• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • liften- goederenliften en roltrappen

Resultaten voor

Liften- goederenliften en roltrappen - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De SHZ Saxon Lifting and Lashing Technology GmbH in Großröhrsdorf bij Dresden staat al sinds 2002 voor u klaar als u op zoek bent naar hoogwaardige producten die in Duitsland worden vervaardigd. Wij produceren onder andere spanbanden, slingerriemen en stroppen en behoren in dit opzicht tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van onze spanriemen, de andere producten in ons assortiment en de uitstekende service die wij bieden, zijn we de afgelopen jaren gestaag gegroeid en breiden we ons assortiment en onze serviceportfolio voortdurend uit. U vindt dus een verscheidenheid aan oplossingen voor de volgende gebieden: Ladingbevestiging, textielstroppen, kettingen en touwen, takels.

 3. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uitgebreid aanbod van hoogwaardige hefsystemen. Dankzij de kwaliteit en de uitstekende klantenservice is LAWECO een toonaangevende producent in Europa. De ontwikkeling en fabricage van installatieheftafels voor de meest uiteenlopende sectoren en de realisering van klantspecifieke constructies vormen een vast onderdeel van het aanbod van LAWECO. LAWECO levert installatieheftafels, platte heftafels, spilheftafels, kettingheftafels, riemheftafels en laadheftafels voor alle hefeisen alsook de CARGO MASTER, het traditionele merk voor vliegtuigafhandelingsapparaten. Onze producten: Hefbruggen, heftafels, schaartafels, riemheftafels, kettingheftafels

 4. FABOC DUE S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Faboc Due is een van de belangrijkste Italiaanse fabrikanten van systemen voor het verwijderen van architectonische barrières. Van particulieren tot grote bedrijven, Faboc Due biedt een verscheidenheid aan toegankelijkheidsoplossingen voor personen met een beperkte mobiliteit. Platformtrapliften, rolstoeltrapliften en platformliften (miniliften, trapliften), systemen ontworpen en aangepast aan alle behoeften en soorten trappen, zowel binnen als buiten.

 5. GEDA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam GEDA staat al 90 jaar wereldwijd in de bouwmachinesindustrie voor unieke kwaliteit en knowhow in Duitsland.In de loop van de decennia heeft GEDA een uitgebreid assortiment ontwikkeld: Van 60 kg kabelliften tot transportplatformen tot personen- en materiaalliften, het GEDA-assortiment kan niet breder zijn.Daarnaast is er het assortiment van façadevoertuigen en industriële liften voor permanent gebruik in cementfabrieken, offshore-faciliteiten, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MONTEPERA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Til uw ruimte naar een hoger plan met Montepera Elevators, de marktleider van Turkije en expert in liftoplossingen op maat. Onze duurzame en innoverende ontwerpen harmoniseren esthetiek en functionaliteit en zijn toegespitst op uw unieke behoeften. Door nauw samen te werken met architecten, leveren wij een premium ervaring op maat, kenmerkend voor ons bedrijf. Kies Montepera voor uitmuntendheid op het gebied van liften en complete liftsystemen op maat.

 2. PFLANZ-HOMELIFT INH. MARIO PFLANZ

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PFLANZ-HOMELIFT INH. MARIO PFLANZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Neukirchen, Duitsland.

 3. SAUTTER LIFT COMPONENTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUTTER LIFT COMPONENTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 4. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 5. GVE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GVE INDUSTRIETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Einbeck, Duitsland.

 1. COLOMBO ASCENSORI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLOMBO ASCENSORI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lift, onderhoud van liften, laadlift voor gehandicapte personen, traditionele goederenliften, traplift, en hefplatform. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. NAULED SRL

  Italië

  Nauled biedt LED verlichtingen aan voor liftcabines, goederenliften, bouwliften en roltrappen met een noodset. Onze kennis van de branche stelt ons in staan onze klanten maatoplossingen te bieden die beantwoorden aan specifieke eisen en overeenstemmen met de geldende normen in de branche van cabineverlichting. Onze catalogus biedt een uitgebreid assortiment producten, waarvan het merendeel in Italië wordt vervaardigd: plafondlampen, LED latten en platen, lampen, flexibele ledstrips, plafondlampen op maat, enz...

