• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtbehandeling - apparaten en installaties

Resultaten voor

Luchtbehandeling - apparaten en installaties - Import export

 1. EVROMARKET

  Rusland

  Verified by europages badge

  «SE« Euromarket »is een fabrikant van winkelinrichtingen en koelvitrines en etalages. De afdeling stellingen, opslag- en uitstaleenheden voor winkels produceert een hele reeks schappen voor winkels. Dankzij ons eigen ontwerpbureau zijn wij in staat om toonbanken op maat te vervaardigen als POS voor winkels en supermarkten. De afdeling winkelinrichting is gericht op het produceren van kassa's, houten displays en spaanplaat vloerdisplays. De commerciële koel- en luchtzuiveringsafdeling produceert displayvriezers en gekoelde display-units. Sinds 2020 zijn we begonnen met de productie van luchtreinigers. We produceren meer dan 60.000 strekkende meter rekken per jaar en leveren onze winkelrekken en koelapparatuur over de hele wereld. We beschikken over 4.500 m2 productieruimte en een eigen winkelinrichting. Onze missie is om rekken en gekoelde vitrines te produceren die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten en die de efficiëntie van hun winkelruimte maximaliseren

  Website Open In New icon
 2. ONLINE B TRUST

  Spanje

  Verified by europages badge

  ONLINE B TRUST is een in Spanje gevestigd bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van plafondventilatoren. We bieden met name ventilatoren met of zonder lampen en met een klassiek, modern of design ontwerp. U kunt tevens ons assortiment ventilatoren voor buiten ontdekken. We leveren ventilatoren voor onder andere hotels of restaurants. Onze producten zijn bovendien geschikt voor alle vertrekken, alle stijlen en alle budgets. We werken met fabrikanten zoals KlassFan, Purline of Casafan. Het merendeel van onze modellen genieten 10 jaar garantie en sommige fabrikanten bieden zelfs 25 jaar garantie. We werken samen met deze betrouwenswaardige fabrikanten om u producten van topkwaliteit te bieden. We zijn uiterst reactief en onze teams staan tot uw beschikking om aan al uw behoeften te voldoen. We zetten ons uiteraard tevens in om u zo snel mogelijk te leveren.

  Website Open In New icon
 3. CORAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

  Website Open In New icon
 4. RELOX TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RELOX GRUPPE - INDUSTRIËLE LUCHTTECHNIEK. Het doel van alle economische activiteiten is te voorzien in de behoeften van de samenleving. De kwaliteit van het leven hangt af van de kwaliteit van de producten. En kwaliteit is geen kwestie van persoonlijke smaak, maar het resultaat van buitengewone inspanningen. Om de kans op behoud in verandering te kunnen benutten, moeten de krachtbronnen van Midden-Europa worden georganiseerd: Bereidheid om te presteren, discipline, creativiteit, eerlijkheid en bescheidenheid. Het aanbod van ons technologisch partnerschap is dan ook "topkwaliteit tegen concurrerende prijzen". In het RELOX-systeemhuis zijn de RELOXIANS dus in de eerste plaats gericht op het voordeel van de klant: Uw winst door onze technologie!

  Website Open In New icon
 5. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LLC ES SERVICE

  Rusland

  Verified by europages badge

  Potok" luchtreinigers zijn betrouwbare en zeer efficiënte uvc-stralen luchtkwaliteitssystemen om virussen te bestrijden. Het gaat om luchtfiltratieapparatuur die veilig is voor de menselijke gezondheid en onschadelijk voor het milieu. ES Service LLC, de Russische fabrikant van luchtzuiveringsapparatuur en -systemen, waarvan de "Potok" luchtzuiveraars het voorbeeld zijn, sluit zich aan bij de wereldtrend en bevordert de ontwikkeling van UV-technologieën om de kwaliteit van het menselijk leven te verhogen en het milieu te beschermen door gebruik te maken van luchtzuiverings - apparatuur en systemen."Potok" is de eerste Russische ingezetene van IUVA (de Internationale Ultraviolet Associatie) en staat bekend als fabrikant van een doeltreffend middel voor kiemdodende ontsmetting van gebouwen, omgevingen en planten. Het CE-merk op de Potok luchtreinigers is het bewijs dat de producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor mensen, eigendommen en de milieuverbetering en -controle.

  Website Open In New icon
 2. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons doel is niet alleen om de individuele technische taken te zien, maar om allesomvattende oplossingen te ontwikkelen, waarbij rentabiliteit, afschrijving, veiligheid en ecologische duurzaamheid op de voorgrond staat. Uw voordeel - is onze snelheid. De oprichting van de onderneming ELT vond plaats in 1996 door 2 Ingenieurs wiens ervaring is gebaseerd op 30 jaar activiteit in lucht- en ontstoffingstechnologie. Vanwege de flexibiliteit en de technische knowhow konden systemen van verschillende groottes in Duitsland en in het buitenland worden gerealiseerd.Onze kracht ligt in de verbondenheid van het bedrijf met korte afstanden tussen advies, gedetailleerde planning, levering en professionele assemblage.

  Website Open In New icon
 4. AWITECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 5. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 1. KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. GEMLOG GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE UND PHARMAZEUTISCHE LOGISTIK MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. NERLING SYSTEMRÄUME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. AP-SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. MCRT MICRO CLEANROOM TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. INNOVARIA - H.E.P.

  Italië

  Verified by europages badge
 9. REINRAUM-MIETEN BY WOLFGANG HASSA

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. SCIENTIFIC AND MEDICAL FIRM AMBILIFE, LLC

  Rusland

  De firma AMBILIFE werd opgericht in 2010 en is ontwerper en fabrikant van ultramoderne huishoudapparatuur bestemd voor het ontsmetten van lucht om gevaarlijke infecties te bestrijden en de lucht te zuiveren en te ontdoen van volatiele organische en anorganische onzuiverheden op moleculair niveau. De firma ontwikkelt en vervaardigt ook elektronische apparatuur voor zijn producten. De firma heeft octrooien voor al zijn ontwikkelde producten. De vervaardigde aanpassingen van de Ambilife fotokatalytische installatie voor luchtreiniging en luchtzuivering zijn ontworpen op basis van de unieke nanotechnologie voor fotokatalytische oxidatie van organische en anorganische luchtmengsels, ontwikkeld door het Institute of Catalysis. gk Boreskov van de Siberische afdeling van de Russian Academy of Sciences. De door de firma vervaardigde apparaten zijn een huishoudelijke versie van medische apparatuur voor luchtontsmetting, die al jaren lang in gebruik is in geneeskundige instellingen.

 3. VAN DER LAAN KOELTECHNIEK

  Nederland

  Van der Laan Koeltechniek is een installatiebedrijf voor koel- en vriestechniek. Airconditioning & Luchtbehandeling Bent u op zoek naar een airco die aan al uw wensen voldoet voor een comfortabel leef- en/of werkklimaat? Een airconditioninginstallatie voor uw woning, op kantoor, hotels, restaurants, winkels en talloze andere ruimten ... Voor airconditioning, warmtepompen, VRV-systemen en luchtbehandelingsinstallaties bent u bij Van der Laan Koeltechniek BV aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Koel- & vriescellen Bent u op zoek naar een koelcel of vriescel die geheel afgestemd is op uw product- en gebruikerseisen? Van der Laan Koeltechniek in Waddinxveen biedt een passende oplossing voor elk koelvraagstuk. Met 60 jaar ervaringzijn wij dé partner voor koelen en vriezen ... Service & onderhoud Om dit mogelijk te maken zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar en staan wij u altijd persoonlijk te woord.

 4. DONALDSON EUROPE

  België

  Donaldson biedt op maat gesneden oplossingen voor uw perslucht-, gas- en vloeistoftoepassingen. Persluchtfilters Naast stroom, water en gas is perslucht een van de meest gebruikte energiedragers. Op grond daarvan moet bij een kwalitatief hoogwaardige conditionering van perslucht rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals een economische filtratie en een op de toepassing gerichte persluchtkwaliteit. Drogers Donaldson produceert een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandrogers om aan uw specifieke benodigdheden van luchtkwaliteit en systeemoplossingen tegemoet te komen. Condensaat beheer Donaldson biedt u betrouwbare en toekomstgerichte producten aan met het oog op economische en milieuvriendelijke condensaat afvoer en condensaat behandeling. Compressor Filtratie Donaldson biedt een compleet productprogramma voor filtratie- en systeemoplossingen voor het conditioneren van perslucht, gas en vloeistoffen.

 5. DE CUYPER

  België

  De cuyper is gespecialiseerd in het reinigen en herstellen van uw schoorsteen, gasinstallatie, mazout installatie. In omgeving SCHOTEN en provincie ANTWERPEN. Voor een nieuwe verwarmingsinstallatie of ombouwwerken van bestaande installaties. Verbeter uw comfort met het oog op klimaatbeheersing en economisch verwarmen. Wij kunnen u helpen met de juiste inrichting en systeem voor u te kiezen voor de volgende systemen: verwarming met radiatoren, vloerverwarming, luchtbehandeling, ventilatie, stookolie, gas, zonne energie, warmte pompen met lucht en/of water.

 6. VARIA TECHNICS

  België

  Varia Technics uit Bierbeek is een jong en dynamisch bedrijf, waar met vakmanschap wordt gewerkt aan de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatiesysteem, warmtepomp, waterbehandeling en de technische installaties van zwembaden en wellness. Steeds kiezen wij voor betrouwbare producenten en zorgen wij voor een perfecte montage. Een bedrijf met kennis op vele vakgebieden dus, dat met twee ervaren zelfstandige vakmannen op vele jaren ervaring bouwt. Vanuit onze vestiging in Bierbeek is Varia Technics voornamelijk actief in Vlaams-Brabant en Limburg (Leuven, Aarschot, Tienen), maar we zijn ook actief in heel België. Kurt Declerc staat voor u klaar en zorgt dat al uw klussen met goede service en hoogstaande kwaliteit worden uitgevoerd. Kijkt u eens rond op onze website en neem bij vragen of voor een gratis offerte gerust contact met ons op. Wij maken u graag wegwijs in de vele mogelijkheden die momenteel op de markt bestaan. Onze dienstverlening start bij het eerste gesprek, en blijft op hoog niveau bij installatie en later onderhoud.

 7. ALTEMP

  België

  Altemp is een geregistreerd installatiebedrijf in diverse technieken : airconditioning, ventilatie, verwarming en sanitair. Bovendien realiseren wij via onze dochteronderneming Altemp-Elektrotechniek bvba ook elektrotechnische installaties. U kan bij ons terecht voor een correct uitgevoerde installatie, een degelijke studie en een uitstekende dienst na verkoop. Onze jarenlange ervaring, know-how en bewezen kwaliteit bij diverse klanten (partikulieren, banken, kantoorgebouwen, industrie, ... ) staan hiervoor garant.

 8. HEEBOSS

  Nederland

  Heeboss is sinds 1992 gespecialiseerd in het installeren, verhuren en onderhouden van klimaatbeheersing- en luchtbehandelingsystemen. Heeboss verzorgt totaaloplossingen van advies tot installatie en van inbedrijfsteling tot service & onderhoud in Nederland, België en Duitsland. Wij werken uitsluitend met merken van gegarandeerde kwaliteit. en beschikken over alle benodigde certificeringen en erkenningen, waarmee wij u de garantie kunnen bieden van een goed functionerende en veilige klimaatinstallatie.

 9. VRIENDS SERVICES BVBA

  België

  Heating Center groeide de voorbije 35 jaar uit van een groothandelaar in verwarmingstoestellen tot dé specialist in verwarming, verkoeling en ventilatie. En dat levert u driedubbel op: Specialist We kennen alle types, merken en uitvoeringen van verwarmingssystemen en airconditioning. En we weten precies hoe we ze moeten installeren. Warme ontvangst Individuele aandacht is het hoofdingrediënt van onze dienstverlening. Van bij het eerste advies tot de installatie... en lang erna. Onze technici staan 24 uur per dag klaar om problemen op te lossen. Topmedewerkers Onze monteurs en techniekers zijn goed opgeleid en hebben jaren ervaring in de installatie en montage van complexe verwarmingssystemen. En ons administratieve team zorgt voor permanente opvolging.

 10. ROGERS

  België

  Rogers BVBA is gespecialiseerd in het onderhoud van ventilatiesystemen, dit voor horeca, kmo, rusthuizen, appartementen, ... De vervuiling van het ventilatiesysteem is afhankelijk van het gebruik en de omgeving. Door uw ventilatiesysteem regelmatig te laten onderhouden kan u het maximum aan rendement uit uw installatie halen. Het systeem D/WTW is uitgerust met filters die regelmatig dienen vervangen te worden, de wisselaar moet ook onderhouden worden om zo een correcte luchtbehandeling te garanderen. Wij stellen een jaarlijks onderhoud van het ventilatiesysteem voor. Bij het te lang uitstellen van het onderhoud zet het vuil/stof zich vast op de motor/turbine waarbij deze uit balans kan geraken en zo lawaaihinder veroorzaakt en op termijn defect kan gaan. Er ontstaat een gezonder binnenklimaat en men verlengd de levensduur van de installatie.

Filters

Resultaten voor

Luchtbehandeling - apparaten en installaties - Import export

Aantal resultaten

904 bedrijven