (ARZTTASCHEN.EU)

  België

  Het bedrijf TREESOLID BVBA (ARZTTASCHEN.EU), is een Detailhandelaar, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Vorselaar, België.

 5. OMEGA ŚMIGIELSCY SP.J.

  Polen

  Het bedrijf OMEGA ŚMIGIELSCY SP.J., is een Multi-Category, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medisch materiaal, Medisch materiaal, eerste hulp apotheken, rolstoelen voor gehandicapte personen, en heupprothese. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. S A S LE CLIIP

  Frankrijk

  Het bedrijf S A S LE CLIIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Tarascon, Frankrijk.

 2. FOOTPLUS HEALTHY MOVEMENT

  Spanje

  Het bedrijf FOOTPLUS HEALTHY MOVEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren zolen voor sportmensen, schoenzolen, verticalisators van staande positie, en biomechanica. Het is gevestigd in Vigo, Spanje.

 3. AMICI MARKET SAS

  Italië

  Het bedrijf AMICI MARKET SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale hechtingen voor chirurgie, en apparaten en benodigdheden voor schoonheidsinstituten. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 4. LIBERTY SHOES LTD.

  India

  Het bedrijf LIBERTY SHOES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in 132114, India.

 5. LAZZANED ITALRO DI NEDELCU IULIANA

  Italië

  Het bedrijf LAZZANED ITALRO DI NEDELCU IULIANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren portagediensten voor vrachtschepen, en geneeskundige artikelen voor eenmalig gebruik. Het is gevestigd in Ponte San Pietro, Italië.

 1. CHANG JIU LEATHER CO., LTD

  China

  Het bedrijf CHANG JIU LEATHER CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 2. VALMED S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VALMED S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Tovo Di Sant'agata, Italië.

 1. S.O.M.P. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.O.M.P. S.R.L., en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

 2. SPENCER ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPENCER ITALIA S.R.L., en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Collecchio, Italië.

 3. NUOVA ORTOPEDIA VITERBESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA ORTOPEDIA VITERBESE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Viterbo, Italië.

 4. GEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Viareggio, Italië.

 5. EON MEDICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EON MEDICA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 6. HANS BRAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf HANS BRAND S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. MASSIMILIANO VOLPI S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf MASSIMILIANO VOLPI S.A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedrijfsveiligheid - uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Cassine, Italië.

 8. NEUMED S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEUMED S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. LA TECNICA

  Italië

  Het bedrijf LA TECNICA, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Angri, Italië.

 2. REHATEAM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REHATEAM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Apparaten en instrumenten voor gehandicapten, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Apparaten en instrumenten voor gehandicapten. Het is gevestigd in Paese, Italië.

 3. CARBOTTI GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf CARBOTTI GIOVANNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Modugno, Italië.

 4. COMMERCIALE CUSCINETTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COMMERCIALE CUSCINETTI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Kunststofindustrie - grondstoffen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

 5. CARAVAGGIO 70 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARAVAGGIO 70 S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Chirurgische protheses, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Chirurgische protheses. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. GLOBAL MOBILITA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GLOBAL MOBILITA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 7. GRIMED S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GRIMED S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Wegwerpartikelen - medisch en chirurgisch. Het is gevestigd in Anzola Dell'emilia, Italië.

 8. ARRO' & ZINGARELLI S.N.C. DI LUCIO DR. ZINGARELLI & C.

  Italië

  Het bedrijf ARRO' & ZINGARELLI S.N.C. DI LUCIO DR. ZINGARELLI & C., en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Orthopedische prothesen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Orthopedische prothesen. Het is gevestigd in Aosta, Italië.

 9. BCG TECNOLOGHY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BCG TECNOLOGHY S.R.L., en actief in de sector Medisch materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, en Leerwaren - technisch en medisch gebruik. Het is gevestigd in Argelato, Italië.

 10. COI CENTRO ORTOPROTESICO ITALIANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COI CENTRO ORTOPROTESICO ITALIANO S.R.L., en actief in de sector Orthopedie en revalidatie - apparaten, instrumenten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leerwaren - technisch en medisch gebruik, Chirurgische protheses, Leerwaren - technisch en medisch gebruik, en Chirurgische protheses. Het is gevestigd in Termoli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis