• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap

Resultaten voor

Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap - Import export

 1. NITROXTEC ENDUSTRIYEL MAKINA BASINCLI HAVA VE GAZ COZUMLERI SANAYI TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Nitroxtec, uw premium leverancier voor geavanceerde lucht- en gaszuiveringsinstallaties. Ons bedrijf werd opgericht in 2020 en het hoofdkantoor bevindt zich in Istanboel, Turkije. Nitroxtec legt zich toe op het wereldwijd leveren van producten en diensten van topkwaliteit. Als specifieke fabrikant gericht op het leveren van hoogwaardige, efficiënte en duurzame stikstof- en zuurstofgeneratie oplossingen, voldoen wij aan de eisen van de industrie voor persgassen. Onze uitgebreide productlijn omvat hogedruk 40 bar absorptie (dehydraterende) luchtdrogers, absorptie (dehydraterende) luchtdrogers van het type Hete luchtblazer met absorptie (dehydraterend), Nitroxtec lasersnijsystemen, systemen met vetvrije perslucht voor lasersnijmachines, zuurstofgeneratoren, stikstofgeneratoren, Deoxy generatoren voor stikstofzuivering en containertype zuurstof- en stikstofproducerende installaties. Bij Nitroxtec, leveren we aan uiteenlopende sectoren en bieden we oplossingen op maat, toegesneden op de unieke behoeften van onze klanten. Van de chemische industrie die een nauwkeurige procescontrole vereist tot de levensmiddelenindustrie die naar langere houdbaarheidsdata streeft en van de luchtvaartsector die stikstofgeneratoren ter plaatse nodig heeft om veilig de brandstofreservoirs te kunnen vullen tot de farmaceutische industrie die over steriele ruimtes moeten kunnen beschikken – we bieden wat u nodig heeft. Onze hoogwaardige installaties, snelle levering en oplossingen op maat zijn de garantie voor optimale prestaties zonder in te boeten op kwaliteit. Wij leveren industrieën overal ter wereld en dankzij alle nodige certificaties kunt u blindelings op ons vertrouwen. Neem contact met ons op!

 2. TECNIFLON SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecniflon SAS uit Sesto Fiorentino is een industrieel bedrijf dat machines, componenten en accessoires voor compressoren, evenals andere oplossingen voor de mechanische, energie- en petrochemische industrie produceert. Het bedrijf is bovendien gespecialiseerd in machinale bewerking op contractbasis en biedt ontwerp-, productie- en distributiediensten voor haar producten in heel Italië, met inbegrip van de eilanden.

 3. DRAGON WINCH

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAGON WINCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Luchtcompressoren, repartie van lieren, handlieren voor het hijsen van goederen, lier, lieren voor liften, lieren, lieronderdelen en -accessoires voor het hijsen van goederen, en lieren voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Balice, Polen.

 4. BOGE KOMPRESSOREN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOGE KOMPRESSOREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. ROTORSTECH

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTORSTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Oliën - herwinnen en recycling, rotoren, betonmolens, stoomturbines, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, lucht- en gascompressors, schroefcompressoren, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf T.C. ARIA COMPRESSA S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren, compressoren, compressoren met propellorbladen, en zuigercompressoren. Het is gevestigd in Calenzano, Italië.

 2. AIR.COMP DI CAON PAOLO

  Italië

  Het bedrijf bouwt industriële faciliteiten met de modernste technieken en werkt met excellente merken. Kwaliteit en innovatie zijn de waarden van AIR.COMP, altijd op zoek naar nieuwigheden en marktuitdagingen. Het bedrijf heeft een sterke groei doorgemaakt, zijn expertisegebieden uitgebreid en een engineeringafdeling opgericht: AIRCOMP ENGINEERING. De engineeringafdeling streeft naar een complete service, van het ontwerp tot de realisatie van de installaties. Wij voeren speciale installaties uit volgens de specificaties van de klant.

 3. FRASSINE ALBERTO MACCHINARI EDILI

  Italië

  Frassine Alberto beschikt over dertig jaar ervaring in de sector van verkoop van tweedehandse apparatuur voor de industrie en de bouw. Wij beschikken over een uitgebreid productassortiment van verschillende merken, zoals Atlas, Ceccato, Mattei, Kaeser. Wij houden ons bezig met zuigercompressoren, drogeluchtcompressoren, schroefcompressoren, motorcompressoren, stroomgeneratoren, elektrocompressoren, drogers, elektrische en diesel heftrucks, stellingen, palletdragers, lasgroepen, grondwerkmachines.

 4. MAC3

  Frankrijk

  MAC3 ontwerpt, fabriceert en verkoopt van luchtcompressors en van pneumatische hamers om oplossingen voor perslucht te vinden in de industrie en de bouw. Industriële toepassingen: compressoren met industriële schroeven van 2.2 tot 315 kW en gepersonaliseerde installaties op maat. Sector openbare gebouwen en werken: pneumatisch gereedschap (trilhamers en betonbrekers) en accessoires, draagbare compressoren voor bouwplaatsen, zandstraalmateriaal en bepleistering.

 5. SPEEDAIR KOMPRESÖR

  Turkije

  Het bedrijf SPEEDAIR KOMPRESÖR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, luchtcompressoren tweedehands, revisie luchtcompressoren, en draagbare luchtcompressor. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. PEDRO GIL CONSTRUCCIONES MECÁNICAS SL

  Spanje

  Het bedrijf PEDRO GIL CONSTRUCCIONES MECÁNICAS SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vacuümpompen, en Vacuümpompen. Het is gevestigd in Vilassar De Dalt, Spanje.

 2. POLINSKI AMT SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf POLINSKI AMT SP Z O O, is een Distributeur, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, pneumatiek, en Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. ETS DURIEUX STEPHANE

  België

  Het bedrijf ETS DURIEUX STEPHANE, is een Distributeur, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, hydrische installaties met hoge druk, stroomaggregaten, soldeerapparatuur voor elektronica, en Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Gaurain-Ramecroix, België.

 2. NUVOFIL FILTER

  Turkije

  Het bedrijf NUVOFIL FILTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SARMAK COMPRESSOR

  Turkije

  Het bedrijf SARMAK COMPRESSOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefcompressoren, zuigercompressoren, installaties en uitrustingen met perslucht, en onderhoud schroefcompressoren. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 4. GRUPO BETICO

  Spanje

  Het bedrijf GRUPO BETICO, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, schroefcompressoren, elektrische generatoren, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, en montage van industriele machines. Het is gevestigd in Álava-Vitoria, Spanje.

 5. TECHFLUID NORD

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHFLUID NORD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, en Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Villeneuve D' Ascq, Frankrijk.

 6. RKR GEBLÄSE UND VERDICHTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RKR GEBLÄSE UND VERDICHTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Rinteln, Duitsland.

 7. COMPRESSED AIR CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COMPRESSED AIR CENTRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, lucht- en gascompressors, luchtfilter, en filtrerende luchtkanalen voor luchtzuivering. Het is gevestigd in Eastleigh, Verenigd Koninkrijk.

 8. AIR COMPRESSOR SOLUTION SAS DI PARI CHRISTIAN & C.

  Italië

  Het bedrijf AIR COMPRESSOR SOLUTION SAS DI PARI CHRISTIAN & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefcompressoren, drogers, en onderdelen voor compressoren. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

 1. OIL SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OIL SERVICE S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Smeermiddelen, onderdelen voor compressoren, Luchtcompressoren, Kleppen en ventielen, hydraulisch, en Smeermiddelen. Het is gevestigd in Rezzato, Italië.

 2. E-QUIPFIX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf E-QUIPFIX LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, bandafnemer voor auto's, stabilisators wielen voor personenauto's, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, en luchtcompressoren. Het is gevestigd in Twyford, Verenigd Koninkrijk.

 3. ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION

  Frankrijk

  Het bedrijf ATLANTIQUE MAINTENANCE ISOLATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuiger- en schroefcompressoren, airconditioningscompressoren voor industrieel gebruik, Zuiger- en schroefcompressoren, installaties en machines voor scheiding van condensaat, en onderhoud stille compressoren. Het is gevestigd in Aigrefeuille Sur Maine, Frankrijk.

 4. FR COMPRESSORI SRL

  Italië

  Het bedrijf FR COMPRESSORI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren compressoren, waterkoeler, en luchtcompressoren tweedehands. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 5. UK DRILL BATTERY STORE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf UK DRILL BATTERY STORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 6. TOOLBOX LESZEK WŁODAREK

  Polen

  Het bedrijf TOOLBOX LESZEK WŁODAREK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, en uitrusting voor werkplaatsen. Het is gevestigd in Siedlce, Polen.

 7. CELTIC COMPRESSORS & PNEUMATICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CELTIC COMPRESSORS & PNEUMATICS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Newport, Verenigd Koninkrijk.

 8. YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Membraancompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Pompen, Doseerpompen, Vacuümpompen, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Pompen, Doseerpompen, en Vacuümpompen. Het is gevestigd in New Taiwai City, Taiwan R.O.C..

 9. T.C.U. S.A.S. DI DESTRO GRAZIANO & C.

  Italië

  Het bedrijf T.C.U. S.A.S. DI DESTRO GRAZIANO & C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Overbrengingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, electrogereedschap, pneumatische automatisering, en Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is gevestigd in Settimo Torinese, Italië.

 10. COMPRESORES ONLINE

  Spanje

  Het bedrijf COMPRESORES ONLINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, draagbare luchtcompressor, verhuur compressoren, en schroefcompressoren. Het is gevestigd in Cullera, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis