• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtfilters

Resultaten voor

Luchtfilters - Import export

 1. TECHNICIS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Technicis is een Franse filterfabrikant die gespecialiseerd is in luchtfiltratie en overspray in verfspuitcabines en industriële filtratie. Onze rol is om u te helpen uw operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu beter te beschermen in overeenstemming met ISO 14000. Wij zijn sinds 1992 fabrikant van de accordeonvouwkartonfilter voor spuitcabines en bieden ook een compleet assortiment filters geschikt voor alle merken cabines en installaties / aspiraties: - Accordeon geplisseerd kartonnen filter voor spuitcabine - glasvezelfilter (paintstop), vloerfilter voor spuitcabine - meerlaags papieren honingraatfilter voor spuitcabine - plafondfilter (plenum) voor spuitcabines - G3-voorfilters, G4 op rollen, frames of zakken - cilindrische filterpatronen voor stofverwijdering - polyestervilt filterhulzen voor stofverwijdering - actieve koolfilters voor de filtratie van vluchtige organische componenten en geuren van VOS - Verfmodule: compacte en besparende spuitcabine verkrijgbaar als kit - montagesets en frames voor uw filters - ventilatoren en motoren voor al uw wensen - zelfklevende of antistatische plastic beschermfolie voor de wanden van de cabine - verstoppingsdetectoren (drukschakelaar) - afpelbare lak. Neem contact op met onze technische teams voor meer informatie!

 2. SINUS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinus GmbH werd in 2002 in de Zwabische stad Mönsheim opgericht. In januari 2012 nam de heer Bouhlel Sinus GmbH over. Sindsdien is Bouhlel directeur van Sinus GmbH. Direct na de overname van Sinus GmbH, in 2012, werd het hoofdkantoor verplaatst van Mönsheim naar Kerpen. Eind 2014 werd het hoofdkantoor opnieuw verplaatst: van Kerpen naar Hamburg. Naast kantoorruimte ontstond magazijnruimte zodat de commissionering van de orders uit één hand kon plaatsvinden. Vanwege de groeiende goederenomslag werd het hoofdkantoor in 2021 naar de strategisch optimale locatie Bargteheide verplaatst, waar de magazijnruimte met meer dan 2000 m² werd uitgebreid. Op die manier kunnen wij ons assortiment in grote aantallen aan onze klanten leveren. Door onze tientallen jaren ervaring op het gebied van de filtertechniek kunnen wij groots opgezette projecten realiseren en begeleiden. Door onze eigen magazijnlogistiek kunnen wij flexibel en efficiënt op wensen van de klant inspelen. Onze verzendafdeling verzorgt graag het transport van uw goederen. We streven ernaar om alle aanvragen en verzoeken binnen 24 uur te bewerken en de klant wereldwijd op het gebied van filtratie, oliefilters, afscheiders, motoren en toebehoren van dienst te zijn. Sinus GmbH staat voor groei in de tijd en constante hoge kwaliteit - Made in Germany -

 3. IREMA-FILTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IREMA-Filter - Een wereldwijde fabrikant van filtermedia. IREMA produceert synthetische filteroplossingen voor de automobiel-, airconditioning- en ventilatie-industrie, alsook voor medische en andere filtratietoepassingen. Naast synthetische filtermedia biedt IREMA ook MiniPleat producten aan, evenals kant-en-klare filters (3V cellen, hybride filters) - getest volgens ISO 16890, EN 779 of Ashrae 52.2. Wij ontwikkelen, ontwerpen en bouwen onze machines en productietechnologieën in eigen huis. Met al onze knowhow creëren wij filtratieoplossingen op maat en voldoen wij tevens aan vele normen in de filterindustrie. Recente ontwikkelingen: een elektrostatisch medium met uitstekende filtratie-efficiëntie en zeer lage drukval ter vervanging van tribo-media, uniek synthetisch HEPA-materiaal met deeltjesverwijdering tot 99, 99%, nieuw ePM1-filtermateriaal met uitstekende drukval = 30% minder energieverbruik plus 70% hogere SSK. Onze producten = uw voordeel voor uw bedrijf!

 4. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 5. EPA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als specialist uit de sector van elektronische aandrijving, zijn wij niet alleen leverancier van onderdelen, maar ook leverancier van systemen. Van de engineering, tot het advies en assistentie, via de inbedrijfstelling. Wij bieden alle services, inclusief kant-en-klare installaties. De kern van ons beroep is het volgende: de planning van uw toepassingen, het ontwerp van de aandrijfonderdelen (elektrische snelheidsregelaar, transmissies, filters, remweerstanden, enz...), de inbedrijfstelling en het parametriseren van elektrische snelheidsregelaars, indsutriële automatische programmering (API) en automatisering, bedieningskast (in samenwerking met ons filiaal EPS), de instalaltie van elektrische onderdelen, de ontwikkeling en de productie van CEM-filters en netwerkfilters die aangepast zijn aan iedere klant, CEM-meting en CEM-advies, optimalisering van lekstroom

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In meer dan 25 jaar heeft ons middelgrote bedrijf een nationale en internationale reputatie opgebouwd op het gebied van luchtfiltertechnologie, werkplek- en milieubescherming, op basis van een ecologisch en sociaal georiënteerde bedrijfsfilosofie. Het huis-aan-huisontwerp van onze serie elektrische filters is een handelsmerk geworden voor technisch geavanceerde en eenvoudig te onderhouden filtersystemen wereldwijd. Door de constante observatie van het ontwerp en de prestaties van moderne werktuigmachines heeft deze ontwikkeling, vaak in samenwerking met de machinebouwers, jarenlang geresulteerd in nieuwe elektrofilterseries, vaak aangepast aan het ontwerp van de werktuigmachine. Tegelijkertijd vereist dit een nieuw ontwerp van de filterapparatuur, in het bijzonder de ionisator- en collectorcellen. DSL Air Technology is vandaag de leverancier in dit segment met 's werelds grootste elektrostatische filtermodificatie.

 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bijna een eeuw ervaring.In de vierde generatie hebben we ons gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van hoogwaardige reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren.We brengen technologische vooruitgang over vanuit het ontwikkelingscentrum.Onze directe industriële verbindingen, gekoppeld aan hoge flexibiliteit op alle gebieden, zijn uw voordeel.Onze producten omvatten: Reserveonderdelen voor diesel- en gasmotoren, aanhangende eenheden en reserveonderdelen, componenten voor besturing, regeling en bewaking, aandrijftechnologie, productie van afdichtingen.

 3. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al vele jaren houdt ons middelgrote familiebedrijf DGS zich met succes bezig met de productie van de meest uiteenlopende draadvlechtwerken: Kwaliteit heeft bij ons traditie! Tot de klanten van DGS behoren ondernemingen uit alle takken van industrie. Onze kernbranches zijn de machine- en installatiebouw, de milieu- en procestechniek, alsmede de automobielindustrie. Door de toenemende behoefte aan en technologische vooruitgang van onze producten is een permanente doorontwikkeling ervan nodig, waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste technische mogelijkheden. Om de optimale functie en kwaliteit van draadvlechtwerken te garanderen en tegelijkertijd de milieuvriendelijke toepassing ervan te optimaliseren, hebben we ons assortiment met efficiënte systeemoplossingen gecompleteerd.

 4. CLEAN PROCESS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Clean Process GmbH is sinds 2016 leverancier en partner voor luchtfilters, cleanroomfilters en actieve kool. De oprichters zijn Jens en Nicole Müller (nu managing directors). We ondersteunen u bij de inbedrijfstelling en validatie van uw cleanroom - We stellen op verzoek onderhoudsplannen op en leveren vervangende filtermedia- We maken en bouwen vaak speciale filters en filteroplossingen voor onze klanten - Wij ondersteunen u bij de realisatie van uw project. Vooral om te voldoen aan de regelgeving en om de vereiste grenswaarden te behalen. (Ook tegenover openbare kantoren of accountantskantoren). Onze doelgroepen voor HEPA filters EPA, HEPA, ULPA: - Bedieners van HVAC-systemen, cleanrooms of werkbanken voor cleanrooms (laminar flow werkbank) - Bedieners van afzuigsystemen en luchtfiltersystemen. Wat betekent "CLEAN PROCESS"? - Het "CLEANPROCES" - is een "PDCA-METHODE" - PDCA is een afkorting en staat voor Plan-Do-Check-Act.- Vertaald betekent dit: plan-voer uit-controleer-pas aan- dit is onze standaardprocedure - dit is hoe we kwaliteit voor onze klanten (en onszelf) vanaf de allereerste stap garanderen. Onze doelgroepen voor actieve kool: - Luchtfiltertoepassingen / luchtzuivering - soldeerdampen / 3D-printen - waterbehandeling - waterzuivering / ontgifting - biogas / ontzwaveling - dechlorering / dezonering - ontkleuring - galvanische toepassingen.

 5. SO.TEC

  Italië

  Verified by europages badge

  SO.TEC is een ingenieursbureau dat al meer dan 20 jaar installaties ontwerpt, levert en bouwt voor het zuiveren van rook en olienevel die in de lucht aanwezig is. Voor de filtratie van olieachtige nevels, afkomstig van verschillende mechanische processen (in het bijzonder heetpersen van messing), stelt SO.TEC haar eigen technologie voor, die zich geleidelijk op de markt heeft geconsolideerd door middel van talrijke industriële realisaties, in Italië en over de gehele wereld.

 1. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POREX TECHNOLOGIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filters voor vloeistoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliefilters, waterfiltrering, ventilatiefilters, filters voor perslucht, filter, Filtersystemen voor zwembaden, Filter van polytetrafluorethyleen (PTFE), Filter gemaakt van gesinterd plastic, en filtrerende patronen. Het is gevestigd in Obergurig, Ot Singwitz, Duitsland.

 2. MEDICCLEANAIR

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEDICCLEANAIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Isolatiekamers, Onderdrukkamers, Bovendrukkamers, luchtfilter, isolatie tuberculose patiënt, isolatie MERS patiënt, en isolatie corona patiënt. Het is gevestigd in Antwerpen, België.

 1. DEFI FILTRATION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEFI FILTRATION, is een Distributeur, en actief in de sector Oliefilters. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtfilter, hydraulische filters, Filters voor tuinbouw techniek, en filter. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

 2. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SELECTA BIOENERGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Biologische gassen en brandstoffen - energiegebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasfilters, Waterbehandelingssystemen voor huishoudelijk gebruik, luchtfilters, actief kool, Onderdelen voor biogasinstallaties, en Gasfilters. Het is gevestigd in Krayenberggemeinde, Duitsland.

 3. FRAD FILTERI

  Servië

  FRAD produceert luchtfilters, olie- en brandstoffilters voor alle types verbrandingsmotoren voor auto's, bussen, vrachtauto's, locomotieven, schepen, landbouw- en landbouwmachines, enz. Het programma omvat filters voor de airconditioning van bovenvermelde voertuigen en EKO filters. We produceren tevens hydraulische filters voor voertuigen en uiteenlopende industriële toepassingen. We zijn in staat filters te bieden voor het filteren van industriële filters voor speciale toepassingen en speciale vereisten: ontstoffen, waterfiltratie, enz.

 4. BOSFILTER

  Servië

  Bosfilter is actief op het gebied van de productie, de verkoop en de reparatie van allerlei types filters. Wij streven ernaar de klanten te voorzien van hoogwaardige filters en service. Ons productaanbod omvat filters voor allerlei types vloeistoffen met een uitgebreid toepassingsbereik. De door ons gebruikte technologie stelt ons in staat een breed aanbod filters van topkwaliteit te leveren. Bosfilter vervaardigt luchtfilters voor alle types verbrandingsmotoren in auto's, bussen, vrachtwagens, locomotieven, schepen, landbouw- en bouwmachines, enz.

 5. H + H KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Bent u op zoek naar koelmiddelen, koeltechniek, koeltechniek of producten gerelateerd aan airconditioningtechniek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u een grote selectie producten van bekende fabrikanten.Met onze trefwoordzoekopdracht krijgt u altijd een compacte en praktische weergave van de theoretische basisprincipes van koeling, koelmiddelen en installatietechniek. Mocht u een product in ons assortiment missen, dan komen wij graag met u in contact - wij kunnen u zeker het gewenste product in professionele kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs. Ons assortiment is niet alleen gericht op koeltechnici, maar ook op loopbaanwisselaars uit verschillende aanverwante industrieën. Niet alleen koelmiddelen, maar ook een compleet assortiment aan airco-gereedschappen, montagematerialen en andere interessante producten zoals piggyback units, buiten- en binnenunits, koelcellen en reinigingsmiddelen voor diverse toepassingen wachten op u.

 6. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH - FOOD PROCESSING PLANTS

  Duitsland

  Zeppelin Systems, een van de vijf strategische bedrijfseenheden van de Zeppelin Group, is een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor installatiebouw voor de behandeling van hoogwaardige bulkmaterialen en vloeistoffen. de voedingsmiddelen-, kunststof-, banden- en chemische industrie.Zeppelin Systems levert van basic-engineering via de productie van eigen componenten en eigen besturingstechniek tot en met de eindmontage en omvattende After Sales-service alle diensten in de installatiebouw.Als een wereldwijd actief bedrijf met vestigingen in alle belangrijke economische centra en productievestigingen in Duitsland, België, Brazilië, China en Saoedi-Arabië, biedt Zeppelin Systems zijn klanten altijd de nieuwste technologie, innovatief en procesveilig voor maximaal economisch succes.We analyseren de bulk materiaaleigenschappen, houden rekening met de fabrieksparameters, het concept, de investerings- en bedrijfskosten en ontwikkelen hieruit het optimale transportsysteem voor uw vereisten.

