• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • looddraad

Resultaten voor

Looddraad - Import export

 1. G. A. KETTNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G. A. KETTNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Looddraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren richtingaanwijsborden. Het is gevestigd in Villmar, Duitsland.

 2. VECTURAFAST OHG

  Duitsland

  Wij hebben altijd een uitgebreide selectie veiligheidszegels in verschillende maten en kleuren in onze webshop of voor afhaling in onze Berlijnse zegelshop voor winkels, handel, logistiek, ambachtslieden en vele andere bedrijven zodat onze klanten op korte termijn kunnen plannen. Afhankelijk van het type produceren wij onze afdichtingen in verschillende Europese en Aziatische fabrieken. Zo zorgen we voor de beste kwaliteit en maximale beschikbaarheid tegen aantrekkelijke prijzen.We bedienen dealers en grote klanten in heel Europa vanuit ons Europese centrale magazijn en hebben veiligheidszegels in grote verpakkingen tot palletladingen klaar. Met onze mobiele SEAL CAPTURE-oplossing bieden we gebruikers van onze veiligheidszegels de mogelijkheid om alle belangrijke gegevens eenvoudig en veilig direct ter plaatse via een smartphone vast te leggen. Dit betekent dat er meer gestructureerde gegevens beschikbaar zijn voor verdere verwerking, terwijl tegelijkertijd fouten en vertragingen worden geëlimineerd.

 3. LERAT SPRL

  België

  Het bedrijf LERAT SPRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verzegelingen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looddraad, lood, Looddraad, veiligheidszegel, en beveiligingszegels. Het is gevestigd in Uccle, België.

 4. ZAKŁAD PRODUKCYJNO USŁUGOWY TED-MAR TADEUSZ KRĘT

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD PRODUKCYJNO USŁUGOWY TED-MAR TADEUSZ KRĘT, is een Multi-Category, en actief in de sector Looddraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afrasteringen, Afrasteringen, Aluminium omheining, metalen omheiningen, en metalen gaaswerk van messing. Het is gevestigd in Majdan Nowy, Polen.

 5. EVROSUROVINA PA

  Noord-Macedonië

  Het bedrijf EVROSUROVINA PA, is een Distributeur, en actief in de sector Looddraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkorrels. Het is gevestigd in Bitola, Noord-Macedonië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SU TESISATCISI

  Turkije

  Het bedrijf SU TESISATCISI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Looddraad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. IRIS ELEK ELEKTRONIK GÜV SIS PLASTIK SAN AŞ

  Turkije

  Het bedrijf IRIS ELEK ELEKTRONIK GÜV SIS PLASTIK SAN AŞ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Looddraad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. S.E.P.A.I. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.E.P.A.I. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Looddraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzinking metalen. Het is gevestigd in Gessate, Italië.

 4. PICCHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PICCHI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looddraad, en Looddraad. Het is gevestigd in Brugherio, Italië.

 5. LABORATORIO DEL RAME DI FACCIO GIANCARLO

  Italië

  Het bedrijf LABORATORIO DEL RAME DI FACCIO GIANCARLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Looddraad. Het is tevens aanwezig in de sectoren regionale kunstvoorwerpen. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 1. AQUILA PIOMBO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AQUILA PIOMBO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lood en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Looddraad, en Looddraad. Het is gevestigd in Cellatica, Italië.

 2. NEW MECA S.R.L.

  Italië

 1. F.LLI COSTA S.A.S. DI CASTELLI M. & C

  Italië

 2. PIOMBIFERA ITALIANA S.P.A.

  Italië

 3. GAMBARINI FRANCESCO E FIGLIO DI GAMBARIN

  Italië

 4. MOMMER METALL- UND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een klassieke gieterij.Onze belangrijkste kerncompetentie is de produtie van waren van lood en legeringen hiervan, alsook tin en zijn legeringen.Verder produceren wij artikelen uit diverse kunststoffen in spuitgietwerk. Onze producten en diensten zijn lood, loden banden, looddraad, loodgewichten, loodgranulaat, loodlegeringen, loodprofielen, loden buizen, schroot van lood, loodwol, verzwaringen voor gordijnen uit lood, bouwelementen tegen straling van lood en nog veel meer.