• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtbehandeling - apparaten en installaties

Resultaten voor

Luchtbehandeling - apparaten en installaties - Import export

 1. ONLINE B TRUST

  Spanje

  Verified by europages badge

  ONLINE B TRUST is een in Spanje gevestigd bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van plafondventilatoren. We bieden met name ventilatoren met of zonder lampen en met een klassiek, modern of design ontwerp. U kunt tevens ons assortiment ventilatoren voor buiten ontdekken. We leveren ventilatoren voor onder andere hotels of restaurants. Onze producten zijn bovendien geschikt voor alle vertrekken, alle stijlen en alle budgets. We werken met fabrikanten zoals KlassFan, Purline of Casafan. Het merendeel van onze modellen genieten 10 jaar garantie en sommige fabrikanten bieden zelfs 25 jaar garantie. We werken samen met deze betrouwenswaardige fabrikanten om u producten van topkwaliteit te bieden. We zijn uiterst reactief en onze teams staan tot uw beschikking om aan al uw behoeften te voldoen. We zetten ons uiteraard tevens in om u zo snel mogelijk te leveren.

 2. PURIF'AIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2020 is PURIF'AIR een onderneming gespecialiseerd in de luchtzuivering en luchtverfrissing. Het biedt een innoverende oplossing om onaangename geuren en het rijpen van fruit, groente en bloemen tegen te gaan. Als u een snelle, efficiënte en ecologische manier zoekt om de lucht en geuren te zuiveren, heeft PURIF'AIR de juiste oplossing voor u. Purif'Air presenteert Pur'sand, ons nu best verkochte product. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbaar en 100% in Frankrijk vervaardigd poeder, ideaal te gebruiken als kattenbakvulling. Pur'sand blokkeert geuren, droogt urine en verfrist de lucht, waardoor het een onmisbare aanvulling is voor als u huisdieren heeft. De door Purif'Air gedekte sectoren zijn gevarieerd en omvatten met name: - Dierenwinkels, tuincentra, boomkwekerijen en sierteelt, - tuinbouw en groothandelaren in groente, fruit en bloemen, - detailhandel in groente, fruit en bloemen, - opslagplatformen voor korte en lange termijn, - land-, zee- of luchttransport over korte en lange afstanden, - behandeling voor kleine en grote koelcellen, - opname van koolwaterstoffen (rook en nevel). De onderneming biedt oplossingen voor een groot aantal sectors om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons voor meer informatie!

 3. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES betekent "persluchtbehandeling op zijn best". Al meer dan dertig jaar ontwikkelt, vervaardigt en distribueert BEKO TECHNOLOGIES producten en systemen voor perslucht- en condensaatbehandeling die zeer effectief, uiterst nauwkeurig en van zeer hoge kwaliteit zijn. BEKO TECHNOLOGIES biedt een compleet assortiment persluchtbehandeling. Aangevuld met deskundig advies en een gekwalificeerde servicedienst.

 4. CORAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CORAL is een onderneming die sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de installatie van industriële afzuig-, filter- en ontstoffingssystemen. Wij zijn uw partner voor al uw projecten voor het afzuigen van houtsnippers, het zuiveren van vervuilde lucht en het industrieel ontstoffen. Onze apparaten zijn met name nuttig voor het afzuigen van dampen, stof of de door uw activiteit veroorzaakte houtsnippers. Ons ontwerpbureau werkt uw project uit en biedt u de beste oplossingen door rekening te houden met de vraagstukken omtrent de processen en het milieu, waarbij uiteraard de van kracht zijnde normen worden nageleefd. We streven er namelijk naar de uitstoot van onze installaties te beperken. Daarnaast passen wij de installaties aan uw site aan en verzorgen we de installatie en plaatsing van het materiaal om een zo groot mogelijke efficiënte en de beste resultaten te garanderen. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams begeleiden u van a tot z bij de uitwerking van uw project.

 5. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOSPEL POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  DOSPEL is in 1974 opgericht in het Poolse Czestochowa. Het is een gerenommeerd merk dat al 46 jaar ervaring heeft op het gebied van ventilatiesystemen. Het bedrijf exporteert zijn producten naar meer dan 50 landen en staat bekend om zijn innovaties en moderne productieprocessen. Het productaanbod van DOSPEL omvat windturbines voor groene energie en domineert de Poolse ventilatiemarkt. Het aanbod van DOSPEL omvat: Hoogwaardige woningventilatoren, industriële ventilatoren, badkamerventilatoren, afzuigventilatoren voor badkamers, badkamerventilators, onderdelen van ventilatiesystemen, ventilatiesystemen met recuperatie, ventilatie- en airconditioningunits voor bedrijven, ventilatiesystemen voor woningen en industriële ventilatieoplossingen voor grootschalige toepassingen. Ons R&D-team werkt op basis van de nieuwste technische en technologische oplossingen continu aan de verbetering van het ontwerp, de duurzaamheid en de functionaliteit van onze producten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIKROPOR MAKINE SANAYI TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtreerapparatuur en benodigdheden, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, ventilatiefilters, HEPA filtratiesysteem, HVAC beluchtingssysteem, Filtreerapparatuur en benodigdheden, installaties van luchtfiltrering, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en filtreersystemen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons doel is niet alleen om de individuele technische taken te zien, maar om allesomvattende oplossingen te ontwikkelen, waarbij rentabiliteit, afschrijving, veiligheid en ecologische duurzaamheid op de voorgrond staat. Uw voordeel - is onze snelheid. De oprichting van de onderneming ELT vond plaats in 1996 door 2 Ingenieurs wiens ervaring is gebaseerd op 30 jaar activiteit in lucht- en ontstoffingstechnologie. Vanwege de flexibiliteit en de technische knowhow konden systemen van verschillende groottes in Duitsland en in het buitenland worden gerealiseerd.Onze kracht ligt in de verbondenheid van het bedrijf met korte afstanden tussen advies, gedetailleerde planning, levering en professionele assemblage.

 4. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële aanzuiginstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Filtrering, lucht - apparatuur, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Afzuiginstallaties voor gas en rook, Ventilatoren - industrieel, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Stofzuigers - industrieel, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Filtrering, lucht - apparatuur. Het is gevestigd in Diemoz, Frankrijk.

 5. AWITECH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AWITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventilatoren - industrieel, industriële stofafscheiders, Ventilatoren - industrieel, Spuitcabine, en airconditioning installaties. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 1. AP-SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AP-SYSTEMS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 2. NERLING SYSTEMRÄUME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NERLING SYSTEMRÄUME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Renningen, Duitsland.

 1. KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

 3. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Ventilatoren - industrieel, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Verven - machines en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Industriële aanzuiginstallaties, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

 4. AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Gerlingen, Duitsland.

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INNOVARIA - H.E.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - koper, Warmtewisselaars, airconditioning, warmtewisselaars met mobiele buizen voor privé en industrieel gebruik, Buizen en pijpen - koper, industriële koeling, Warmtewisselaars, en installaties van airconditioning en componenten. Het is gevestigd in San Vito Al Torre, Italië.

 6. HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Mücke, Duitsland.

 7. RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Trochtelfingen, Duitsland.

 8. LLC ES SERVICE

  Rusland

  Potok" luchtreinigers zijn betrouwbare en zeer efficiënte uvc-stralen luchtkwaliteitssystemen om virussen te bestrijden. Het gaat om luchtfiltratieapparatuur die veilig is voor de menselijke gezondheid en onschadelijk voor het milieu. ES Service LLC, de Russische fabrikant van luchtzuiveringsapparatuur en -systemen, waarvan de "Potok" luchtzuiveraars het voorbeeld zijn, sluit zich aan bij de wereldtrend en bevordert de ontwikkeling van UV-technologieën om de kwaliteit van het menselijk leven te verhogen en het milieu te beschermen door gebruik te maken van luchtzuiverings - apparatuur en systemen."Potok" is de eerste Russische ingezetene van IUVA (de Internationale Ultraviolet Associatie) en staat bekend als fabrikant van een doeltreffend middel voor kiemdodende ontsmetting van gebouwen, omgevingen en planten. Het CE-merk op de Potok luchtreinigers is het bewijs dat de producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor mensen, eigendommen en de milieuverbetering en -controle.

 1. POLAR EXPERTS

  België

  Polar Experts is een bedrijf dat zich alles ter harte neemt wat met koeltechniek te maken heeft. Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Wij hebben onze krachten, vakkennis en gedrevenheid gebundeld met maar één doel: "Polar Experts" een begrip te maken in de wereld van de koeltechniek. Om dit doel te bereiken werken we enkel met kwalitatief hoogstaande producten en dit tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Deze producten worden u geleverd met een 24/24 service na verkoop.

 2. DONALDSON EUROPE

  België

  Donaldson biedt op maat gesneden oplossingen voor uw perslucht-, gas- en vloeistoftoepassingen. Persluchtfilters Naast stroom, water en gas is perslucht een van de meest gebruikte energiedragers. Op grond daarvan moet bij een kwalitatief hoogwaardige conditionering van perslucht rekening worden gehouden met belangrijke aspecten zoals een economische filtratie en een op de toepassing gerichte persluchtkwaliteit. Drogers Donaldson produceert een complete lijn van perslucht koeldrogers en adsorptie- en membraandrogers om aan uw specifieke benodigdheden van luchtkwaliteit en systeemoplossingen tegemoet te komen. Condensaat beheer Donaldson biedt u betrouwbare en toekomstgerichte producten aan met het oog op economische en milieuvriendelijke condensaat afvoer en condensaat behandeling. Compressor Filtratie Donaldson biedt een compleet productprogramma voor filtratie- en systeemoplossingen voor het conditioneren van perslucht, gas en vloeistoffen.

 3. INSTALLATIES L.V.

  België

  In de praktijk biedt Installaties L.V. zijn klanten een professionele approach van begin tot einde: correcte advisering, gedetailleerde offerte, planning en volgens afspraak, efficiënte en correcte service-na-verkoop. Al dit leidt tot een grote klantentevredenheid. Naast de particuliere markt richten wij ons ook op kleine KMO en appartementsbouw. Nog niet volledig overtuigd? Neem dan gerust een kijkje op de volgende tabbladen. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor professioneel advies of een prijsofferte op maat. Uw project is onze uitdaging! Uw installateur van centrale verwarming tot totaalinrichting van uw badkamer in West-Vlaanderen. Al 25 jaar de gevestigde waarde in Menen en omstreken, sinds 5 jaar groeien we verder met een tweede vestiging in Brugge.

 4. VAN DER LAAN KOELTECHNIEK

  Nederland

  Van der Laan Koeltechniek is een installatiebedrijf voor koel- en vriestechniek. Airconditioning & Luchtbehandeling Bent u op zoek naar een airco die aan al uw wensen voldoet voor een comfortabel leef- en/of werkklimaat? Een airconditioninginstallatie voor uw woning, op kantoor, hotels, restaurants, winkels en talloze andere ruimten ... Voor airconditioning, warmtepompen, VRV-systemen en luchtbehandelingsinstallaties bent u bij Van der Laan Koeltechniek BV aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Koel- & vriescellen Bent u op zoek naar een koelcel of vriescel die geheel afgestemd is op uw product- en gebruikerseisen? Van der Laan Koeltechniek in Waddinxveen biedt een passende oplossing voor elk koelvraagstuk. Met 60 jaar ervaringzijn wij dé partner voor koelen en vriezen ... Service & onderhoud Om dit mogelijk te maken zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar en staan wij u altijd persoonlijk te woord.

 5. PARMENTIER KOELTECHNIEK

  België

  Welkom bij Parmentier Koeltechniek BVBA in Schellebelle! Bij ons vindt u jaren ervaring in industriële en commerciële koel- en vriesinstallaties voor ondernemingen en industrie. Wij zijn een leverancier van totaaloplossingen, waarbij onze koeltechnische know-how een garantie is dat we een oplossing op maat bieden voor elke speciale toepassing. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de installatie van airconditioning- en ventilatiesystemen. U hebt bij ons een grote keuze aan wand-, vloer- en plafondmodellen of totaalsystemen op industrieel formaat. Parmentier Koeltechniek is bestuurslid van de UBF, Unie der Belgische Frigoristen (koeltechnische verdelers en installateurs), en de ACA, de Air Conditioning Association (verdelers en installateurs van airconditioning). Beide zijn onderdeel van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Koude- en Luchtbehandeling: de beroepsvereniging die alle fabrikanten, invoerders, verdelers en installateurs van koeltechnisch en luchtbehandelingsmateriaal in België verenigt. Dankzij zijn lange ervaring bekleedt de zaakvoerder ook enkele bestuursposten in deze beroepsvereniging.

 6. VAN ESPEN MARC

  België

  Ons bedrijf biedt diensten aan in de installatie, onderhoud en herstelling van verwarming, airconditioning, ventilatie, condensatieketels gas - mazout, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, zonneboilers, airco, warmtepompen, verwarmingsaudit gas - mazout, afstellen gasbranders en stookoliebranders, industriële en residentiële klimaatregeling, koelwaterleidingen, glycol-watertoepassingen, inktleidingen. Energie vaten met hernieuwbare energiën. Wij hebben vele referenties in de regio Leuven, Herenthout, Westerlo, Aarschot, Begijnendijk, Diest, Mechelen Gecertificeerde koeltechnicus.

 7. BELCOTEC

  België

  Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf. Ons ervaren team van ingenieurs en bekwame vaklui kan elke opdracht aan met daarbij een voorliefde voor duurzame oplossingen. Naast de klassieke technieken hebben wij in het segment van duurzame oplossingen expertise kunnen opbouwen met de installatie van warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers en hybride ventilatieconcepten. Van bij de start worden de diensten steeds verder uitgebouwd en worden op-maat-oplossingen aangeboden in verwarming, klimatisatie, luchtbehandeling, airconditioning, piping en sanitaire installaties. Hiervoor investeren we van bij de start in mensen, maar tevens in middelen en dit zowel op het vlak van ICT als in gereedschappen en tools. Voor onze klanten realiseren wij projecten in verschillende sectoren gaande van toepassingen in kantoren, productiehallen, rusthuizen, appartementen, ...

 8. JCS - AIRCO

  België

  Wij zijn een dynamisch bedrijf werkzaam in HVAC. Na een 15-tal jaar ervaring in deze sector hebben we besloten om onze eigen firma op te richten. We zijn super gemotiveerd en meer dan ooit overtuigd dat kwaliteit, betrouwbaarheid en een geautomatiseerde na-service datgene is wat U als klant weer te appreciëren en daar staat JCS voor! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van kwaliteitsvolle airco- en ventilatiesystemen welke veilig, esthetisch en milieuvriendelijk zijn. Onze systemen zijn er in vele soorten en maten, maar samen met ons deskundig advies gaan we op zoek naar hét systeem dat het beste aan Uw behoeften en eisen voldoet.

 9. KRANTZ GMBH

  Duitsland

  Opgericht in 1882 door de gelijknamige ingenieur Hermann Krantz, ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt het bedrijf luchtkanalen, verwarmings- en koelsystemen. Daarnaast produceert Krantz GmbH filter- en afsluitsystemen, is een expert in industriële afvoerluchtreiniging en heeft ook naam gemaakt op het gebied van ventilatiesystemen in energiecentrales, nucleaire en industriële installaties, inclusief planning, constructie, onderhoud en testen. In het in-house Research & Development Center wordt luchtonderzoek en -ontwikkeling uitgevoerd op een oppervlakte van 1.000 m2 in een laboratoriumtesthal uitgerust met de nieuwste technologie. Op maat gemaakte ventilatiecomponenten worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten in Aken en Mallersdorf (Beieren). Onze producten genieten wereldwijd een uitstekende reputatie.U vindt ons overal waar energie-efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn.

 10. ROGERS

  België

  Rogers BVBA is gespecialiseerd in het onderhoud van ventilatiesystemen, dit voor horeca, kmo, rusthuizen, appartementen, ... De vervuiling van het ventilatiesysteem is afhankelijk van het gebruik en de omgeving. Door uw ventilatiesysteem regelmatig te laten onderhouden kan u het maximum aan rendement uit uw installatie halen. Het systeem D/WTW is uitgerust met filters die regelmatig dienen vervangen te worden, de wisselaar moet ook onderhouden worden om zo een correcte luchtbehandeling te garanderen. Wij stellen een jaarlijks onderhoud van het ventilatiesysteem voor. Bij het te lang uitstellen van het onderhoud zet het vuil/stof zich vast op de motor/turbine waarbij deze uit balans kan geraken en zo lawaaihinder veroorzaakt en op termijn defect kan gaan. Er ontstaat een gezonder binnenklimaat en men verlengd de levensduur van de installatie.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Luchtbehandeling - apparaten en installaties - Import export

Aantal resultaten

854 Bedrijven