• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtcompressoren

Resultaten voor

Luchtcompressoren - Import export

 1. WERDER DRUCKLUFTTECHNIK INH. MARKUS FASSL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERDER DRUCKLUFTTECHNIK INH. MARKUS FASSL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatisch gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, Stopkleppen, componenten voor schroefcompressoren, en Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Altendiez, Duitsland.

 2. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 3. JAVAC

  België

  Verified by europages badge
 4. DRAGON WINCH

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAGON WINCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Luchtcompressoren, repartie van lieren, handlieren voor het hijsen van goederen, lier, lieren voor liften, lieren, lieronderdelen en -accessoires voor het hijsen van goederen, en lieren voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Balice, Polen.

 5. AERZEN FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AERZEN FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuiger- en schroefcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, reparatie luchtcompressoren, roterende schroefcompressoren, Luchtcompressoren, en lucht- en gascompressors. Het is gevestigd in Antony Cedex, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JACULY DRUCKLUFTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JACULY DRUCKLUFTTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 2. VALBIA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALBIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische en hydropneumatische installaties, pneumatische installaties, aandrijvingsmechanismes, en pneumatische schakelaar. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 3. VALBIA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VALBIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische en hydropneumatische installaties, pneumatische installaties, aandrijvingsmechanismes, en pneumatische schakelaar. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 4. ROTORSTECH

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTORSTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Oliën - herwinnen en recycling, rotoren, betonmolens, stoomturbines, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, lucht- en gascompressors, schroefcompressoren, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 5. FOCS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOCS SRL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren, compressoren, onderdelen voor compressoren, en luchtcompressoren. Het is gevestigd in Camporotondo Etneo, Italië.

 1. INDUSTRIE-UND DRUCKLUFTSERVICE THOMAS HILDWEIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIE-UND DRUCKLUFTSERVICE THOMAS HILDWEIN, is een Distributeur, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Eisingen, Duitsland.

 2. IMPENS KOELTECHNIEK

  België

  Welkom bij Impens Koeltechniek bvba., opgericht in 1965. Gedurende deze 46 jaar werd door een zeer positieve instelling naar onze klanten toe, een goede naam opgebouwd en wensen we dit ook te behouden door ons verder in te zetten voor de klant. Door de jaren heen werd dan ook een haast totaal koeltechnisch gamma opgebouwd om de markt steeds beter te kunnen bedienen op zijn noden. Mocht U nog vragen hebben of wenst U meer gedetailleerde informatie te bekomen van bepaalde produkten uit ons gamma, aarzel niet ons te contacteren, want wij laten ondanks onze sector niemand in de kou staan, wij koelen u echter graag af! ! ! Impens Koeltechniek bezit het STEK diploma, dit in het kader van de bepalingen van het besluit inzake stoffen die de ozonlaag aantasten. Impens Koeltechniek is lid van de Belgische Vereniging van Frigoristen en volgt de code van "Goed Vakmanschap". - Koeltechniek - Klimatisatie - West ice equipement - Imppol - Compressoren - Fermod - Frigidarium - Luchtcondensers

 1. CDS GROUP MARINE & INDUSTRIAL

  Verenigd Koninkrijk

  CDS Group is een internationaal erkende leverancier voor de Zeevaart- en industriële sector. De CDS GROUP heeft meer dan 35 jaar ervaring en telt meer dan 100 klanten wereldwijd. We leveren overal ter wereld reserveonderdelen. CDS werkt met de grootste scheepseigenaren ter wereld, voedselproductie sites, elektriciteitscentrales en tal van overige Blue Chip bedrijven. Onze uitgestrekte opslagplaatsen en kantoorpanden zijn gevestigd in het hart van de Birkenhead werven en de haven van Liverpool. Dankzij onze ligging in de nabijheid van het lokale transportnetwerk is CDS voor tal van klanten uitgegroeid tot hun favoriete leverancier. Al onze producten zijn ofwel oorspronkelijke reserveonderdelen of afkomstig van een Original Equipment Manufacturer (OEM). Onze onderdelen worden dus geleverd in merk verpakkingen of met of zonder merklogo's. Alle geleverde onderdelen hebben een garantie van 12 maanden op fabricagefouten (behalve producten uit de rubriek Speciale Aanbiedingen). Alle op onze website aangegeven prijzen zijn inclusief BTW. De gratis levering is uitsluitend van toepassing op online bestellingen binnen het VK (met uitzondering van Compressoren & Speciale Aanbiedingen).

 2. FRASSINE ALBERTO MACCHINARI EDILI

  Italië

  Frassine Alberto beschikt over dertig jaar ervaring in de sector van verkoop van tweedehandse apparatuur voor de industrie en de bouw. Wij beschikken over een uitgebreid productassortiment van verschillende merken, zoals Atlas, Ceccato, Mattei, Kaeser. Wij houden ons bezig met zuigercompressoren, drogeluchtcompressoren, schroefcompressoren, motorcompressoren, stroomgeneratoren, elektrocompressoren, drogers, elektrische en diesel heftrucks, stellingen, palletdragers, lasgroepen, grondwerkmachines.

 3. DONROX B.V.

  Nederland

  Donrox B.V. is gevestigd in Nederland als gespecialiseerd leverancier van draagbare compressors en elektrische luchtpompen. Ons assortiment bestaat uit diverse luchtcompressors en elektrische luchtpompen die het gemak van de mens dienen. De elektrische pompen bezitten de laatste technologische ontwikkelingen en vervangen traditionele handpompen en zijn een draagbaar en compact alternatief voor de zware grote compressors. Of het nu het oppompen van banden, ballen, luchtbedden of andere opblaasbare voorwerpen betreft, met de krachtige Donrox pompen is het snel geregeld.

 4. SPRAYMAQ SA

  Spanje

  Al 30 jaar lang zijn wij gespecialiseerd in machines voor verf- en lakwerk en in oppervlaktebewerking. We hebben de beschikking over een ruime voorraad aan machines, onderdelen en verbruiksartikelen, zowel in ons logistiek centrum in La Muela als in onze verkoopfilialen in Bilbao, Madrid en Zaragoza. Bovendien, ontwerpen, vervaardigen en assembleren wij een volledig productgamma van cabines en installaties voor verf-, lak- en gritstraalwerkzaamheden.

 5. ALUFER

  België

  De firma Alufer is gespecialiseerd in industriële sloop en ontmanteling, het demonteren van fabrieken en de aan- en verkoop van industrieel materieel. Import-export van machines: rolbrug, loods, beton, staal, silo's, tanks. Verkoop van materieel voor brouwerijen, melkfabrieken, slachthuizen, koelcellen, diepvriezers, stroomaggregaten, luchtcompressors. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via e-mail: Salvator Cutillo

 6. INGERSOLL RAND

  België

  Ingersoll Rand Industrial Technologies houdt zich bezig met: Perslucht opwekking, Perslucht conditionering, Perslucht gereedschappen en Perslucht apparatuur.

 7. COMPTRADE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf COMPTRADE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Oberwaltersdorf, Oostenrijk.

 8. SPEEDAIR KOMPRESÖR

  Turkije

  Het bedrijf SPEEDAIR KOMPRESÖR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, luchtcompressoren tweedehands, revisie luchtcompressoren, en draagbare luchtcompressor. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. AIRTAG ENGINEERING AG DRUCKLUFTTECHNIK & ANLAGENBAU

  Zwitserland

  Het bedrijf AIRTAG ENGINEERING AG DRUCKLUFTTECHNIK & ANLAGENBAU, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 2. JUN-AIR / GAST GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JUN-AIR / GAST GROUP LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren, zuigercompressoren, en Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Redditch, Verenigd Koninkrijk.

 3. QUALITY AIR SERVICE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf QUALITY AIR SERVICE LIMITED, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor compressoren, en reparatie luchtcompressoren. Het is gevestigd in Penkridge, Verenigd Koninkrijk.

 4. NITROXTEC INDUSTRIAL AIR & GAS SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf NITROXTEC INDUSTRIAL AIR & GAS SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stikstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Actief kool, Zuurstofgenerator, luchtcompressoren, en verhuur luchtontvochtigers voor burgers en industrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. BB FOREIGN TRADE-BURCIN BILGIN

  Turkije

  Het bedrijf BB FOREIGN TRADE-BURCIN BILGIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, sanitaire bescherming van de fokkerijen, en bouwwerken en uitrustingen voor burgerlijke bescherming. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. AIRMAX GROUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf AIRMAX GROUPE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persluchtinstallaties en -gereedschap, Persluchtinstallaties en -gereedschap, luchtcompressoren, en industriële koeling. Het is gevestigd in Bourges, Frankrijk.

 7. ELANG INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD.

  Spanje

  Het bedrijf ELANG INDUSTRIAL (SHANGHAI) CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. PUMA AIR COMPRESSOR

  Turkije

  Het bedrijf PUMA AIR COMPRESSOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 9. PPS SHEFFIELD (PENNINE PNEUMATICS SERVICES LTD)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PPS SHEFFIELD (PENNINE PNEUMATICS SERVICES LTD), is een Distributeur, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtcompressoren, reparatie luchtcompressoren, onderhoud en reparatie compressoren, en pneumatiek. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 10. ESCOMP KOMPRESOR MAK. SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf ESCOMP KOMPRESOR MAK. SAN. TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroefcompressoren, roterende schroefcompressoren, en zuigercompressoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis