• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • leisteen

Resultaten voor

Leisteen - Import export

 1. T.V.H.

  België

  Via deze weg willen we U laten kennis maken met hetgeen T.V.H. nv Natuursteen & Tegelhandel voor U zou kunnen betekenen in de wondere wereld van natuursteen en keramische tegels. In onze steenhouwerij wordt natuursteen en composiet verwerkt tot de mooiste realisaties, gaande van dorpels en omlijstingen tot keukentabletten, trappen enz. Onze vakmensen zorgen voor de beste afwerking. Ondanks de nieuwste machines is er nog steeds de nodige ambacht en passie voor natuursteen nodig om uw droomrealisatie te vervaardigen. Hamer en beitel zijn dus nooit ver uit de buurt in ons werkatelier. Verder kan U In onze showroom terecht voor een uitgebreid assortiment aan keramische vloer- & wandtegels. Wij volgen de "modetrends" op de voet en stellen steeds de nieuwste collecties voor. Uiteraard bieden wij de grootste en meest bekende merken aan, aangevuld met enkele eigen merknamen, rechtstreeks van bij de producent. Ook de plaatsing van bovenstaande materialen kan door onze zorgen uitgevoerd worden. Van opmeting tot plaatsing, alles gebeurt door vakbekwame mensen met de nodige ervaring. Kortom, vergeet dus niet even binnen te komen in onze showroom indien U denkt aan bouwen of verbouwen. Wij zorgen voor een warme ontvangst, een goede uitleg én een vrijblijvende offerte op maat. De service na verkoop is misschien nog wel onze grootste troef!

 2. GALBANOX

  Spanje

  Onze firma Galbanox spitst zich toe op de fabricage van haken voor leien daken en daken van dakpannen. Wij zijn gevestigd in Sobradelo (Barco de Valdeorras) Galicië (Spanje). Dit zijn onze producten: haken voor leisteen en dakpannen, profielen van zwart aluminium, zink en koper, verzinkt plaatstaal. Wij beschikken tevens over een grote voorraad van alle soorten materialen, gebruiksvoorwerpen en gereedschap voor de constructie van leien daken. Wij zijn actief op de markt van steen en leisteen in o.a. Spanje en andere landen.

 3. PIEDRAS SEGOVIA

  Spanje

  De groepering CUBIERTAS SEGOVIA is een geheel van gespecialiseerde bedrijven en allerlei soorten dakwerkzaamheden en bekledingen, met name op daken van leisteen, overkappingen van leisteen, van koper, lood en zink, alsook bekledingen en bevloeringen van natuursteen, inclusief verkoop van materialen. Dit is wat we doen: bekledingen, daken en dakbewerkingen van leisteen, lood, koper en zink.

 4. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Spanje

  Familiebedrijf, opgericht in 1965 gespecialiseerd in het delven, het bewerken en het plaatsen van kwartsiet.

 5. PIZARRAS LOMBA SL

  Spanje

  Onze onderneming werd meer dan 50 jaar geleden opgericht. Tegenwoordig gebruiken wij, onder de naam Pizarras Lomba, de beste methodes voor het delven, de vervaardiging en de handel van sierleisteen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SNSTONES

  Griekenland

  Het bedrijf SNSTONES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leisteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurstenen. Het is gevestigd in Kavala, Griekenland.

 2. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Graniet. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Trappen - steen, Leisteen, Tegels en plavuizen, Marmer en natuursteen, Trappen - steen, Leisteen, en Tegels en plavuizen. Het is gevestigd in Gölbaşi/ankara, Turkije.

 3. ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE

  Brazilië

  Het bedrijf ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leisteen. Het is gevestigd in Nova Lima, Brazilië.

 4. SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA.

  Portugal

  Het bedrijf SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA., en actief in de sector Granito. Het is tevens aanwezig in de sectoren decoratieve stenen, Leisteen, en sierstenen en sierkiezels. Het is gevestigd in Urqueira, Portugal.

 5. CUPA PIZARRAS

  België

  Het bedrijf CUPA PIZARRAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lei voor dakbedekking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leisteen, Leisteen, daken van leisteen, en leisteen voor constructie. Het is gevestigd in Tournai, België.

 1. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spanje

  Het bedrijf PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, en actief in de sector Leisteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lei voor dakbedekking, Lei voor dakbedekking, schrijfleien, behandeling leisteen, en daken van leisteen. Het is gevestigd in O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Spanje.

 2. MINASSLATE LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf MINASSLATE LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leisteen. Het is gevestigd in Papagaios, Brazilië.

 1. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VANTO NATURAL STONES, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tegels en plavuizen, Zandsteen, Leisteen, Tegels en plavuizen, Zandsteen, en Leisteen. Het is gevestigd in Kunovice, Tsjechische Rep..

 2. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Graniet, Leisteen, Marmer, Graniet, basalt voor de bouwindustrie, en Leisteen. Het is gevestigd in Negrais, Portugal.

 3. ALTIVO PEDRAS LTDA

  Brazilië

  Het bedrijf ALTIVO PEDRAS LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leisteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuursteentegels. Het is gevestigd in Papagaios, Brazilië.

 4. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Leisteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, natuursteen, Bouwmateriaal, en sierstenen en sierkiezels. Het is gevestigd in Camponaraya, Spanje.

 5. GRANILOURO

  Spanje

  Het bedrijf GRANILOURO, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Graniet, Leisteen, Marmer, Graniet, Leisteen, en industrieel plaveisel voor binnen. Het is gevestigd in Cerquido - Pontevedra, Spanje.

 6. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MÄRKER ZEMENT GMBH, en actief in de sector Kalksteen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandsteen, Leisteen, Krijt, industrieel, Zandsteen, Leisteen, en Krijt, industrieel. Het is gevestigd in Harburg , Duitsland.

 7. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leisteen, Kalksteen, industrieel, Zandsteen, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Zandsteen. Het is gevestigd in Painten, Duitsland.

 8. XINGTAI LEIXIN NATURE STONE FACTORY

  China

  Het bedrijf XINGTAI LEIXIN NATURE STONE FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leisteen. Het is gevestigd in Xingtai, China.

 1. TESERA V.O.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf TESERA V.O.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloeren en plankieren - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonwaren en conglomeraten, Grafmonumenten, Leisteen, Steengoed - tegels, Betonwaren en conglomeraten, Grafmonumenten, Leisteen, en Steengoed - tegels. Het is gevestigd in Ceske Budejovice, Tsjechische Rep..

 2. ARDOSIA SLATE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ARDOSIA SLATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leisteen. Het is gevestigd in Gunn, Verenigd Koninkrijk.

 3. HIDEMOR

  Spanje

  Het bedrijf HIDEMOR, en actief in de sector Marmer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Graniet, Leisteen, Gevelbekleding, Marmer en natuursteen, Graniet, Leisteen, en Gevelbekleding. Het is gevestigd in Castrelo-Cambados-Pontevedra, Spanje.

 4. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Leisteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lei voor dakbedekking, onbewerkte leisteen, en Lei voor dakbedekking. Het is gevestigd in Moconesi, Italië.

 5. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leisteen, en Leisteen. Het is gevestigd in Valongo, Portugal.

 6. STONEGATE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STONEGATE, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Hull, Verenigd Koninkrijk.

 7. TONY VINEY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TONY VINEY LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Wareham, Verenigd Koninkrijk.

 8. THE CASTSTONE CO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE CASTSTONE CO, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Halifax, Verenigd Koninkrijk.

 9. BEN BENNETT JUNIOR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BEN BENNETT JUNIOR LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Matlock, Verenigd Koninkrijk.

 10. CEMEX MATERIALS (NORTHERN) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CEMEX MATERIALS (NORTHERN) LTD, en actief in de sector Krijt, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalksteen, industrieel, Leisteen, Kalksteen, industrieel, en Leisteen. Het is gevestigd in Pickering, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis