• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtbevochtiging

Resultaten voor

Luchtbevochtiging - Import export

 1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Luchtbevochtiging, vochtonttrekking, meetapparaten en humidors. Al meer dan 75 jaar worden producten als luchtbevochtigers en luchtontvochtigers van het merk BRUNE geproduceerd en verkocht. Onze apparaten voldoen aan professionele vereisten en aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Het is dan ook niet voor niets dat wij wereldwijd het vertrouwen genieten van bedrijven, musea, producenten van tabaksartikelen en particulieren waar het gaat om het stand brengen van constante klimatologische omstandigheden. De productportefeuille van BRUNE strekt zich uit van luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, luchtreinigers, mobiele en stationaire ijkapparatuur tot exclusieve humidors.

 2. ALFE-EAU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFE-EAU, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sproeiers, en tuinfontein. Het is gevestigd in Cessales, Frankrijk.

 3. PFALZ TEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PFALZ TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insectenverdelging, voedingsveiligheid, luchtzuivering, leidingen, en Insectenverdelging. Het is gevestigd in Markersdorf, Duitsland.

 4. CONDAIR SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONDAIR SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 5. BEIL LUFTBEFEUCHTUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEIL LUFTBEFEUCHTUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STOCK TANK FUN & COUNTRY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STOCK TANK FUN & COUNTRY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Kevelaer, Duitsland.

 2. CUOGHI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CUOGHI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtdrogingsapparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbevochtiging, luchtbevochtigers voor industriele machinale bewerking, luchtdrogingsinstallatie, Luchtbevochtiging, ontvochtigers voor industrieel gebruik, Elektrode bevochtiger, luchtbevochtigingsapparaten, en ontvochtigers voor koelmagazijnen. Het is gevestigd in Albignasego, Italië.

 3. ROTASYSTEM SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTASYSTEM SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Riemerling-Hohenbrunn, Duitsland.

 4. MPV MEDICAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPV MEDICAL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Kirchheim B. München, Duitsland.

 5. MOL KATALYSATORTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOL KATALYSATORTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Schkopau, Duitsland.

 1. MICRONISER SA

  België

  Microniser SA, opgericht in 1989, Microniser SA is de onderneming die het Microniser®-systeem ontwikkeld heeft en ook fabriceert.. Het is een innovatieve oplossing voor het beheer van de vochtigheid als reactie op de toenemende eisen qua milieubeheer en de kosten van kantoren en industriële infrastructuren. Microniser® is bestemd om de isotherme luchtbevochtigingssystemen, de luchtbevochtigers voor stofreductie of de hogedruk luchtbevochtigers te vervangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 2. VENTA BENELUX BV.

  Nederland

  Venta is wereldwijd dé fabrikant van luchtbevochtigings- & luchtreinigingsapparatuur. Venta Airwashers verwijderen stof, pollen, geurtjes & allergenen uit de lucht. Klanten over de hele wereld zijn sinds 1981 enthousiast over de Venta apparaten. Ze ontdoen de lucht van pollen, huisstof en haren van dieren en zorgen voor een optimale, gezonde en perfect bevochtigde omgevingslucht. Zo ontstaat een ontspannende omgeving voor allergiepatiënten, worden muziekinstrumenten en houten meubels beschermd en kunnen kinderen en volwassenen vrij ademen en zonder zorgen slapen.

 1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

  Duitsland

  Het productpallet van BRUNE strekt zich uit tot Luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, luchtreinigers, mobiele en stationaire ijkapparatuur tot aan exclusieve Humidor. In woon- en kantoorruimten, kerken, muziekruimten, bibliotheken, wijnkelders, musea en galerieën alsook installaties zoals ruimten voor gegevensverwerking, telefooncentrales, laboratoria, openbare bibliotheken, drukkerijen en ziekenhuizen garanderen onze luchtbevochtingsapparatuur een soepel verloop.

 2. O2 HEALTH B.V.

  Nederland

  De producten en diensten van O2Health B.V. zijn gericht op het bewaken en optimaliseren van de 11.500 liter lucht die u dagelijks in -en uitademt. O2Health is gespecialiseerd in het monitoren en zuiveren van de lucht in zowel woon als werkomgeving. Creeër de perfecte werkomgeving vrij van allergenen, fijne zwevende deeltjes, gassen en geuren met de producten en oplossingen van O2Health.

 3. PROGENION

  Nederland

  De ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde luchtreinigingstechnieken, dat is wat Progenion drijft. In alle situaties is en blijft de doelstelling van Progenion voorop staan: door middel van hoogwaardige producten en kwaliteit een gezonde en comfortabele omgeving creëren. Het bedrijf biedt verschillende luchtzuivering producten: luchtreinigers, luchtbevochtigers, aromadiffusers en meetinstrumenten.

 4. ANROMAT

  België

  Anromat is een jong bedrijf dat sinds 2010 een vaste waarde is voor zowel particulieren als professionals die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande systemen. Ventilatie, luchtbevochtiging of luchtmeting, bij Anromat vind je een oplossing die degelijk en duurzaam is.

 5. JDK

  België

  Industriële Luchtbehandeling - Luchtbevochtiging : Adiabatische koeling. Reduceren statische electriciteit. Vermijden uitdroging gestockeerde goederen. Luchtfiltratie en stofbeheersing. Bestrijden geurhinder.

 6. PLYMOVENT

  België

  Plymovent bvba vindt de lucht die u inademt belangrijk. Het bedrijf biedt producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld. De firma biedt verschillende producten aan: afzuigramen, afzuigkappen, filters, ventilatoren, luchtreinigers, rookcabines, filters voor keukenrook, en nog veel andere producten.

 7. HUMIDISTOP FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf HUMIDISTOP FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren vochtwering. Het is gevestigd in Blagnac, Frankrijk.

 8. PAUL SCHENK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PAUL SCHENK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Ennetbürgen, Zwitserland.

 1. BOGA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOGA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Soest, Duitsland.

 2. BRUNO DORFFER

  Frankrijk

  Het bedrijf BRUNO DORFFER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren vochtwering, luchtbevochtigers, oplossing tegen schimmel, en tegen schimmel. Het is gevestigd in Innenheim, Frankrijk.

 3. MUNTERS GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf MUNTERS GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. KLEIN AG

  Duitsland

  Het bedrijf KLEIN AG, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. YE JIA ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf YE JIA ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 6. HÜNKAR ECZA VE MEDICAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf HÜNKAR ECZA VE MEDICAL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica, medische apparatuur en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbevochtiging, Medisch materiaal, vernevelaars, Luchtbevochtiging, thermometers met infrarood stralen, en Medisch materiaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 7. PLUGGIT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLUGGIT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 8. FLORAFILT LUFTREINIGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLORAFILT LUFTREINIGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is gevestigd in Bersteland, Duitsland.

 9. SCHMIDT SANTOS, UNIPESSOAL LDA - JOAPE

  Portugal

  Het bedrijf SCHMIDT SANTOS, UNIPESSOAL LDA - JOAPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbevochtiging. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur airconditioning, en industriële airconditioning. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 10. SEUNGIL ELECTRONICS

  Zuid Korea

  Het bedrijf SEUNGIL ELECTRONICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Luchtbevochtiging, Airconditioning - materiaal, Luchtbevochtiging, vochtcollectors, en luchtbevochtigers voor industriele machinale bewerking. Het is gevestigd in Bucheon-Si, Zuid Korea.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis