• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • luchtkussenvoertuigen

Resultaten voor

Luchtkussenvoertuigen - Import export

 1. AVT EUROPE

  België

  AVT Europe NV is gespecialiseerd in industriële automatisering, robotica en interne transportsystemen voor zware lasten. De transportsystemen gaan van standaard luchtkussensystemen tot op maat gemaakte luchtkussenvoertuigen, wieltransporters en railtransporters over AGV’s, portaalkranen, heftafels, coiltransporters tot autoclaaftransporters, wisselwerktuigen voor matrijzen, etc. We zijn wereldwijd actief in verschillende marksegmenten en werken met een internationaal distributeursnetwerk.

 2. MOVING TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOVING TRANSPORTSYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Luchtkussenvoertuigen. Het is gevestigd in Burgwedel, Duitsland.

 3. AVT AUTOMATION K.H. KLÜTSCH ING-GES. MBH

  Duitsland

  Het bedrijf AVT AUTOMATION K.H. KLÜTSCH ING-GES. MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Centrifugale gieterijmachines - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reprografie - machines en materialen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Luchtkussenvoertuigen, Besturingssystemen - automatisch, Reprografie - machines en materialen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Luchtkussenvoertuigen, en Besturingssystemen - automatisch. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 4. OSTLERS AWARD WINNING ORGANIC APPLE CIDER VINEGAR MILL.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OSTLERS AWARD WINNING ORGANIC APPLE CIDER VINEGAR MILL., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtkussenvoertuigen. Het is gevestigd in Barnstaple, Verenigd Koninkrijk.

 5. IMETRON GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIELLE MECHATRONIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMETRON GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIELLE MECHATRONIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - gemotoriseerde voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Bandtransport - installaties, hoog en laag, Luchtkussenvoertuigen, Intern transport - rollend materieel, Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Luchtkussenvoertuigen. Het is gevestigd in Umkirch, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LS LUFTKISSEN SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LS LUFTKISSEN SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtkussenvoertuigen, en Luchtkussenvoertuigen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. GRIFFON HOVERCRAFT LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GRIFFON HOVERCRAFT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtkussenvoertuigen, en Luchtkussenvoertuigen. Het is gevestigd in Gatwick, Verenigd Koninkrijk.

 3. PHOENIX RESCUE SYSTEMS SRL

  Italië

  Het bedrijf PHOENIX RESCUE SYSTEMS SRL, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtkussenvoertuigen, en Luchtkussenvoertuigen. Het is gevestigd in Cavenago Di Brianza (Mi), Italië.

 4. BILL BAKER VEHICLES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. JETTER

  Rusland

  Jetter LLC is actief in de ontwikkeling, ontwerp, engineering van hovercraft en de ontwikkeling en productie van privaat scheepstransport. De onderneming ontwikkelt en bouwt een unieke Jetter ACV, die kan worden gebruikt als een reddingsvaartuig op rivieren en meren, terreinvaartuig, pleziervaartuig. De Jetter amfibie is een hovercraft (SES) met zijwanden voor alle seizoenen die kan worden gebruikt bij temperaturen van -30 tot +40°C, kan varen op water, moeras, zand, sneeuw, ijs, over heuvels en kleine hindernissen. De Jetter ACV is in staat om langdurig te drijven zonder te zinken en is gemakkelijk te repareren onder veldomstandigheden. Een lege Jetter luchtkussenboot weegt slechts 290 kg en kan tot 2 personen dragen met een totaalgewicht van max. 260 kg. De 65HP benzinemotor en 47L benzinetank maken het mogelijk een afstand van max. 280 km af te leggen. De Jetter is geschikt, zowel in de winter als de zomer, voor vissport, vaar- en avontuurvakanties, jagen, toerisme, vrachttransport, noodreddingsoperaties, medische assistentie in slecht bereikbare gebieden.