• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lood en -legeringen

Resultaten voor

Lood en -legeringen - Import export

 1. C:MET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

  Website Open In New icon
 2. LANHIT LTD

  Rusland

  Verified by europages badge

  LANHIT LTD is een fabrikant van zeer zuivere chemische verbindingen: anorganische basen en verbindingen, zeldzame aardmetalen, jodiden en andere chemische producten voor export en import. De fabrikant van chemicaliën produceert meer dan 400 verschillende verbindingen van 60 elementen van het periodiek systeem, gebaseerd op zijn eigen R&D: watervrije en ultradroge metaalhalogeniden (chloriden, bromiden, jodiden) in de vorm van kristallen, in poeder, in enkelvoudig gedispergeerde kralen (balletjes); zeldzame aardmetaalverbindingen (oxiden, halogeniden, carbonaten, nitraten, sulfaten, acetaten, oxalaten) met een zuiverheid van 99, 9-99, 999%; hoogzuivere metalen en metaaloxiden, inclusief alkalimetalen verpakt in ampullen onder vacuüm.Alle vaste medewerkers van het bedrijf zijn afgestudeerd aan de universiteit, met vooraanstaande professionals die gepromoveerd en postdoctoraal zijn. Basischemicaliën en afgeleide producten geproduceerd door LANHIT kunnen in vele takken van wetenschap en technologie worden gebruikt: metallurgie, micro-elektronica en opto-elektronica; in organische synthese, etc.

  Website Open In New icon
 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  "Competent en betrouwbaar sinds 1953." Sinds de oprichting in 1953 hebben wij onze onderneming voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; met klanten uit binnen- en buitenland. Onze hoge kwaliteitsnormen worden voortdurend gewaarborgd met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan. Om ons kwaliteitsbeleid ook naar buiten toe te documenteren, hebben we ons al in 2001 volgens DIN EN ISO 9001: 2008 laten certificeren. We zijn voortdurend verplicht onze bedrijfsprocessen te verbeteren en onze producten te optimaliseren. Door de betrokkenheid van onze medewerkers is het geen probleem om deze uitdaging aan te gaan.

  Website Open In New icon
 4. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italië

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMAG HANDELS - GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge
 3. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 4. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een klassieke gieterij.Onze belangrijkste kerncompetentie is de produtie van waren van lood en legeringen hiervan, alsook tin en zijn legeringen.Verder produceren wij artikelen uit diverse kunststoffen in spuitgietwerk. Onze producten en diensten zijn lood, loden banden, looddraad, loodgewichten, loodgranulaat, loodlegeringen, loodprofielen, loden buizen, schroot van lood, loodwol, verzwaringen voor gordijnen uit lood, bouwelementen tegen straling van lood en nog veel meer.

 5. DOLMET S.C.

  Polen

  'De productielocatie van de DOLMET-metaalgieterij werd in 1995 opgeleverd in Tułowice, Opole Voivodeship. Wij produceren loden gietstukken. Onze producten voldoen aan PN-EN 12569. We bieden containers en andere afschermingselementen aan die tegen ioniserende straling beschermen. We leveren containers voor radioactief afval, behuizingswanden en loden bakstenen. We prepareren de kwaliteit en het formaat van de producten in overeenstemming met de behoeften van de klant. Neem contact met ons op!

 1. COM.A.V. SRL

  Italië

 2. PLOMBIER SECOURS

  Zwitserland

 3. "MEGATEX" LLC

  Oekraïne

 4. EL BAT JSC

  Bulgarije

 5. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italië

 6. MALDANER

  Frankrijk

 7. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

 8. TUSTA TRADING S.L.

  Spanje

 9. RPA ROSANTICOR LTD

  Rusland

 10. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italië

 1. PIOMBOLEGHE SRL

  Italië

 2. EL WAHAB TRADE

  Egypte

 3. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

 4. MORIN GRAVURE

  Frankrijk

 5. METAL TRADING

  Frankrijk

 6. SVINETS

  Oekraïne

 7. VALMEG SRL

  Italië

 8. EKOR KURSUN METAL

  Turkije

 9. METALS AND ALLOYS PLANT, JSC

  Rusland

 10. AZOR AMBIENTAL, S.A.

  Spanje