• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • loodgieterij - industrieel

Resultaten voor

Loodgieterij - industrieel - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 60 jaar produceren en leveren wij voornamelijk afsluitkleppen, smoorkleppen en afstelkleppen van verschillende materialen en in verschillende maten voor in het bijzonder industriële toepassingen, evenals voor de bouw- en de automobielsector. Daarnaast gebruiken we voorradige componenten, die snel gemonteerd kunnen worden en die voorzien zijn van de gewenste aandrijfsystemen. We hebben besloten uw problemen met uw systeem om op te lossen.

 2. WESA-ARMATUREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het gerenommeerde huis WESA voldoet met zijn omvangrijke assortiment aan kogelkranen, verwarmings-, sanitair- en industriële fittingen aan de wensen en behoeften van de sanitair-, verwarmings- en technisch groothandel. Producten: Kranen en fittingen, sanitairfittingen, flenskogelkranen, kogelkranen, afsluitkleppen, roestvrij stalen fittingen, vuilvangers (kranen en fittingen), kogelkranen uit edelstaal, kleppen, terugslagkleppen

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA in Lumezzane in de provincie Brescia, opgericht door de gebroeders Gnali aan het einde van de jaren ’70, is gespecialiseerd in de productie van regelaars, drukregelaars, kranen, veiligheidskleppen en aansluitstukken voor apparaten die werken op GPL, technische gassen en water. Wij produceren GPL-gasaansluitstukken, veilig en van kwaliteit, gemaakt in messing, koperlegering en zink. Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn knowhow geniet Gnali Bocia nu een positie als marktleider in zijn marktsegment, dat bestaat uit de belangrijkste fabrikanten en nationale en internationale distributeurs. De hoge kwaliteitsstandaarden en de continue inspanningen om de kwaliteit-prijsverhouding te optimaliseren, leiden ertoe dat de firma Gnali Bocia zich continu bezighoudt met technologische en personeelsinvesteringen, om de eigen posities te versterken, de eigen clientèle tevreden te stellen en nieuwe basissen te leggen voor de toekomst. ISO 9001: 2015 gecertificeerde onderneming. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 4. METALLIC FLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij, de METALLIC FLEX, bieden u oplossingen met de membraanbalg of UHV-manipulator evenals vacuümkleppen, hoekkleppen of roterende unies voor de precieze en betrouwbare beweging, afdichting, geleiding en plaatsing van uw monsters of substraten in een vacuümkamer. In onze online catalogus bieden we u de juiste UHV-componenten en geselecteerde vacuümcomponenten voor individuele toepassingen van uitstekende kwaliteit We bieden een breed scala aan producten voor hoogwaardige apparaten en systemen in vacuümtechnologie. Wij leveren toonaangevende bedrijven en instituten met producten van uitstekende kwaliteit. Overtuig uzelf op de volgende pagina's en stuur ons uw vraag naar vacuümcomponenten en vacuümcomponenten zoals membraanbalgen, flenscomponenten, fittingen, UHV-manipulatoren, vacuümdoorvoeren, vacuümmeetapparatuur of sputterdoelen.

 5. BORSIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het hoofdkantoor van de BORSIG Group is BORSIG GmbH, gevestigd in Berlijn.Strategisch leiderschap richt zich op drie gebieden: Groepsontwikkeling: Product- en marktstrategieën, productiestructuren, doelformulering en tracking, financieel beheer en controlling, personeelsbeheer.BORSIG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht uit Duitsland. Onze hooggekwalificeerde ingenieurs en technici zijn toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en assembleren van alleen de beste systemen en machines op de bestemming. Dit betekent dat onze producten efficiënt, betrouwbaar en een investering in de toekomst zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Elk van onze productielocaties in Berlijn, Gladbeck en Meerane heeft zijn eigen uitstekende kwaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, innovatieve productieprocessen en die van productie en onafhankelijke kwaliteitstesten en controle van de productlijnen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. I.V.A.R. SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  IVAR produceert innoverende artikelen voor verwarmings- en sanitaire installaties, volledig gefabriceerd in Italië: afsluiters voor verwarmingselementen, modules voor rechtstreekse dosering, voorzieningen voor warmtedistributie, buizen en koppelstukken, onderstations voor warmtecentrales, verdeelinrichtingen, verwarmingssystemen en -panelen, componenten voor zonnesystemen en geothermische systemen.

 2. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf kan terugkijken op een geschiedenis van bijna 150 jaar. Het begin gaat terug tot 1867, toen OHL in Limburg werd opgericht. Bijna 60 jaar later, in 1923, werd in Frankfurt het bedrijf Gutermuth opgericht. De twee bedrijven fuseerden in 1992. Sindsdien is OHL Gutermuth Industrial Valves een toonaangevende fabrikant van industriële afsluiters. Industriële afsluiters voor alle belangrijke industrieën.Wij leveren aan alle industriesectoren, van A tot Z. Het spectrum van onze industriële klanten reikt van A voor afzuigtechniek tot Z voor zonnecentrales. Daar waar nauwkeurig passende kleppen, vlinderkleppen van hoge kwaliteit en betrouwbare regelkleppen vereist zijn, worden onze industriële kleppen gebruikt.

 3. TEC ARTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEC ARTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstelbare bedieningselementen voor kranen, afsluiters, bolafsluiters, Verstelbare bedieningselementen voor kranen, Afsluiters van gietijzer, veiligheidskleppen, en gemotoriseerde vlinderkleppen. Het is gevestigd in Oranienburg, Duitsland.

 4. BLANKE ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij produceren al meer dan 120 jaar hydraulische verbindingstechniek, pijpfittingen en pijpklemmen in staal, roestvrij staal en messing, kogelkranen, kijkglazen en olieogen. Wij richten ons vooral op buisfittingen volgens DIN 2353 ofISO 8434-1. Standaardmaterialen zijn staal, roestvrij staal, messing en aluminium. Ons productassortiment omvat ook vele andere oplossingen. De merknaam BLAGO is samengesteld uit BLanke Armaturen Bad GOdesberg en werd uitgevonden tijdens de internationalisering voor een gemakkelijkere en betere herkenning. De stichting dateert uit 1887. Sindsdien heeft het bedrijf zich altijd aangepast aan de markt- en klantenbehoeften en dienovereenkomstig gediversifieerd. Vandaag de dag werken de 3e en 4egeneratie hand in hand om het bedrijf naar het tijdperk van Industrie 4.0 te leiden.

 5. DMN SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DMN-WESTINGHOUSE is een van 's werelds grootste leveranciers van roterende kleppen en wisselkleppen voor een breed scala aan bulkmateriaaltransporttoepassingen. We bedienen onze klanten met een wereldwijd netwerk van toegewijde verkooppartners en onze eigen dochterondernemingen. In onze productiefaciliteiten in Nederland, Duitsland en de VS produceren we hoogwaardige roterende kleppen en wisselkleppen die we configureren voor elke vereiste, elke behoefte en elke toepassing in een breed scala aan industrieën. Als onafhankelijk bedrijf heeft DMN-WESTINGHOUSE zich tot taak gesteld de wereld van de bulkgoederenverwerking te voorzien van hoogwaardige producten die jaar na jaar hun waarde bewijzen. De roterende kleppen en wisselkleppen van DMN-WESTINGHOUSE zijn geschikt voor een groot aantal industrieën, zoals Diervoeder, kunststoffen, zuivelproducten, farmaceutische producten, dierenvoeding, verf, zuigelingenvoeding, biomassa, banden, aquacultuur, mineralen, voedsel (koffie, graan, suiker, enz.), cosmetica, recycling, chemicaliën, batterijen. Een hoog niveau van professioneel gedrag is belangrijk voor ons bij DMN-WESTINGHOUSE om onze reputatie hoog te houden. We willen onze activiteiten verder uitbreiden en ons bedrijfsprofiel aanscherpen. Onze Gedragscode biedt ons richtlijnen voor ons handelen en vertegenwoordigt onze belangrijke belofte om te werken in overeenstemming met de tien principes van het UN Global Compact en de toepasselijke Sustainable Development Goals.

 1. BALVINOX

  België

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar ervaring in dienst van bedrijven en industrie is Balvinox een gewaardeerde partner geworden. Balvinox is uw gespecialiseerd detailhandelaar in België voor al uw kranenstelsels en appendages van gepolijst rvs en/of met een ruwheid van ≤ 0, 5 µm. Onze onderneming is gespecialiseerd in de toelevering van afsluiters en kranen van roestvrij staal aan de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en stelt zich op als bondgenoot van de vakmensen, industriële installatie- en loodgieterijbedrijven met een aanbod van materiaal van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de kwaliteitseisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Balvinox, dat is de waarborg van een compleet programma van afsluiters en overige kraanaccessoires in overeenstemming met de geldende normen. Onder deze accessoires zult u ook CLAMP dichtingen vinden, die aan dezelfde eisen voldoen. Maar ook ultrazuivere rvs buizen en aansluitstukken bestemd voor de hightech sector.

 2. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 2. AZ INTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AZ INTEC GmbH - uw gecertificeerde partner sinds 1979. Wij zijn een familiebedrijf met focus op productie, ontwikkeling en OEM.We bieden een volledig assortiment producten en oplossingen voor een verscheidenheid aan toepassingen. Individueel of in klantspecifieke Plug & Play-assemblages die zijn voorbereid op uw productie Producten: • Afsluit- en regelafsluiters • Fittingen • Geassembleerde slangen van elastomeer (rubber en kunststof) • Roestvrij stalen ribbelbuizen en slangen • Voorgeïsoleerde zonneslang • KATTEN ® - Montagesysteem • Andere montagesystemenMedia: • Brandstofgas • Technische gassen • Zuurstof • Drinkwater U vindt onze producten en merken in: • Warmtewisselaars • Medische toepassingen • Adembescherming • Hernieuwbare energie • Zonnestelsels • Verwarmings- en koeltoepassingen • HVAC • Stadsverwarming • Automobiel • Bouwdiensten • Chemische industrie • Heat tracing • Veiligheidstechniek • Huisinstallatie (water en gas) - CATS®-zelfassemblagesysteem

 3. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw partner voor alles wat gerelateerd is aan het onderwerp van waterstraalsnijden en bieden kwalitatief hoogwaardige componenten voor hogedrukpompen en snijkoppen die geschikt zijn voor de meeste fabrikanten.Het grootste gedeelte van onze reserveonderdelen laten we in de Verenigde Staten produceren, waar de technologie van waterstraalsnijden al sinds de jaren '70 wordt uitgevoerd.Aldus kunnen wij u producten aanbieden die gebaseerd zijn op tientallen jaren ervaring en ontwikkeling.Als erkende WSI dealer leveren wij geavanceerde en betrouwbare hogedrukpompen die voldoen aan de hoge eisen van de industrie in waterstraalsnijden.Het snijden met waterstraal wordt steeds preciezer en vindt bijvoorbeeld door microwaterstraalsnijden nieuwe toepassingsgebieden.Met de KATANA2 van de Japanse fabrikant SUGINO, kunnen we klanten ook voorzien van vereisten met hoge precisie en bieden dus een alternatief of aanvulling op EDM-machines of hoge-precisie lasersnijsystemen.

 4. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Trebur, Duitsland.

 5. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Plaatijzer en buizen, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, roestvrijstalen fittingen, Electroventielen, accessoires voor leidingen, roestvrijstalen flenzen, slangbeugels, en vlinderkleppen. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 6. TRANSFLUID

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSFLUID, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fittings - sanitair, Roestvrijstalen verbindingen, dichtingen voor kranen, Fittings - sanitair, en roestvrijstalen fittingen. Het is gevestigd in Ste Hélène Du Lac, Frankrijk.

 7. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukmeterkleppen, v-riemen, terugslagkleppen, symetrische slangkoppelstukken, en belven. Het is gevestigd in Celle, Duitsland.

 8. FORNARA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORNARA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, knikkerventiel, fitting, Loodgieterswerk - sanitair, afsluiters voor fittings, kipper-terugslagklep, regelkleppen voor vloeistoffen, afsluiters, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Borgomanero, Italië.

 1. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 2. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Steinfeld-Mühlen, Duitsland.

 3. DIEBOLD & STREICH KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIEBOLD & STREICH KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 4. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 5. MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Sankt Augustin, Duitsland.

 6. BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Maintal, Duitsland.

 7. SCHLAUCH24 GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHLAUCH24 GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 8. PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Obrigheim, Duitsland.

 9. APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 10. GOMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOMA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Loodgieterij - industrieel - Import export

Aantal resultaten

2.915 Bedrijven