• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lijmstoffen voor de bouw

Resultaten voor

Lijmstoffen voor de bouw - Import export

 1. EMFI

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  EMFI, opgericht in 1965, is gevestigd in Haguenau (Elzas). De onderneming is gespecialiseerd in de fabricage van lijm en kit voor de industrie en voor de bouw- en transportsector. EMFI biedt polyurethaan kit, siliconenkit, hybride lijmen, vinyllijmen of lijmen op waterbasis evenals gereedschap voor het aanbrengen: spuitpistolen, spatels of kammen en nog veel meer producten. Onze researchteams stellen hun knowhow ter beschikking van professionele gebruikers uit de industrie en de bouwsector. Elk jaar investeren we in nieuwe technologieën die de prestaties van onze werkplaatsen en producten nog verbeteren en die tegelijk de impact ervan op het milieu beperken. Onze kleefstoffen en kits zijn vandaag niet te omzeilen producten in diverse sectoren zoals de auto-industrie, het transport over de weg, het spoor en over zee. Wij zijn op onze EcoVadis Gold certificering en op onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 certificeringen.

 2. FRABO ADESIVI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  onze producten worden gebruikt voor bewerkingen in schoen-, lederwaren- en matrassenfabrieken. Produceert lijmen voor hout, vinyl, katalysatoren, isolatie en gestoffeerde meubelen, verdunningsmiddelen, warmtebronnen, lijmen, thermische zekeringen, oplosmiddelvrije koudlijmen, cyanoacrylaten, vinyl en speciale toepassingen.

 3. PROMA FARBEN INH. TIMO ANDREAS HEINZ BRANDT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROMA FARBEN INH. TIMO ANDREAS HEINZ BRANDT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. BER-FIX KLEBSTOFFPRODUKTE - INH. CHRISTINE FRANKE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BER-FIX KLEBSTOFFPRODUKTE - INH. CHRISTINE FRANKE, is een Distributeur, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. B&B GROSSHANDEL & INTERNETSTORE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B&B GROSSHANDEL & INTERNETSTORE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 2. KIT247.NL

  Nederland

  Ervaar het gemak van online kit, lijmen, schuimen, tapes en aanverwante artikelen te bestellen. Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele artikelen van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal en Zwaluw en profiteer van onze staffelkortingen. Naast de bekende merken vindt u bij Kit247.nl een ruime keuze aan 4tecx producten. Kit247.nl biedt zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelf-er de mogelijkheid om professionele kitten, lijmen, tapes en aanverwante artikelen tegen een scherpe prijs online te bestellen. Door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied van chemische producten. Sinds 2020 is Kit247.nl online en leveren wij voornamelijk kitten, schuimen, lijmen en tapes. Naast het brede assortiment aan deze artikelen vindt u bij Kit247.nl ook aanverwante gereedschappen en verwerkingsmaterialen voor de schilder en kitter. Online bestellen is mogelijk voor zowel de doe-het-zelver als de professionele gebruiker.

 3. OTTOSEAL.NL

  Nederland

  Online kit kopen is gemakkelijk en snel bij Ottoseal.nl. Veel kleuren kit en verschillende soorten kit behoren tot ons assortiment. Siliconenkit, sanitairkit, acryllaatkit of MS polymeer, M500 of lijmen zoals Ottocoll Rapid zijn makkelijk online te bestellen. Bedrijf of particulier kunnen kit kopen op Ottoseal.nl Bent u op zoek naar een kit op kleur, kijk dan bij onze producten voor veel kleuren kit. Ottoseal.nl kenmerkt zich door veel kleuren kit. Zit uw kleur kit er niet bij, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van kit op kleur te bespreken. Bestel direct online een kitspuit om de kit eenvoudig aan te brengen. Siliconen kit en sanitair kit wordt veel toegepast. De badkamer afkitten, keuken kitten, vloer kitten, zwembad afkitten of natuursteen afkitten. Er is altijd een geschikte siliconenkit te koop. Online kit kopen bij Ottoseal.nl Siliconenkit van Ottoseal kenmerkt zich door kleurvast en is makkelijk in verwerking.

 4. OMNICOL

  België

  Oplossingen bieden voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen, daarin is Omnicol sterk. Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met Omnicol producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast levert Omnicol krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels. Sterke constructies met minimale voegen zijn het resultaat. De strakke uitstraling wordt benadrukt door de variëteit aan kleurmengsels. Daardoor vinden Omnicol producten ook hun weg naar de prefab industrie.

 5. BELGACLIMA

  België

  BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtsystemen. Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept. BelgaClima biedt de volgende producten aan: dak- & gevelfolies, raamaansluitfolies, kleefbanden en lijmen, en ten slotte luchtdichtingsmanchetten.

 1. ANGST + PFISTER

  België

  In België heeft Angst+Pfister een vestiging in Sint-Niklaas. deze vestiging realiseert de volgende productgroepen: kunststoftechniek, afdichtingstechniek, industriële slangen, aandrijftechniek, trillingisolatie, lijmtechniek, bevestigingstechniek en tevens een uitgebreid dienstenpakket.

 2. POLYTECHNISCH BEDRIJF

  België

  Polytechnisch Bedrijf (P.T.B.®) werd opgericht in 1957 te Merelbeke en was een van de eerste producenten van bouw-specialiteiten in België voor bouw en industrie. In de beginjaren werd voornamelijk faam gemaakt met het product COMPAKTUNA®, nog altijd de n° 1 in België in zijn productcategorie. Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwmaterialen als additieven, mortels, lijmen, pleisters, afwerking, voorbereidingondergrond, Techniseal en Cornertape.

 1. RECTAVIT

  België

  Rectavit is gespecialiseerd in lijmproducten (houtlijmen, contactlijmen, constructie lijmen, monatge lijmen, enz), voegkitten voor sanitair, beglazing, overschilderbaar, voor natuursteen, natuurtegels, voor vloeren, kachels, brandwerend, … Rectavit ontwikkelt ook PU-schuimen, vochtwering producten en producten voor het onderhoud van woning en tuin.

 2. NOVATECH TEC7

  België

  Alles lijmen, monteren & afdichten. Zelfs onder water !

 3. TEAM DIREKT SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TEAM DIREKT SYSTEM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Niet geweven stoffen, Niet geweven stoffen, en Mobiele stofvrije ruimte. Het is gevestigd in Taunusstein, Duitsland.

 4. ASTORPLAST KLEBETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASTORPLAST KLEBETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Alfdorf, Duitsland.

 5. IBZ INDUSTRIE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf IBZ INDUSTRIE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Adliswil, Zwitserland.

 6. GWS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GWS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Heitersheim, Duitsland.

 7. SEL DIS TICARET

  Turkije

  Het bedrijf SEL DIS TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Siliconen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyurethaan, Lijmstoffen voor de bouw, Kunststofproducten voor de bouw, Polyurethaan, Lijmstoffen voor de bouw, Kunststofproducten voor de bouw, en acryl stickers. Het is gevestigd in ISTANBUL, Turkije.

 8. TREMCO ILLBRUCK

  Frankrijk

  Het bedrijf TREMCO ILLBRUCK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingsmaterialen en pleisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingen, Lijmstoffen voor de bouw, Dichtingen, en Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Oberhausbergen, Frankrijk.

 1. DANIEL MAAS DICHTSTOFFHANDEL & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf DANIEL MAAS DICHTSTOFFHANDEL & CO., is een Dienstverlener, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleefstoffen, lijmen en tapes. Het is gevestigd in Kevelaer, Duitsland.

 2. KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S., en actief in de sector Mortel voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen voor de bouw, mortels van steen, mortels, Lijmstoffen voor de bouw, en cementmortel. Het is gevestigd in Kuncice Nad Labem, Tsjechische Rep..

 3. STONE EXPERT SRL

  Italië

  Het bedrijf STONE EXPERT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Harsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen voor de bouw, Porfier, Lijmstoffen voor de bouw, porfiercubes, en Porfier. Het is gevestigd in Civezzano, Italië.

 4. MAPEI BENELUX

  België

  Het bedrijf MAPEI BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mortel voor de bouw, Dichtingen, Mortel voor de bouw, Kleefstoffen, lijmen en tapes, toeslagmateriaal voor beton en mortel, en Dichtingen. Het is gevestigd in Grâce-Hollogne, België.

 5. HAGO PU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAGO PU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking van polyurethaan, injectie van polyurethaanschuim, en polyurethaan. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 6. CERMAS POLSKA

  Polen

  Het bedrijf CERMAS POLSKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in ?wi?toch?owice, Polen.

 7. ARSANIT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf ARSANIT SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draagconstructies voor pleisterwerk, gevormd uitgesneden van schuimplastic, Draagconstructies voor pleisterwerk, en afwerkingsplamuur. Het is gevestigd in Siemianowice Śląskie, Polen.

 8. METSAN

  Turkije

  Het bedrijf METSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren lijmen voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijmstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Hager, Duitsland.

 10. TRANSPAK SCHWEIZ AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TRANSPAK SCHWEIZ AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijmstoffen voor de bouw, Tassen, Lijmstoffen voor de bouw, en Tassen. Het is gevestigd in Bremgarten Ag, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis