• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • liften

Resultaten voor

Liften - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Lödige Industries Gruppe werd in 1948 opgericht en heeft de beschikking over een zelfstandig hoofdkantoor in Hong Kong, Londen, New York en Doha (Qatar), die op hun beurt weer talrijke dochterondermingen bezitten. Vandaag telt het familiebedrijf meer dan 1000 medewerkers over de hele wereld. Lödige biedt laadtechnische oplossingen voor een breed sectorgamma en is gebaseerd op complexe materiaalstroomsystemen die voor logistieke doeleinden is gespecialiseerd. Het bedrijf is wereldmarktleider voor Cargo Handling Terminals. Het productpallet reikt van oplossingen voor barrièreloze bouwwerken (trappenliften, ...) over lastheftuigen alsook autoheftuigen, hefbruggen en stellingsbedieningsapparatuur tot volautomatische Car-Park-systemen, luchtvrachtinstallaties en software-oplossingen voor warehousemanagement. De Lödige Service omvat het onderhoud, de modernisering, reparatie en reserveonderdelen voor hefwerktuigen, lastheftuigen en industriële systemen van Lödige en andere fabrikanten.

 2. LIFT EXPRESS

  België

  Verified by europages badge

  LIFTEXPRESS is de huur van een meubellift voor uw verhuizingen. Voor uw meubels van waarde of voor meubelstukken die niet via de lift of de trap vervoerd kunnen worden, voor het leveren van een nieuw bankstel of om een verhuiswagen te legen. Voor uw verhuizing stelt LIFT EXPRESS u een goederenlift ter beschikking van de 1e tot de 22e etage, met een vermogen van 300 kg. LIFTEXPRESS biedt een complete service voor professionals, particulieren en bedrijven: -Verhuur lift met operator.-Huur een busje. -Huur een vrachtwagen zonder chauffeur.-Huur een meubellift.-Huur opslagruimte.-Huur een kraan op een aanhanger. zonder operator. -Huren van kranen op vrachtwagen met of zonder operator. Tot uw dienst overal in België: Brussel - Waals Brabant - Vlaams Brabant - Mons - Charleroi - Nivelles - Namen - Luik - Arlon - Antwerpen - de Belgische kust en in de grensregio's in Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 3. SASSI ALBERTO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Alberto Sassi uit Crespellano (BO) is sinds 1946, het jaar waarin Comm. Alberto Sassi het bedrijf oprichtte, leider in de productie van lieren, GEARLESS en liftmotoren. Alberto Sassi, dat nog steeds eigendom is van de familie van de oprichter, produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar zijn producten in Italië en de rest van de wereld via een netwerk van geselecteerde distributeurs. De ontwikkeling en groei van ALBERTO SASSI SPA, een bedrijf van de Sassi Holding Spa, is nooit gestopt, dankzij de investeringen van energie en economische middelen in continu technologisch onderzoek, waarbij de menselijke hulpbronnen altijd voorop staan. Wij zijn er trots op één van de weinige bedrijven op de markt te zijn om zelf elk onderdeel van onze lieren en gearless te produceren en zo onze klanten een constante en directe aftersales service te kunnen garanderen. Alle medewerkers streven ernaar de klanten totale tevredenheid te bieden en zijn continu op zoek naar oplossingen die gelijke tred houden met de evolutie en de eisen van de markt.

 4. MONTEPERA

  Turkije

  Verified by europages badge

  Til uw ruimte naar een hoger plan met Montepera Elevators, de marktleider van Turkije en expert in liftoplossingen op maat. Onze duurzame en innoverende ontwerpen harmoniseren esthetiek en functionaliteit en zijn toegespitst op uw unieke behoeften. Door nauw samen te werken met architecten, leveren wij een premium ervaring op maat, kenmerkend voor ons bedrijf. Kies Montepera voor uitmuntendheid op het gebied van liften en complete liftsystemen op maat.

 5. FISCHER TREPPENLIFTE UND SENIORENPRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FISCHER TREPPENLIFTE UND SENIORENPRODUKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Liften. Het is gevestigd in Mechernich, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VICINI & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VICINI & C. SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederenliften en hijstoestellen - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, Goederenliften, laadliften voor het hijsen van goederen, liftdeuren, Liften, Goederenliften, en metalen liftdeuren. Het is gevestigd in Concorezzo, Italië.

 2. COLOMBO ASCENSORI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLOMBO ASCENSORI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Liften, goederenliften en roltrappen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lift, onderhoud van liften, laadlift voor gehandicapte personen, traditionele goederenliften, traplift, en hefplatform. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 3. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Turkije

  Simer Sac Metal Processing & Lift is een onderneming gevestigd in Turkije en gespecialiseerd in CNC-snijden en buigen en in de bouw van hijs- en hefmachines. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis, kunnen wij aan alle eisen van onze klanten voldoen. Als Simer Sac Metal Processing Centrum, verzorgen wij werkzaamheden zoals lasersnijden, plasmasnijden, profielen en buizen lasersnijden, optisch snijden, persremmen, buigen van buizen, cnc-bewerking van buizen, robot lassen en buigen van metaalplaten binnen onze eigen fabriek. Wij kunnen voldoen aan de behoeftes van onze klanten aan CNC-snij- en buigmachines. Daarnaast verkopen wij metaalplaten in een gesloten ruimte van 5.000 m². Als Simer Lift, ontwerpen en bouwen wij zeer veilige hijs- en hefsystemen gemaakt van grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Wij streven constant om de bestaande standaard te verhogen. Simerlift is het resultaat van een zorgvuldig geplande productie gebaseerd op een jarenlange ervaring en vakkennis ontwikkeld door langdurige R&D en testprocessen. Wij waarborgen dat u door de aankoop van hijs- en hefsystemen van het merk Simerlift hoogtechnologische producten aanschaft voor een duurzaam gebruik, betere klantenservice en garantie van reserveonderdelen. Het is ons doel om een wereldwijd bekend merk in de sector van hijs- en hefsystemen te worden. Wij streven altijd naar het beste en focussen op de hoogste standaarden. Wij zetten ons zeer actief in om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze missie: Voldoen aan de vraag en verwachtingen van onze klanten en stakeholders en tegelijk milieuvriendelijke competitieve producten en diensten bieden.

 4. OMS-ANTRIEBSTECHNIK E.K.

  Duitsland

  OMS Antriebstechnik is een van de toonaangevende internationale bedrijven in de ontwikkeling en productie van aandrijfconcepten voor roltrappen en liftsystemen. Ons succes is gebaseerd op tientallen jaren ervaring in de roltrapsector en op het gebruik en de verdere ontwikkeling van zeer efficiënte hypoïde aandrijfsystemen uit de auto-industrie. Alle OMS Hypodrive-aandrijvingen zijn gebaseerd op hypoïde kegelwieltechnologie, die overtuigt met verbazingwekkende flexibiliteit en buitengewone prestatiekenmerken. Ze zetten nieuwe normen in aandrijftechnologie voor liften en roltrappen en worden nu vertegenwoordigd met OMS-aandrijvingen in alle moderne systemen voor personenvervoer wereldwijd. Met state-of-the-art productietechnieken en een uitstekend kwaliteitsmanagement worden innovaties die door onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling zijn ontwikkeld, evenals aandrijfconcepten op maat voor speciale toepassingen uiterst nauwkeurig en snel geïmplementeerd.

 5. LEHNER LIFTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Lehner Lifttechnik GmbH wil mensen met beperkte mobiliteit een barrièrevrij leven mogelijk maken in hun eigen 4 muren en in de openbare ruimte.Wij zijn een exportgericht en snelgroeiend familiebedrijf gevestigd in Neukirchen am Walde in Oostenrijk.We ontwikkelen ons al meer dan 30 jaar en de distributie van hoogwaardige mobiliteitsproducten. Ons uitgebreide productassortiment omvat de modernste platform- en stoelliftliften, veelzijdige verticale platformliften, diverse trapliften en een speciale oplossing voor het zwembad Ons verkoopteam ondersteunt een netwerk van partnerbedrijven die onze custom made trapliften en hefplatforms vakkundig assembleren en onderhouden. Samen hebben we ons tot doel gesteld de kwaliteit en betaalbaarheid van onze liften voortdurend te optimaliseren om het leven van zoveel mogelijk mensen te vergemakkelijken.

 1. LIFTEN MIN

  België

  Liften Min werd opgericht in 1977 en groeide uit van onderhoudsbedrijf tot een bekende Belgische constructeur van hoogwaardige toestellen voor verticaal transport in gebouwen. Een doorgedreven kwaliteitsbeleid werd ingevoerd om aan de wensen van de klant te voldoen en om te groeien op economisch en technologisch vlak. Het door Liften Min ontwikkelde en onderhouden kwaliteitssysteem voldoet aan de eisen gesteld in bijlage XIII van het KB van 1008/98 en de NBN-EN 9001 : 2000. Voor Liften Min is het streven naar een duidelijke en efficiënte samenwerking met de klant vanzelfsprekend. Dankzij ons flexibel ontwerpsysteem VAN STANDAARD TOT MAATWERK. Kwaliteitsvolle afwerking VAN STANDAARD TOT LUXUEUS. Goed functionerende planningsdienst garanderen FLEXIBELE LEVERINGSTERMIJNEN. Met een goed uitgebouwde onderhoudsdienst, een sterk opleidingsprogramma en een magazijn met bijna alle wisselstukken garanderen wij een langdurige samenwerking met de klant. Liften Min is actief in alle sectoren : Particulieren en openbare sectoren, woningbouw, appartementen, kantoren, rusthuizen, parkings, horeca, industrie ...

 2. ORA LIFTEN

  België

  Onderhoud Geplande preventieve onderhoud en service is essentieel voor praktisch alle mechanische systemen en liften zijn geen uitzondering. Storingen en herstellingen kosten u geld daarom is het belangrijk dat u beschikt over een team experts die regelmatig uw lift nakijken.ORA Liften staat in voor een goede, betrouwbare en veilige werking van uw liftinstallatie.Wij bieden 3 verschillende preventieve onderhoudscontracten aan waardoor u steeds een contract kan kiezen dat voldoet aan uw behoeften. Door ons preventief onderhoudsplan kunnen wij mogelijke defecten vroegtijdig lokaliseren. Uw lift is onze zorg. Herstellingen Wij voeren alle herstellingen uit aan alle merken en types van liften. Al de door ORA Liften gebruikte onderdelen zijn vrij op de internationale markt te verkrijgen. Nieuwe schakelborden en andere componenten worden niet afgeschermd door een paswoord of een tool dat niet vrij te verkrijgen is op de internationale markt. Hierdoor is het mogelijk dat ook andere firma's liften die door ons gemoderniseerd werden kunnen onderhouden en depanneren. We wensen dat een klant bij ons blijft omdat hij tevreden is. Niet omdat hij verplicht wordt! Depannage De techniekers van ORA Liften staan in voor een vlotte en betrouwbare ontstoring van uw liftinstallatie. Onze 24/24 service via onderhoudscontracten verzekert een goede en duidelijke dienstverlening.

 1. MULTILIFTEN

  Nederland

  Multiliften BV is de trendsetter op het gebied van liften. Wij leveren liften voor een brede klantenkring en voor vele toepassingen. Bij elke lift is maatwerk de standaard, zodat we de lift vaak geheel naar uw wensen kunnen aanpassen en leveren. Ons specialisme ligt bij maatwerk personenliften en huisliften. Maar wij leveren ook goederenliften en autoliften. Het onderhouden van de liftinstallatie is erg belangrijk om de veiligheid te waarborgen en de duurzaamheid te vergroten. De liftservice van Multiliften BV houdt uw lift in topconditie en informeert u over de stand van zaken waar het gaat om veiligheid en functionaliteit. In geval van storingen kunnen wij u bijstaan met het oplossen van het probleem. Met een 24 uur / 7 dagen per week bereikbaarheid doen we er alles aan om uw mobiliteit te continueren. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde contact opnemen.

 2. LIFT IT

  België

  Wij zijn een erkende liftconstructeur met meer dan 20 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van personen- en goederenliften. Wij leveren veilige, kwaliteitsvolle liften die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Ontdek onze liften hier. Naast het leveren en plaatsen van liftinstallaties van hoogstaande kwaliteit, voorzien wij deze ook van alle nodige service. Wij beschikken over een uitgebreide onderhoudsdienst, die 24/7 bereikbaar is voor onze klanten. Bij ons kan u ook terecht voor uw bestaande liften die toe zijn aan een renovatie vanwege het afbreukrisico, de strengere reglementering inzake veiligheid, het comfort, de ergonomie, de functionaliteit of het uitzicht. Hiervoor verwijzen we naar onze pagina Renovatie . Lift-it nv is ISO gecertificeerd voor het installeren, herstellen en onderhouden van liften. Deze certificatie staat garant voor een constante kwaliteit van ons werk en laat ons toe onze liften zelf in dienst te stellen. Meer informatie over het ISO certificaat, het inspecteren van liften en uw wettelijke verplichtingen als lifteigenaar vindt u op de pagina Normering & Wetgeving.

 3. LÖDIGE

  Nederland

  Lödige Industries, de specialist in installatiebouw voor logistiek Bedrijvengroep met internationaal succes! Met vestigingen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en de VS is hij internationaal vertegenwoordigd. Het bedrijf, dat door de eigenaar wordt bestuurd, heeft wereldwijd zo'n 1000 medewerkers in dienst, waarvan ongeveer de helft in Duitsland. Lödige Industries biedt transporttechnische oplossingen voor uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in complexe materiaalstroomsystemen voor logistieke activiteiten. Het bedrijf is wereldmarktleider voor cargo handling terminals. Services onderverdeeld in 9 toepassingsgebieden. - Krachtige logistieke oplossingen voor luchthavens. - Deskundige en snelle services voor afzonderlijke installaties en systemen. - Auto's plaatsbesparend en veilig parkeren: met de oplossingen van de Lödige Industries Groep. - Deskundigheid en technologie voor sterke liftoplossingen. - Techniek voor mensen: oplossingen voor een dagelijks leven zonder barrières. - Heftafels met een hefvermogen tot 100 t - Machinebouw in perfectie: speciale machines voor individuele eisen. - Individuele oplossingen voor uw intralogistiek. - Software oplossingen voor de automatisering van materiaalstromen en processen.

 4. ZZED

  België

  ZZED specialist in heftechnieken! Voor de industrie beschikken wij over een heel gamma standaard heftoestellen, die volledig naar behoefte of specificaties kunnen worden aangepast: goederliften, hydraulische heftafels, hefwagens, ... Afhankelijk van het gestelde hefprobleem maken wij ook heftoestellen volledig op maar tot méér dan 20 ton, met als basis de ruime ervaring, de kwaliteit en de geldende Europese normen. De heftoestellen kunnen door ons geplaatst, aangesloten en gebruiksklaar gemaakt worden met een keuring van een onafhankelijk keuringsorganisme: Liften, trapliften, huisliften en rolstoelliften... Voor de privaat- en openbare gebouwen hebben wij speciaal aangepaste stoel- en rolstoelliften, die een minimum aan plaats nodig hebben en een maximum aan gebruikscomfort bieden. Daarnaast beschikt ZZED ook over trapliften, huisliften en zoveel meer.

 5. COSMOLIFT

  België

  Cosmolift profileert zich als een dynamisch installatie- en onderhoudsbedrijf binnen de liftensector. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt Cosmolift een gans pakket van mogelijkheden aan? Wij leveren en plaatsen nieuwe liftinstallaties voor nieuwbouw en vernieuwbouw. Eveneens staan wij in voor transformaties en renovaties van bestaande installaties. Eén van de sterke troeven van Cosmolift is de goed gestructureerde en betrouwbare onderhoud- en ontstoringdienst, welke permanent ten dienste staat van onze talrijke klanten.

 6. MATRIX

  België

  Matrix Liften uit het Oost-Vlaamse Gentbrugge installeert al vele jaren goederenliften en personenliften in heel Vlaanderen. Voor ieder gebouw zoeken wij –samen met de klant- de passende oplossing. Wij installeren liften van meerdere fabrikanten. Ook trapliften en platformliften. Al meer dan 1200 geplaatste liften. Elk jaar ruim 100 nieuw te plaatsen liften. Onderhoud van alle eigen geplaatste liften (bij hoge uitzondering voeren wij ook onderhoud uit aan andere, niet door ons geplaatste liften). Rechtstreekse invoerder van de fabrikanten ISO9001+[2008] certificaat.

 7. SCHINDLER LIFTEN

  Nederland

  Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten. We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Producten en diensten: Personenliften Goederenliften en speciale liften Roltrappen en rolpaden Modernisering Renovatie Service & onderhoud

 8. LIFJEHUREN.NL

  Nederland

  Een verhuislift huren in diverse steden U kunt bij Lifjehuren.nl terecht voor een verhuislift in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Utrecht en omstreken. In welke stad u ook een verhuislift nodig heeft en hoe lang u ook gebruik dient te maken van onze professionele verhuisliften: wij helpen u graag door de beste verhuisliften aan te bieden voor verhuislift huren in Amsterdam, Almere, Utrecht en omstreken. En heeft u professionele bediening nodig voor uw verhuislift? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij kunnen u bij het huren van een verhuislift tevens assisteren om de verhuislift op de juiste manier te bedienen.

 1. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

  Italië

  De firma D.T.D. Azienda, installateur van liften en takels op schepen, gaat zich nu ook richten op de markt van liften voor particulieren. Wij maken gebruik van op wereldniveau toonaangevende liftfabrikanten en hebben concurrerende prijzen. Wij installeren alle typen liften, ook in kleine ruimten. 24u/24u-service voor het verhelpen van liftstoringen in de nacht. Wij bouwen uitwendige dakconstructies. Wij gebruiken geen extern personeel, onze technici zijn intern geschoold. Bel ons voor meer informatie op +39 3393010323 van 8: 00 u tot 18: 00 U.

 2. MERLO IMPORT BENELUX

  België

  Merlo Import Benelux is al meer dan 20 jaar importeur voor de Benelux van Merlo verreikers en aanverwante producten, zoals werkkooien/manden voor personen, lieren, hijshaken, schepbakken, Cingo rupstransporters, betonmixers... Het bedrijf is gevestigd in Lendelede, West-Vlaanderen, Belgie. Ze kunnen zowel nieuwe als gebruikte verreikers aanbieden. Onze organisatie bestaat uit meer dan 30 distributeurs verdeeld over Belgie, Nederland en Luxemburg. Verreikers kunnen ingezet worden zowel met palletvorken om te werken op hoogte en op reikwijdte, als met werkkooi voor hoogwerker gebruik en als met hijshaak en/of lier voor het werk als mobiele kraan. Ze bieden verreikers en uitrustingen aan voor de landbouw, de bouw, de industrie en niche markten.

 3. OTIS

  België

  Otis is ’s werelds grootste fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden. Architecten en aannemers, projectontwikkelaars en eigenaren van gebouwen kennen Otis als de wereldmarktleider op het gebied van personentransport. Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, maar wij beschouwen het zoeken naar de juiste oplossing als één van onze kerntaken. Of de klant nu een geavanceerd liftsysteem bestelt voor het hoogste gebouw ter wereld of een eenvoudige lift nodig heeft voor een gebouw van twee verdiepingen, wij zetten ons in om de veiligste en meest betrouwbare oplossing te vinden.

 4. VERHUISLIFT HUREN ONLINE

  Nederland

  Arthur en zijn team van jonge enthousiaste mannen verhuren verhuissliften door heel het land, maar voornamelijk nog in Amsterdam en omstreken. Wat oorspronkelijk is begonnen als verhuisbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een full-service dienstverlening in het verhuren van verhuisliften in Amsterdam. Wees niet bang om contact op te zoeken met Arthur en zijn team van enthousiaste jongen mannen we bijten niet! Hieronder kan je alvast onze prijzen inzien. SPOED/SNEL SERVICE €95, 00 (max 30 minuten) STANDAARD SERVICE €85, 00 P/U (minimaal 1 uur) DAGDEEL GERESERVEERD €265, 00 (minimaal 4 uur) DAG GERESERVEERD €480, 00 (minimaal 8 uur) EXTRA VERHUIZER €35, 00 P/U (minimaal 1 uur) VERHUISWAGEN 40M3 INCL CHAUFFEUR €65, 00 P/U (minimaal 2 uur)

 5. ASCENSORES TRESA

  Spanje

  Ontwerp, fabricage, montage en onderhoud van elk type lift in nieuwbouw en residenties. 24 uur/dag urgenties. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring heeft TRESA zich gespecialiseerd in de productie en de verkoop van hefapparatuur. Een gekwalificeerd team van meer dan 150 personen werkt samen om een complete verticale transportoplossing te bieden: ontwerp, fabricage, installatie en onderhoud van hefapparatuur.

 6. AESY LIFTEN

  Nederland

  ​Architecten, aannemers, gebouweigenaren, maar zelfs als eingebruiker, kunt u bij Aesy terecht voor een lift op maat. De liften die wij leveren zijn onder andere toepasbaar in woningen, winkels, appartementen, scholen, kantoren, magazijnen, religieuze gebouwen en zorginstellingen. 

 7. SODIMAS

  Frankrijk

  Adviseren, informeren, oplossingen voorstellen bouwend op een stevige reputatie op het gebied van liften, dat is wat SODIMAS haar klanten in Frankrijk en het buitenland (liftbedrijven, architecten, designers, projectontwikkelaars, woningcorporaties) bieden kan. Aanpassing aan de normen van liften voor gehandicapten.

 8. MOBILE PARTS

  België

  Reeds sinds 2001 rijden we bijna heel België rond, om garagisten, koetswerkherstellers en werkplaatsen - te voorzien van de nodige uitrusting, - herstellingen uit te voeren, - en wisselstukken aan te leveren. Dit alles aan een scherpe prijs, binnen een korte termijn, en aan de afgesproken voorwaarden. We leveren enkel profesioneel materiaal en toestellen van de betere merken. Dat houdt in: - hefbruggen en liften - compressoren - handwerktuigen

 9. ALE

  België

  Ontwerpen en prototypen van goederen en personen liften. Engineering op maat, fabricage, plaatsing, keuring en inbedrijfstelling van goederen en personen liften. Service, onderhoud en renovatie van goederen en personen liften. Renovatie van niet zelf geplaatste goederen en personen liften.

 10. AESY LIFT

  België

  Liften voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. De liften zijn eenvoudig te plaatsen, sterk en uiterst duurzaam. Lifttype: Rolstoellift Woonhuislift Buitenlift Kleingoederenlift Goederenlift Mindervalidelift Plateaulift Platformlift Hydraulische lift Traplift Glazen lift Stoellift Lift zonder put

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Liften - Import export

Aantal resultaten

3.293 Bedrijven