 1. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Duitsland

  AQUARIUS Germany biedt een volledig onderhoud van industriële installaties bij de aankoop van materiaal in alle sectoren. Met mechanische workshops en assemblagelijnen voor de productie sluit AQUARIUS Duitsland een grote kloof tussen mechanische en OEM-producten.De focus van de workshops ligt op de productie van componenten voor materialen met de hoogste beschikbare normen, om te zorgen voor een maximale levensduur en stabiliteit. AQUARIUS Germany staat voor service, betrouwbaarheid en transparantie van het hoogste niveau. AQUARIUS Germany – uw leverancier!

 2. ZZED

  België

  ZZED specialist in heftechnieken! Voor de industrie beschikken wij over een heel gamma standaard heftoestellen, die volledig naar behoefte of specificaties kunnen worden aangepast: goederliften, hydraulische heftafels, hefwagens, ... Afhankelijk van het gestelde hefprobleem maken wij ook heftoestellen volledig op maar tot méér dan 20 ton, met als basis de ruime ervaring, de kwaliteit en de geldende Europese normen. De heftoestellen kunnen door ons geplaatst, aangesloten en gebruiksklaar gemaakt worden met een keuring van een onafhankelijk keuringsorganisme: Liften, trapliften, huisliften en rolstoelliften... Voor de privaat- en openbare gebouwen hebben wij speciaal aangepaste stoel- en rolstoelliften, die een minimum aan plaats nodig hebben en een maximum aan gebruikscomfort bieden. Daarnaast beschikt ZZED ook over trapliften, huisliften en zoveel meer.

 3. EDRO LIFTEN

  België

  In 1992 startte Eddy Roosen als liftinstallateur bij een Belgisch liftenbedrijf. Na 15 jaar ervaring, en meer dan 300 liften geplaatst te hebben, richtte hij begin 2007 Edro Liften BVBA op. Edro Liften bvba is gevestigd in Landen en specialiseert zich in het plaatsen van hydraulische & elektrische personenliften en hefplatforms, van standaard tot maatwerk aan zeer scherpe prijzen. Wij garanderen een uitstekende service voor alle onderhoud en herstellingen, dag en nacht, ook op zon- en feestdagen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of meer informatie.

 4. COMFORTLIFT ORONA

  België

  Comfortlift biedt het meest uitgebreide gamma in zowel trapliften, plateauliften en huisliften én goederenliften. Wij bieden oplossingen om het wooncomfort en de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren met het leveren van een uitgebreid gamma trapliften: aan de muurzijde, voor een wenteltrap, smalle trappen en voor buitengebruik. Daarnaast bieden we ook liften op maat voor rolstoelgebruikers: huisliften en plateauliften. Wij zoeken naar de beste oplossing om uw woning weer toegankelijk te maken. Obstakels zoals bijvoorbeeld trappen kunnen worden overwonnen door het plaatsen van een traplift en mensen die een rolstoel gebruiken, kunnen door het plaatsen van een huislift weer gebruik maken van hun slaapkamer en badkamer. Ook voor bedrijven en horecazaken kunnen wij het wat makkelijker maken door het aanbieden van goederen- en lastenliften.

 5. ATELIER DUMON

  België

  Atelier Dumon specialiseert zich in de constructie van volautomatische interne transportsystemen en liften met een hoog hefvermogen, zoals hydraulische personen- en goederenliften en autoliften. Onze transportinstallaties en liftsystemen vinden hun toepassing in de productieomgeving van bedrijven uit diverse industriële sectoren en in de constructie of (her)inrichting van parkeergarages en andere gebouwen. Wij leveren maatwerk afgestemd op de noden van de opdrachtgever en voeren projecten steeds uit met het oog op tevredenheid. Zo streven wij voortdurend naar innoverende installaties en machines, die zowel kostenbesparend als een technische verfijning zijn voor het automatiseringsproces van de klant. U kan bij ons terecht voor de complete uitwerking van uw project, van ontwerp tot montage, alsook voor kleinschalige opdrachten, zoals het installeren van een service- of dossierlift. Grootschalige of kleine projecten; wij nemen ze beide aan met evenveel zorg en inzet.

 6. KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS

  België

  KUKA concentreert zich op geavanceerde oplossingen voor de automatisering van industriële productieprocessen. Sinds het bedrijf 100 jaar geleden werd opgericht, staat het synoniem voor innovatie en kwaliteit. KUKA, met zijn Robotics, Systems, Industries en Swisslog divisies, is één van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van systeem en mechanische engineering. Als pionier in de robotica en automatisering technologie, is KUKA Robotics zonder twijfel een wereldspeler voor robotsystemen. KUKA biedt een uniek en breed aanbod aan van industriële robots en robotsystemen en dit met allemaal verschillende payload categorieën en robottypes. De bijpassende controllers en software zorgen voor een perfect gevarieerd KUKA productportfolio. Vanaf het eerste idee tot aan de productie-ondersteuning, krijgen klanten alle producten en oplossingen vanuit één enkele bron. Met onze uitgebreide kennis en expertise in verband met automatisering en processen helpt KUKA Industries zijn klanten om een concurrentieel voordeel te verwerven in de markt.

 7. FAIGLE KUNSTSTOFFE GMBH

  Oostenrijk

  faigle - dat zijn kunststoffen, geprefabriceerde kunststof onderdelen en halfafgewerkte kunststof producten. Al meer dan 60 jaar schrijft Faigle geschiedenis in kunststof. Daarnaast hebben wij een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van nieuwe kunststoffen en nieuwe kunststoftechnologieën. Met talrijke eigen patenten en een veelvoud aan eersteklas toepassingstechnische oplossingen heeft faigle zijn competentie bewezen. De pioniersgeest van de oprichtingsjaren kenmerkt ook vandaag nog de grote innovatiebereidheid van de onderneming.

 8. MATRIX

  België

  Matrix Liften uit het Oost-Vlaamse Gentbrugge installeert al vele jaren goederenliften en personenliften in heel Vlaanderen. Voor ieder gebouw zoeken wij –samen met de klant- de passende oplossing. Wij installeren liften van meerdere fabrikanten. Ook trapliften en platformliften. Al meer dan 1200 geplaatste liften. Elk jaar ruim 100 nieuw te plaatsen liften. Onderhoud van alle eigen geplaatste liften (bij hoge uitzondering voeren wij ook onderhoud uit aan andere, niet door ons geplaatste liften). Rechtstreekse invoerder van de fabrikanten ISO9001+[2008] certificaat.

 1. SCHINDLER LIFTEN

  Nederland

  Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten. We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Producten en diensten: Personenliften Goederenliften en speciale liften Roltrappen en rolpaden Modernisering Renovatie Service & onderhoud

 2. HUGO DE JONGH

  België

  Hugo De Jongh NV is de specialist bij het ontwerpen, leveren en plaatsen van personenliften, goederenliften, keukenliften, autoliften en huisliften. Zowel in privégebouwen, openbare instanties en kantoorgebouwen voorzien wij kwalitatief hoogstaande installaties. Hydraulische liften, tractieliften en machinekamerloze liften behoren allemaal tot ons uitgebreid gamma. Hugo De Jongh NV Beschikt over een ISO 9001+ kwaliteitsnorm waardoor we officieel gecertificeerd zijn voor het leveren en plaatsen van liftinstallaties volgens de laatste Europese richtlijnen en normen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een continue zorg voor de kwaliteit van onze diensten en producten garanderen. Hugo De Jongh NV beschikt over een eigen plaatbewerkingsatelier en een eigen poederlakkerij. Dit laat ons toe om aan specifieke eisen van de klant tegemoet te komen en elk mogelijk maatwerk te realiseren.

 3. HDJ

  België

  Hugo De Jongh NV is de specialist bij het ontwerpen, leveren en plaatsen van personenliften, goederenliften, keukenliften, autoliften en huisliften. Zowel in privégebouwen, openbare instanties en kantoorgebouwen voorzien wij kwalitatief hoogstaande installaties. Hydraulische liften, tractieliften en machinekamerloze liften behoren allemaal tot ons uitgebreid gamma. Hugo De Jongh NV realiseert een 250 modernisatiewerken op jaarbasis. Dit gaat van standaard projecten tot grote uitdagingen waarbij liften zich in open schachten bevinden. Steeds worden de liften aangepast volledig conform de wetgeving en rekening houdend met de specifieke eisen van de klant. Hierin spelen maatwerk, kwaliteit en oog voor detail een cruciale rol. Dit geeft ons de mogelijkheid eender welk type lift aan te passen, ongeacht het bouwjaar. Ten slotte realiseert het bedrijf ook het onderhoud en herstelling van diensten.

 4. ORION DYNAMIC

  België

  Orion Dynamic is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van hefsteigers, goederenbouwliften, personenbouwliften en combinatie goederen-personenbouwliften.Hierbij is Orion Dynamic exclusief verdeler van het merk MABER in België en Luxemburg. Het assortiment van Maber machines zijn ontwikkeld voor al uw verticaal transport, hierdoor is er voor elk nieuwbouw- of renovatieproject een efficiënte oplossing. De bouwliften en hefsteigers zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Masten kunnen verlengd worden zodat iedere hoogte bereikbaar en toegankelijk is. Machines zijn conform de algemene veiligheidsvoorschriften en zijn voorzien van een extra veiligheidsrem en veiligheidsnet zodat personen en goederen buiten gevaar worden gesteld. Kortom, een sneller transport van goederen en personen verminderen de werkuren en garanderen een hoger prestatievermogen.

 5. E-PARTS BELGIUM

  België

  E-PARTS BELGIUM is een online groothandel in lift- en electro onderdelen, toegespitst op de renovatie / modernisatie van liften en risicoanalyse. E-PARTS BELGIUM wil een totaaloplossing bieden aan zijn klanten. Wij stellen voor u een volledige risicoanalysepakket samen zodat uw medewerkers op de werf zo snel en efficiënt mogelijk hun ding kunnen doen. U meld ons on-line welke componenten u nodig heeft tegen welke datum en wij zorgen voor de rest! Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat alle benodigde onderdelen op tijd bij u (of indien gewenst, rechtstreeks op de werf) geleverd worden en dat alle bekabeling zo veel als mogelijk "plug en play" klaargemaakt wordt in ons atelier. Dit alles in één connector systeem zodat uitzoek- en aansluitwerk tot een minimum herleid wordt.

 6. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

  Italië

  De firma D.T.D. Azienda, installateur van liften en takels op schepen, gaat zich nu ook richten op de markt van liften voor particulieren. Wij maken gebruik van op wereldniveau toonaangevende liftfabrikanten en hebben concurrerende prijzen. Wij installeren alle typen liften, ook in kleine ruimten. 24u/24u-service voor het verhelpen van liftstoringen in de nacht. Wij bouwen uitwendige dakconstructies. Wij gebruiken geen extern personeel, onze technici zijn intern geschoold. Bel ons voor meer informatie op +39 3393010323 van 8: 00 u tot 18: 00 U.

 7. ASCENSORES TRESA

  Spanje

  Ontwerp, fabricage, montage en onderhoud van elk type lift in nieuwbouw en residenties. 24 uur/dag urgenties. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring heeft TRESA zich gespecialiseerd in de productie en de verkoop van hefapparatuur. Een gekwalificeerd team van meer dan 150 personen werkt samen om een complete verticale transportoplossing te bieden: ontwerp, fabricage, installatie en onderhoud van hefapparatuur.

 8. ALE

  België

  Ontwerpen en prototypen van goederen en personen liften. Engineering op maat, fabricage, plaatsing, keuring en inbedrijfstelling van goederen en personen liften. Service, onderhoud en renovatie van goederen en personen liften. Renovatie van niet zelf geplaatste goederen en personen liften.

 9. CROSBY EUROPE

  België

  In het midden van de bewezen producten door de eisen van de industrie producten is Crosby 's technische expertise . Deze werdt bereikt door de hieronder genoemde maatregelen die resulteren in producten die de prestatiekenmerken voor goede liften respecteren. ( sterkte , ductiliteit, taaiheid en vermoeidheid ) tonen.

 10. FUJITEC DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Fujitec Deutschland GmbH! Hartelijk dank voor uw belangstelling in onze producten. Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden. Neem contact met ons op! Onze producten: roltrappen, personenliften, modernisering van liften, loopbanden, liften voor kleine goederen, goederenliften, panoramaliften van glas, kabelliften, onderhoud van liften

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Liften- goederenliften en roltrappen - Import export

Aantal resultaten

2.931 Bedrijven