 7. MD FILTERS

  België

  Op gebied van luchtfiltratie kan MD FILTERS U alles toeleveren. In ons gamma kan je volgende filters terug vinden: - synthetische zakkenfilters (standaard en buiten standaard) - z-line filters - glaspanelen - kompaktfilters - filtermatten - draadframes (eigen produktie) - absoluutfilters (prijzen op aanvraag) vloeistoffiltratie MD Filters is ook in de mogelijkheid u vloeistoffiltratie aan te bieden. hepafilters MD Filters is ook in de mogelijkheid u hepafilters aan te bieden. Robotec: Stofzuigers, dweilers en grasmaaiers Het gamma van Robotec wordt door ons niet meer geleverd. Wisselstukken en reparaties van de bij ons aangekochte toestellen blijven uiteraard mogelijk.

 8. BAVARIAN TRADING COMPANY KRÄMER & SATTLER GBR

  Duitsland

  Service is alles. Reeds vóór haar oprichting had de Beierse Handelsmaatschappij een schat aan ervaring en knowhow verworven. Wij bouwen hierop voort om onze klanten een steeds betere service te bieden. Bestellen en betalen - snel en gemakkelijk. Bestellingen kunnen te allen tijde telefonisch, per e-mail of via een van onze samenwerkingspartners bij ons worden geplaatst. De betaling geschiedt gewoonlijk na ontvangst van de goederen. Wij werken alleen met vooruitbetaling voor grotere bestellingen. Verzending - flexibel en betrouwbaar. De reguliere verzending geschiedt via DHL of door een expediteur. Aan speciale wensen van klanten kan worden voldaan. Zoals vaste leveringstijden of speciale vereisten voor het leveringsvoertuig. Samenwerking - distributie gemakkelijk gemaakt. U wilt partner worden en onze producten verkopen? Neem dan contact met ons opWij bieden u ondersteuning bij de aanschaf van persoonlijke beschermende kleding! We bieden: Type IIR-mondkapjes, FFP 2-mondkapjes, FFP 3-mondkapjes, Covid 19 antigeen sneltest, Covid 19 antigeen zelftest, handschoenen, gezichtsschermen, mutsen, toga's, overals, luchtfilters en meer.

 1. EUROPEAN AIRFILTER GROUP

  Nederland

  European Airfilter Group B.V. houdt zich sinds 1971 bezig met het vervaardigen en verkopen van filters, zoals bijvoorbeeld: - luchtfilters - filterdoek - paintstop filters - zakkenfilters - koolstoffilters - vetvang filters - persluchtfilters - hydrauliek filters - vloeistoffilters - filterslangen t.b.v. ontstoffings - luchtfilters voor een compressor - etc. De markt waarop wij actief zijn is de zogenaamde "vervangingsmarkt". Dat wil zeggen wij als aftersales filters leveren.Ons leveringsprogramma is uitgebreid te noemen. Een opsomming hiervan is in het menu te vinden. Let wel, dit is slechts een kleine greep uit ons totale assortiment.Naast het leveren van vele standaard filters, beschikken wij tevens over de mogelijkheden om zogenaamde "niet standaard" uitvoeringen, ook wel specials genoemd, speciaal voor u aan te maken. Neem gerust contact met ons op.

 2. TOUS MOTEURS DIESEL

  Frankrijk

  TOUS MOTEURS DIESEL is sinds meer dan 30 jaar een onderneming gespecialiseerd in het doorverkopen van nieuwe en refurbished dieselmotoren. U kunt bij ons terecht voor een brede selectie motormodellen voor alle merken. Onze producten zijn onder meer bestemd voor landbouwmachines en machines voor openbare werken zoals heftrucks of kraanwagens. Dankzij ons netwerk van leveranciers met wie we door de jaren heen een degelijke vertrouwensrelatie hebben opgebouwd verbinden wij ons ertoe om de motor te vinden die u nodig hebt. Bovendien kunt u op het advies van ons deskundigenteam rekenen om uw dieselmotor te vervangen. Wij beschikken met name over een voorraad van meer dan 5000 artikelen; zo kunnen wij u binnen de beste termijn en tegen concurrerende prijzen leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen en met name voor motorkits. Afhankelijk van het merk bieden wij op onze motoren een garantie van 6 maand tot 2 jaar.

 3. W.M. TECHNIEK

  België

  Wilmink en zusteronderneming W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Beide bedrijven zijn officieel (en veelal exclusief) importeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg van diverse grote automotive fabrikanten en merken (bv Pierburg, Wahler, KS / Kolbenschmidt, TRW kleppen, Elring, Goetze, Payen, Metelli, Corteco, Fel-Pro en meer...) Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink richt zich daarbij met name op de Nederlandse markt, terwijl W.M.Techniek de Belgische en Luxemburgse markt bedient. Beide bedrijven exporteren tevens over de gehele wereld.

 4. PRIMA FILTERTEHNIKA D.O.O.

  Slovenië

  De onderneming Prima Filtertehnika is gespecialiseerd in: filterpatronen voor diverse industriële toepassingen, filters en behuizingen voor motorvoertuigen, procesfiltering en filtering van vloeistoffen, HVAC filtrering, industriële ontstoffingsmachines en uitrustingen voor het filteren van oliedampen. Wij kunnen aan alle vragen en vereisten van onze klanten voldoen dankzij een groot aanbod custom-made filters. Naast kwaliteit onderscheiden wij ons tevens door de snelle productie van filters in zowel kleine als grote series.

 5. CAMFIL BV

  Nederland

  De Camfil Farr groep is wereldleider op het gebied van productie en ontwikkeling van duurzame luchtfilters en "clean air solutions". Camfil Farr is één van de best vertegenwoordigde organisaties in de wereld met 23 productie-units en R&D centra in Noord-Amerika, Europa en Azië. Onze passie is het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke, duurzame producten en services met één doel: Schone lucht mogelijk maken! We zijn vastbesloten om voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. We nemen onze verantwoordelijkheid en respect voor onze leefomgeving is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We houden vast aan de waarden en principes van duurzame ontwikkeling.Betrouwbaarheid Ons fundamentele bedrijfsprincipe is gebaseerd op vertrouwen en transparantie, de basis om langdurige relaties met onze relaties op te bouwen.SamenspelOnze kracht en drijfveer is, en zal altijd de mens zijn. We moedigen samenwerking en kennisuitwisseling aan, van al onze activiteiten en op elk niveau.

 6. AXO FILTERTECHNIEK

  Nederland

  AXO Filtertechniek is dé specialist op het gebied van filtratie, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in het zuiveren van omgevingslucht op de werkvloer en het filteren van vervuilde vloeistoffen, koelemulsie- en olienevel die vrijkomt binnen industriële processen. AXO Filtertechniek biedt een breed scala aan filters en filterelementen, zoals bandfilters, olienevelfilters, luchtfilters, vloeistoffilters etc.

 7. SCHWEGMANN FILTRATIONS-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  SCHWEGMANN FILTRATIONS-TECHNIK GMBH: Onze filters worden gebruikt bij de controlefiltering voor de bescherming van pompen, zeven van ongewenste restanten uit toevoerreservoirs of leidingen, controlerend filteren voor het opvallen van bijv.: smeermiddelen, proceswaterbehandeling (bijv. verwijdering van metaalspaanders), bindmiddelproductie en spuitbussen. Onze producten: Textiel en naaldvilt, zeefzak, ring-filterzak, zakfilter, filterkaarsen, kaarsfilter, luchtfilter.

 8. AFILCO VAN MOERKERKE

  België

  Afilco Van Moerkerke is gespecialiseer in luchtfilters, vloeistoffilters en aktief kool filters. Ze zijn fabrikant en invoerder van filters voor mobiele, scheepvaart en industriële toepassingen. Wij streven constant naar kwaliteit en service aan zeer gunstige prijzen. Daarvoor hebben wij een groot gamma aan olie-, brandstof-, lucht- en hydraulische filters in voorraad.

 9. INOVA TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Aktenvernichterdirekt direct heeft meer dan 21 jaar ervaring op het gebied van papiervernietigers en papiervernietigers. In de online shop vindt u een grote keuze aan apparaten voor thuis, kantoor en industrieel gebruik. Ook de juiste accessoires voor het uitbreiden en onderhouden van de toestellen worden hier aangeboden.Het team adviseert u graag vooraf, ook vrijblijvend, telefonisch of via e-mail!

 10. LEMEER FILTERS

  Nederland

  Lemeer Filters, de Nederlandse specialist op basis van WTW filters. GRATIS verzending vanaf € 50, - Uitstekende kwaliteit, service en productkeuze Voor 12: 00 besteld, volgende dag in huis! Verschillende product merken zoals Stork, Brink, Orcon, Itho, Velu, Nedair & Rucon. Betaling achteraf is mogelijk met AFTERPAY.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis