• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • lood en -legeringen

Resultaten voor

Lood en -legeringen - Import export

 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  'Competent en betrouwbaar sinds 1953" Westfalenzinn' J. Jost KGis een middelgroot bedrijf gevestigd in het mooie Sauerland, bijna in het midden van Duitsland, en wordt nu geleid door Marcus Jost in de derde generatie. Sinds de oprichting in 1953 hebben we ons bedrijf voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; Nationale en internationale klanten. Door de grootte van ons bedrijf kunnen we altijd flexibel reageren op de wensen van de klant en je deskundig adviseren dankzij onze jarenlange ervaring in de branche.Het is onze hoogste prioriteit om aan de wensen van onze klanten te voldoen door middel van betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit en een foutloze verwerking van bestellingen. We garanderen onze hoge kwaliteitsnormen voortdurend met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan.

 2. C:MET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 3. IDEALEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 30 jaar ontwerpt en verkoopt IDEALEX oplossingen voor interventionele stralingsbescherming om de stralings- en besmettingsrisico's voor mensen en installaties te verminderen. IDEALEX heeft oplossingen ontwikkeld voor veilige interventies in gecontroleerde gebieden: stralingsbescherming, externe interventieklemmen, VOKKERO-communicatiesysteem, handschoenenkastje, BAG en hot cell onderdelen, thermische lasser en gecontroleerde zonezuiger.

 4. FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FEINHÜTTE HALSBRÜCKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Halsbrücke, Duitsland.

 5. LAM LAVORAZIONE PIOMBO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAM LAVORAZIONE PIOMBO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, Platen en banden - lood, tin-loodlegeringen, en platen van lood. Het is gevestigd in Collegno, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMAG HANDELS - GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMAG HANDELS - GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Klagenfurt Am Wörthersee, Oostenrijk.

 2. METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALS CHEMICALS MAASTRICHT BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zink en -legeringen, zink, lood, en Zink en -legeringen. Het is gevestigd in Maastricht, Nederland.

 3. LANHIT LTD

  Rusland

  LANHIT LTD is een fabrikant van zeer zuivere chemische verbindingen: anorganische basen en verbindingen, zeldzame aardmetalen, jodiden en andere chemische producten voor export en import. De fabrikant van chemicaliën produceert meer dan 400 verschillende verbindingen van 60 elementen van het periodiek systeem, gebaseerd op zijn eigen R&D: watervrije en ultradroge metaalhalogeniden (chloriden, bromiden, jodiden) in de vorm van kristallen, in poeder, in enkelvoudig gedispergeerde kralen (balletjes); zeldzame aardmetaalverbindingen (oxiden, halogeniden, carbonaten, nitraten, sulfaten, acetaten, oxalaten) met een zuiverheid van 99, 9-99, 999%; hoogzuivere metalen en metaaloxiden, inclusief alkalimetalen verpakt in ampullen onder vacuüm.Alle vaste medewerkers van het bedrijf zijn afgestudeerd aan de universiteit, met vooraanstaande professionals die gepromoveerd en postdoctoraal zijn. Basischemicaliën en afgeleide producten geproduceerd door LANHIT kunnen in vele takken van wetenschap en technologie worden gebruikt: metallurgie, micro-elektronica en opto-elektronica; in organische synthese, etc.

 4. TESTAS

  België

  Testas, onderdeel van de MCB groep, is de toonaangevende voorraadhouder van halffabrikaten in aluminium, roestvast staal en koperlegeringen op de Belgische markt. ALUMINIUM : Staaf aluminium (rond, vierkant, zeskant en plat), Profiel aluminium (L-T-U-Z), buis Aluminium (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat aluminium (vlakke platen, traanplaat, rijstkorrelplaat, perfo plaat, gelakte platen, structuurplaten), band aluminium & draad aluminium, koppelsysteem aluminium connecta. INOX : staaf inox (rond, vierkant, zeskant, plat), profiel Inox ( L-T-U), buis inox (ronde, vierkante en rechthoekige), plaat inox, duplex t-system, fittingen reinigingsproducten inox. KOPER : staaf koper (rond, vierkant, plat), ronde buis koper, plaat koper, band koper & draad koper. MESSING : staaf messing ( rond, vierkant, zeskant, plat), profiel messing (L-T-U)… BRONS : staaf brons (rond, vierkant, plat), bus brons … PLAAT ZINK. TITANIUM / NIKKEL.

