• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • linnen - planten

Resultaten voor

Linnen - planten - Import export

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC is één van de Russische marktleiders gespecialiseerd in het kweken, verwerken, raffineren en exporteren van landbouwproducten zoals koriander, mosterd, vlas (linnen – planten), kikkererwten, linzen, erwten. Onze productieplaatsen zijn geconcentreerd op de boerderijen gevestigd in de Krasnodar regio. Voor de inzameling, reiniging, opslag en verpakking van de diverse zaadtypes maken wij alleen gebruik van moderne binnenlandse en buitenlandse machines. De laatste jaren werd door onze vooraanstaande agronomen onze eigen unieke kweektechnologie ontwikkeld en toegepast. Gedurende de volledige groeicyclus van de gewassen op het land wordt hun staat beoordeeld door het personeel van de onderneming, die op tijd alle nodige aanpassingen doorvoert. Wij leveren onze producten regelmatig aan klanten in landen als India, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Maleisië, Jemen, Europa, etc. Al onze producten worden onderworpen aan de nodige kwaliteits- en certificatietesten. Daarom zijn al onze gewassen in overeenstemming met de Europese en internationale kwaliteitsnormen. AgroChimInvest is

 2. AGRO ROST

  Oekraïne

 3. OPAVLEN OPAVA, A.S.

  Tsjechische Rep.

 4. LTD "RADALEN"

  Wit Rusland

 5. GOEMARE ET BARRAY

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAKOSFOLDJE - AGRICOLA NOVENYTERMESZTO KFT

  Hongarije

 2. ETS DEVOGELE

  Frankrijk

 3. DOBOZI PETOFI MEZOGAZDASAGI TERMELO ES SZOLGALTATO SZOVETKEZET

  Hongarije

 4. ARANYKOCSI TERMELÖ, RT

  Hongarije

 5. NAGYMEZO MEZÖGAZDASÁGI SZOVETKEZET REPCELAK

  Hongarije

 1. AGARDI AGRARGAZDASAG RT

  Hongarije

 2. MELIKE IPLIK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

 1. FELSOSZENTGYORGYI MEZOGAZDASAGI TERMELOSZOVETKEZET

  Hongarije

 2. QARAUZYAK BARAKA

  Oesbekië

 3. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "linnen - planten"

 4. LILLY EN PROVENCE

  Frankrijk

  Lilly en Provence is ontstaan uit de ontmoeting tussen drie bekende kunstenaars: Laboratoires Cadentia, een meester-parfumeur, Le Savonnier Marseillais, meester-zeepmaker en Cat Caroff, illustratrice. De producten van Lilly en Provence zijn gegarandeerde kwaliteitsproducten dankzij de ervaring van de drie oprichters en dankzij de keuze van de beste natuurlijke ingrediënten wereldwijd. De onderneming ontwikkelt de productlijnen zelf op basis van natuurlijke essences uit vruchten, bloemen en planten en de zuiverste etherische oliën om een authentieke en absolute kwaliteit te behouden…Biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, zonder kleurstoffen en niet op dieren getest. Lilly en Provence biedt een assortiment vrouwelijke en moderne designerproducten, alsook een assortiment eaux de parfum, interieurparfums, nevel voor hoofdkussens en geurwater voor linnen.