• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • loofbomen

Resultaten voor

Loofbomen - Import export

 1. WOODBIOMA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  WOODBIOMA is een Lets FSC®-gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de levering van alle soorten houtbrandstofproducten zoals lucifers, aanstekers, houtskool en fakkels. Ons brede assortiment omvat brandhout, houtpellets, zaagselbriketten, Zweedse fakkels vulkaan, aanmaakblokjes en houten decoraties.Sinds 2012 leveren we kwaliteitsproducten aan meer dan 20 landen over de hele wereld, waardoor we een van de meest betrouwbare leveranciers van houtproducten in Europa worden, met flexibele en creatieve verpakkingsopties.

 2. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  België

  Arbor is de grootste boomkwekerij van België en een van de meest toonaangevende in Europa: 90% van de productie is bestemd voor wereldwijde export. Dankzij de grote vollegrond- en containerkwekerijen in België en Frankrijk beschikt Arbor over een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment. Door de aanzienlijke omvang van die kwekerijen kan Arbor ook grote partijen leveren. Er is altijd voldoende voorraad voor grootschalige projecten. Het aanbod wordt voortdurend verfijnd, uitgebreid en geoptimaliseerd door de allernieuwste technieken. Arbor behoort tot de Europese top op het vlak van grote, oude bomen en struiken. Die worden op schema verplant en met de grootste zorg omringd. Een andere specialiteit zijn voorgevormde bomen en snoeivormen. Die vormbomen zijn toppers in de hedendaagse tuinarchitectuur.

 3. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spanje

  Onderneming actief in de verkoop van bomen en planten, internationale distributie. Verkoop van bomen en planten in heel Europa.

 4. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Duitsland

  Het bedrijf NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, boomkwekerijen, hazelaars, Tamme en wilde kastanjes, en notenbomen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. VIVAIO DI BERT

  Italië

  Het bedrijf VIVAIO DI BERT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinplanten. Het is gevestigd in Pasian Di Prato, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Turkije

  Het bedrijf ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 2. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Duitsland

  Het bedrijf JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Ellerhoop, Duitsland.

 3. FORGIARINI SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf FORGIARINI SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Tegels en plavuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loofbomen, en zagerijen. Het is gevestigd in Kogenheim, Frankrijk.

 4. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oleanders, mediterrane planten, bloemenstruiken, en heesters voor hagen. Het is gevestigd in Colli Del Tronto, Italië.

 5. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

  Het bedrijf KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, is een Multi-Category, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Loofbomen, Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, graslanden, en Loofbomen. Het is gevestigd in Bełchatów, Polen.

 1. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Tangstedt, Duitsland.

 2. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Spanje

  Het bedrijf CULTIVOS LA CERRADA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 1. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italië

  Het bedrijf VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loofbomen, en Loofbomen. Het is gevestigd in Caltanissetta, Italië.

 2. DIRT CHEAP PLANTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DIRT CHEAP PLANTS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Planten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loofbomen, palmbomen, subtropische planten, Loofbomen, en kwekerijen van palmbomen. Het is gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk.

 3. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Het bedrijf PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Mosty, Polen.

 4. H.A.K.S.

  Estland

  Het bedrijf H.A.K.S., en actief in de sector Hout - gezaagd en bewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren gezaagd hout, Loofbomen, en berken. Het is gevestigd in Võru Maakond, Estland.

 5. LEVENS HARDWOOD FLOORING

  Oekraïne

  Het bedrijf LEVENS HARDWOOD FLOORING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Parketvloeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vloerplaten - prefab elementen, vloer, parket, Loofbomen, en Vloerplaten - prefab elementen. Het is gevestigd in Rafalivka, Oekraïne.

 6. PFLANZENVERSAND24

  Duitsland

  Het bedrijf PFLANZENVERSAND24, is een Distributeur, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Ellerhoop, Duitsland.

 7. CHARCOAL MARKET

  Turkije

  Het bedrijf CHARCOAL MARKET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtskool. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtskool barbecues, Loofbomen, en zaagselbriket. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Oekraïne

  Het bedrijf ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaldbomen, dry-box containers, Loofbomen, Naaldbomen, en Hardhout timmerhout. Het is gevestigd in Romny, Oekraïne.

 1. LEADERPLANT VIVAI

  Italië

  Het bedrijf LEADERPLANT VIVAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loofbomen, Sierplanten, Loofbomen, en Sierplanten. Het is gevestigd in Acquanegra Sul Chiese, Italië.

 2. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf PLANTHISPANIA S.L.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren olijfbomen. Het is gevestigd in Crevillente / Elche, Spanje.

 3. WHL FURNIRE SRL

  Roemenië

  Het bedrijf WHL FURNIRE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Bacau, Roemenië.

 4. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Spanje

  Het bedrijf VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 5. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italië

  Het bedrijf VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren boomkwekerijen, en kwekerijen van palmbomen. Het is gevestigd in Castiglion Fiorentino, Italië.

 6. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Spanje

  Het bedrijf SAT Nº 362 CV PROVAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Algemesi (valencia), Spanje.

 7. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Italië

  Het bedrijf VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandel in planten en bloemen, en sierplanten voor buiten. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Polen

  Het bedrijf GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Marcyporęba, Polen.

 9. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Italië

  Het bedrijf AZ.AGR.VIVAI PIANTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is gevestigd in Acquafredda, Italië.

 10. ESSENCES-GREEN

  Spanje

  Het bedrijf ESSENCES-GREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loofbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierplanten voor binnen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis