• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtbehandeling - apparaten en installaties

Resultaten voor

Luchtbehandeling - apparaten en installaties - Import export

 1. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

 2. ONLINE B TRUST

  Spanje

  ONLINE B TRUST is een in Spanje gevestigd bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van plafondventilatoren. We bieden met name ventilatoren met of zonder lampen en met een klassiek, modern of design ontwerp. U kunt tevens ons assortiment ventilatoren voor buiten ontdekken. We leveren ventilatoren voor onder andere hotels of restaurants. Onze producten zijn bovendien geschikt voor alle vertrekken, alle stijlen en alle budgets. We werken met fabrikanten zoals KlassFan, Purline of Casafan. Het merendeel van onze modellen genieten 10 jaar garantie en sommige fabrikanten bieden zelfs 25 jaar garantie. We werken samen met deze betrouwenswaardige fabrikanten om u producten van topkwaliteit te bieden. We zijn uiterst reactief en onze teams staan tot uw beschikking om aan al uw behoeften te voldoen. We zetten ons uiteraard tevens in om u zo snel mogelijk te leveren.

 3. CORAL

  Frankrijk

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

 4. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. DOSPEL POLAND

  Polen

  DOSPEL is in 1974 opgericht in het Poolse Czestochowa. Het is een gerenommeerd merk dat al 46 jaar ervaring heeft op het gebied van ventilatiesystemen. Het bedrijf exporteert zijn producten naar meer dan 50 landen en staat bekend om zijn innovaties en moderne productieprocessen. Het productaanbod van DOSPEL omvat windturbines voor groene energie en domineert de Poolse ventilatiemarkt. Het aanbod van DOSPEL omvat: Hoogwaardige woningventilatoren, industriële ventilatoren, badkamerventilatoren, afzuigventilatoren voor badkamers, badkamerventilators, onderdelen van ventilatiesystemen, ventilatiesystemen met recuperatie, ventilatie- en airconditioningunits voor bedrijven, ventilatiesystemen voor woningen en industriële ventilatieoplossingen voor grootschalige toepassingen. Ons R&D-team werkt op basis van de nieuwste technische en technologische oplossingen continu aan de verbetering van het ontwerp, de duurzaamheid en de functionaliteit van onze producten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Ons doel is niet alleen om de individuele technische taken te zien, maar om allesomvattende oplossingen te ontwikkelen, waarbij rentabiliteit, afschrijving, veiligheid en ecologische duurzaamheid op de voorgrond staat. Uw voordeel - is onze snelheid. De oprichting van de onderneming ELT vond plaats in 1996 door 2 Ingenieurs wiens ervaring is gebaseerd op 30 jaar activiteit in lucht- en ontstoffingstechnologie. Vanwege de flexibiliteit en de technische knowhow konden systemen van verschillende groottes in Duitsland en in het buitenland worden gerealiseerd.Onze kracht ligt in de verbondenheid van het bedrijf met korte afstanden tussen advies, gedetailleerde planning, levering en professionele assemblage.

 2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 3. AWITECH

  Frankrijk

  Het bedrijf AWITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventilatoren - industrieel, industriële stofafscheiders, Ventilatoren - industrieel, Spuitcabine, en airconditioning installaties. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 4. NERLING SYSTEMRÄUME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NERLING SYSTEMRÄUME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Renningen, Duitsland.

 5. TBB BAUER & BAUER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TBB BAUER & BAUER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Markt Allhau, Oostenrijk.

 1. WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

 2. KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 1. AP-SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AP-SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Gerlingen, Duitsland.

 3. INNOVARIA - H.E.P.

  Italië

  Het bedrijf INNOVARIA - H.E.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - koper, Warmtewisselaars, airconditioning, warmtewisselaars met mobiele buizen voor privé en industrieel gebruik, Buizen en pijpen - koper, industriële koeling, Warmtewisselaars, en installaties van airconditioning en componenten. Het is gevestigd in San Vito Al Torre, Italië.

 4. HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Mücke, Duitsland.

 5. RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Trochtelfingen, Duitsland.

 6. LLC ES SERVICE

  Rusland

  Potok" luchtreinigers zijn betrouwbare en zeer efficiënte uvc-stralen luchtkwaliteitssystemen om virussen te bestrijden. Het gaat om luchtfiltratieapparatuur die veilig is voor de menselijke gezondheid en onschadelijk voor het milieu. ES Service LLC, de Russische fabrikant van luchtzuiveringsapparatuur en -systemen, waarvan de "Potok" luchtzuiveraars het voorbeeld zijn, sluit zich aan bij de wereldtrend en bevordert de ontwikkeling van UV-technologieën om de kwaliteit van het menselijk leven te verhogen en het milieu te beschermen door gebruik te maken van luchtzuiverings - apparatuur en systemen."Potok" is de eerste Russische ingezetene van IUVA (de Internationale Ultraviolet Associatie) en staat bekend als fabrikant van een doeltreffend middel voor kiemdodende ontsmetting van gebouwen, omgevingen en planten. Het CE-merk op de Potok luchtreinigers is het bewijs dat de producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor mensen, eigendommen en de milieuverbetering en -controle.

 7. POLAR EXPERTS

  België

  Polar Experts is een bedrijf dat zich alles ter harte neemt wat met koeltechniek te maken heeft. Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Wij hebben onze krachten, vakkennis en gedrevenheid gebundeld met maar één doel: "Polar Experts" een begrip te maken in de wereld van de koeltechniek. Om dit doel te bereiken werken we enkel met kwalitatief hoogstaande producten en dit tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Deze producten worden u geleverd met een 24/24 service na verkoop.

 8. HEEBOSS

  Nederland

  Heeboss is sinds 1992 gespecialiseerd in het installeren, verhuren en onderhouden van klimaatbeheersing- en luchtbehandelingsystemen. Heeboss verzorgt totaaloplossingen van advies tot installatie en van inbedrijfsteling tot service & onderhoud in Nederland, België en Duitsland. Wij werken uitsluitend met merken van gegarandeerde kwaliteit. en beschikken over alle benodigde certificeringen en erkenningen, waarmee wij u de garantie kunnen bieden van een goed functionerende en veilige klimaatinstallatie.

 1. KRANTZ GMBH

  Duitsland

  Opgericht in 1882 door de gelijknamige ingenieur Hermann Krantz, ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt het bedrijf luchtkanalen, verwarmings- en koelsystemen. Daarnaast produceert Krantz GmbH filter- en afsluitsystemen, is een expert in industriële afvoerluchtreiniging en heeft ook naam gemaakt op het gebied van ventilatiesystemen in energiecentrales, nucleaire en industriële installaties, inclusief planning, constructie, onderhoud en testen. In het in-house Research & Development Center wordt luchtonderzoek en -ontwikkeling uitgevoerd op een oppervlakte van 1.000 m2 in een laboratoriumtesthal uitgerust met de nieuwste technologie. Op maat gemaakte ventilatiecomponenten worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten in Aken en Mallersdorf (Beieren). Onze producten genieten wereldwijd een uitstekende reputatie.U vindt ons overal waar energie-efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn.

 2. DONALDSON EUROPE

  België

  Donaldson biedt op maat gesneden oplossingen voor uw perslucht-, gas- en vloeistoftoepassingen. Persluchtfilters Naast stroom, water en gas is perslucht een van de meest gebruikte energiedragers. Op grond daarvan moet bij een kwalitatief hoogwaardige conditionering van perslucht rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals een economische filtratie en een op de toepassing gerichte persluchtkwaliteit. Drogers Donaldson produceert een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandrogers om aan uw specifieke benodigdheden van luchtkwaliteit en systeemoplossingen tegemoet te komen. Condensaat beheer Donaldson biedt u betrouwbare en toekomstgerichte producten aan met het oog op economische en milieuvriendelijke condensaat afvoer en condensaat behandeling. Compressor Filtratie Donaldson biedt een compleet productprogramma voor filtratie- en systeemoplossingen voor het conditioneren van perslucht, gas en vloeistoffen.

 3. DE CUYPER

  België

  De cuyper is gespecialiseerd in het reinigen en herstellen van uw schoorsteen, gasinstallatie, mazout installatie. In omgeving SCHOTEN en provincie ANTWERPEN. Voor een nieuwe verwarmingsinstallatie of ombouwwerken van bestaande installaties. Verbeter uw comfort met het oog op klimaatbeheersing en economisch verwarmen. Wij kunnen u helpen met de juiste inrichting en systeem voor u te kiezen voor de volgende systemen: verwarming met radiatoren, vloerverwarming, luchtbehandeling, ventilatie, stookolie, gas, zonne energie, warmte pompen met lucht en/of water.

 4. AIRLINE KLIMAATBEHEERSING

  België

  Wonen en werken in een optimaal klimaat! Zoekt u een betrouwbare partner voor klimaatbeheersing in uw woon- of werkomgeving? Maak dan zeker eens een afspraak met Airline bvba! Wij zijn actief in heel België en sinds jaren een begrip op het vlak van klimaatbeheersing. Klimaat op uw maat! U ontvangt van ons altijd eerst een volledige studie waarbij we peilen naar uw wensen en behoeften op het vlak van luchtverversing, filtering, verwarming, koeling, vochtigheidsregeling, ... Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking en uw tevredenheid!

 5. VARIA TECHNICS

  België

  Varia Technics uit Bierbeek is een jong en dynamisch bedrijf, waar met vakmanschap wordt gewerkt aan de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatiesysteem, warmtepomp, waterbehandeling en de technische installaties van zwembaden en wellness. Steeds kiezen wij voor betrouwbare producenten en zorgen wij voor een perfecte montage. Een bedrijf met kennis op vele vakgebieden dus, dat met twee ervaren zelfstandige vakmannen op vele jaren ervaring bouwt. Vanuit onze vestiging in Bierbeek is Varia Technics voornamelijk actief in Vlaams-Brabant en Limburg (Leuven, Aarschot, Tienen), maar we zijn ook actief in heel België. Kurt Declerc staat voor u klaar en zorgt dat al uw klussen met goede service en hoogstaande kwaliteit worden uitgevoerd. Kijkt u eens rond op onze website en neem bij vragen of voor een gratis offerte gerust contact met ons op. Wij maken u graag wegwijs in de vele mogelijkheden die momenteel op de markt bestaan. Onze dienstverlening start bij het eerste gesprek, en blijft op hoog niveau bij installatie en later onderhoud.

 6. ROGERS

  België

  Rogers BVBA is gespecialiseerd in het onderhoud van ventilatiesystemen, dit voor horeca, kmo, rusthuizen, appartementen, ... De vervuiling van het ventilatiesysteem is afhankelijk van het gebruik en de omgeving. Door uw ventilatiesysteem regelmatig te laten onderhouden kan u het maximum aan rendement uit uw installatie halen. Het systeem D/WTW is uitgerust met filters die regelmatig dienen vervangen te worden, de wisselaar moet ook onderhouden worden om zo een correcte luchtbehandeling te garanderen. Wij stellen een jaarlijks onderhoud van het ventilatiesysteem voor. Bij het te lang uitstellen van het onderhoud zet het vuil/stof zich vast op de motor/turbine waarbij deze uit balans kan geraken en zo lawaaihinder veroorzaakt en op termijn defect kan gaan. Er ontstaat een gezonder binnenklimaat en men verlengd de levensduur van de installatie.

 7. VAN ESPEN MARC

  België

  Ons bedrijf biedt diensten aan in de installatie, onderhoud en herstelling van verwarming, airconditioning, ventilatie, condensatieketels gas - mazout, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, zonneboilers, airco, warmtepompen, verwarmingsaudit gas - mazout, afstellen gasbranders en stookoliebranders, industriële en residentiële klimaatregeling, koelwaterleidingen, glycol-watertoepassingen, inktleidingen. Energie vaten met hernieuwbare energiën. Wij hebben vele referenties in de regio Leuven, Herenthout, Westerlo, Aarschot, Begijnendijk, Diest, Mechelen Gecertificeerde koeltechnicus.

 8. JCS - AIRCO

  België

  Wij zijn een dynamisch bedrijf werkzaam in HVAC. Na een 15-tal jaar ervaring in deze sector hebben we besloten om onze eigen firma op te richten. We zijn super gemotiveerd en meer dan ooit overtuigd dat kwaliteit, betrouwbaarheid en een geautomatiseerde na-service datgene is wat U als klant weer te appreciëren en daar staat JCS voor! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van kwaliteitsvolle airco- en ventilatiesystemen welke veilig, esthetisch en milieuvriendelijk zijn. Onze systemen zijn er in vele soorten en maten, maar samen met ons deskundig advies gaan we op zoek naar hét systeem dat het beste aan Uw behoeften en eisen voldoet.

 9. ALTEMP

  België

  Altemp is een geregistreerd installatiebedrijf in diverse technieken : airconditioning, ventilatie, verwarming en sanitair. Bovendien realiseren wij via onze dochteronderneming Altemp-Elektrotechniek bvba ook elektrotechnische installaties. U kan bij ons terecht voor een correct uitgevoerde installatie, een degelijke studie en een uitstekende dienst na verkoop. Onze jarenlange ervaring, know-how en bewezen kwaliteit bij diverse klanten (partikulieren, banken, kantoorgebouwen, industrie, ... ) staan hiervoor garant.

 10. BELCOTEC

  België

  Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf. Ons ervaren team van ingenieurs en bekwame vaklui kan elke opdracht aan met daarbij een voorliefde voor duurzame oplossingen. Naast de klassieke technieken hebben wij in het segment van duurzame oplossingen expertise kunnen opbouwen met de installatie van warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers en hybride ventilatieconcepten. Van bij de start worden de diensten steeds verder uitgebouwd en worden op-maat-oplossingen aangeboden in verwarming, klimatisatie, luchtbehandeling, airconditioning, piping en sanitaire installaties. Hiervoor investeren we van bij de start in mensen, maar tevens in middelen en dit zowel op het vlak van ICT als in gereedschappen en tools. Voor onze klanten realiseren wij projecten in verschillende sectoren gaande van toepassingen in kantoren, productiehallen, rusthuizen, appartementen, ...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Luchtbehandeling - apparaten en installaties - Import export

Aantal resultaten

850 Bedrijven