• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • leisteen

Resultaten voor

Leisteen - Import export

 1. T.V.H.

  België

  Via deze weg willen we U laten kennis maken met hetgeen T.V.H. nv Natuursteen & Tegelhandel voor U zou kunnen betekenen in de wondere wereld van natuursteen en keramische tegels. In onze steenhouwerij wordt natuursteen en composiet verwerkt tot de mooiste realisaties, gaande van dorpels en omlijstingen tot keukentabletten, trappen enz. Onze vakmensen zorgen voor de beste afwerking. Ondanks de nieuwste machines is er nog steeds de nodige ambacht en passie voor natuursteen nodig om uw droomrealisatie te vervaardigen. Hamer en beitel zijn dus nooit ver uit de buurt in ons werkatelier. Verder kan U In onze showroom terecht voor een uitgebreid assortiment aan keramische vloer- & wandtegels. Wij volgen de "modetrends" op de voet en stellen steeds de nieuwste collecties voor. Uiteraard bieden wij de grootste en meest bekende merken aan, aangevuld met enkele eigen merknamen, rechtstreeks van bij de producent. Ook de plaatsing van bovenstaande materialen kan door onze zorgen uitgevoerd worden. Van opmeting tot plaatsing, alles gebeurt door vakbekwame mensen met de nodige ervaring. Kortom, vergeet dus niet even binnen te komen in onze showroom indien U denkt aan bouwen of verbouwen. Wij zorgen voor een warme ontvangst, een goede uitleg én een vrijblijvende offerte op maat. De service na verkoop is misschien nog wel onze grootste troef!

 2. GALBANOX

  Spanje

  Onze firma Galbanox spitst zich toe op de fabricage van haken voor leien daken en daken van dakpannen. Wij zijn gevestigd in Sobradelo (Barco de Valdeorras) Galicië (Spanje). Dit zijn onze producten: haken voor leisteen en dakpannen, profielen van zwart aluminium, zink en koper, verzinkt plaatstaal. Wij beschikken tevens over een grote voorraad van alle soorten materialen, gebruiksvoorwerpen en gereedschap voor de constructie van leien daken. Wij zijn actief op de markt van steen en leisteen in o.a. Spanje en andere landen.

 3. PIEDRAS SEGOVIA

  Spanje

  De groepering CUBIERTAS SEGOVIA is een geheel van gespecialiseerde bedrijven en allerlei soorten dakwerkzaamheden en bekledingen, met name op daken van leisteen, overkappingen van leisteen, van koper, lood en zink, alsook bekledingen en bevloeringen van natuursteen, inclusief verkoop van materialen. Dit is wat we doen: bekledingen, daken en dakbewerkingen van leisteen, lood, koper en zink.

 4. PIZARRAS LOMBA SL

  Spanje

  Onze onderneming werd meer dan 50 jaar geleden opgericht. Tegenwoordig gebruiken wij, onder de naam Pizarras Lomba, de beste methodes voor het delven, de vervaardiging en de handel van sierleisteen.

 5. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugal

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SN STONES

  Griekenland

 2. ALTO DA BOA VISTA MINERAÇÃO LTDA - ABV SLATE

  Brazilië

 3. MINASSLATE LTDA

  Brazilië

 4. SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA.

  Portugal

 5. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spanje

 2. TESERA V.O.S.

  Tsjechische Rep.

 3. ARDOSIA SLATE

  Verenigd Koninkrijk

 4. ALTIVO PEDRAS LTDA

  Brazilië

 5. GRANILOURO

  Spanje

 6. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Duitsland

 7. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. GRANITOS PUJOL

  Spanje

 9. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Italië

 10. GRAPHOLIGNES

  Frankrijk

 1. ANGLESEY MINING PLC

  Verenigd Koninkrijk

 2. BLACK MOUNTAIN QUARIES

  Verenigd Koninkrijk

 3. STONEWORTH

  Verenigd Koninkrijk

 4. BARDEN AGGREGATES

  Verenigd Koninkrijk

 5. HOGAN AGRIGATE GWYNDY QUARRY

  Verenigd Koninkrijk

 6. NORTH EAST GRANITE CO

  Verenigd Koninkrijk

 7. STANLEY'S

  Verenigd Koninkrijk

 8. PENNINE STONE

  Verenigd Koninkrijk

 9. CALLYWITH QUARRY

  Verenigd Koninkrijk

 10. A.L.A. ARDESIE LIGURI ARTIGIANE

  Italië