 5. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een klassieke gieterij.Onze belangrijkste kerncompetentie is de produtie van waren van lood en legeringen hiervan, alsook tin en zijn legeringen.Verder produceren wij artikelen uit diverse kunststoffen in spuitgietwerk. Onze producten en diensten zijn lood, loden banden, looddraad, loodgewichten, loodgranulaat, loodlegeringen, loodprofielen, loden buizen, schroot van lood, loodwol, verzwaringen voor gordijnen uit lood, bouwelementen tegen straling van lood en nog veel meer.

 1. RITA JORDENS

  België

  Sinds 1997 ontwerpt en produceert Rita Jordens BVBA een prachtige en zeer exclusieve collectie van loden objecten voor de tuin. Deze handgemaakte Belgische stukken laten u toe gedurende vele jaren zorgeloos van uw tuin te genieten. We bieden u enerzijds een gamma aan moderne en strakke artikelen, anderzijds is er ook een klassieke collectie.

 2. DOLMET S.C.

  Polen

  'De productielocatie van de DOLMET-metaalgieterij werd in 1995 opgeleverd in Tułowice, Opole Voivodeship. Wij produceren loden gietstukken. Onze producten voldoen aan PN-EN 12569. We bieden containers en andere afschermingselementen aan die tegen ioniserende straling beschermen. We leveren containers voor radioactief afval, behuizingswanden en loden bakstenen. We prepareren de kwaliteit en het formaat van de producten in overeenstemming met de behoeften van de klant. Neem contact met ons op!

 1. AFFILIPS

  België

  Producent van koper, aluminium, nickel en lood gebaseerde legeringen (nickel, iron, copper, zinc, metal, aluminium).

 2. CO.M.E.T.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.M.E.T.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - lood, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Ardea, Italië.

 3. EKOR KURSUN METAL

  Turkije

  Het bedrijf EKOR KURSUN METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen van lood, lood, en lood en -legeringen. Het is gevestigd in Şehitkamil, Turkije.

 4. COM.A.V. SRL

  Italië

  Het bedrijf COM.A.V. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Glasindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Messing, verf voor glas, Lood en -legeringen, profielen van lood, en Messing. Het is gevestigd in Sansepolcro, Italië.

 5. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertswinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, zink, Lood en -legeringen, en aluminium in baren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. FONDERIE DE GENTILLY

  Frankrijk

  Het bedrijf FONDERIE DE GENTILLY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterij. Het is gevestigd in Ris-Orangis, Frankrijk.

 7. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

  Het bedrijf ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen van tin, tinstaven voor soldeerwerk, lood en -legeringen, en handel metalen en legeringen. Het is gevestigd in Bodiosa, Portugal.

 8. ISOLA

  Frankrijk

  Het bedrijf ISOLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Biguglia, Frankrijk.

 1. METAL BLANC

  Frankrijk

  Het bedrijf METAL BLANC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Bourg-Fidele, Frankrijk.

 2. "MEGATEX" LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf "MEGATEX" LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren loodaccumulatoren, en lood. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. MALDANER

  Frankrijk

  Het bedrijf MALDANER, is een Distributeur, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Ferrolegeringen, Koper en -legeringen, impregnering met metaal, Lood en -legeringen, Ferrolegeringen, en Koper en -legeringen. Het is gevestigd in Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrijk.

 4. PIOMBOLEGHE SRL

  Italië

  Het bedrijf PIOMBOLEGHE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren platen van lood, blokken van lood, bewerking van lood, en lood. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 5. EL BAT JSC

  Bulgarije

  Het bedrijf EL BAT JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwerking en recycling van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Lood en -legeringen, en Oude accu's. Het is gevestigd in Dolna Banya, Bulgarije.

 6. METAL TRADING

  Frankrijk

  Het bedrijf METAL TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, zink, en Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Saint-Germain-En-Laye, Frankrijk.

 7. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ferrolegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, Zeefdruk, Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, en Zeefdruk. Het is gevestigd in Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrijk.

 8. MORIN GRAVURE

  Frankrijk

  Het bedrijf MORIN GRAVURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lood, graveren, en veiligheidszegel. Het is gevestigd in Collegien, Frankrijk.

 9. TUSTA TRADING S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TUSTA TRADING S.L., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Handel, internationaal - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - koper, Lood en -legeringen, Buizen en pijpen - koper, Ferrochroom, Draad en kabels - koper, Lood en -legeringen, en Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. CHUN & VOLLERIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CHUN & VOLLERIN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, metaalhoudende legeringen, en nikkellegeringen. Het is gevestigd in Buccinasco, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis