• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • loodgieterswerk - installaties

Resultaten voor

Loodgieterswerk - installaties - Import export

 1. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 2. EMENS SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf EMENS SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, sanitair voor de bouwindustrie, Loodgieterswerk - installaties, sanitair, en sanitaire installaties. Het is gevestigd in Thionville, Frankrijk.

 3. ABARTISAN

  Frankrijk

  Het bedrijf ABARTISAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Loodgieterswerk - installaties, Loodgieterswerk - uitvoering, Loodgieterswerk - installaties, elektriciteit, en verwarming. Het is gevestigd in Saint-Maur Des Fossés, Frankrijk.

 4. SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Neuenstein, Duitsland.

 5. HANS DIETER KLINK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS DIETER KLINK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Büttelborn, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REDNUX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REDNUX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Uetze, Duitsland.

 2. FISCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Obertaufkirchen, Duitsland.

 3. LEW AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEW AUTOMOTIVE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Urbach, Duitsland.

 4. WÄRME- UND REGELTECHNIK GELSENKIRCHEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WÄRME- UND REGELTECHNIK GELSENKIRCHEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 5. HARDT-ALLBRAND HEIZUNGSBEDARF- GROSSHANDELS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HARDT-ALLBRAND HEIZUNGSBEDARF- GROSSHANDELS GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. TGA ENERGIETECHNIK WITTENBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TGA ENERGIETECHNIK WITTENBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland.

 2. KOERNER SAUNABAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOERNER SAUNABAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 1. ESSEBI S.N.C DI SAVOLDI SILVIO GIOVITA & C.

  Italië

  Het bedrijf ESSEBI S.N.C DI SAVOLDI SILVIO GIOVITA & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren badkameraccessoires, douchecabine, sanitair, en loodgieterswerk. Het is gevestigd in Bione, Italië.

 2. SELLMEIER FREISING

  Duitsland

  Het bedrijf SELLMEIER FREISING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Freising, Duitsland.

 3. L-POOLS

  Duitsland

  Het bedrijf L-POOLS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Oberursel, Duitsland.

 4. KLIMAX LÜFTUNGS- UND KLIMAANLAGEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf KLIMAX LÜFTUNGS- UND KLIMAANLAGEN GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is gevestigd in Kolbermoor, Duitsland.

 5. CLIMPLOMBELEC

  Frankrijk

  Het bedrijf CLIMPLOMBELEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - installaties, Elektriciteitsdistributie - materiaal, airconditioning-installatie, Loodgieterswerk - installaties, Elektriciteitsdistributie - materiaal, en elektrische verwarming. Het is gevestigd in Parentis En Born, Frankrijk.

 6. RIOOL ONTSTOPPINGS BRIGADE

  Nederland

  Rioolprobleem? Spoed? Onze vakkundige monteurs beschikken over de kennis en de juiste gereedschappen om uw rioolproblemen snel en adequaat te kunnen oplossen. Als spoed geboden is, kunnen wij meestal binnen het uur ter plaatse zijn, en omdat verstoppingen van het riool geen rekening houden met kantooruren, krijgt u bij de Riool Ontstoppingsbrigade dag en nacht direct een monteur aan de lijn, en weet u meteen wanneer deze bij u kan zijn, en wat het u gaat kosten om uw verstopte riool weer goed te laten functioneren. Verstopping opgelost? Inspecteren Dankzij de kennis en ervaring van onze vakkundige rioolspecialisten, zijn de meeste verstoppingen in het rioolstelsel binnen het uur verholpen. Natuurlijk bent u allang blij dat het water weer wegloopt, maar onze monteur niet. Die is pas tevreden als hij met de inspectiecamera het gereinigde riooltraject heeft geïnspecteerd, en heeft geconstateerd dat uw riool schoon en technisch in orde is. Rioolreparatie en aanleg Een afvoer verstopt zelden zomaar. In het algemeen kan men stellen, dat een riool verstopt omdat er zaken in terecht komen die er niet in thuis horen, of er ligt een technisch mankement aan het ontstaan van de verstopping ten grondslag. Aan een verkeerd gebruik van het riool kunnen wij niet veel doen, maar als een technisch mankement, zoals een breuk, verzakking, of ingroei van boomwortels in de riolering aan de orde is, doen wij uw graag een vrijblijvend voorste.

 7. LOODGIETSHOP.NL

  Nederland

  Loodgietshop.nl levert loodgieters- en installatiemateriaal aan (loodgieters)bedrijven en particulieren. Op onze webshop vindt u al uw benodigdheden direct geleverd vanuit de groothandel. Vindt u daar niet wat u zoek? Bel ons op, wij leveren alles wat u zoekt alsnog na voor een scherpe prijs. In onze shop leveren CV-ketels, boilers, radiatoren, buizen, fittingen, kranen, keramiek en sanitair, thermostaten, installatiemateriaal en gereedschappen. Wij leveren alleen hoogwaardige producten en door onze jarenlange ervaringen weten we precies welke producten dat zijn en kunnen we u die kwaliteit blijven leveren. Bestel uw producten voor 16: 00 en u hebt uw product de volgende dag al afgeleverd. Wij zijn geopend op werkdagen en zaterdag van 9: 00 - 17: 30. Wilt u dus loodgietersmaterialen bestellen voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op onze website of vraag ons wat u zoekt.

 8. VAN HEMELEN G

  België

  Van Hemelen Guido uit Lichtaart (bij Kasterlee, Turnhout en Herentals) levert sanitaire en verwarmingsdiensten van topkwaliteit. Met een flinke dosis vakmanschap en een alom bekende, vriendelijke service nemen we elk project van a tot z in handen. U, onze klant, bent koning. En wij zorgen ervoor dat u tevreden bent. We werken snel, goed en aan scherpe prijzen in een ongedwongen, familiale sfeer. Contacteer ons vandaag nog voor: - plaatsing, onderhoud, renovatie of herstellen van uw centrale verwarming; - plaatsing, onderhoud, renovatie of herstellen van uw sanitaire installatie; - alle loodgieterijwerken. Onze meewerkende zaakvoerders zorgen ervoor dat elk project onberispelijk wordt uitgevoerd, samen met ons vaste, ervaren personeel. Kampt u plots met een lek of een defect? Bel ons dan op! Want snel gebeld, is zo hersteld. Wij zijn werkzaam in de provincie Antwerpen.

 1. TFK INSTALLATIE SERVICE

  Nederland

  Uw loodgieter voor regio AmstelveenTFK-Installatieservice, de loodgieter voor regio Amstelveen, is al 25 jaar werkzaam als allround loodgietersbedrijf. Met onze doeltreffende en deskundige werkwijze zorgen wij ervoor dat verstopte rioleringen, CV ketelstoringen en lekkages een kwestie uit het verleden zijn. Ook voor de keuze en installatie van een nieuwe CV ketel, inclusief onderhoudscontracten, kunt u bij ons terecht. Zo installeren, repareren en onderhouden cv ketels van alle bekende merken zoals Nefit en Intergas.Ook voor andere klussen, zoals het oplossen van een bevroren leiding, een storing aan de boiler of geiser verhelpen, keuken- of badkamerrenovatie belt u simpelweg de vakmannen van TFK loodgieter Amstelveen op 020-2149624. Kortom, er is geen installatie-, reparatie- of onderhoudsklus in huis waarbij we u niet van dienst kunnen zijn! Kwaliteit tegen een scherp tariefEen lekkage is soms heel moeilijk te detecteren. U merkt de gevolgen, zoals vochtigheid of nat behang, maar de exacte bron is onduidelijk. Ook een hardnekkige verstopping of een cv ketel storing kunt u in veel gevallen niet zelf oplossen zonder de juiste kennis en materialen. Of wat dacht u van het installeren van gas- of waterleidingen? Hier heeft u een echte vakman voor nodig. Daarom werken wij als goedkope Loodgieter in Amstelveen enkel met echte vakmannen met meerdere jaren ervaring in het loodgieterservaring en een vakopleiding op zak. Neem contact op.

 2. KRAATS INSTALLATIES EDE

  Nederland

  ls u er aan denkt vloerverwarming te nemen bent u bij Kraats Ede Installaties aan het juiste adres. Een vloerverwarming laten aanleggen door ons staat namelijk garant voor hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. en vloerverwarming aanleggen kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij voor u bijvoorbeeld een vloerverwarming infrezen. Wij maken vooraf altijd duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met deskundig advies en vakwerk. Als installatiebedrijf werken we professioneel en leveren altijd vakwerk af. Het installeren van vloerverwarming is onze specialiteit. 2Ook voor installaties en onderhoud van uw cv ketel kunt u terecht bij Kraats Ede Installaties. Door uitsluitend te werken met kwalitatief hoogwaardige producten en vakmensen wordt er altijd vakwerk geleverd. 3Daarnaast kunt u terecht voor uw dak, zink en loodwerk. Met gediplomeerde loodgieters en dakdekkers binnen ons team is kunnen we u van dienst zijn bij een verstopt riool of een lekkend dak. 4Onze medewerkers kunnen u ten slotte ook van dienst zijn bij een verbouwing van uw badkamer of keuken. Kraats Ede Installaties is een all-round installatiebedrijf.

 3. LOMMERS INSTALLATIES

  Nederland

  Installateurs met ervaring Installatiebedrijf Lommers is al ruim 90 jaar actief in en rondom Den Bosch. Sinds 1930 staat dit familiebedrijf bekend om de snelle service rondom loodgieterswerkzaamheden en de verkoop, verhuur en het onderhoud van airco’s. Al onze installateurs zijn gecertificeerd waardoor je verzekerd bent van de juiste manier van werken. Installatiebedrijf Den Bosch Ben je op zoek naar een installateur in de omgeving van Den Bosch? Installatiebedrijf Lommers werkt in een straal van 30 kilometer rondom ‘s-Hertogenbosch. De kracht van ons bedrijf is met de juiste kennis en kunde te werk gaan, inspelend op het beschikbare budget. Samen kijken we naar de mogelijkheden en de beste oplossing. Wij doen alles in overleg zodat je nooit voor verrassingen staat. Dit doen wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Diverse loodgieterswerkzaamheden Onze installateurs hebben ervaring met verschillende loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan alle werkzaamheden op het gebied van waterzaken, cv-installaties en riolering. Ook werkzaamheden aan het dak of de dakgoot nemen uit handen. Niet te vergeten dat wij specialist zijn in het plaatsen en onderhouden van airconditionings.

 4. ICD TECHNIEK

  Nederland

  Installatie Combinatie Dordrecht bestaat uit ICD Techniek en ICD Projects. ICD Techniek ICD Techniek is een installatiebedrijf die zich richt op de zakelijke klant, de installateur en loodgieter. Wij kunnen voor u de installatiewerkzaamheden uit handen nemen op het gebied van CV, MV, riolering, gas en sanitair. ICD Projects ICD Projects verzorgt alle projectmatige werkzaamheden op het gebied van vloerverwarming en -koeling. Hierin voorzien wij in het totale traject van engineering tot en met uitvoering inclusief leveren van materiaal. Onze missie is om een zo comfortabel mogelijk klimaat te creëren. Dit wordt compleet afgestemd op de wensen van de klant. ICD gaat graag langs bij de klant om de wensen geheel vrijblijvend te bespreken om vervolgens een passend advies te geven. Zowel de medewerkers van ICD Techniek als ICD Projects hebben ruime ervaring binnen deze branches en staan garant voor kwaliteit en deskundigheid. ICD is uw betrouwbare partner in techniek Uw Loodgieter, Installateur en Vloerverwarming specialist

 5. INSTALLATIEBEDRIJF KERKER

  Nederland

  Water en CV Voor het aanleggen/vervangen van waterleidingen, afvoer of cv installaties. Vervangen/onderhoud van Remeha CV ketels. Waterzijdig inregelen van de CV installatie. Vervangen/plaatsen radiatoren. Vloerverwarming. Elektrotechniek Vervangen/uitbreiden groepenkast. Wandcontactdoos aanleggen. Controle elektrische installatie Elektrisch koken Verzorgen van de nieuwe keukeninstallatie Internet aanleggen Tv aansluiten Draadloze systemen Vervangen ventilatiebox Reiningen ventilatie systeem Dak en Zinkwerk Vervangen/repareren bitumen daken. Vervangen/repareren EPDM daken Dakgoten Zinken daken Hout met zink bekleden Wc en badkamers Het verzorgen van uw wc/badkamer verbouwing. Vervangen van douche kraan en wastafel kraan Zwevend wc montage Elektrische vloerverwarming Douche deur montage Zonnepanelen Wij monteren uitsluitend zonnepanelen met micro-omvormers. Apsystems Monitoring per paneel Plat dak of schuin dak Minimaal 10 jaar garantie

 6. INSTALCENTER C.D. DE HAAN B.V.

  Nederland

  Wij zijn familie installatiebedrijf uit 1910. We hebben een winkel/showroom aan de Dorpsstraat nr. 1 te Muiderberg. We zijn aangesloten bij een overkoepelende organisatie genaamd InstalCenter met nog 37 andere installatiebedrijven over het hele land. We renoveren badkamers en toiletten, we vernieuwen platte daken en dakgoten. Daarnaast plaatsen we CV installaties, zoals CV ketels, vloerverwarming, radiatoren en warmtepompen en onderhouden we de hele CV installatie binnen u woning. Naast loodgieterswerk doen we ook elektra werk. Daarbij moet u denken aan zonnepanelen installeren, domotica en het vervangen van meterkasten en een lichtplannen maken bij verbouwingen. We werken regelmatig samen met aannemers en architecten bij een nieuwbouwproject of een volledige verbouwing. We zijn een installatiebedrijf aangesloten aan UNETO-Vni en hebben alleen vakmensen in dienst die regelmatig bijgeschoold worden. Daarnaast zijn we ook een leer werk bedrijf en hebben regelmatig leerwerk plekken ter beschikking.

 7. S.I. INSTALLATIEBEDRIJF

  Nederland

  Loodgieter Amsterdam Bent u op zoek naar een goedkope loodgieter in Amsterdam? U wilt natuurlijk dat uw verstoppingen, lekkages, CV ketel installaties en onderhoud en overige loodgieterswerkzaamheden snel, vakkundig en voor een betaalbare prijs voor u opgelost worden. Wij voeren loodgieterswerk uit voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over loodgieters apparatuur zodat we uw problemen snel kunnen verhelpen. Ook vinden wij het belangrijk om een stapje extra voor onze klanten te doen. Daarom is S.I. Installatiebedrijf uw partner voor al uw loodgieters werkzaamheden. Wij komen onze beloften na en leveren kwalitatief werk tegen een betaalbare prijs. Onze professionele vakmensen zijn van alle markten thuis. Geen enkele taak, die onder de noemer loodgieterswerk valt, is te moeilijk voor de loodgieter in Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden: CV-Werkzaamheden, Lekkages, Verstoppingen, Badkamerinstallatie en Keukenstallatie, RenovatieDaarbij komt ook nog eens dat wij 24/7 beschikbaar zijn voor noodgevallen. Wij zijn u graag van dienst! Als u zelf de hele week aan het werk bent is het fijn om een afspraak met de loodgieter te maken op een tijdstip dat het u uitkomt. Bij ons is dit geen enkel probleem. Wij zijn 24 per dag, 7 dagen per week bereikbaar en altijd bereid om u te helpen, wanneer het nodig is ook op zondagen en op feestdagen. U vindt bij ons loodgieters die 24 uur per dag voor u klaar staan!

 8. MEDDENS & VAN REE INSTALLATIETECHNIEK B.V.

  Nederland

  Meddens & Van Ree Installatietechniek B.V. houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van water-, gas- en overige verwarmingsinstallaties. Onderscheidend vermogen treft U bij ons aan op het gebied van dak- & zinkwerkzaamheden en het toepassen van duurzame verwarmingstechnieken. Wij werken in opdracht voor aannemers, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.Wij zijn erkend lid van Uneto VNI en gastechnisch erkend installateur (Sterkin). Zo garanderen wij u kwaliteit van onze werkzaamheden en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.Meddens & van Ree is in 1999 opgericht door Jos Meddens en Ryjan van Ree. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een bedrijf met goed gespecialiseerd en geschoold personeel. Hiermee hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd en een tevreden klantenkring."Het is voor ons belangrijk om kwaliteit, veiligheid en zekerheid te kunnen bieden richting opdrachtgever ten einde een langdurige relatie te behouden"

 9. MAAS INSTALLATIE

  Nederland

  Maas installatie werkt alleen met degelijke vakmensen en service en kwaliteit staan bij ons hoog. Wij voeren het werk vakkundig uit en geven natuurlijk ook garantie op de werkzaamheden. Wij hanteren geen voorrijkosten en kunnen u een vrijblijvende offerte aanbieden die zeer scherp geprijsd is en met garantie. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

 10. TTB

  Nederland

  Totaal Techniek Brekelmans – TTB: traditionele loodgieters- en installatiewerk en werkzaamheden in de elektra. TTB is gespecialiseerd in duurzame technieken zoals biomassa installaties, PV installaties en diverse andere energiebesparende technieken. TTB’s klanten: utiliteit, (monumentale) woningen en particuliere opdrachtgevers.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis