• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lijsten en decorlijsten - hout

Resultaten voor

Lijsten en decorlijsten - hout - Import export

 1. SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frame en kozijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en decorlijsten - hout, chassis van hout, timmerwerk, Lijsten en decorlijsten - hout, deur massief hout, Panelen, hout voor meubels en timmerwerk, uitrusting voor bibliotheken, en houten sierlijsten. Het is gevestigd in Val En Vignes, Frankrijk.

 2. JOSEVALE - MADEIRAS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOSEVALE - MADEIRAS, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en decorlijsten - hout, Hout - halffabrikaten, houtfineer, houten vloeren, houtskeletbouw, multiplex, gelaagd en geperst hout, hout voor houtbewerking, Lijsten en decorlijsten - hout, en Hout - halffabrikaten. Het is gevestigd in Valongo, Portugal.

 3. DIMOLDURA IBÉRICA

  Spanje

  Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector is het bedrijf DIMOLDURA de Europese nummer één in gietingen en profielen van ieder type met een bekleding van hoge kwaliteit. Wij produceren een gevarieerd gamma van met MDF beklede gietingen met lakfineer of niet, fineer van melamine, opnieuw gevormde fineer of bedekte parels. Wij fabriceren eveneens gietingen van samengedrukt spaanplaat, latten, massief dennenhout of vochtwerende MDF.

 4. CLAES-VLOEBERGS INLIJSTINGEN

  België

  Wat wij doen / hebben Wij hebben reproducties en schilderijen, grote keuze posters voor versiering in bedrijven en privé. Herstellingen van oude en nieuwe kaders. Voor een passe-partout kan u ook bij ons terecht!

 5. WOODZ LLC

  Estland

  Het bedrijf WOODZ LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren houten voetstukken, geschaafd hout, en gladgeschaafd element. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PERFIMUEBLE

  Spanje

  Het bedrijf PERFIMUEBLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Panelen - hout, Lijsten en kaders, Panelen - hout, en Lijsten en kaders. Het is gevestigd in Mancha Real-Jaén, Spanje.

 2. ARTRAM

  Polen

  Het bedrijf ARTRAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Latten voor inlijstingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en decorlijsten - hout, schilderijlijsten, en Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Rudniki, Polen.

 3. CARPIALBA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CARPIALBA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 4. DREWUP SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DREWUP SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren kisten van hout, wandkasten voor ziekenhuizen, en lat houten paneel. Het is gevestigd in Pionki, Polska, Polen.

 5. PERIOD MOULDINGS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERIOD MOULDINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Ripon, Verenigd Koninkrijk.

 1. IMTEXS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMTEXS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Hohenlinden, Duitsland.

 2. SKIRTING 4 U

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKIRTING 4 U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Walsall, Verenigd Koninkrijk.

 1. HOKA GMBH GERMANY

  Duitsland

  Het bedrijf HOKA GMBH GERMANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. BEYER ING.- HOLZBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf BEYER ING.- HOLZBAU GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Dittersdorf, Duitsland.

 3. HORNBAEK BALTIC A/S

  Letland

  Het bedrijf HORNBAEK BALTIC A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Adazi, Letland.

 4. ETABLISSEMENTS BAREYRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS BAREYRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parketvloeren, en Parketvloeren. Het is gevestigd in Le Passage, Frankrijk.

 5. MOLDURAS J. MARTIN CALLEJA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MOLDURAS J. MARTIN CALLEJA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren houten sierlijsten. Het is gevestigd in Iscar (valladolid), Spanje.

 6. ENLES D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf ENLES D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - hout, Houtpulp, Hout - gezaagd en geschaafd, Import-export - hout, Houtpulp, en Hout - gezaagd en geschaafd. Het is gevestigd in Zrece, Slovenië.

 7. LTD. "DENZA KRICHETA"

  Wit Rusland

  Het bedrijf LTD. "DENZA KRICHETA", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijplanken. Het is gevestigd in Mikhalkovskaya Mit a / C, 31/1, Wit Rusland.

 8. MOLDURAS MOLDUFLOR, CB

  Spanje

  Het bedrijf MOLDURAS MOLDUFLOR, CB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren mdf-hout, en houtfineer. Het is gevestigd in Jaen, Spanje.

 1. UYSAL MERMER

  Turkije

  Het bedrijf UYSAL MERMER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren wit marmer, bovenste gedeelte badkamer marmer, marmerblokken, en marmer en soortgelijken. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 2. ATELIER STECK

  België

  Het bedrijf ATELIER STECK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren restauratie van oude gebouwen en monumenten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. PROFILRE.IT

  Italië

  Het bedrijf PROFILRE.IT, is een Distributeur, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren voetstukken, en houten voetstukken. Het is gevestigd in Bibbiano, Italië.

 4. SHERBORNE RUBBER CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHERBORNE RUBBER CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lijsten en decorlijsten - hout, Rubberproducten, Lijsten en decorlijsten - hout, en Rubberproducten. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. CORELL TIMBER LTD

  Ierland

  Het bedrijf CORELL TIMBER LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren gelaagd hout. Het is gevestigd in Athlone, Ierland.

 6. AFRICAN BAMBOO

  Nederland

  Het bedrijf AFRICAN BAMBOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren bamboe. Het is gevestigd in Delft, Nederland.

 7. ADIM ORMAN URUNLERI LTD

  Turkije

  Het bedrijf ADIM ORMAN URUNLERI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren triplex van hout. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. CREACIONES EN MADERA MACRU SL

  Spanje

  Het bedrijf CREACIONES EN MADERA MACRU SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsmaterialen en pleisters, Lijsten en decorlijsten - hout, Dichtingsmaterialen en pleisters, en Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Ansoain, Spanje.

 9. TORNERIA LEGNO MORATO SNC

  Italië

  Het bedrijf TORNERIA LEGNO MORATO SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is gevestigd in Campodarsego, Italië.

 10. UAB DASTERA

  Litouwen

  Het bedrijf UAB DASTERA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lijsten en decorlijsten - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren cnc-buigen, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis